![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Spored men tova e Cliff Burton , bog da go prosti ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има много групи които са добри на живо. Има и групи които на живо звучат по-добре отколкото в албумите си. По принцип хардкор групите имат добро сценично поведение, тъй като при тях няма никаква статичност, а освен това има голям взаимодействие с публиката. Много метъл банди също са възприели подобно поведение. Отговора ми естествено е безкрайно банален, но като гледам видео буутлеговете на Machine Head от 95та, си мисля че по добра лайв банда не може да има.
Цитат най-готиния пич на сцената ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
az sym za vokala na the revenge project
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Lethe, sklonna sum da se suglasq
![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 14 2004, 05:34 PM) az sym za vokala na the revenge project ![]() Тоя пък мяза на неандерталец... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Че да не е манекен.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Единия път когато ги гледах ми направиха добро впечатление, освен всичко, именно и със сценичното си поведение. Повечето български групи са далече по-статични... Китариста им е от Kartzer - виждате ли че хардкор школата си казва думата в това отношение.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Bez symnenie towa e Bruce Dickinson... toq e nechowek na scenata...
E i Hallford syshto, no ne tolkowa. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Е как кой - Ерик Адамс
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Daa Eric rulezzzzzzz
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Blackie Lawless
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Bruce & Tobi ne mirqsvat na scenata - postoqnno tyr4at i pravqt razni maimundjilyci:))))))))
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
оня от Slipknot с готиния нос >>>>> всичко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 16 2004, 12:21 AM) оня от Slipknot с готиния нос >>>>> всичко Да, ако стрелките са наобратно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
AZIS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
сега по-сериозно:
като цяло вярно е, че харкор бандите са големи изроди, аз ако говоря от това,което съм гледал на живо мога да дам отлични оценки на Майк Мюир, вокала на Хейтбрийд Макс Кавалера Тия перкусионистите на Слипнот Корн ма над всички е Джеймс - просто няма друг, който накара 60-70 хиляди човека да виакт и да пеят като обезумяли, даже, точно това сега слушам в момента - металика на феста в австрия, на който бях: Metallica is with you Are you with us? aaaa, и Трхилио е голям изрод:))) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 14 2004, 09:10 PM) Че да не е манекен. ![]() Глас? Той? Ахаха... От неговия рев, по-бездарен не съм чувал през живота си. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Alice Cooper ... навремето кви неща правеше
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Аз пускам моя вот за King Diamond i Alice Cooper,пюк ако се сетя още нещо...
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Jason Newsted
![]() За справка - Live Shit Binge & Purge на Metallica !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
opredeleno Chuck Schuldiner(mir na praha mu) i izobshto cqlata grupa(DEATH)
-------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Till Lindeman
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Като цяло Мейдън...
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Като цяло Мейдън... kato stana moderno dase dawat primeri .... bih iskal da podkrepq twa mnenie s Maiden england ebati razmazwashtoto i wse pak mai trqbwa da se izklyu4i maiden bez bruce ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Вярно бре,как можах да забравя Мейдън...
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
1. Blackie Lawless (просто защото не е нормален....)
2. Bruce Dickinson (много е голям!) 3. Ronnie James Dio (вживява се страхотно в песните си) 4. Kerry King (леле! направо страх ме хваща като го гледам) 5. Mille Petrozza (абсолютен изрод!) ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Цитат(Dagon @ Oct 25 2004, 01:59 PM) 1. Blackie Lawless (просто защото не е нормален....) 2. Bruce Dickinson (много е голям!) 3. Ronnie James Dio (вживява се страхотно в песните си) 4. Kerry King (леле! направо страх ме хваща като го гледам) 5. Mille Petrozza (абсолютен изрод!) Indeed ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Carcass и Napalm Death много ясно
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Na men mnogo mi dopada Ozzy kato po4ne da pryska publikata s voda, Rob Trujillo sy6to stoi mnogo dobre na mqsto oba4e sega diktatruata na metallica malko po poukroti
-------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 15-February 04 Град: София Потребител N: 399 ![]() |
Аз да си кажа-Брайън Уорнър(надмина и Алис Купър)..И GWAR много ги бива
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Az s`m s nai dobro sceni4no povedenie we.. xaxa kakto s`m si pred scenata v pogoto se ka4vam na neq i zapo4vam da diveam i da si peam na mikrofona na vokala
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Till Lindemann
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 27-October 04 Потребител N: 645 ![]() |
Blackie Lawless
![]() Toz e velik ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ozzy - тотален олигофрен, да не говорим за великите му сценични подвизи в миналото (ядене на прилепи, пиене на пикня и т.н.)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда,само съм чувала за изпълненията на GWAR,би било интересно да се види,из нета предполагам може да се намери нещо?...
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 03:02 PM |