![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Тук почива Ради Рамщайна - най-обикновен изрод от София.
През целия си жалък живот този нещастник се занимава със слушане на яка музика, избиване на жалки твари за да преживява бизнесът му като погребален агент и писане на хоръри. Можете да прочетете неговите творения на адрес www.tresnya.hit.bg Той бе велик фен на Рамщайн - учеше текстове наизуст без да разбира в по-голямата им част за какво всъщност се пее. Ради Рамщайна бе голям изрод - можели сте да наблюдавате негови изяви на два пъти в СПОКО по БиТиВи и един път в Турболига на Нова Телевизия, където заедно със своя отбор спечелват сумата от 199 лева за представения от тях номер - Улична Дрисня. Сега той премества тленните си останки тук... - - - - - - - - - - - Това не е вярно, истинското представяне на Ради Рамщайна се намира на втора страница! Написаното по-горе са гнусни клевети, провокации и инсинуации!!! -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Мир на праха му!
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Забравих да добавя да оставите някой и друг лев за поддръжка на гроба му.
-------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Толкова си оригинален
![]() Не, наистина! Не се ебавам. Всички тук ще ти кажат, че винаги съм сериозен! ... Ще се омъжиш ли замен? ![]() ![]() ...Чакай, чакай... ти си мъртъв! (Хипер оригинално) Аз не съм некрофил... Ами сори тогава, ще сме само приятели. ... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде сега щом ще сме приятели иди и ми купи малко житце, че мангалите го изядоха, а и тъпите гарги...
Постскриптум. Мразя хората, които се подмазват. Мразя хората, които се подиграват. И ако не бяхме "приятели" щях и тебе да намразя. ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре, че сме причтели. Иначе щях да мразя "умрелия" ти изказ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Long Live The Friendship!
Какво му е на изказа ми? Червеите изядоха част от мозъка ми, но все още работи! ![]() Аре бе, що все така ми върви - регистрирам се някъде и веднага почвам да се карам с хората! ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И тука ли,бе!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мухахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Къде го погребваш - къде възкръсва! ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Уау... покъртително. Трогнат съм. Обичам мъртви хипари, като теб. Ще взема да ти купя житце.
Сеп, педал такъв, миришеш хубаво. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ahah ok interesno predstavqne i o6te po interesni otgovori...
hi ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
To аз още не съм се представила как си требе пред хората от форума,ама...Здрасти и от мене
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
ee mnogo qko predstavqne! hail i dobre doshul!
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат . Ради Рамщайна бе голям изрод - можели сте да наблюдавате негови изяви на два пъти в СПОКО по БиТиВи туи да не бе6е предаването с буферите от шопско халло |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Мен пари да ми дават няма да участвам в "Споко".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
lelinoto ,pak izkazva6 mydri misli
ina4e na novodi6lite ne syvsem jivi drugari -welkome za spoko i zapla6taneto vsi4ki sa edinodu6ni ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
I toq forum li she usirash??
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо - участията в СПОКО не бяха по мое желание, от даскалото ме накараха.
Второ - МЪРТЪВЦИТЕ НЕ СЕРАТ, ТАКА ЧЕ... И, майна, не си мисли че като си си сменил никнейма не те познах ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Welcome..
![]() ПОне научи ли малко немски покрай Рамщайн ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не особено...
![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehe .. s toq podpis kak nqma da me poznae6
![]() nadqwam se 4e ne si hypewr gord 4e me pozna ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама за какво трябва да те познавам - заглавието на темата ти, в която се представяш е същата като ника ти в metalbg.com
![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Браво, twisted Ради Рамщайн!
от доста отдавна не бях чела подобни писания... харесаха ми хайде мъртъв и здрав продължавай в същия дух. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rad_Rammsteina @ Nov 16 2004, 08:54 AM) Първо - участията в СПОКО не бяха по мое желание, от даскалото ме накараха. Второ - МЪРТЪВЦИТЕ НЕ СЕРАТ, ТАКА ЧЕ... И, майна, не си мисли че като си си сменил никнейма не те познах ![]() Хмм мен даскалото не може да ме накара и глобата за пушене да платя,и урока по английски да си препиша... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама то всички други се отказаха преди мене... и не остана кой друг.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rad_Rammsteina @ Nov 16 2004, 06:53 PM) Ама за какво трябва да те познавам - заглавието на темата ти, в която се представяш е същата като ника ти в metalbg.com ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Елементарно, Уотсън
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Харесваш ми, момче! Можем да те вземем на работа в Президентството. Да лъскаш обувки в фояйето, или нещо такова. Все нещо ще измислим.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ооо, за меч ще бъде чест, Господин Президент! Ако разрешите, бих желал да чистя тоалетните - това е съкровената ми мечта!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Rad 4etox nqkoi nesta ot saita ti nqkoi mi xaresaxa nqkoi ne no sa interesni
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Thanx.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(THERION @ Nov 18 2004, 12:47 PM) Rad 4etox nqkoi nesta ot saita ti nqkoi mi xaresaxa nqkoi ne no sa interesni ![]() Vinagi e interesno da pro4etesh poredniq opit na nqkoi oligofren da tvori Rad_Rammsteina mnogo si naduhan kopeue misluish se za golema rabota e az znaesh li kvo shti kaja "Lapai Kura!" tupaci kato tebe deto se mislqt za veliki go zaslujavat ! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я тихо там, Северозападнала България.
![]() Бих те пратил на майната ти, но ти и без това се намираш там, така че няма какво да се занимавам с нищожества. Винаги е забавно когато наблюдаваш как някакъв комплексарин се опитва да се прави на брутален тип, като се заяжда на дребно. Мерси, че ме разсмя ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Xaxaxa sorry , ne s`m imal za cel da te obidq izvinqvai !
Bil s`m kompleksar,v slu4aq ti si kompleksar are hodi si smeni pampersa ! Gotin nikoga ne s`m imal kompleksi xaxa ![]() A da ti kaja otnostno Severozapadnala BG , moje da sme zapadnali no tova 4e sme na mainata si ne e vqrno ti si tozi koito si na mainata si i na bashtinata si ako shtesh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Батка, имам познати в Берковица, съученичка от Монтана... така че много добре знам къде какво е положението, повярвай ми!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Xaxaxa koi ti govori za Berkovica we,stava vapros za Montana moje da popitash seki fen deto idval tuk`a 4e si struva !
-------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не говоря за природата, която наистина е невероятна, пич. Става дума за хората.
|
|
![]()
Коментар
|
|
defakto sewerozapadna i ygoizto4na harabiq sa mnou ama mnou zle
wsy6tnost w by;lgariq ima nqkyw jiwot ot srybskata granica do stara zagora + warna + burgas ostanaloto sa ebatiii ... ebalo si mamata |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе само в големите градове се живее... тъжно и гадно, но факт.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rad_Rammsteina @ Nov 29 2004, 05:27 PM) Абе само в големите градове се живее... тъжно и гадно, но факт. A neshto umno da kajesh i ti nadqvam se takiva izkazvaniq ot tvoq strana da sa po 4esit ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвал съм го и преди: болно ми е да се карам с метъли... Още повече за такива глупости... Поне да беше за музика!
![]() За изказванията... ами ще се постарая... ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 15-February 04 Град: София Потребител N: 399 ![]() |
Е писна ми вече
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, в Белия Дом не искам... отстъпвам ти го!
![]() Даа, досадна работа... едни и същи лица, едни и същи аватари... сигурно ти е омръзнало до СМЪРТ? -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
lock
ban kill -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е стига де, нали сме приятели?
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Във връзка с постъпилите в офиса ни оплаквания публикуваме следното
Ново Представяне: Здрасти, пичове. Аз съм Ради Рамщайна. Предишните ми прякори бяха Кивито, Чуклето и Сириъс Сам... Любимите ми групи са Ramms+ein, Megaherz, Pantera, Manowar и още много други. С нищо не се занимавам, освен със слушане на музика, от нищо съществено не се интересувам. Надявам се, че ще си изкараме приятно... Край на новото представяне. Всички постове преди него се считат за невалидни. -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Дпбре дошъл. Имаш добър вкус като гледам. Само можеш ли да кажеш 2 думи за Megaherz, защото не съм запознат с тях?
Свириш ли на нещо? Пееш ли? Ако Сепултерахед ти поиска голи снимки, му дай, щото е много секси. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мнуу яки! (Предполагам, че очаквате сега изказванията ми да бъдат в такъв стил?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:00 AM |