![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Концертът на нюйоркските хардкор величия Agnostic Front в България, ще се състои на 29.03.2004 г., в столичния клуб “Black Box”, съобщиха за Avtora.com организаторите от Rе-Act. Очаквайте подробности!
Last Hope са поканени да подгряват концертите на легендите от Ню Йорк Agnostic Front в Белград, София, Солун и Атина. Поканата е дошла от агенцията на Agnostic Front. А ние кротко изчакваме да настъпи 29 март, когато в клуб Black Box ще има банкет с курбан. Инфо: http://www.rawknroll.net/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Клубът ще се напълни, спомних си кво беше на Madball направо не се дишаше дано този път не е така
само да не се изсипят пред клуба некви тъпи Nazi Skins -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Не знам за "Гладките глави",но наистина е гадно да не можеш да се кефиш на любимата си група,а да се попривардваш от тях!Иначе и аз мисля,че тая зала си е направо малка за такъв род мероприятие!Вътре е ужасно,ако има повече хора!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Колко народ събира? Повече ли от "Сцената"? Защото 100% ще има много повече народ отколкото на Madball...
Трябваше да го направят във "Военния клуб" ебаси!!! Сега сигурно и за билети ще е ебаси войната... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
То е по-голямо от военния..... май
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
по-голямо е от Военния и от Сцената, ако беше във Военния тогава щеше да има воина за билети. Иначе Madball във Сцената не се дишаше, а Black Box има и втори етаж и според мене някъде около 1000 души побира
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Е това е добре... Значи кво сега?
![]() Чакаме 21-и другия месец за Angel Crew евентуално (това ми го каза Сашо от LH преди концерта на Destruction) и после AGNOSTIC FRONT!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Jan 16 2005, 11:50 AM) Е това е добре... Значи кво сега? ![]() Чакаме 21-и другия месец за Angel Crew евентуално (това ми го каза Сашо от LH преди концерта на Destruction) и после AGNOSTIC FRONT!!! ![]() ![]() ![]() еми да. Angel Crew ще са в О!Шипка -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Black Box mai pobira pove4e ot 1000, ama pak to za Agnostic Front cqla bg shte se izsipe
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Това е добре,ако наистина сабира над 1000 човека!Че иначе не се виждам там сред останалите фенове!В цялата гъчканица!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
оууу колко забавно
малка зала ,много народ скинари трябва да се посети ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като се замисля за Скиновете,не е чак толкос интересно,но ще ходя със сигорност!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
аngel crew v o shipka uaaa
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Last Hope са поканени да подгряват концертите на легендите от Ню Йорк Agnostic Front в Белград, София, Солун и Атина. Поканата е дошла от агенцията на Agnostic Front. А ние кротко изчакваме да настъпи 29 март, когато в клуб Black Box ще има банкет с курбан.
Инфо: http://www.rawknroll.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Jan 15 2005, 10:46 PM) само да не се изсипят пред клуба некви тъпи Nazi Skins споко копеле, пънковете и коровете ще са 20 пъти повече. Яко Unity и сичко ще е оки-доки ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
zdravko vsyshnost ne bydi siguren shtoto nazi-tata nqma da se izsipqt pred koncerta a she se zabiqt na nqkwo kashirano mestence i she chakat edinichni punkove i coreove... az lichno znam 5 nazita ot pld i to ot golemite deto she doidat..
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:01 AM |