![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Някой може ли да ми каже какво стана с тия пичове, разделиха ли се официялно, или пък се събраха нали на Толки му беше дошъл акъла в главата и казал, че без Котипелто няма Стратовариус...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Kvo ti dreme ?
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
До сега не съм видял на китарист да му дойде акъла... надали ще видя...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Май няма развитие в конфликта... Tolkki уж се очовечи, но сега Kotipelto се прави на важен... Дано се съберат.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Какво става със Stratovarius Ужас и безумие... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 1 2004, 01:58 PM) Дано се съберат. Нц, нема. ![]() Доколкото знам, Kotipelto официално е напуснал, а Tolkki му е намерил заместник вече даже.... или по-точно да кажа заместница. Зове се MissK и.... заинтригуваните може да прочетат някои откъслечни подробности в това интервю с Tolkki, Jari Kainulainen и MissK. (аз лично к'вото знам е главно от него) -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Това интервю е малко поостаряло. Последната информация, която аз знам, е че Толки е казал, че без Котипелто стратовариус няма да съществува повече, а ще си създаде собствена група най-вероятно са тая гимнастичката...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Мммм, така ли? Е, човек се учи докато е жив. Накрая май се оказа, че Stratovarius просто се разпадна на Stratovarius a la Kotipelto и Stratovarius a la Tolkki. Така или иначе резултатът е същият.
(м/у другото, май имаше наистина и едно по-скорошно интервю, ама някъде изчезна) -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последни новини от официалната страница
To be, or not to be: that is the question. STRATOVARIUS.COM can confirm that Timo Tolkki, Jörg Michael, Timo Kotipelto, Jari Kainulainen and Jens Johansson have all met in Helsinki this past weekend (Decemeber 9-11) for discussions and sauna. Contrary to rumors, the band is not in New York recording. At the moment there is nothing more concrete to report. If or when there is some other news it will be posted here. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако се съберат тия типове, ще е с чисто комерсиална цел. Въпрос на принципи. Кое е по важно за тях? Това че продават много, или това че не могат да се понасят?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На кого му пука с каква цел ще се съберат, ако направят добър албум...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 04:16 PM |