![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Zaplaxa и Redrum ще свирят заедно в столичния клуб О! Шипка на 24ти Октомври. От двете банди от доста време искаха да свирят заедно, тъй че ще е яко да ги видим най-накрая. Посетете сайта на Zaplaxa за повече информация за бандата, както и 2 mp3-ки.
Новините от лагера на Redrum са, че вокалът Стиф даде първото в историята на бандата интервю, за Tokkata.tk - четете го тук. П.С. Откровено За Смъртта ![]() .... Shotgun Philosophy ![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Иее най накрая ще съм на 18 за концерта им
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Земи и Спиро.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Ще отида ако нямам ангажимент.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
a taka gosho, trqq podkrepqsh scenata, zemi vkarai nekfi pari za da se napravqt pove4e klubove primerno! hare de
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе Вальо, Здравко... не можете ли да домъкнете някви бащи и майки и да дойдете??? Ще е яко да има повече хора някво... А освен това и двете банди са хипер яки. \m/!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
az pone we4e shte moga i bez "mama i tate" yee heheh
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе. Верно. Ти кога ще си го правиш рожденния ден?
BTW - Стьопата е на 7ми.... Хех... Искаш ли да си го празнуваш малкоооо по-нататък ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
btw ako na 24-i imame koncert w ruse wikam da propusnem redrum-a
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Айде бе? Къде ще свирите бре?
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 28 2004, 06:19 PM) btw ako na 24-i imame koncert w ruse wikam da propusnem redrum-a ![]() Тогава ли е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!??!?!?!? F U C K ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ne e togawa, qwno nqma i da ima za.."vunshni grupi" wsyshtnost
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
blah
a za zaplaxa i redrum - zdrafko e navit nqkaf kaza 4e toi shte hoi sigurno, az ako naviq bashta mi da doide shte doida;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Ne e togawa, qwno nqma i da ima za.."vunshni grupi" wsyshtnost zapi6ete ne6to i moje wa ureda ... seriozno za vt stawa duma i za pld moga da se porazpitam ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми идеално. Като сме готови с демото ще ти го дадем да вербуваш разни педераси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
от колко часа е бе
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми... ба ли го. По принцип май са от 10:30 концертите. Ама не почват преди 11...
Аре някво още хора да се навият да дойдат, бе да ви еба майките. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
22:30 --> programata.bg \m/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Az lichno go preslushah beZ da byrzam pone 12 pati i nikak ne e zle kato za nachalo. Ima neshto useshta se
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Distorment imam predvid.
Garaja da prebyde imeto mu voveki! Best track- K.U.R. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
To vinagi taka stava. Pesnite, koito ti se struvat
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Stiff @ Nov 18 2004, 09:06 PM) Niakvi koncerti skoro? Ами..цялата група желае концерт, за мен лично това е малко повече..дето се вика си е мечта, а когато е осъществима човек направо се вманиачава. Радвам се, че другите направиха всичко възможно да ме върнат на земята. В едно клубче Кокарача нямат нищо против да свирим, но трябва да намерим друга група да свири с нас защото имаме само 4 завършени парчета и евентуално един кавър и все пак не сме като Messugah или DT с песни по 15-16 минутки хехе. Та..ако имаме концерт ще се постараем максимален брой хора да узнаят за него и да ни посетят..нищо чудно да стана от онея досадни типове дето раздават листчета пред метрото и НДК ![]() \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя K.U.R. е за всички. хехе.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а да очакваме ли нов концерт на РЕдръм..с или без Заплаха?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pesnite sa malko, no za pred druga grupa, koiato ima primerno 1 chas svirene si e idealno napravo. Nie za pyrvi pyt svirihme s Urban Grey i Fault. Samo 2 pesni, kolkoto da se predstavim. Ama mai nikoi ne razbra koi sme. Ta kato che li vtoria i tretia koncerti sa po-vajni ot pyrvia, shtoto na pyrvia vse niakoi razbral-nedorazbral, a i ti se chuvstvash vse edno she se napikaesh vseki moment. Ne znam, to si e individualno,heh
Sys Zaplaxa vinagi! Super sa! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Втория и третия концерт не са по-важни от първия щото без първи няма втори и трети
![]() Ами вероятно скоро ще е готово по-добре звучащото ни демо което евентуално ще пробутваме насам натам да ни включват като възможна група за някакви концерти..пък кой знае може Заплаха да имат концерт в Сф и да ни вземат за подгряваща ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blind Hatred e super. Sega go chuh. Opredeleno si e drugo zvucheneto. Parcheto e mnogo ideino spored men, moje bi samo vikalite e triabvalo da bydat malko po-nazad, no se tyrpi. Uspeh!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
offtopic:
warrior soul forever -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами..10x за мнението
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лично мнение... На моменти заради него ми се губят китарите и ритъм секцията, но това не означава, че виждането ми е меродавно. Пак казвам, парчето е повече от прилично!
Що се отнася до Warrior Soul-две мнения няма, Lethe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Fucking Shit ! Pak bez mene
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не знам за вокалите. Мене ми се струват твърде тихи. Както и да е - само разни дребни неща остава да се пипнат. В България(а и не само) излизат албуми, записвани насериозно, с претенции и не знам си кво си, но с мноооооооооого по-гаден звук. *coughstangercough*
Лично мнение: Парчето по което работим от вчера > * Тоя риф просто е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Тоя риф просто е ... ![]() Както и да е, работя и по следващата песен която записахме ...когато не уча за класни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има голяма вероятност да свирим със SUFFER H през януари, но това още не е напълно сигурно. Другата новина е, че албумът има шансове да излезе до края на януаре. При добро стечение на обстоятелствата ще можете да си го купите предпремиерно още на въпросния концерт!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
то трябваше да свирите декември със Suffer H ама нали тука никога нищо не е сигурно
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искате ли да свирите по-натъам с Distorment
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То се знае, ебати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Stiff @ Dec 8 2004, 03:09 PM) То се знае, ебати. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 08:27 AM |