![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
![]() С удоволствие Ви представям моят нов проект, наречен Abandoned Shelter. Четиредест и две минути cold ambient. Внимателно прегледайте сайта - http://abshelter.cjb.net . Може да изтеглите и семпъл от една от песните в същия сайт. Много мрак, монотонни клавири и неповторима атмосфера. За почитателите на Бурзум - задължително! -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Изрод...изрод...без думи...следяхме твоя напредък, но това което си направил сега е просто... прекалено, поздравявам те...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
![]() Първото EP на Abandoned Shelter вече е факт -нарича се Sunset Ailment и съдържа две песни - Sunset Ailment и Radiation's Dance. Композициите са издържани в ембиънт/индъстриъл/етериъл стил . Сайтът на Abandoned Shelter е с променен дизайн - abshelter.cjb.net -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Поздрави за старанието! Чух семпъла, става но е твъъъъъъъъърде еднообазно за мен.
Не че има нещо общо с темата, но напоследък съм се запалил по едно индъстриъл парче: Frontline Assembly - Prophecy. Нещо невероятно просто... изродско! Те тия пичове правят музика с атмосфера! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Хм... има атмосфера в това, което чух определено !
![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:14 AM |