Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Печатане на дрехи, Някои правил ли го е???
Blashyrkh
коментар Jan 17 2005, 08:06 PM
Коментар #1

Демон

Група: Потребители
Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

абе, някои печатал ли си е суитчър или фланелка до сега? В малкия Цум имаше такова нещо. Аз щях да си печатам на времето, но нямах черен суитчър. Сега има във "Вижъна" и мисля да пристъпвам. Някои има ли информация?
Go to the top of the page

+Quote Post
3 страници V   1 2 3 >  
Start new topic
Отговори (1 - 87)
SepulTeraHead
коментар Jan 17 2005, 08:28 PM
Коментар #2

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

И аз ще съм благодарен, ако някой даде няква информация. Искам да си напечатам фанелка на Merauder icon_headbang[1].gif
Та питам:
- в къв формат трябва да са файловте дето ще им дам?
- бяло върху черно става, нали?

--------------------

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jan 17 2005, 08:29 PM
Коментар #3

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Ами не знам в Русе има "жена ми" ми направи с логото на групата ми wub.gif . Но тук не знам в Сф.

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jan 17 2005, 09:20 PM
Коментар #4

Архидемон

Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

Чувала съм за няколко места,но цената ми се вижда доста солена за това ниско качество на щампата.Иначе и на мен ми трябват подобни услуги в момента.

+Quote Post
Crafter
коментар Jan 17 2005, 09:27 PM
Коментар #5

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Цитат(Sw1tched @ Jan 17 2005, 09:29 PM)
Ами не знам в Русе има "жена ми" ми направи с логото на групата ми wub.gif . Но тук не знам в Сф.

Копеле някво колкото и странно да ти звучи определено бих искал фланелка с логото на групата, кво с жена ти ли да говоря?

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
Svetyl
коментар Jan 17 2005, 09:31 PM
Коментар #6

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Kartinkata e w jpg, bmp format na cd ili na disketa, w zawisimost ot goleminata mai i cenata e po golqma... 10-ina lewa e edna hubawa kartinka pri nas, no s twoq teniska. Inache edna teniska e 5 lewa pri nas, a edno logo-pak 5 lewa.
P.S.Za predpochitane e kartinkata da nqma rybcheta (mai wektorno mu se wikashe).

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Lethe
коментар Jan 17 2005, 09:31 PM
Коментар #7

not your bitch

Коментари: 1195
Регистриран: 11-August 04
Потребител N: 586

в текстилните боички е истината
smile.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jan 17 2005, 09:46 PM
Коментар #8

Архидемон

Цитат(Lethe @ Jan 17 2005, 09:31 PM)
smile.gif

Mани,рисувала съм и шалове,и фланелки.Доста е трудно да направиш бял надпис на черна фланелка,защото боята не хваща добре,освен че е доста скъпичка.Иначе да рисуваш върху копринен шал си е чисто удоволствие tongue.gif
П.С.И аз искам само лого.

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 17 2005, 10:07 PM
Коментар #9

Демон

Цитат(Svetyl @ Jan 17 2005, 07:31 PM)
Kartinkata e w jpg, bmp format na cd ili na disketa, w zawisimost ot goleminata mai i cenata e po golqma... 10-ina lewa e edna hubawa kartinka pri nas, no s twoq teniska. Inache edna teniska e 5 lewa pri nas, a edno logo-pak 5 lewa.
P.S.Za predpochitane e kartinkata da nqma rybcheta (mai wektorno mu se wikashe).

Кво значи "при нас" ? Печаташ ли? Ако да суитчъри продаваш ли?

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jan 17 2005, 10:28 PM
Коментар #10

Архидемон

Цитат(Blashyrkh @ Jan 17 2005, 10:07 PM)
Цитат(Svetyl @ Jan 17 2005, 07:31 PM)

Кво значи "при нас" ? Печаташ ли? Ако да суитчъри продаваш ли?

Не,просто в Русе е доста по-евтино виждам wink.gif
Иначе черни суичери има,поне в моя квартал...

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 17 2005, 10:41 PM
Коментар #11

Демон

аха cool.gif .
А кои е твоя квартал. Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си blink.gif

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jan 17 2005, 10:56 PM
Коментар #12

Архидемон

Цитат(Blashyrkh @ Jan 17 2005, 10:41 PM)
аха cool.gif .
А кои е твоя квартал. Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си blink.gif

Тия са по 20 и по 30,но са на предприятието,което шие Puma в Бъкстон.

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 18 2005, 01:43 AM
Коментар #13

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

az si prawih fanelka nablaze s textilnmo folio ... taq ubawina oba4e stawa samo za nqkwi rybesti nadpisi i ako ne sa rybesti to pone samo nadpisi za kartinki e neprilojim metoda .
sistemata e s 6ablon ot twyrd karton posle se izrqzwa po 6ablona ot lista s folio kato se wnimawa kartinkata da ne izleze ogledalna , sled kato se izreje nadpisa ot folio se slaga s osnowata na folioto nagore i wyrhu nego se poztawq nqkakyw pamuchen charshaw i se glasi okolo pet minuti ...
awe igra4ka si e ama sled towa gustoto e ebati harabiqta kt si widi6 proizwedenieto li4no napraweno biggrin.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 18 2005, 08:26 AM
Коментар #14

Демон

А някои във въпросния малък цум правил ли е? Аз искам снимки да печатам и ми трябва добро качество.

+Quote Post
abductor
коментар Jan 18 2005, 09:30 AM
Коментар #15

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

Тука в копирния център до бачкането ми взимат 5 лв за черна тениска и 4 за бяла, за предпочитане е да им се даде psd файл, в който цвета на фланелката е прозрачен. Аз си правих миналата година, щампата е с хубави цветове, но е някак лъскава (като мушамичка) и не носи на агресивно пране. Ама за 5 кинта толкоз.

EDIT: Става въпрос за Пловдив.

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 18 2005, 10:33 AM
Коментар #16

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Град: Sofia
Потребител N: 296

Цитат
Суитчърите във "Вижън" стават но не съвсем. Освен това струват 20 лв. + 20 лв за две снимки и става маика си и баща си

Къде е тоя "Вижън"? Ако ти излиза към 40лв, отиди направо в SMF и си поръчай да ти докарат оригинален суитчър - те са по толкова, ама поне щампата е доста добра. Друг е въпросът, обаче, ако няма суитчър на групата, която искаш sad.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
giggle
коментар Jan 18 2005, 12:28 PM
Коментар #17

Прогресиращ

Коментари: 848
Регистриран: 27-February 04
Потребител N: 408

V ruse 10 lv vzemat za da 6tampovat teniska,ne tvoq a ot magazina kupena,ako dade6 tvoq mislq 4e kum 6 lv be6e,oba4e trqbva da e vektorno ili ne6to ot sorta za6toto ina4e otnema pone polovin 4as da se opravi vsi4ko..ina4e az dadoh disketa 4oveka hvurli nadpisa na kompa i sled usileni obrabotki mi go printira i go 6tampova za nqma 2 min....i vsi4ko tova 10 lv headbang[1].gif,kolkoto do razmera toi me pita kolko iskam da e na samata teniska i izobz6to priqtno zanimanie be6e.... ruse mu e maikata..

--------------------
Wake up

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 18 2005, 12:43 PM
Коментар #18

алфонс

e i wse pak e po qko ako si go naprai6 sam . na nqkoq sre6ta na foruma mislq da pokaja rezultata ot ry4niq mi trud punk.gif

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Jan 18 2005, 02:37 PM
Коментар #19

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

Az mn iskam da si napravq nqkva teniska na Ciroza no kato vidqh kvo stana s taq na Bubata na Catamenia i se otkazah shtampata mn lesno pada i se napukva .Cqlata rabota e hvurlqne na izlishni sredstva.pone spored men

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 18 2005, 07:56 PM
Коментар #20

Демон

Цитат(Mort @ Jan 18 2005, 08:33 AM)
Къде е тоя "Вижън"? Ако ти излиза към 40лв, отиди направо в SMF и си поръчай да ти докарат оригинален суитчър - те са по толкова, ама поне щампата е доста добра. Друг е въпросът, обаче, ако няма суитчър на групата, която искаш sad.gif

"Вижън" най-напред е в София tongue.gif , а по-точно е до Халите, малко по-надолу по Мария Луиза.

А колкото до СМФ, ония вътер толкова се преработват че ме гледат като треснати като питам за бланка или суитчър по поръчка mad.gif. И в ОЧЗ така и в Адския кон (където има каталог !!!! blink.gif )

Според мен решението е да се отиде там където се печатат тия по магазините(от едно място е мисля) и да преговаряш за една бланка.

+Quote Post
_FcalmTL_
коментар Jan 19 2005, 12:09 PM
Коментар #21

Прослушващ метъл
**

Коментари: 113
Регистриран: 20-February 04
Потребител N: 403

Цитат(Blashyrkh @ Jan 18 2005, 05:56 PM)
Според мен решението е да се отиде там където се печатат тия по магазините(от едно място е мисля) и да преговаряш за една бланка.

И аз съм си мислил за това, но като се замисли човек, дали ще искат да ти направят една тениска ей така от добра воля. Мисля си че няма да им се занимава пък и нищо няма да спечелят... Както и да е, все пак трябва да се разпита по магазините откъде им ги носят и с кой да се свърже човек. wink.gif
Иначе дайте повече предложения за това къде могат да ми отпечата нещо. Аз досега съм намирал само места където отпечатват само на бяла или светла тениска, технологията не им позволявала на тъмни цветове. blink.gif

@Siegfried - Ако може, дай малко инфо за "солените"? tongue.gif

--------------------
Празнотата е пътят...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 19 2005, 12:17 PM
Коментар #22

Witcher

Според мен тия по магазините ги внасят от Турция...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jan 19 2005, 06:03 PM
Коментар #23

Архидемон

Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 12:17 PM)
Според мен тия по магазините ги внасят от Турция...

Добро утро tongue.gif Има и родно производство,но са по-редки.Например в "На тъмно" и подлеза на НДК имаше едни уж български.Ще ги познаете по етикета и по-високата цена smile.gif А колко некадърни фланелки има е отделен въпрос.Самата аз имам фленелка на Det Sam Engang Var и суичер на Darkthrone,в чието лого е изпуснато малкото пентаграмче...За качество и размери и дума не може да става..Турска му работа

Damned In Black-мисля,че в СФ щамповане за под 20 лева няма.Отгоре на всичко и щампата е скапана...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 19 2005, 06:16 PM
Коментар #24

Witcher

Цитат
Добро утро  Има и родно производство,но са по-редки.Например в "На тъмно" и подлеза на НДК имаше едни уж български.Ще ги познаете по етикета и по-високата цена

E да де ама българският памук е много, МНОГО по-качествен от турския. Плюс това да подкрепяме българското производство biggrin.gif .
Цитат
А колкото до СМФ, ония вътер толкова се преработват че ме гледат като треснати като питам за бланка или суитчър по поръчка

И на мен ми прави впечатление, че там понякога те гледат много особено, като поискаш нещо по-различно, ама в крайна сметка те губят. Често съм чувал разни да ги наречем неточни изказвания, които ме дразнят и затова вече избягвам да ходя много много там, най-вече се мъкна до извора (wizard biggrin.gif ), за да си купувам дискове, а ако искам нещо да си поръчам Пешо уизърда вече ми е приятел и никога няма да ми откаже да внесе каквото и да е.

А къде е тоя магазин "на тъмно", чувал съм го но никога не съм го посещавал?

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
_FcalmTL_
коментар Jan 19 2005, 06:38 PM
Коментар #25

Прослушващ метъл
**

Вижте сега, не ми трябва някакво място където да ми отпечатат някви цветни и лъскави обложки от СД-та, или картинки. Нужно ми е място, където ще ми отпечатат ясно и точно, за предпочитане и качествено tongue.gif , бял надпис( по-точно бяло лого на група) на черна тениска, и името на албума на групата на гърба на тениската. Някой, ако знае такова място ще съм благодарен да каже.

--------------------
Празнотата е пътят...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 19 2005, 06:40 PM
Коментар #26

Witcher

То ако е само за надпис и ако не е много завъртян, хващаш принтираш го, после изрязващ по контур вътрешната част и си купуваш боя за дрехи или спрей - пръскаш, мажеш и си готов biggrin.gif .

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
_FcalmTL_
коментар Jan 19 2005, 06:54 PM
Коментар #27

Прослушващ метъл
**

Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 04:40 PM)
То ако е само за надпис и ако не е много завъртян, хващаш принтираш го, после изрязващ по контур вътрешната част и си купуваш боя за дрехи или спрей - пръскаш, мажеш и си готов biggrin.gif .

Да ама това ми се струва много омазана работа. Я стане, я не, една грешка и тениската отива. А пък и не е гаранция, че няма да се размаже от пране примерно, или ако вали и се намокри...

Едит: Що ми сменихте картинаката бе? tongue.gif

--------------------
Празнотата е пътят...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 19 2005, 07:00 PM
Коментар #28

Witcher

Трябва да питам братовчедка си тя си беше купувала такава боя и беше правиля някакви цапотеници - дали се размазва или не.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
ivomag
коментар Jan 19 2005, 07:06 PM
Коментар #29

Прогресиращ

Коментари: 502
Регистриран: 14-May 04
Град: София
Потребител N: 486

Цитат(Damned_In_Black @ Jan 19 2005, 04:54 PM)
Да ама това ми се струва много омазана работа. Я стане, я не, една грешка и тениската отива. А пък и не е гаранция, че няма да се размаже от пране примерно, или ако вали и се намокри...

Аз лично не съм си правил такива фанелки,но имам един приятел,който си прави с текстилни бои натпис и наистина стана сполучлив!А текстилните бои не се размазват от пране или дъж!

--------------------
A TOUCH OF EVIL

Please set me free
I can't resist a Touch of Evil

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 19 2005, 07:49 PM
Коментар #30

Демон

Бе сега отидох до малкия Цум, но отново се сблъсках с човешка простотия: питам дали имат нещо готово да видя как изглежда, а оная ми дава каталог на букви.... Птиам в какъв формат трябва да са картинките, оная казва в А4...

Имат нещо като по-главен магазин където и щамповат. Следващата стъпка е да го открия.....

+Quote Post
Mort
коментар Jan 19 2005, 07:54 PM
Коментар #31

Witcher

Като го намериш пиши!

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Валкирия
коментар Jan 23 2005, 04:49 PM
Коментар #32

Прослушващ метъл
**

Коментари: 236
Регистриран: 20-July 04
Потребител N: 564

V nikakuv sly4ai ne si pravete 6tampi v malkia CYM!Hora,koito sa si pravili,sa spodeliali 4e ka4estvoto e otvratitelno...Ina4e 6tampovat teniski v poliklinikata,koiato se namira pri kanala,mai 4e 22-ra be6e...Pome6tenieto se namira v podzemieto na samata poliklinika .Vzimat po 5 lv za 6ampa bez teniskata,oba4e 6tampata e mnogo kekava i ne izdurja mnogo na prane.Imat i dryg vid 6tampa,koiato e dosta po-ka4estvena,no i dosta po-skupa ,cenata pri neia se iz4isliava na kvadraten milimetur.Idete i 6te vi obiasniat na miasto.Yspeh!

--------------------
В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."

+Quote Post
Almanah
коментар Jan 23 2005, 05:07 PM
Коментар #33

Прослушващ метъл
**

Коментари: 108
Регистриран: 28-November 03
Потребител N: 337

Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 17 2005, 07:46 PM)
Цитат(Lethe @ Jan 17 2005, 09:31 PM)
smile.gif

Mани,рисувала съм и шалове,и фланелки.Доста е трудно да направиш бял надпис на черна фланелка,защото боята не хваща добре,освен че е доста скъпичка.Иначе да рисуваш върху копринен шал си е чисто удоволствие tongue.gif
П.С.И аз искам само лого.

Зиг някои хора успяват и се занимават от доста време с това smile.gif)Верно излиза по-скъпичко,но определено е по-качествено!

+Quote Post
Vaskes
коментар Jan 23 2005, 06:43 PM
Коментар #34

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

Ако отидеш в печатница качеството е високо, но нещата са много скъпи - трябва да направят сито, което струва пари, пък и там цената зависи от броя на цветове, а и картинката трябва да е векторизирана (а не във формат А4 laugh.gif ) и общо взето това е удачно само за големи мероприятия (например да направим фанелки на форума за всеки потребител). Също така не всяка картинка ще изглежда добре на текстилна основа. Изображението не трябва да е много детайлно и т.н. Намали цветовете на картинката, която си си харесал от 16 милиона на 256 и ако изглежда добре, значи ще стане за отпечатване.
Един приятел си направи фанелка в Малкия ЦУМ и е съвсем доволен, като за обикновена щампа качеството е добро. Картинката която той си отпечата обаче беше сравнително проста и недетайлна.. но пък си носи фанелката вече няколко години, така че ако не си претенциозен (и се пребориш с човешката простотия tongue.gif ) можеш и там да си я направиш.

Btw, Борис разправяше за някакъв негов приятел, дето правел щампи на фанелки, та ако искаш го питай smile.gif

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 23 2005, 07:26 PM
Коментар #35

Демон

ми аз снимка ще си слагам, но пък е черно бяла, така че няма проблем.
Ще проверя и това място в 22 поликлиника и пристъпвам devilsmiley.gif

+Quote Post
Jicata
коментар Jan 24 2005, 12:55 AM
Коментар #36

guitar

Коментари: 920
Регистриран: 20-January 03
Потребител N: 15

Blashyrkh, ае кажи колко ти е излезнала ако са ти направили щампа оттам, че и аз търся някво място... може би в Русе тва е най-добре.. ако няма добро тука там ще да е ;P

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 24 2005, 08:23 AM
Коментар #37

Демон

чак пък до Русе да ходя за една щампа... едва ли biggrin.gif

+Quote Post
xskacorex
коментар Jan 26 2005, 02:09 PM
Коментар #38

protocol down

Коментари: 1855
Регистриран: 12-January 03
Град: Пловдив
Потребител N: 4

istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam smile.gif
samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva..
inache prai absolutno wsichko

--------------------

+Quote Post
xskacorex
коментар Jan 26 2005, 02:14 PM
Коментар #39

protocol down

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1275

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 26 2005, 07:20 PM
Коментар #40

Демон

Мда наистина е супер! Само че аз се престрашх днес пак да отскоча до тоя малък Цум и след известен разговор се свързаха с шефката и ми зеха телефона и чакам да звъннат да се обясним (може да ми направят дори и остстъпка naughty.gif )

+Quote Post
xskacorex
коментар Jan 26 2005, 10:29 PM
Коментар #41

protocol down

http://public.fotki.com/bla-bla/tshirts/

--------------------

+Quote Post
anonimna_dx
коментар Feb 3 2005, 08:30 PM
Коментар #42

... 2 hEaRtS ...

Коментари: 837
Регистриран: 10-October 03
Град: Gb
Потребител N: 305

Жица в Русе за последно занм , че цената бе около 5лв на щампа на твоя дреха... но за повече инфо питаи русенци.... punk.gif

--------------------

...Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
Born to be wild....

+Quote Post
Almanah
коментар Feb 6 2005, 01:18 AM
Коментар #43

Прослушващ метъл
**

Коментари: 108
Регистриран: 28-November 03
Потребител N: 337

Цитат(xxskacorexx @ Jan 26 2005, 12:09 PM)
istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam smile.gif
samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva..
inache prai absolutno wsichko

Само дето тоя мейл дето си дал се разминава с този,който е даден в сайта! huh.gif

+Quote Post
Drummer
коментар Feb 6 2005, 01:39 AM
Коментар #44

Просветен

Коментари: 366
Регистриран: 15-March 04
Потребител N: 427

www.extremeteambg.com
Оттам си направих доста яки тениски. icon_headbang[1].gif

--------------------
Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Feb 6 2005, 09:28 AM
Коментар #45

Демон

Драснах им едно писъмце, пък ще видим. hmm.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Feb 7 2005, 02:26 PM
Коментар #46

Демон

По дяволите mad.gif . Не печатат в преливащи цветове sad.gif . Веднъж да попадна на някои по-сериозен и пак удрям на камък. Обречен съм ph34r.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jun 22 2005, 07:48 PM
Коментар #47

Демон

Възраждам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от екстийм тийм!!! thumbdown.gif Тотално неуважение към клиента. Пиша им 10 писма и просто не ми отговарят. Давам им картинките в големината, която ги искам и ги питам има ли проблем - не можели да преценят големината им no.gif Е как да не могат като им пращам .jpg??? Трябвало да я векторизират, за да я направят в големината, която искам... Абе въобще те зимат за тотален балък. fun.gif Търся ги да си дам парите, а те не искат да ги вземат. Ами хубаво - да се suicide.gif

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jul 9 2005, 05:56 PM
Коментар #48

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

Малко помощ ?
Ако искам да си направя фланелка /черна/ със картинка и/или надпис, какъвто аз искам, кво да правя?
И колко би струвало? А ако говорим не за 1, а за малко повече бройки?

едит - оплесках нещата, май го постнах 2 пъти това... Сорка! Интернета ми е виновен! blink.gif sad.gif crying.gif

--------------------

+Quote Post
Ro6ava GarGa
коментар Jul 9 2005, 08:29 PM
Коментар #49

трансгалактически гаргаробластер

Коментари: 1440
Регистриран: 2-May 05
Град: ...на Луната
Потребител N: 800

зависи вече дали искаш щампа(?) или да се рисува на ръка(около 20 кинта)...
познавам едно момиче което прави тениски...изцяло ги рисува ръчно и са много красиви...обаче ако искаш много броики това не ти върши работа

а нямаше ли такава тема вече?

--------------------
Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Jul 9 2005, 08:49 PM
Коментар #50

Архидемон

За качествен сито печат поръчката трябва да е минимум 50 бройки.Иначе печатат и по нянакъв друг начин за около 20 лева,но щампите са с отвратително качество и не си заслужава.По-добре ти да вземеш да си нарисуваш-не е трудно,а голямо бурканче текстилна боя,което е доста икономично,излиза 5,50:)

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jul 9 2005, 09:02 PM
Коментар #51

Прогресиращ

Мерси за инфото.
А тва на ръка, което е, май не е вариант - като се пере на какво става а? sad.gif
По-скоро щампа някаква... Къде в София стават тия неща? Май имаше нещо в Библиотеката Кирил и Методи??

--------------------

+Quote Post
Ro6ava GarGa
коментар Jul 9 2005, 09:09 PM
Коментар #52

трансгалактически гаргаробластер

Коментари: 1440
Регистриран: 2-May 05
Град: ...на Луната
Потребител N: 800

нищо му няма като го переш...

--------------------
Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.

+Quote Post
blood_freak
коментар Jul 9 2005, 09:29 PM
Коментар #53

Кървав Изрод

Коментари: 451
Регистриран: 3-February 03
Град: Свищов
Потребител N: 23

Ми то нали затова е текстилна боя.. за де не се маха! Специално пригодена за рисуване върхо текстил (демек тениска). Рисуваш един път и не мърда. Тесниката може да ти избелее ама боята НЕ! Аз лично съм си рисувал няколко тениски на приятели и досега нищо им няма. Ама за препоръчване е да рисуваш на по светла тениска (бяла,сива или нещо от тоя сорт) понеже на черна малко зор фаща боята.

+Quote Post
feather
коментар Jul 9 2005, 10:50 PM
Коментар #54

какво ме гледаш, а?

Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои). smile.gif
Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри smile.gif

+Quote Post
Mort
коментар Jul 10 2005, 11:22 AM
Коментар #55

Witcher

Цитат(feather @ Jul 9 2005, 10:50 PM)
Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои). smile.gif
Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри smile.gif

И колко взима и какво точно може да ми нарисува, обложка на албум например, със съответното лого на групата?

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
feather
коментар Jul 10 2005, 12:04 PM
Коментар #56

какво ме гледаш, а?

Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво.
Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се wink.gif

+Quote Post
Slash
коментар Jul 10 2005, 12:13 PM
Коментар #57

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Аз само за едно нещо си мечтая...

wub.gif
Имам ли такава тениска, ще съм щастлив като гъба печурка.

btw- имам приятели, които печатат. Обичам черна фланелка и надписа да е на гърба, не на гърдите. Имам две такива, с Metallica и Guns N Roses. icon_headbang[1].gif
Демони не ми трябват.

+Quote Post
Mort
коментар Jul 10 2005, 02:02 PM
Коментар #58

Witcher

Цитат(feather @ Jul 10 2005, 12:04 PM)
Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво.
Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се wink.gif

Точно за нещо такова става въпрос. И аз бих искал една Wintersun примерно, Norther, Kamelot, Edguy e в тази насока се wink.gif . Ма като се видим ще го обсъдим въпроса.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
blood_freak
коментар Jul 12 2005, 02:27 PM
Коментар #59

Кървав Изрод

Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка!

+Quote Post
Slash
коментар Jul 12 2005, 03:10 PM
Коментар #60

Сатана

Цитат(blood_freak @ Jul 12 2005, 02:27 PM)
Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка!

Кой фен на Manowar тук иска да му я купя... само ако си я носи със сатенено бельо. wub.gif

Настрана глупостите, вижте профила на blood_freak. Това е суитчър! icon_headbang[1].gif

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jul 12 2005, 03:17 PM
Коментар #61

Facepalmer

Въобще не е trve methul kvlt тоя суетшърт. Некви там комерсиални грипи чекиджийски... dry.gif

Аз само една фанелка съм си правил през живота. Тази, която многоуважаваният господин Йорданов носи на тази снимка:

Някви си 8 лева излвезна и стана яко. Мисля да си направя една с логотона The Revenge Project в близкото бъдеще.

--------------------

+Quote Post
painter
коментар Jul 14 2005, 08:32 AM
Коментар #62

Непросветен
*

Коментари: 36
Регистриран: 8-July 05
Потребител N: 863

Цитат(Blashyrkh @ Jun 22 2005, 07:48 PM)
Възраждам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от екстийм тийм!!! thumbdown.gif Тотално неуважение към клиента. Пиша им 10 писма и просто не ми отговарят. Давам им картинките в големината, която ги искам и ги питам има ли проблем - не можели да преценят големината им no.gif Е как да не могат като им пращам .jpg??? Трябвало да я векторизират, за да я направят в големината, която искам... Абе въобще те зимат за тотален балък. fun.gif Търся ги да си дам парите, а те не искат да ги вземат. Ами хубаво - да се suicide.gif

Здрасти! Ако искаш разгледаъ трите линка и ако ти харесат може да поръча6:-)
http://geocities.com/gery_motor/photopagerock.html
http://geocities.com/gery_motor/photopagerock2.html
http://geocities.com/gery_motor/photopagerock3.html

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jul 18 2005, 05:20 PM
Коментар #63

Демон

Благодаря! Пратих писмо вчера, и чакам.

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jul 18 2005, 05:36 PM
Коментар #64

Прогресиращ

Хм, тези неща пише, че са по 20 лева? Струва ми се малко скъпо.
Е, ако качеството е супер ще дам толкова пари, но ако е просто много добро - не.

--------------------

+Quote Post
painter
коментар Jul 20 2005, 04:45 PM
Коментар #65

Непросветен
*

Цитат(Nikola Bathory @ Jul 18 2005, 05:36 PM)
Хм, тези неща пише, че са по 20 лева? Струва ми се малко скъпо.
Е, ако качеството е супер ще дам толкова пари, но ако е просто много добро - не.

За качеството може да бъдеш сигурен.... На доста български музикални групи вече са правени тениски.... А в който метъл форум попиташ за изработката на тениските, отзивите са само отлични tongue.gif И в про-рок има доста клиенти, изпробвали изработката на тенискире biggrin.gif Абе вече на половин София метълите ходят с нейни тениски:-)

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jul 21 2005, 06:55 PM
Коментар #66

Демон

My quest is soon to end!! yeah.gif

в превод - очаквайте снимки от новата ми лятна колекция naughty.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 12 2005, 05:33 PM
Коментар #67

Демон

Значи сори за качеството, ама горе духаше адски много и фанелката я облякох в/у якето, че температурите бяха едноцифрови... Абе обстановка в стил Mountains of Might....

цък

И нема ми крадете идеята за картинка ей!!!!!

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 12 2005, 08:41 PM
Коментар #68

Прогресиращ

добре изглежда. А гърба?
това от офертата на онова момиче, за 20 лева ли е?

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 13 2005, 07:10 AM
Коментар #69

Демон

на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно!

+Quote Post
blood_freak
коментар Aug 14 2005, 11:29 AM
Коментар #70

Кървав Изрод

уху..... тениската е невероятна.. браво браво. Заслужаваси независимо колко пари си дал. Най-важното, че е направена специално за теб и си е уникална...

+Quote Post
alpha prime
коментар Aug 21 2005, 08:32 PM
Коментар #71

алфонс

ам последното ми "произведение" е тениска на планет Екс майна . направо цепи секви мазилки bowdown.gif

+Quote Post
painter
коментар Aug 24 2005, 02:06 PM
Коментар #72

Непросветен
*

Цитат(Blashyrkh @ Aug 13 2005, 07:10 AM)
на гърба е И-то на Имортал. А фанелката ми излезе малко повечко, но не ми пука, щото бях решил. Наистина тя рисува перфектно!

Благодаря ти за хубавите думи:-) Ако решиш да си правиш друга тениска, специално за теб ще направя отстъпка:-) Видя ли новия ми сайт?
http://ars-nova.hit.bg
там я има и твоята тениска:-)

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 28 2005, 01:05 AM
Коментар #73

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

А семплите черни/бели надписи колко излизат обикновено?

+Quote Post
Slash
коментар Aug 29 2005, 12:37 AM
Коментар #74

Сатана

painter, трябва ми черна блузка със семпъл сив надпис на гърба... колко горе долу ще ми излезе?

+Quote Post
painter
коментар Aug 29 2005, 08:30 AM
Коментар #75

Непросветен
*

Цитат(Sw1tched @ Aug 28 2005, 01:05 AM)
А семплите черни/бели надписи колко излизат обикновено?

Обикновенните надписи струват 8 лв. без зна4ение дали са бяли, 4ерни, сиви или каквито и да са други цветове headbang[1].gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 29 2005, 09:17 AM
Коментар #76

Демон

Цитат(painter @ Aug 24 2005, 03:06 PM)

Благодаря ти за хубавите думи:-) Ако решиш да си правиш друга тениска, специално за теб ще направя отстъпка:-) Видя ли новия ми сайт?

Здрасти smile.gif . Разгледах го и е добър, но малко е бавничък. Иначе идей за дрехи имам много... Ней-вероятно едно суитчърче за студените зимни дни. Та да те питам: суитчъри от къде да си набавя, знаеш ли?

+Quote Post
painter
коментар Aug 29 2005, 02:27 PM
Коментар #77

Непросветен
*

Цитат(Blashyrkh @ Aug 29 2005, 09:17 AM)
Цитат(painter @ Aug 24 2005, 03:06 PM)

Здрасти smile.gif . Разгледах го и е добър, но малко е бавничък. Иначе идей за дрехи имам много... Ней-вероятно едно суитчърче за студените зимни дни. Та да те питам: суитчъри от къде да си набавя, знаеш ли?

Здрасти biggrin.gif Въпроса със суичерите е мнооого труден sad.gif През зимата търсих за клиент черен суичер, за да го изрисувам. Няма да ти казвам колко съм обикаляла и никъде няма чист без картинка mad.gif Незнам къде трябва да търся, но този въпрос е доста наболял brickwall.gif Например намерих тениски с дълъг ръкав чисти, но те са тънки, не са като суичерите sad.gif Така че търси и аз ще започна пак да питам и разпитвам ohmy.gif

+Quote Post
painter
коментар Mar 13 2006, 09:52 PM
Коментар #78

Непросветен
*

Здравейте фенове:-) Отдавна не съм пускала предложението си във вашия форум (незнайно защо?) и затова реших сега да го направя.... Предполагам, че ще се заинтересувате, вижте произведения ми и ако ги харесвате може да си поръчате:-)http://ars-nova.hit.bg/
Надявам се, че не съм ви досадила (е ще изтърпя някоя и друга критика)

+Quote Post
Revenant
коментар Mar 13 2006, 10:45 PM
Коментар #79

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Регистриран: 15-March 05
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

Здрасти... ти ли си Рали ?? Оау супер... преди доста време попаднах на банера ти в страницата на StormBlast...страхотен артуърк... пращал съм и мнения даже, но даваше някаква
грешка ...продължавай в същия дух icon_headbang[1].gif Радвам се че пишеш тук. Ще намериш много почитатели сигурен съм....

--------------------

+Quote Post
painter
коментар Mar 14 2006, 07:53 PM
Коментар #80

Непросветен
*

Цитат(Revenant @ Mar 13 2006, 10:45 PM) *
Здрасти... ти ли си Рали ?? Оау супер... преди доста време попаднах на банера ти в страницата на StormBlast...страхотен артуърк... пращал съм и мнения даже, но даваше някаква
грешка ...продължавай в същия дух icon_headbang[1].gif Радвам се че пишеш тук. Ще намериш много почитатели сигурен съм....

Здрасти... същата съм:-) Благодаря ти за добрите думи sp_ike.gif

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Mar 27 2006, 08:55 PM
Коментар #81

Facepalmer

Последно си направих една с това лого. mat.gif

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар Mar 28 2006, 08:11 AM
Коментар #82

Witcher

^ Яка е! Аз бих си направил една с ЧеГевара, ама задраскан.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
painter
коментар Mar 29 2006, 07:49 PM
Коментар #83

Непросветен
*

Цитат(Mort @ Mar 28 2006, 09:11 AM) *
^ Яка е! Аз бих си направил една с ЧеГевара, ама задраскан.

Ами ако искаш виж ми сайта http://ars-nova.hit.bg и ако решиш изпрати ми на мейла rigova@gmail.com това което искаш да изрисувам и като видя за какво става дума ще ти кажа точна цена. sp_ike.gif

+Quote Post
Mort
коментар Mar 29 2006, 07:54 PM
Коментар #84

Witcher

Това беше по-скоро майтап, но по-натам може би имам някои неща които би могла да ми нарисуваш smile.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
painter
коментар Mar 29 2006, 09:25 PM
Коментар #85

Непросветен
*

OK w00t.gif разбрах icon_headbang[1].gif

+Quote Post
SAA
коментар Apr 4 2006, 01:12 AM
Коментар #86

Непросветен
*

Коментари: 21
Регистриран: 3-April 06
Град: Burgas
Потребител N: 1266

Цитат(Benedict XVI @ Mar 27 2006, 09:55 PM) *

anti communism

не ми отне много време да я направя.. добре се получи

+Quote Post
SAA
коментар Apr 4 2006, 11:01 AM
Коментар #87

Непросветен
*

Коментари: 21
Регистриран: 3-April 06
Град: Burgas
Потребител N: 1266

аз се занимавам с вектори.. някой ако има нужда... безплатно ш му направя.. квото си поиска..

+Quote Post
Ol' Skull
коментар Apr 13 2006, 09:51 PM
Коментар #88

Просветен

Коментари: 436
Регистриран: 27-August 04
Потребител N: 599

Цитат(Benedict XVI @ Mar 27 2006, 09:55 PM) *

Ахахаха!!! icon_headbang[1].gif

--------------------
Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)

+Quote Post

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 06:23 PM