![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
От тук може да свалите една от новите песни на Vendetta която ще влиза в новия албум "Amici Dei, Inemici Mundi"
Vendetta - Кръв По Паважа a това са двата предстоящи концерта на Vendetta: на 13.11.2004 (събота) заедно с OUTRAGE във Варна - клуб "Зона 51" на 28.11.2004 (неделя) в София - клуб "Три Уши" (Пънка) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Песента Hate City ли се казва, или Кръв По Паважа? Освен това как може да е толкова зле?
Подозирам, че Vendetta ще се окажат поредната българска група, която не е смогнала да напише стойностен албум. А да, освен тва микса е ужасен. Нищо общо с приличното звучене от 3 way spilt-a... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Песента си е много яка!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе, май малко прекалих с критиката, но парчето наистина ме разочарова. Особено на фона на тези от сплита...
Ще си купя албума въпреки всичко. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mi pesenta po princip v albuma shte se kazva KRYV PO PAVAJA, pyk vendetta sa q napisali HATE CITY , to v taq pesen se pee na pripeva i na bg i na angliiski mai. parfo vikat neshto HATE CITY blalba KRYV PO PAVAJA lbalbla
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
nekoi shte hodi li neska na vendetta
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Qdze nema
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Купих си диска на Вендета
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе добра е продукцията, ама китарите можеше и по-добре да ги запишат, струва ми се, че е средите са малко в повечко (леко и високите).
За концерти са много яки, ама пак са твърде еднообразни дееба... уж за 12 години съществуване на бандата (9 като Face Up, 3 като Vendetta) е можело малко повечко да се развият. И пак за мен албумът Strenght Remains си остава най-добрият албум в българската тежка музика. И като текстове (на английски и то жестоки) и като вокали (само Дикси пее, не един тон говеда) и като музика. Единственият истински хардкор албум, записван в БГ... Но това си е само моето мнение де. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Feb 11 2005, 11:30 PM) Абе добра е продукцията, ама китарите можеше и по-добре да ги запишат, струва ми се, че е средите са малко в повечко (леко и високите). Дам ние китаристите и псевдо-такива сме много взискателни към звука на китарите ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Бе виж, става по-скоро въпрос, че парчетата са еднообразни като емоция и усещане. Като бяха Face Up като че ли всяко парче си удряше по различен начин. С Vendetta имам чувството, че въртя парче и половина няколко пъти. Тук там по някой тремоло дет метъл риф за разнообразие, но - тц !
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забавляват ме някви такива изказвания. Доби не ми се обяснява защо, понеже вече заспивам над клавиатурата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като се събудиш сподели, та да се позабавлявам и аз...
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:53 PM |