![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Имам си коса на една годинка, ама 'зе да ме дразни и за т'ва си мислех да я направя на гребен. Не искам да се правя ня няк'ъв пънкар или нещо, просто да си нося гребена и да му се кефя, пък и на музиката си се кефя. Та да питам, има ли нещо по-специално в начина, по който се прави гребена? С какво лепило? Предполагам, че и с няк'ъв гел ще стане, ама... абе нз... гел...
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Със сапун става.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Пробвай с полимерка
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Абе става със сапун, ама да не завали, че тогава….
Има готини гелове, по-скъпи са, но става хубаво. -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
topirane i sapun...
ama ti kva muzika slushash? grupi? a otkude si? imai predvid che she si imash problemi s grebena.. i posledno - zamisli se dali tova e podhodqshtata kosa za teb.. primerno orientirovuchno deem -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Като Пънк: Dead Kennedys, The Exploited, The Casualties, The Ramones, The Clash, Anti - Flag, Sex Pistols. Слушам и малко хард и грайнд (Anal Cunt
![]() Edit: и Сектор Газа ме кефят ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Човече, ще те убият скиновете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ауууу, те пловдивските скинове са мноооого страшни
![]() ![]() ПС По-скоро ще си имаш проблеми в училище... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хъх, аз и ся си имам проблеми в училище. Не знам 'що, ама класния нещо не ми се кефи
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Чувал съм че хубав гребен става със пикня и захар
![]() ![]() Ставал лъскав... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
abductor, qvno ne si bil na greben... shtoto az kato bqh imah problemi (ne seriozni, ama vse pak imah..) ne vednuj sa me gonili (i produljavat..) i na koncerti sum izlizal sus seriozni travmi (ot skinove).. a to obshto vzeto nqq znachenie kakvi sa skinovete, kato sa mnogo i piqni - losho.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е 'що? Те пънкарите и скиновете не трябва ли да са дружки. Имам предвит истинските скинари не назитата. То вярно, че повечето скинове в България са нази...
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Aми,човече, пробвай с лак за коса,няма начин да не стане...ТАФТ са убави
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе нема особнен смисъл. И без това ще се налага да ходиш с шапка
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Oct 29 2004, 05:36 PM) Е 'що? Те пънкарите и скиновете не трябва ли да са дружки. Имам предвит истинските скинари не назитата. То вярно, че повечето скинове в България са нази... ![]() Точно истинските скинари (не назитата) не "дружат" с пънкарите много-много ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Liquid @ Oct 30 2004, 06:53 PM) Точно истинските скинари (не назитата) не "дружат" с пънкарите много-много ![]() Т'ва на мене ли се караш ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От позицията на човек, който си е отрязал дългата коса, ти казвам:
НЕ СЕ ПОДСТРИГВАЙ! Каквото и да ти казват разни хора, няма нищо по-метълско и готино от това да си с дълга коса! ...деба... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Ауууу, те пловдивските скинове са мноооого страшни (така се уплаших, че за малко да се надрискам в гащите, хубаво, че срах сутринта ) hihihihi to wernbo si e tui naprawo cepat armatura ebati sme6kowcite sa harabiq waw e toq greben za ko 6 go prai6 zimata 6ti izmryzne kartunata ebati |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Oct 30 2004, 05:18 PM) Цитат(Liquid @ Oct 30 2004, 06:53 PM) Точно истинските скинари (не назитата) не "дружат" с пънкарите много-много ![]() Т'ва на мене ли се караш ![]() ![]() Не аз - това ще бъда физиономията на скиновете. Респективно - твойта ще бъде ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Oct 29 2004, 07:57 AM) Слушам и малко хард и грайнд (Anal Cunt ![]() Е щом си мислиш, че тъпите anal cunt са грайнд ми става ясно колко го слушаш тоя стилл.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Berzerker @ Oct 31 2004, 04:48 PM) Цитат(Ol' Skull @ Oct 29 2004, 07:57 AM) Слушам и малко хард и грайнд (Anal Cunt ![]() Е щом си мислиш, че тъпите anal cunt са грайнд ми става ясно колко го слушаш тоя стилл.. ![]() Цитат малко ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
zaebi, samo ako si ot varna mojesh po-spokoino da si praish greben 4e tam po-spokoina raotata.... ama ina4e golqma e vuzmojnosta da te stupat nekade...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(xabbathx @ Oct 29 2004, 07:09 PM) abductor, qvno ne si bil na greben... shtoto az kato bqh imah problemi (ne seriozni, ama vse pak imah..) ne vednuj sa me gonili (i produljavat..) i na koncerti sum izlizal sus seriozni travmi (ot skinove).. a to obshto vzeto nqq znachenie kakvi sa skinovete, kato sa mnogo i piqni - losho. Че какви са тия скинари...? Те повечето от тях нямат 15 години ебати... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо, жилав съм, на бой нося
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ol' Skull @ Nov 1 2004, 05:13 PM) хм, сега се сетих, че нямам представа какво значи топиране ![]() Живей спокойно, и аз не знам. -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Живей спокойно, и аз не знам. Нотка на ненавист ли долавям в поста ти? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей да си режеш косата, мен ако питаш... Ще съжаляваш после...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami specialno teq deto me goniha bqha ne na 15 a na 25.. primerno..
abe zaebi taq rabota, ne e za teb grebena! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
zaebete sekvi grebeni! btw. Liquid
![]() ![]() Ol' Skull bravo, 4e slushash punk! Keep it true! THE CASUALTIES ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Тъй,тъй,дългокосите са най-убави
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Oct 29 2004, 05:36 PM) повечето скинове в България са нази... ![]() pove4eto skins v bulgaria sa nai mn 10 4oveka dr se prosto... -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Ako 6te polzva6 gel tozi na Vella e nai-dobar.Struva 8 kamaka ma si struva.Az za sajalenie ne moga da si pusna dalga kosa(tvarde gasta mi e...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
A ina4e za skinovete....Abe grebena go pazi za specialni slu4ai i 6te si dosta po-6tastliv(po-rqdko izliza6 s greben==>po-malko ima "zemi taq 12-ka skinove"
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Jan 7 2005, 09:56 AM) pove4eto skins v bulgaria sa nai mn 10 4oveka dr se prosto... Хич,ама хич не си прав!!!Аз лично поне познавам(ех...луди-млади години...кого ли не срещах тогава) поне 30 човека съвсем лично.Всеки от тях си има по поне 2 дружки,които аз съм мервала и по още 5-6,които не съм.Това прави над 200 и кусур човека.И това НЕ изчерпва количеството,ама доникъде!!!Имам познати,които такъв бой ядоха заради гребена си,че не ми се мисли...Аз щях да го отнеса веднъж,само защото бях с едниния,и то с клюмнал гребен,който не личеше много-много.При все,че аз НИКОГА не съм имала пънк-вид.Просто си чакахме автобусите заедно.Късмет беше,че случихме на малко по-разбрани и с увъртания от моя страна успяхме да се качим по живо,по здраво на автобусите си.Не се стрижи 1)За да не си го отнесеш. 2)За да не ти мръзне тимберицата. 3)Защото съм сигурна,че иначе ти стои по-красиво. 4)А може би и защото почти всички дотук те помолихме за същото... ![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ау гребен,нищо против гребени те ама за тваа тряя 10%сигурност.Я си представи че съжаляваш после
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Renees или момичетата на скинарите не са с изцяло голи глави ами имат бретон и коса около ушите
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Az ne se kefq na grebeni,izob6to daje,nqmam ni6to protiw horata s grebeni,no az se kefq na dulgokosi s zdrawi hubawi kosi
![]() ![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
ако си направиш гребен се екипирай за побоища и мелета.
обувки : нещо с бомбе яке : бомбер разбира се панталони : стегнати за да тичаш по спокойно ... задължително 4-5 бокса задължително калци за глезените че иначе ше те изпотрошат ... ако имаш и налакатници ... гума за уста , за да не си сменяш зъболекаря секи път... --------- сега сериозно : НЕ СИ ПРАВИ ГРЕБЕН! ![]() --------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Renee abe ne e chak tolkova seriozno kolkoto go izkarahte... se pak sum ot plovdiv i nqkolko meseca hodih s greben i to dosta soliden. imal sum problemi samo 1-2 puti i to ne seriozni. ama ne v tova e vyprosa!!! cqlata rabota se systoi v neshto dosta po dylboko ot boq... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заради гребена ти и аз те знам кой си
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
aahahah taka li be?! i koi sum.. i kak razbra. ama moje i da ne sum az shtoto imashe po tova vreme oshte 1 tip na greben. a v momenta ima oshte edin - vidio punka ama toi e oldschool - ot godini e na greben
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Ей няма смисъл да си съсипваш косата.А ако ти се живее спокойно със гребен..ела в Монтана тук си нямаме скинове и си ни е супер
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:57 AM |