![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
абе, някои печатал ли си е суитчър или фланелка до сега? В малкия Цум имаше такова нещо. Аз щях да си печатам на времето, но нямах черен суитчър. Сега има във "Вижъна" и мисля да пристъпвам. Някои има ли информация?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И аз ще съм благодарен, ако някой даде няква информация. Искам да си напечатам фанелка на Merauder
![]() Та питам: - в къв формат трябва да са файловте дето ще им дам? - бяло върху черно става, нали? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ами не знам в Русе има "жена ми" ми направи с логото на групата ми
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Чувала съм за няколко места,но цената ми се вижда доста солена за това ниско качество на щампата.Иначе и на мен ми трябват подобни услуги в момента.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 17 2005, 09:29 PM) Ами не знам в Русе има "жена ми" ми направи с логото на групата ми ![]() Копеле някво колкото и странно да ти звучи определено бих искал фланелка с логото на групата, кво с жена ти ли да говоря? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Kartinkata e w jpg, bmp format na cd ili na disketa, w zawisimost ot goleminata mai i cenata e po golqma... 10-ina lewa e edna hubawa kartinka pri nas, no s twoq teniska. Inache edna teniska e 5 lewa pri nas, a edno logo-pak 5 lewa.
P.S.Za predpochitane e kartinkata da nqma rybcheta (mai wektorno mu se wikashe). -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
в текстилните боички е истината
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jan 17 2005, 09:31 PM) в текстилните боички е истината ![]() Mани,рисувала съм и шалове,и фланелки.Доста е трудно да направиш бял надпис на черна фланелка,защото боята не хваща добре,освен че е доста скъпичка.Иначе да рисуваш върху копринен шал си е чисто удоволствие ![]() П.С.И аз искам само лого. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jan 17 2005, 07:31 PM) Kartinkata e w jpg, bmp format na cd ili na disketa, w zawisimost ot goleminata mai i cenata e po golqma... 10-ina lewa e edna hubawa kartinka pri nas, no s twoq teniska. Inache edna teniska e 5 lewa pri nas, a edno logo-pak 5 lewa. P.S.Za predpochitane e kartinkata da nqma rybcheta (mai wektorno mu se wikashe). Кво значи "при нас" ? Печаташ ли? Ако да суитчъри продаваш ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Jan 17 2005, 10:07 PM) Цитат(Svetyl @ Jan 17 2005, 07:31 PM) Kartinkata e w jpg, bmp format na cd ili na disketa, w zawisimost ot goleminata mai i cenata e po golqma... 10-ina lewa e edna hubawa kartinka pri nas, no s twoq teniska. Inache edna teniska e 5 lewa pri nas, a edno logo-pak 5 lewa. P.S.Za predpochitane e kartinkata da nqma rybcheta (mai wektorno mu se wikashe). Кво значи "при нас" ? Печаташ ли? Ако да суитчъри продаваш ли? Не,просто в Русе е доста по-евтино виждам ![]() Иначе черни суичери има,поне в моя квартал... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аха
![]() А кои е твоя квартал. Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Jan 17 2005, 10:41 PM) аха ![]() А кои е твоя квартал. Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си ![]() Тия са по 20 и по 30,но са на предприятието,което шие Puma в Бъкстон. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
az si prawih fanelka nablaze s textilnmo folio ... taq ubawina oba4e stawa samo za nqkwi rybesti nadpisi i ako ne sa rybesti to pone samo nadpisi za kartinki e neprilojim metoda .
sistemata e s 6ablon ot twyrd karton posle se izrqzwa po 6ablona ot lista s folio kato se wnimawa kartinkata da ne izleze ogledalna , sled kato se izreje nadpisa ot folio se slaga s osnowata na folioto nagore i wyrhu nego se poztawq nqkakyw pamuchen charshaw i se glasi okolo pet minuti ... awe igra4ka si e ama sled towa gustoto e ebati harabiqta kt si widi6 proizwedenieto li4no napraweno ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А някои във въпросния малък цум правил ли е? Аз искам снимки да печатам и ми трябва добро качество.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тука в копирния център до бачкането ми взимат 5 лв за черна тениска и 4 за бяла, за предпочитане е да им се даде psd файл, в който цвета на фланелката е прозрачен. Аз си правих миналата година, щампата е с хубави цветове, но е някак лъскава (като мушамичка) и не носи на агресивно пране. Ама за 5 кинта толкоз.
EDIT: Става въпрос за Пловдив. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си Къде е тоя "Вижън"? Ако ти излиза към 40лв, отиди направо в SMF и си поръчай да ти докарат оригинален суитчър - те са по толкова, ама поне щампата е доста добра. Друг е въпросът, обаче, ако няма суитчър на групата, която искаш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
V ruse 10 lv vzemat za da 6tampovat teniska,ne tvoq a ot magazina kupena,ako dade6 tvoq mislq 4e kum 6 lv be6e,oba4e trqbva da e vektorno ili ne6to ot sorta za6toto ina4e otnema pone polovin 4as da se opravi vsi4ko..ina4e az dadoh disketa 4oveka hvurli nadpisa na kompa i sled usileni obrabotki mi go printira i go 6tampova za nqma 2 min....i vsi4ko tova 10 lv
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
e i wse pak e po qko ako si go naprai6 sam . na nqkoq sre6ta na foruma mislq da pokaja rezultata ot ry4niq mi trud
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Az mn iskam da si napravq nqkva teniska na Ciroza no kato vidqh kvo stana s taq na Bubata na Catamenia i se otkazah shtampata mn lesno pada i se napukva .Cqlata rabota e hvurlqne na izlishni sredstva.pone spored men
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jan 18 2005, 08:33 AM) Къде е тоя "Вижън"? Ако ти излиза към 40лв, отиди направо в SMF и си поръчай да ти докарат оригинален суитчър - те са по толкова, ама поне щампата е доста добра. Друг е въпросът, обаче, ако няма суитчър на групата, която искаш ![]() "Вижън" най-напред е в София ![]() А колкото до СМФ, ония вътер толкова се преработват че ме гледат като треснати като питам за бланка или суитчър по поръчка ![]() ![]() Според мен решението е да се отиде там където се печатат тия по магазините(от едно място е мисля) и да преговаряш за една бланка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jan 18 2005, 05:56 PM) Според мен решението е да се отиде там където се печатат тия по магазините(от едно място е мисля) и да преговаряш за една бланка. И аз съм си мислил за това, но като се замисли човек, дали ще искат да ти направят една тениска ей така от добра воля. Мисля си че няма да им се занимава пък и нищо няма да спечелят... Както и да е, все пак трябва да се разпита по магазините откъде им ги носят и с кой да се свърже човек. ![]() Иначе дайте повече предложения за това къде могат да ми отпечата нещо. Аз досега съм намирал само места където отпечатват само на бяла или светла тениска, технологията не им позволявала на тъмни цветове. ![]() @Siegfried - Ако може, дай малко инфо за "солените"? ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Според мен тия по магазините ги внасят от Турция...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 12:17 PM) Според мен тия по магазините ги внасят от Турция... Добро утро ![]() ![]() Damned In Black-мисля,че в СФ щамповане за под 20 лева няма.Отгоре на всичко и щампата е скапана... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Добро утро Има и родно производство,но са по-редки.Например в "На тъмно" и подлеза на НДК имаше едни уж български.Ще ги познаете по етикета и по-високата цена E да де ама българският памук е много, МНОГО по-качествен от турския. Плюс това да подкрепяме българското производство ![]() Цитат А колкото до СМФ, ония вътер толкова се преработват че ме гледат като треснати като питам за бланка или суитчър по поръчка И на мен ми прави впечатление, че там понякога те гледат много особено, като поискаш нещо по-различно, ама в крайна сметка те губят. Често съм чувал разни да ги наречем неточни изказвания, които ме дразнят и затова вече избягвам да ходя много много там, най-вече се мъкна до извора (wizard ![]() А къде е тоя магазин "на тъмно", чувал съм го но никога не съм го посещавал? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Вижте сега, не ми трябва някакво място където да ми отпечатат някви цветни и лъскави обложки от СД-та, или картинки. Нужно ми е място, където ще ми отпечатат ясно и точно, за предпочитане и качествено
![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То ако е само за надпис и ако не е много завъртян, хващаш принтираш го, после изрязващ по контур вътрешната част и си купуваш боя за дрехи или спрей - пръскаш, мажеш и си готов
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 04:40 PM) То ако е само за надпис и ако не е много завъртян, хващаш принтираш го, после изрязващ по контур вътрешната част и си купуваш боя за дрехи или спрей - пръскаш, мажеш и си готов ![]() Да ама това ми се струва много омазана работа. Я стане, я не, една грешка и тениската отива. А пък и не е гаранция, че няма да се размаже от пране примерно, или ако вали и се намокри... Едит: Що ми сменихте картинаката бе? ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да питам братовчедка си тя си беше купувала такава боя и беше правиля някакви цапотеници - дали се размазва или не.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Damned_In_Black @ Jan 19 2005, 04:54 PM) Да ама това ми се струва много омазана работа. Я стане, я не, една грешка и тениската отива. А пък и не е гаранция, че няма да се размаже от пране примерно, или ако вали и се намокри... Аз лично не съм си правил такива фанелки,но имам един приятел,който си прави с текстилни бои натпис и наистина стана сполучлив!А текстилните бои не се размазват от пране или дъж! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе сега отидох до малкия Цум, но отново се сблъсках с човешка простотия: питам дали имат нещо готово да видя как изглежда, а оная ми дава каталог на букви.... Птиам в какъв формат трябва да са картинките, оная казва в А4...
Имат нещо като по-главен магазин където и щамповат. Следващата стъпка е да го открия..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като го намериш пиши!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
V nikakuv sly4ai ne si pravete 6tampi v malkia CYM!Hora,koito sa si pravili,sa spodeliali 4e ka4estvoto e otvratitelno...Ina4e 6tampovat teniski v poliklinikata,koiato se namira pri kanala,mai 4e 22-ra be6e...Pome6tenieto se namira v podzemieto na samata poliklinika .Vzimat po 5 lv za 6ampa bez teniskata,oba4e 6tampata e mnogo kekava i ne izdurja mnogo na prane.Imat i dryg vid 6tampa,koiato e dosta po-ka4estvena,no i dosta po-skupa ,cenata pri neia se iz4isliava na kvadraten milimetur.Idete i 6te vi obiasniat na miasto.Yspeh!
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 17 2005, 07:46 PM) Цитат(Lethe @ Jan 17 2005, 09:31 PM) в текстилните боички е истината ![]() Mани,рисувала съм и шалове,и фланелки.Доста е трудно да направиш бял надпис на черна фланелка,защото боята не хваща добре,освен че е доста скъпичка.Иначе да рисуваш върху копринен шал си е чисто удоволствие ![]() П.С.И аз искам само лого. Зиг някои хора успяват и се занимават от доста време с това ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Ако отидеш в печатница качеството е високо, но нещата са много скъпи - трябва да направят сито, което струва пари, пък и там цената зависи от броя на цветове, а и картинката трябва да е векторизирана (а не във формат А4
![]() Един приятел си направи фанелка в Малкия ЦУМ и е съвсем доволен, като за обикновена щампа качеството е добро. Картинката която той си отпечата обаче беше сравнително проста и недетайлна.. но пък си носи фанелката вече няколко години, така че ако не си претенциозен (и се пребориш с човешката простотия ![]() Btw, Борис разправяше за някакъв негов приятел, дето правел щампи на фанелки, та ако искаш го питай ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми аз снимка ще си слагам, но пък е черно бяла, така че няма проблем.
Ще проверя и това място в 22 поликлиника и пристъпвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Blashyrkh, ае кажи колко ти е излезнала ако са ти направили щампа оттам, че и аз търся някво място... може би в Русе тва е най-добре.. ако няма добро тука там ще да е ;P
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
чак пък до Русе да ходя за една щампа... едва ли
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam
![]() samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva.. inache prai absolutno wsichko -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда наистина е супер! Само че аз се престрашх днес пак да отскоча до тоя малък Цум и след известен разговор се свързаха с шефката и ми зеха телефона и чакам да звъннат да се обясним (може да ми направят дори и остстъпка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Жица в Русе за последно занм , че цената бе около 5лв на щампа на твоя дреха... но за повече инфо питаи русенци....
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(xxskacorexx @ Jan 26 2005, 12:09 PM) istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam ![]() samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva.. inache prai absolutno wsichko Само дето тоя мейл дето си дал се разминава с този,който е даден в сайта! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
www.extremeteambg.com
Оттам си направих доста яки тениски. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драснах им едно писъмце, пък ще видим.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По дяволите
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Възраждам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от екстийм тийм!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Малко помощ ?
Ако искам да си направя фланелка /черна/ със картинка и/или надпис, какъвто аз искам, кво да правя? И колко би струвало? А ако говорим не за 1, а за малко повече бройки? едит - оплесках нещата, май го постнах 2 пъти това... Сорка! Интернета ми е виновен! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
зависи вече дали искаш щампа(?) или да се рисува на ръка(около 20 кинта)...
познавам едно момиче което прави тениски...изцяло ги рисува ръчно и са много красиви...обаче ако искаш много броики това не ти върши работа а нямаше ли такава тема вече? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За качествен сито печат поръчката трябва да е минимум 50 бройки.Иначе печатат и по нянакъв друг начин за около 20 лева,но щампите са с отвратително качество и не си заслужава.По-добре ти да вземеш да си нарисуваш-не е трудно,а голямо бурканче текстилна боя,което е доста икономично,излиза 5,50:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Мерси за инфото.
А тва на ръка, което е, май не е вариант - като се пере на какво става а? ![]() По-скоро щампа някаква... Къде в София стават тия неща? Май имаше нещо в Библиотеката Кирил и Методи?? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
нищо му няма като го переш...
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Ми то нали затова е текстилна боя.. за де не се маха! Специално пригодена за рисуване върхо текстил (демек тениска). Рисуваш един път и не мърда. Тесниката може да ти избелее ама боята НЕ! Аз лично съм си рисувал няколко тениски на приятели и досега нищо им няма. Ама за препоръчване е да рисуваш на по светла тениска (бяла,сива или нещо от тоя сорт) понеже на черна малко зор фаща боята.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои).
![]() Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jul 9 2005, 10:50 PM) Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои). ![]() Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри ![]() И колко взима и какво точно може да ми нарисува, обложка на албум например, със съответното лого на групата? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво.
Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз само за едно нещо си мечтая...
![]() ![]() Имам ли такава тениска, ще съм щастлив като гъба печурка. btw- имам приятели, които печатат. Обичам черна фланелка и надписа да е на гърба, не на гърдите. Имам две такива, с Metallica и Guns N Roses. ![]() Демони не ми трябват. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jul 10 2005, 12:04 PM) Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво. Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се ![]() Точно за нещо такова става въпрос. И аз бих искал една Wintersun примерно, Norther, Kamelot, Edguy e в тази насока се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(blood_freak @ Jul 12 2005, 02:27 PM) Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка! Кой фен на Manowar тук иска да му я купя... само ако си я носи със сатенено бельо. ![]() Настрана глупостите, вижте профила на blood_freak. Това е суитчър! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Въобще не е trve methul kvlt тоя суетшърт. Некви там комерсиални грипи чекиджийски...
![]() Аз само една фанелка съм си правил през живота. Тази, която многоуважаваният господин Йорданов носи на тази снимка: ![]() Някви си 8 лева излвезна и стана яко. Мисля да си направя една с логотона The Revenge Project в близкото бъдеще. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 8-July 05 Потребител N: 863 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jun 22 2005, 07:48 PM) Възраждам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от екстийм тийм!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Здрасти! Ако искаш разгледаъ трите линка и ако ти харесат може да поръча6:-) http://geocities.com/gery_motor/photopagerock.html http://geocities.com/gery_motor/photopagerock2.html http://geocities.com/gery_motor/photopagerock3.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря! Пратих писмо вчера, и чакам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, тези неща пише, че са по 20 лева? Струва ми се малко скъпо.
Е, ако качеството е супер ще дам толкова пари, но ако е просто много добро - не. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 8-July 05 Потребител N: 863 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jul 18 2005, 05:36 PM) Хм, тези неща пише, че са по 20 лева? Струва ми се малко скъпо. Е, ако качеството е супер ще дам толкова пари, но ако е просто много добро - не. За качеството може да бъдеш сигурен.... На доста български музикални групи вече са правени тениски.... А в който метъл форум попиташ за изработката на тениските, отзивите са само отлични ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My quest is soon to end!!
![]() в превод - очаквайте снимки от новата ми лятна колекция ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи сори за качеството, ама горе духаше адски много и фанелката я облякох в/у якето, че температурите бяха едноцифрови... Абе обстановка в стил Mountains of Might....
цък И нема ми крадете идеята за картинка ей!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре изглежда. А гърба?
това от офертата на онова момиче, за 20 лева ли е? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
уху..... тениската е невероятна.. браво браво. Заслужаваси независимо колко пари си дал. Най-важното, че е направена специално за теб и си е уникална...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ам последното ми "произведение" е тениска на планет Екс майна . направо цепи секви мазилки
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Aug 13 2005, 07:10 AM) на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно! Благодаря ти за хубавите думи:-) Ако решиш да си правиш друга тениска, специално за теб ще направя отстъпка:-) Видя ли новия ми сайт? http://ars-nova.hit.bg там я има и твоята тениска:-) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
А семплите черни/бели надписи колко излизат обикновено?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
painter, трябва ми черна блузка със семпъл сив надпис на гърба... колко горе долу ще ми излезе?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Aug 28 2005, 01:05 AM) А семплите черни/бели надписи колко излизат обикновено? Обикновенните надписи струват 8 лв. без зна4ение дали са бяли, 4ерни, сиви или каквито и да са други цветове ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(painter @ Aug 24 2005, 03:06 PM) Цитат(Blashyrkh @ Aug 13 2005, 07:10 AM) на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно! Благодаря ти за хубавите думи:-) Ако решиш да си правиш друга тениска, специално за теб ще направя отстъпка:-) Видя ли новия ми сайт? http://ars-nova.hit.bg там я има и твоята тениска:-) Здрасти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Aug 29 2005, 09:17 AM) Цитат(painter @ Aug 24 2005, 03:06 PM) Цитат(Blashyrkh @ Aug 13 2005, 07:10 AM) на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно! Благодаря ти за хубавите думи:-) Ако решиш да си правиш друга тениска, специално за теб ще направя отстъпка:-) Видя ли новия ми сайт? http://ars-nova.hit.bg там я има и твоята тениска:-) Здрасти ![]() Здрасти ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравейте фенове:-) Отдавна не съм пускала предложението си във вашия форум (незнайно защо?) и затова реших сега да го направя.... Предполагам, че ще се заинтересувате, вижте произведения ми и ако ги харесвате може да си поръчате:-)http://ars-nova.hit.bg/
Надявам се, че не съм ви досадила (е ще изтърпя някоя и друга критика) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Здрасти... ти ли си Рали ?? Оау супер... преди доста време попаднах на банера ти в страницата на StormBlast...страхотен артуърк... пращал съм и мнения даже, но даваше някаква
грешка ...продължавай в същия дух ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти... ти ли си Рали ?? Оау супер... преди доста време попаднах на банера ти в страницата на StormBlast...страхотен артуърк... пращал съм и мнения даже, но даваше някаква грешка ...продължавай в същия дух ![]() Здрасти... същата съм:-) Благодаря ти за добрите думи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последно си направих една с това лого.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Яка е! Аз бих си направил една с ЧеГевара, ама задраскан.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Яка е! Аз бих си направил една с ЧеГевара, ама задраскан. Ами ако искаш виж ми сайта http://ars-nova.hit.bg и ако решиш изпрати ми на мейла rigova@gmail.com това което искаш да изрисувам и като видя за какво става дума ще ти кажа точна цена. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това беше по-скоро майтап, но по-натам може би имам някои неща които би могла да ми нарисуваш
|
|
![]()
Коментар
|
|
OK
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
Последно си направих една с това лого. ![]() anti communism не ми отне много време да я направя.. добре се получи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
аз се занимавам с вектори.. някой ако има нужда... безплатно ш му направя.. квото си поиска..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:23 PM |