![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 5-November 04 Град: СОФИЯ Потребител N: 657 ![]() |
Някой слушал ли е cross fire?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Всички да слушат black??? Хахахах bullshits!!
Чувала съм някои песни на Cross Fire, но недостатъчно, за да си изградя мнение ... И все пак ... Що за тема? -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз слушам само Thor Metal!!!!!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 5-November 04 Град: СОФИЯ Потребител N: 657 ![]() |
Групата не е българска. Имаш ли нещо на Thor?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Aaaabe lud li si az slu6am samo det! Napalm Det, Megadet, Teik Det...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Темата не е тъпа,но е тъпо зададена.
Човекът е имал предвид това,че напоследък все по малко хора слушат класически метъл.Тоест трашът,класикът и пауърът се позабравят. И хората се кефят повече на блек и дет. Ми знаеш ли "парагон" нормално е.Такова е положението сега,а пък скоро може пак да се мине на старите стилове и обратното.... За твое успокоение ще ти кажа,че аз СЛУШАМ ТРАШ!!!! ма не много ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
E az slusham THRASH dostatu4no ,slusham i Black tva ne mi pre4i slusham i malko Death Metal kvo /... tolkova ? da se ograni4avam v edin stil li ?
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
mne, nikakuv Trash, mersi.
samo Black Metal! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Аз пък слушам най-вече траш и дет. Стори ми се обаче, че някой се опита да сложи на един кантар дета и блека - как може да сравнявате такава бодра, жизнерадостна и стимулираща музика като дета с оная депресираща, замазана и пищяща гнус?!?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Аз ОБИЧАМ траш.
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(abductor @ Nov 8 2004, 11:20 AM) Аз пък слушам най-вече траш и дет. Стори ми се обаче, че някой се опита да сложи на един кантар дета и блека - как може да сравнявате такава бодра, жизнерадостна и стимулираща музика като дета с оная депресираща, замазана и пищяща гнус?!? ![]() Ako za men stava vapros shtoto az kazah 4e slusham predimno THrash i Black no i malko death metal e kakvo slushamg go da -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат Стори ми се обаче, че някой се опита да сложи на един кантар дета и блека - как може да сравнявате такава бодра, жизнерадостна и стимулираща музика като дета с оная депресираща, замазана и пищяща гнус?!? Ъ ? Нещо не си много ориентитан (компетентен). Как да разбирам такива неадекватини изказвания? Хвани си смени дилъра. Дета е същата помия като блека само че е по прост и затова ти се струва жизнерадостен и стимулиращ ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
По-скоро ти не си ориентиран (компетентен), приятелю. Не знам доколко си слушал и двата стила (съдя по това, че твърдиш, че все е помия), но аз съм прослушал ДОВОЛНО дет и блек групи и затова правя такива смели изказвания. Фактът, че твърдиш, че детът е по-прост (аз го разбирам като "елементарен"), само още повече доказва некомпетентността ти, очевидно градиш изводите си върху има-няма пет групи. Това за дилъра не го разбрах, затова няма да го коментирам. Вземи да прослушаш малко повееееече музика и тогава може да поспорим пак.
ПС. Забеляза ли по-горе как се пише "по-прост" ![]() edit: Освен това "ДетЪТ" в последното изречение е подлог, затова трябва да е ПЪЛЕН член. B) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Nov 18 2004, 09:59 PM) Цитат Стори ми се обаче, че някой се опита да сложи на един кантар дета и блека - как може да сравнявате такава бодра, жизнерадостна и стимулираща музика като дета с оная депресираща, замазана и пищяща гнус?!? Ъ ? Нещо не си много ориентитан(компетентен) . Как да разбирам такива неадекватини изказвания? Хвани си смени дилъра Дета е същата помия като блека само че е по прост и затова ти се струва жизнерадостен и стимулиращ ![]() Feanor` Mortician не е единствената дет банда. И аз много се дразня, кат се слагат двата стила под общ знаменател. колкото до thrasha, нигкоа не съм го харесвал, че да почна да го слушам "пак" gore 4 life! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат Фактът, че твърдиш, че детът е по-прост (аз го разбирам като "елементарен"), само още повече доказва некомпетентността ти, очевидно градиш изводите си върху има-няма пет групи. Всъщност са доста повече от 5 групи . Честно казано не съм мислел сериозно дета(тук члена е правилен, защото не е подлог) за по-елементарен , но ме издразни изказването ти за блека, а именно : Цитат оная депресираща, замазана и пищяща гнус? (Това не е изказване на човек, който е изслушал 'доволно количество' блек ). Изках да ти отвърна нещо в същия дух Цитат Вземи да прослушаш малко повееееече музика и тогава може да поспорим пак. Странно, че го казваш, защото и аз мислех да те посъветвам същото ![]() П.П: Мерси за корекциите, не съм внимавал. -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както и да е...
ПС : Пак имаш правописни грешки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Абе ей!?А шамаракис искате ли?
![]() Траш групите определено напоследък са поизместени и не са на почит особен!Това не значи ,че не се слушат,но пределено бих предпочел стара траш група пред някое новопопънение,което със сигурност няма да свири чист траш ,а със сигурност ще привави я някой хард кор ,я някакъв индъстриъл или дет елемент,за да се продаде в повечко копия! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Dec 23 2004, 11:17 PM) но пределено бих предпочел стара траш група пред някое новопопънение,което със сигурност няма да свири чист траш ,а със сигурност ще привави я някой хард кор ,я някакъв индъстриъл или дет елемент,за да се продаде в повечко копия! ![]() Suglasen s`m s teb ! Thrash Forever -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Старите траш банди това е метал. А не некви тука дандании и нео тъпни.
SODOM KREATOR DESTRUCTION CORONER EXODUS OVER KILL SLAYER-ИСТИНСКИЯТ МЕТАЛ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Именно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 12-November 04 Град: София Потребител N: 663 ![]() |
Аз слушам пауър... и хеви, и траш и блек... дет малко недлюбвам, но пак става. Дразня се на нео-то.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Точно така ТheDarkLich. Неото
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(lubaka @ Jan 5 2005, 05:21 PM) Старите траш банди това е метал. А не некви тука дандании и нео тъпни. SODOM KREATOR DESTRUCTION CORONER EXODUS OVER KILL SLAYER-ИСТИНСКИЯТ МЕТАЛ Не ми се случва често да се съглася 100% с нечие изказване! Но в сега просто няма начин! Само ще вмъкна един TESTAMENT!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
SEPULTURA и METALLICA едно време да не би да са били Поп-Фолк??...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
TESTAMENT-якооо
![]() ![]() METALLICA -1983-1991 SEPULTURA S MAX |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(lubaka @ Jan 6 2005, 05:54 PM) METALLICA -1983-1991 Без да искам ги забравих... трудно ще си го простя... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metallica'91... Трудно може да се каже че е траш. Факт е, че всички траш групи свирят с две каси, а в Metallica'91 няма такова нещо, пък и китарите... Не, 91 не се брои!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ам на мен лично траш,дет и тн не ми допадат особено.Смисъл аз имам разни песнички,ама явно не ми действат добре.Аз си слушкам главно готик,индъстри и тн.Така по-лекичките ако мога да се изразя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Steve_Harris Aaaabe lud li si az slu6am samo det! Napalm Det, Megadet, Teik Det...
Е тва е много тъпо изказване дето си направил...човека пита за траш и ти се изцепваш от там..ми не мислиш ли че всеки има мнение....?!Аз слушам предимно траш,но слушам и дет и блек тва проблем ли е на някои..?Тва ми харесва на мен==> тва слушам...Всеки си има мнение...Кво е тва "lud li si",ами че той изразява собствено мнение...баси... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ми то траша си е много яка музика!И аз слушам траш,нищо че и доста други работи слушам!А иначе имам всичко на всички стари траш групи и си се кефя много на тва!А на който не му харесва,просто да не слуша,а и да не коментира!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
А точно така ;p
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Jan 17 2005, 12:09 AM) А иначе имам всичко на всички стари траш групи и си се кефя много на тва! Верно?!? Всичко? Как го постигаш? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Jan 16 2005, 11:57 PM) Steve_Harris Aaaabe lud li si az slu6am samo det! Napalm Det, Megadet, Teik Det... Е тва е много тъпо изказване дето си направил...човека пита за траш и ти се изцепваш от там..ми не мислиш ли че всеки има мнение....?!Аз слушам предимно траш,но слушам и дет и блек тва проблем ли е на някои..?Тва ми харесва на мен==> тва слушам...Всеки си има мнение...Кво е тва "lud li si",ами че той изразява собствено мнение...баси... ако не можеш да усетиш иронията на забавно зададената тема ... SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не не усещам... ми супер глупаво изказване е направил...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
не е глупаво .. тук би трябва да продължаи да се доизкажа, но ще спазя правилата на форума ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами хубаво... тогава спри ако искаш.Обаче изказването е глупаво защото темата е зададена за траш метала.Не го питат кефи ли се на траш или мрази траш или кво слуша.Пич-а е задал темата за траш и тва е.Защо винаги във всяка тема трябва да има по някой,който търси да се заяде или някой такъв който винаги се изцепва против тва..ми тогава да не пише в тая тема.Аз вевче писах кефя се яко на траш..и кво?Сега да спра да слушам тва,което ми харесва щот на един там някой си не му изнасяло...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напоследък слушам позабравените малко RAZOR, MEKONG DELTA и EXORCIST
и казвам еи тва е яка музика ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Jan 16 2005, 09:09 PM) А иначе имам всичко на всички стари траш групи и си се кефя много на тва! Освен споменатите вече до момента, дай пример за стари траш групи. SDI? Anacrusis, Overkill, Angel Dust, Exodus и т.н... Други? ...събирам си ги. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ми аз веднага се сещам за Tankart,D.R.I. и Exciter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Death Angel, Vio-Lence, Heathen...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И още:
Coroner, EvilDead, Grinder, Living Death, Sacrifice, Stone, Atrophy, Flotsam And Jetsam, Despair, Demolition Hammer... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам го. Ще ти го кача в datacom.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много сте изчерпателни, тенкю за което
![]() Зная някои от групите, но повечето не... само ще прибавя един Risk...може и Forbidden ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аууу! Как можах да ги забравя?!?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Jan 18 2005, 09:13 AM) Хем Risk са ми една от любимите групи... Наистина!??! Странно, просто защото си мислех, че твърде малко хора слушат траш - ма хубавия, стар траш - в днешно време. Особено пък апокрифни групи като Риск...Тва е страхотно! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E, чак пък апокрифни... Пет албума имат все пак, през 90-те ги слушаха хората. Нормално е да се позбрави група, която се е разпаднала преди 12 години, затова и трябва да се популяризира
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, апокрифни използвах в смисъл на по не-популярни, каквито и на практика са си, мисля...Не знам какъв статус са имали през 90-тте, но други немски техни съмишленици бая дръпнаха оттогава насам... Но нормално, де, като се има наистина предвид, че групата e split-up...за съжаление.
И много хубаво е, че има "разтоварващи хора" - сега ще си запълня траш-пропуските ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я и аз ще намина на там да погледна дали няма да си попълня с някоя стара и забравена от мен група собствения си сетлист!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Nov 7 2004, 06:01 PM) E az slusham THRASH dostatu4no ,slusham i Black tva ne mi pre4i slusham i malko Death Metal kvo /... tolkova ? da se ograni4avam v edin stil li ? suglasna sum Balk4o...nqma smisul da se ograni4awa6 w edin stil,znae6 4e i az sum taka ![]() ![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Странно,че никой не споменава ВОЙВОД!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забравили сме...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А бе не знам, ама Venom бих ги сложил 100%
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има ли по силни от така наречените стари траш групи НЕ. KREATOR го доказаха с поредният шедьдвър-ENEMY OF GOD
![]() ![]() и въпреки че сме едва в началото на 2005 едва ли ще има по як албум от този ако разбира се др траш машина не издаде албум(destruction ще издадат през март май) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хей хора та Venom трашати ли са,и това от кога?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, но само в Prime Evil и Temples of Ice.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Мда Sepultura, Metallica 80's , Pantera, Sodom...
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jan 26 2005, 01:58 PM) Хей хора та Venom трашати ли са,и това от кога? Определено ще ми паднеш в очите ако кажеш че са блек (или дет) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми кажи какво свирят тогава на непросветените!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми за мен са си чист траш с елементи на пауър. Тва че са "бащите на блека" не значи че свирят блек. Послушай ги малко и виж дали не съм прав
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хей Blashyrkh,мисля да не спорим с теб за VENOM!Не е ли по-добре да им се кефим на музиката и да си пием пиенето?Ха наздраве!
![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не споря с теб.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ще се почерпя и за твое здраве ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Haide ,kak mina po4erpkata?V subota moje i da se zase4em v"Kokara4a",a?I sorry za latinicata,ne6to mi se skpa programata!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами да! Аз щях да празнувам в Събота но нещо се провали и май ще идвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
SODOM, UNLEASHED, ANNIHILATOR, HYPNOSIA, SLAYER!!!
HAHAHAHA! bez tazi muzika ne biva, hora! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
проблемът е друг: защо има все по-малко траш банди?!?
защо трашът запада?!? ЗАЩО??? -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми блек и дет се правят по-лесно
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
уцели десятката с този отговор!
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
а кой се сеща за Exodus???
-------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Аз често се сещам ........
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те не се забравят лесно
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(waffen_ss @ Feb 7 2005, 06:52 AM) а кой се сеща за Exodus??? Mi mn hora se seshtat no qvno bi trqbvalo da pro4etesh i predishnite postove ! ![]() -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никъде не видях EXUMER а са доста добри.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Jan 21 2005, 01:26 PM) ![]() Баш траш са си ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E, Angel Rat и Outher Limits не са траш, определено, че и някои други. Но в обще линии
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Feb 7 2005, 10:23 AM) Цитат(waffen_ss @ Feb 7 2005, 06:52 AM) а кой се сеща за Exodus??? Mi mn hora se seshtat no qvno bi trqbvalo da pro4etesh i predishnite postove ! ![]() е аре некой ги е споменал един път ...... sodom ги има във всеки пост(заслужено де) ама пак,мен трябваше да критикуваш SPARK -------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A INFERNAL MAJESTY някои да е чувал за тях.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(lubaka @ Feb 13 2005, 06:48 PM) A INFERNAL MAJESTY някои да е чувал за тях. ![]() ![]() Ми сигурно ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво мислите за новите Exciter и Death Angel?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Подробното ми мнение и за двата албума се намира на сайта под формата на ревюта. Exciter издадоха точно такава тава, каквато се очакваше от тях, типичната олдскуул резачка. Не мога да се оплача, добър е албумът, но някак си не успя да ме впечатли особено. Предпочитам старите неща на бандата и именно тях си пускам, когато съм в настроение за Exciter. Death Angel пък са в другата крайност - постоянно променящите се, постоянно менящи звученето си. "Killing Season" за мен обаче не е траш. Както написах в самото ревю, тази банда не е правила траш от осемнадесет години, в момента са някакъв специфичен груув метъл, който се стреми с все сили да е модерен. Олд-скуул е последната дума, която бих употребил във връзка с "Killing Season". Но настрана от това, и той ми хареса. Няколко песни определено се открояват, макар и да не мога да го нарека творението на годината. Всъщност не мога да го нарека дори творението на бандата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Някой слушал ли е cross fire? Аз им имах 2 или 3 албума маи.85,86 и 87 маи беше. Много ме кефиха,заедно с дрифтър и танкард. Сега откровенно живея със старите ми ученически първи банди и групи с които влезнах 85 в света на метъла-anthrax, s.d.i., tankard, venom, king diamond, raven, motley crue, megadeth, testament, metal church, sodom, kreator... и незнам още кои, но всичко архивно, траш и спиид ако мога да го дръпна го свалям. Даи линк откъде мога да дръпна кросфаииър де! Че 5,6 пъти съм опитвал по разни торенти но все няма лиичерс и не тръгват. Както и старата траш метъл даркнес търся. И тях ги харесвах много. С това започнах аз преди да скоча на сепултурата, и дет и граид кора ![]() -------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Какво мислите за новите Exciter и Death Angel? Посредствени в най-добрия случай. Добро свирене, слаби идеи. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Ексайтъра е доволно слушаем, макар че се съгласявам с Венци, че предпочитам старите им неща.
Death Angel... за мен тая група има един албум - The ultra-violence. Толкоз. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:18 PM |