![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
ZDRAVEITE MOMI4ETA I MOM4ETA,MNOGO MI E PRIQTNO DA POPADNA TYK.ISTORIATA E DALGA I NE MISLQ DA Q PI6A DA NE VI OTEG4AVAM DOPALNITELNO:) KAZVAM SE MITKO OT SOFIA I SAM GOLQM PRIVARJENIK NA
FYTBOLNIA OTBOR LEVSKI SOFIA-NAI VELIKIA V SVETA! HOBIATA MI OSVEN FYTBOLA SA ISTORIATA,SPORTA I VESELBITE:)KOLKOTO DO MYZIKATA AZ PO PRINCIP SLY6AM VSI4KO ZAVISI OT NASTROENIETO MI:))))))))))))))))))))) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Здравей миличко :")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не съм забелязала форумът да се казва football-world,но както и да е.Здрасти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
hello
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 24 2004, 11:43 PM) Не съм забелязала форумът да се казва football-world,но както и да е.Здрасти. zna4i za tuka trqq da slushash samo metal. KOITO SPORTUVA 4UPKATA! v sport-world |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Sep 24 2004, 11:20 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 24 2004, 11:43 PM) Не съм забелязала форумът да се казва football-world,но както и да е.Здрасти. zna4i za tuka trqq da slushash samo metal. KOITO SPORTUVA 4UPKATA! v sport-world ami ne ama sto se otnasq do : "KOLKOTO DO MYZIKATA AZ PO PRINCIP SLY6AM VSI4KO ZAVISI OT NASTROENIETO MI:))))))))))))))))))))) " e ami ???!!!! ina4e: Zdrasti -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
LOL @ Sw1tched
Иначе здравей. И аз съм от Левски. Всички други са педали. Не се връзвай на _SiegfrieD_. Тя в момента е в черния си студен норвежки мензис и е много зла. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Защо никой от този форум не може да чете подтекст?
Момчето не каза нищо за музикалните си предпочитания,а изтъкна само футболните пристрастия.Затова се почудих. Sepultera-за мен месечния цикъл е нормално явление.За теб обаче не е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 25 2004, 02:11 PM) Защо никой от този форум не може да чете подтекст? Момчето не каза нищо за музикалните си предпочитания,а изтъкна само футболните пристрастия.Затова се почудих. Sepultera-за мен месечния цикъл е нормално явление.За теб обаче не е. За да си неразбрана и тр0 хехе и как ще не е казал нищо, каза си пича че слуша сякви работи кво повече . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Недейте така, човекът може да слуша ой
![]() Слушаш ли ой? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"сякви работи" е най-обширният и неточен отговор,който може да се даде.Можеше поне една две групи да каже,вместо да хвали любимия си отбор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
България има природни богатства,
България има народ несломим, България има от всичко по малко, но само един Левски, футболен тим! Мъждукат и други отборчета разни, мъждукат, а Левски блести! Опитват се с Левски да крачат, и крачат, но Левски лети! ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е тва е от фанелката на един приятел. Не можах да си го спомне без да я гледам.
Мари, Да слушаш всичко >>>>>>> да слушаш блек -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Привет на синъото момче!
![]() Не е нужно да го нападате още от сега, аз лично ви гарантирам, че до две седмици ще е забравил за този щур форум. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Samo Levski! Zdrasti pich...
Dokolkoto znam, oswen liubimata si muzika, w swoqtatema usera spomenawa i interesite si. Na toq pich Lewski mu e interesa i ne moga da shwana kakwo mu e nerednoto na wsichko towa i zashto Sieg se nerwi... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ Sep 26 2004, 12:46 AM) i zashto Sieg se nerwi... wizh mnenieto na Sep(ulterahead <-edit ehehe) ot Sep 25 2004, 09:26 AM i shte razberesh ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат MITKO OT SOFIA I SAM GOLQM PRIVARJENIK NA FYTBOLNIA OTBOR LEVSKI SOFIA-NAI VELIKIA V SVETA! hahahahahahaaha .... sme6no kato za na4alo ![]() ko reche za gowejdata drujina ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Две думи: Б ГРУПА
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
edna duma
beliisko pyrwenstwo 1.????????????? .................. 11.beveren ................. 16. ??????? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
hm 4estno kazano se iznenadah kogato vidqh toolkova mnogo otgovori i to
savsem skoro otkakto doidoh za prav pat.za koeto blagodarq vse pak.moje bi 6te zabravq ne6to ot nqkoi no, osnovnite vaprosi 6te se opitam da zasegna taka: otnosno myzikata:moje bi trqbva6e da stana dj(za tqh se iziskva da znaqt vsi4ki myzikalni stilove) zna4i kogato mi e veselo i sam na kef sly6kam hip-hop,bg rap dori i popfolk.nai 4esto oba4e se sly4va da sly6am techno samo nqkoi da ne me pita kakvo to4no 6toto i az ne znam.sly4va se da mi haresa i nqkoe dens par4e no kato cqlo komersilanata myzika ne mi dopada oba4e tq yvi balba otvsqkade:) kogato oba4e ne mi e kef ili sam qdosan sly6am metal.i to obiknovenno mnogo silno:)kolkoto do imenata nai mi haresvat RAMMSTEIN veliki sa.sled tova se kefa na static-x.godsmack,korn,marylin manson(sory ako sma obarkal ne6to s dymite no angliiskia mi e slab:),pantera i razbira se metalica.tova mi hrymva vednaga:) a kolkoto do otbora ne vijdam za6to ne6tata trqbva da se stesnqvat samo v myzikata.haresaha mi va6ite mnenia s izkly4enie na edno-dve za keoto se spomenavat 4yjdi otbori i razni vidove jivotni ama ne se y4ydvam predvid 4e sa go pisali hora po krav na tezi ot edna na6a yjna sasedka:p e tova e v kraga na 6egata nadqvam se taka d abade i zanapred.malko dalgi4ko stana ako ste imali tarpenieto da iz4etete dotyk edno golqmo blagodarq:)))))) p.s.propysnah 4e sam i fen na hipodil i na parvia 4ovek koito mi otgovori da dam celyvka{} ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
мда... и аз си те обичкам:")
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mmm blagodarq niki obi4kam si te i az
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ама аз най-много ви обичам.Всичките до един
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sega ve4e sme edin krasiv i sploten forum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ха-ха
Зиг..защо се заяждаш? -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 26 2004, 11:22 PM) Ама аз най-много ви обичам.Всичките до един ![]() ![]() ![]() ![]() на фурна, на шиш, кълцани или просто задушени? и с какво: картофки (пържени или варени), ориз, зеленчуци, зелце... и 6 каси мента ![]() Здрасти и от мен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ментата сукс!
Хай от мене! (и стига вече с тъпия ви футбол ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hehehe .. tuka ne pozna nujno li e da sym 4erwena swinq za da ne hareswam gowejdata sbir6tina ... btw GONZO E WELIK FUTBOLIST NALI
![]() ![]() ![]() ![]() i wse pak dobro do6yl ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ура за KoRn и Godsmack! И аз много ги харесвам.
![]() Много съм доволна, че форумът те приема радушно, въпреки че не наблягаш на музиката, която се коментира тук ... здраве да е! Трябва да сме известни и в другите среди ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Alpha prime не е свиня а е от Ботев Пловдив... в Б ГРУПА. LMFAO
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Аз съм тъпичко човече
на Герена верен фен. Да се радвам няма вече, щот съм грозничък роден. Припев: Тра ла ла, тра ла ла, аз най мразя ЦСКА (2) Но отбора си обичам, мойте сини богове, и във вярност им се вричам, а пък те са много зле! Припев:.... Насо,Чики, Сперматозоида водат ни към нов позор. Така агитката ни цяла се насра от много зор. Припев:... Ний обаче се гордеем - че ще дойде мача нов. Нищо че ще си заблеем, като лапнем к fuck you р суров. Припев:.... Айде синята лавина все напред и по-напред! Че ЦСКА ни задмина и ни дразни навред! -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Направо се насрахте
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:24 PM |