![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Judas Priest са избрали "Angel of Retribution" за заглавие на предстоящият им албум, който ще се появи на 1ви февруари догодина (Sony/Epic). Сред песните от албума, който е първи с Rob Halford от култовия "Painkiller" до сега, са "Judas Rising", "Deal with the Devil", "Revolution", "Worth Fighting For" и "Hellrider". Очаква се първият сингъл от албума да е "Revolution", но това подлежи на промяна. Първото издание на "Angel of Retribution" ще вкючва и бонус DVD, на което ще има кадри от концертите на бандата в Барселона и Валенсия, състояли се през юни. Очаква се европейското турне по повод новия диск, да започне към края на февруари.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Oh Yes!
Mnogo shte se radvam kogato nai setne se razpadnat ! ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ти.... тъп ли си?
Кажи ми чесно - бива ли да си ЧАК такъв аграр? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
da ochakwame li originalno izdanie tuk
btw:ostawi toq we maina ... toi e brutalen metyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Hm......malko se pritesnqvam kakvo li se e polu4ilo v kraina smetka(imam si edno opredeleno mnenie za albumite koito sa "vav klasi4eskiq stil" na dadena banda;spravka-st.Anger),no Judas sa si Judas.Ako nqkoi 6te izdava album na godinata,tova sa te!
METAL GODS DOMINATE -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Чакам с нетърпение, надявам се отново да издадат як албум че не са го правили от PAINKILLER .
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
От тук можете да свалите първия сингъл - "Revolution". Рипвано е от радио и е с гадничък звук, но дава представа за новото творение на Judas.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат da ochakwame li originalno izdanie tuk Абе сони и епик май нямат официален разпространител у нас и най-вероятно ще трябва да си поръчваме, което ще оскъпи нещата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще го има. Пичовете от SMF не се лигавят, като опре до такива банди.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Sep zabrawqm wsichko losho koeto si mi kazwal... Towa e weliko!!!!!!!!!!!
*me pada ot kef...... ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Dec 14 2004, 06:05 PM) da ochakwame li originalno izdanie tuk btw:ostawi toq we maina ... toi e brutalen metyl Prosto ne im se kefq we hora ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Sled euforiqta da si kaja "ekspertnoto" mnenie. Twa nqma koi znae kolko obshto s Judas ot predi. Dosta e sywremenno. No da ot 2004-ta e. Poweche mi prilicha na solowite neshtana Hallford. Moe mnenie.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сеп, ти си ебаси гея. Земи се научи да пееш като Халфорд хахахаха
А иначе благодаря за линка към сингъла ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Ne moga da svalq Revolution
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blagodarsko!
Ina4e za pesenta-tipi4en radio-welcome single za USA.Pove4e Halford otkolkoto Judas+nekav stranen privkus.Moje i da si vaobrazqvam ama mi zvu4at kato Aerosmith ili Guns na momenti.Dano si vaobrazqvam ![]() Ako celiq album e taka az li4no mn 6te se razo4arovam. ![]() WE WANT JUGULATOR!!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат WE WANT JUGULATOR!!!!! кои сте тия вие? -------- песента е супер,...предполагам всичките ще са на това ниво за бога та това са ДЖУДАС... същите, които обещаха да дойдат пак в България след като издадат новия си албум. ДАН0! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Korekciq-pone spored ba6ta mi(dostoen kandidat za doktorska stepen po Purple-ologiq) pone na4aloto ima mnou ob6to sas Stormbringer ![]() ![]() ZA MNOGO GODINI!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
100000x
I razbira se to4no dnes mi izgarme audio kartata..... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tiq pesni ne pro6tavat.E tva ve4e e Judas,ne toq tai nare4en single Revolution.Ima dosta seriozna prilika sas solovite ne6ta na Halford,no vapreki tova ot samolet si li4i "koi sa tiq".
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
че кво е лошото на приликата с соловите неща на халфорд ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето го и целият албум... http://info.datacom.bg/cacko/JP%2DAoR/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Вече си го дръпнах,МЕРСИ за което!вярно,че прилича отчасти на соловите проекти на halford,но нима и той не е сред умовете сътворили облика на Judas до легендарната 1990?А този албум е най-якия след Painkiller,поне за мен!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:35 PM |