![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
ама ти сериозно ли?
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
абе от край време искам да пробвам чувал съм какви ли не работи - най-вече ми е интересно да проуча въпроса. А ако някой знае някакъв трик да каже, че искам да постресна едни хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Сигурна съм,че има литература по въпроса,но те съветвам да не се занимаваш точно с викане на духове.Малко хора имат тази способност,но си представи че си медиум и наистина дойде някое гадно същество
![]() Иначе истински метод е дъска с букви и цифри и порцеланова паничка,която се движи по нея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Дрогирай се и слушай яко Black не съм пробвал, но сигурно ще успееш, ако не то може да измислиш някой текст поне
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би не съм се изразил правилно, мен не ми се викат духове на умрели хора, по-скоро някакви сили, ако мога така да се изразя. Дори и да успея да викна някой дух на умрял човек няма за какво да си говорим. А ако стане нещо страшно и пусна на свобода нещо зло (малко като в white noise филма) ще помагате
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 08:03 PM) Може би не съм се изразил правилно, мен не ми се викат духове на умрели хора, по-скоро някакви сили, ако мога така да се изразя. Дори и да успея да викна някой дух на умрял човек няма за какво да си говорим. А ако стане нещо страшно и пусна на свобода нещо зло (малко като в white noise филма) ще помагате ![]() Същата история.Най-много да извикаш някой отегчен елементал или полтъргайст и в двата случая ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
дама пика викал ли си!??!пробвай
![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ако ще викаш/summon-ваш нещо най-много да успееш с някой асансъор...може и да дойде
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук бих разказал една история за един некромансер и неговия поумрял жезъл и "рейз дъ дед", ама цензората ме възпира. Абе хора темата трябваше да е сериозна па то къв майтап стана
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Ебати ритуали аз викане на духове...= самта сериозност
![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Morbid Freak @ Jan 19 2005, 08:17 PM) дама пика викал ли си!??!пробвай ![]() Хахаха това беше яко.Другите деца наистина ги беше страх,което беше още по-яко ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Викни някои пъклен демон да утрепе тая по матеметика че вече не я издържам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе чувал съм много неща и то от близки хора, на които вярвам и са ми настръхвали косите. Има една особена област на окултизма, свързана с извикването на мъртви души на хора, загинали по особено мъчителен начин - с това не бих се шегувал - страшно е. Знам една история с едно момиче загинало на връх нова година в някаква дискотека заклана от некъв шибан ненормалник, но да не ви разказвам повече, че и на мен ми става неприятно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Остави ги тея работи с викането на духове и разни сили, да не говорим за негативни такива! А па и то, ако ставаше така. Трябва да четеш, четеш, четеш... и практикуваш. А специално тея работи с духовете и съществата, ако си мислиш че са такива каквито си ги представяш(всъщност незнам как си ги представяш), по-добре имай в предвид че може да останеш разочарован. Дори и да извикаш някаква сила, със сигурност няма да прилича на каспър или на прозрачен човек(всъщност това е възможно, но то няма да е точно дух, нарича се етерно тяло и не може да го извикаш, защото е част от жив човек...), и ти да седнеш да пиеш чай и да си лафиш с него.
![]() Но щом са ти интересни тези неща ти препоръчвам да прочетеш една книга, "Психическа Самозащита" на Дайън Форчън. Много интересна книга която е написана с цел за защита от окултни и психични атаки. Но всъщност съдържа всякаква окултна иформация и най-различни случаи и истории... Естествено съветвам всеки, който се захване с подобни неща да не ги приема твърде насериозно! ![]() ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Damned_In_Black,браво за изказването
![]() BTW майка ми има същата книга... Колкото до духовете-отнасям се горе-долу насериозно,защото ако почна да ви разправям разни мои случки ще ме помислите за луда ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В никакъв случай не взимам тези неща прекалено насериозно, но не ги и подценявам (за подсигуряване). Ще потърся книгата, въпреки че мен ме интересуваше по-скоро някакъв наръчник. Дори и да пробвам нещо подобно със сигурност няма да подскачам около некви свещи и да хъмкам седнал по турски, притиснал палец до показалец. Някъде бях чел интервю на човек, който се е занимавал дълго време с това, но само заради личен интерес, а не като някаква врачка, че важен е не някакъв тъп ритуал, а психическата настройка, останалото е фарс за глупаци... Е да има литература точно в тая насока ще е най-добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Damned_In_Black @ Jan 19 2005, 07:42 PM) Естествено съветвам всеки, който се захване с подобни неща да не ги приема твърде насериозно! ![]() ![]() Аз съм на същото мнение!Не трябва да се обръща много внимание(искам да кажа да не се гледа на сериозно)на тези неща!Че според мен който се захване с такива работи не излиза читав от тях!Най малкото може нещо психически да се повреди! ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Аз пък съм пушил с духа на 2pac, разцепи ме от лафове тоя пич! Явно не е загубил форма в отвъдното
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Ъъъъъ като сте толко навътре някой чел ли е Некрономиком ?
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат BTW майка ми има същата книга... Колкото до духовете-отнасям се горе-долу насериозно,защото ако почна да ви разправям разни мои случки ще ме помислите за луда wink.gif Няма бе-айде моля те разказвай. А иначе аз общо взето не вярвам в тия работи. И ще продължавам така докато не ми се случи нещо. Живея си в ж.к. Левски и си ходя на даскало и нема ни духове ни зли сили. Има само Хеви Метъл. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
хаха, забавна тема, духове не се викат толкова лесно - трябва да почнеш да изучаваш Изкуството...което означава, че трябва да се промениш психически - имам предвид, че това е бавен процес, не става да нарисуваш един кръг сега не земята и да почнеш някви напеви - така най-вероятно нищо няма да стане.
Освен това трябва да си наясно какво призоваване точно искаш - евокация или инвокация - в първуя случай призоваваш духа в някакъв кръг и си пожелаваш нещо от него (звучи тъпо, но като цяло не моеш му кажеш, дай 100 кила злато:))) във втория случай, духа се вселява за известно време в теб - това се прави в случи, кгато ти е нужно определно умение - например ако ти е нужна войнска сила - трябва да извършеш риутуал по призоваване например на Марс - за целта са ти нужни - стая в червено (цвета на Марс) петоъгълен олтар (числото на марс) и разни други атрибути, които са свързани с личността (ако може така да се каже на Бога), когато го ризовеш трябва да уточниш точно в коя ситиация ще ти е нужен и кога да те напусне - тук понякога възникват проблемите... Така че - Даъйн Форчън - психическа самозащита още няколко книги които биха ти свършили работа - Елифас Леви - нещо ритуална магия май беше - не помня вече, Доналд Тайсън - Новият Маг - въобще това са книги на издателство Аратрон - отиди тамкъдето се продават книгите им и разглеждай, така ще намериш каквото ти е нужно - и не забравяй - това не е шега работа:)))) нужна е много усилена подготовка и много познания - много от маговте научават иврит, латински и разни други езици... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 08:36 PM) да хъмкам седнал по турски, притиснал палец до показалец. ще може ли само да не смесваш медитацията ,която идва от културата на народи с коренно различно светоусещане от нашето , с просташките изцепки на някои кинорежисьори? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
За да се получи нещо трябва да си много сериозен, истински да вярваш, а също така и да си леко безрасъден...
А когато става въпрос за големи компании обикновенно всички цапват по 100+ гр. гроздова за кураж и тогава какъв окултизъм настава... Аз не бих се занимавала, защото съм способна много да се вживявам и сигурно сърцето ми би се взривило. По-склонна съм към ритуалите точно, защото са шоу. Цитат например ако ти е нужна войнска сила - трябва да извършеш риутуал по призоваване например на Марс - за целта са ти нужни - стая... ![]() звучи като правила за книжна ролева игра. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да отговори на следните три въпроса :
1. Какво е окултизмът и за какво се използва ? 2. Защо истинските окултисти НИКОГА не говорят за познанията си и не парадират с тях освен в ТЕСНИТЕ кръгове, където се практикува ? 3. Къде са корениете му ? -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Jan 20 2005, 08:00 PM) Някой може ли да отговори на следните три въпроса : 1. Какво е окултизмът и за какво се използва ? 2. Защо истинските окултисти НИКОГА не говорят за познанията си и не парадират с тях освен в ТЕСНИТЕ кръгове, където се практикува ? 3. Къде са корениете му ? Ти пък кво си тръгнал да разследваш кой е истински окултист и кой не? Още повече, че никой тук не съм видял да е твърдял, че е такъв, включително и моя милост! Колкото до въпросите ти. 1. Окултизмът, преди всичко е "инструмент", с който могат да бъдат отключени тайните на езотеризма! 2. Кой определя кой е истински окултист? 3. Не съм много сигурен, но би трябвало да е на изток! Но това всичко, какво значение има? Я ми кажи ти тогава, кои книги си прочел на тая тема. Или ти си дърпаш разни книжки от нета от незнайни автори. Относно Necronomicon: Имам няколко електронни версий на Некрономикон. Въпреки това не съм поглеждал повече от една от тях! Забележи, поглеждал, не прочел! Не ме влече бе, не ме влече, ко да правя. Що, според теб трябва ли да съм ги чел? ![]() ![]() Така че приятелю, излиза че ти се смяташ за истински окултист, ми тогава не говори за окултизма и не се занимавай с непросветени люде като нас, на които просто им е интересно! ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хм аз малкото книги които четя ги четя на компа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Относно Necronomicon: Имам няколко електронни версий на Некрономикон. Въпреки това не съм поглеждал повече от една от тях! Забележи, поглеждал, не прочел! Не ме влече бе, не ме влече, ко да правя. Що, според теб трябва ли да съм ги чел? А и отдавна съм зарязал четенето на електронни книги, всъщност незнам кой ще седне да чете книги на компютъра си... Докато прочета тоя Некрономикон ще ми окапят очите! И аз имамняколко на щайгата, ама по същите съображеия не съм ги чел, а и едва ли може да става дума за някаква автентичност, то от нета нищо стойностно не може да се намери. Иначе не се занимавам с таквиа хави, но обичам да чета Кастанеда, харесвам източните философии и германския мистицизъм и за това се издразних като понаха да говорят за разни дъски, карти, врачки, медиуми, духове... то и аз като изпуша една лула виждам духове, ама ебати дайте да не се излагаме, не заявявайте нещо ако не сте 100% сигурни ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Някой може ли да отговори на следните три въпроса : 1. Какво е окултизмът и за какво се използва ? 2. Защо истинските окултисти НИКОГА не говорят за познанията си и не парадират с тях освен в ТЕСНИТЕ кръгове, където се практикува ? 3. Къде са корениете му ? 1. Окултизмът е скритото ученеие, което го има във всяка една религия и религиозно движение, използва се за разбиране и единение със силите, които са част от нас и ни заобикалят, но по някакъв начин сме ги изолирали от ежедневието си, хармония на микрокосмоса с макоркосмоса. 2. ами що, щото и инженерите по атомна физика не парадират с познанията си навсякъде, понеще няма да ги разберат - говорият си на тази тема с други инженери по атомна физика... 3. виж, това не знам, може би са там далеч назад, когато човека нене разделел толкова ясно, материалното и духовното, когато микрокосмоса е бил част от макрокосмоса.... Цитат И аз имамняколко на щайгата, ама по същите съображеия не съм ги чел, а и едва ли може да става дума за някаква автентичност, то от нета нищо стойностно не може да се намери. Иначе не се занимавам с таквиа хави, но обичам да чета Кастанеда, харесвам източните философии и германския мистицизъм и за това се издразних като понаха да говорят за разни дъски, карти, врачки, медиуми, духове... то и аз като изпуша една лула виждам духове, ама ебати дайте да не се излагаме, не заявявайте нещо ако не сте 100% сигурни абе човече помисли малко и тогава говори - никой не ти е казал, че един дух приема формата като тези дето си ги гледал по филмите, това са елементарни разсъждения. и защо трябва да сме 100% сигурни в нещо, че да е нужно да го обсъждаме? смао да ти задам един въпрос. всички са чували за атоми, протони, неутрони, електрони тем подобни джаджи - е ти лично някога виждал ли си ги? виждал ли си как работятя тия сили? или само си чел за тях? ами ако примерно карл сейгън пишеше за окултизъм така както пише за вселената и ако окултизмът се изучаваше в училище, сигурно щеше да твърдиш, че след като никой не е 100% сигурен в атомите и електроните, по-добре да не говорим за тях. И ако попрочетеш малко повече, ще разбереш, че в един момент изводите, до които достигат окултистите и тези, които изследват висшата форма на материята и антиматерията чрез методите на физиката, започват да достигат до едни и същи резултати...умения, които са се смятали за чисто магични, днес вече са официално потърдени и не се отричат - нищо, че все още са рядкост и хората не знаят как да ги управляват. бтв. има една книжка, мисля, че е на Саймък, ма не съм много убеден, щото съм я чел много отдавна - та там се разказва за едно общество, което се гради само на магията, и в това общество точните науки се заклеймяват като фантасмагории от официалните магични умове и хпрата там не вярват във физиката и другите науки....в нашето общество е същото и ти си типичен представител на човека чиито девиз е : око да виви, ръка да пипне... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат бтв. има една книжка, мисля, че е на Саймък, ма не съм много убеден, щото съм я чел много отдавна - та там се разказва за едно общество, което се гради само на магията, и в това общество точните науки се заклеймяват като фантасмагории от официалните магични умове и хпрата там не вярват във физиката и другите науки....в нашето общество е същото и ти си типичен представител на човека чиито девиз е : око да виви, ръка да пипне... Ей верно имаше такава книжка на Саймък, аз май ги имам всичките някъде, трябва да се поразровя... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Melhaer mnogо си сладък
![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 08:03 PM) Може би не съм се изразил правилно, мен не ми се викат духове на умрели хора, по-скоро някакви сили, ако мога така да се изразя. Дори и да успея да викна някой дух на умрял човек няма за какво да си говорим. А ако стане нещо страшно и пусна на свобода нещо зло (малко като в white noise филма) ще помагате ![]() A ве да си призная......напълно вярвам в тези неща!!!2 пъти се сблъсквах и със Стенания на мъртфи( ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Apr 28 2005, 03:11 PM) Цитат(Mort @ Jan 19 2005, 08:03 PM) Може би не съм се изразил правилно, мен не ми се викат духове на умрели хора, по-скоро някакви сили, ако мога така да се изразя. Дори и да успея да викна някой дух на умрял човек няма за какво да си говорим. А ако стане нещо страшно и пусна на свобода нещо зло (малко като в white noise филма) ще помагате ![]() A ве да си призная......напълно вярвам в тези неща!!!2 пъти се сблъсквах и със Стенания на мъртфи( ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да ве Щюрм, веднъж преди 1 година беше, си пътуваме с братовчет ми към морето и то тфа някъде през ноща към 2-3 часа, и някфо на него му се доходи до едно място(то при вас винаги е така
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
и ти му повярва нали?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Apr 29 2005, 07:00 AM) Да ве Щюрм, веднъж преди 1 година беше, си пътуваме с братовчет ми към морето и то тфа някъде през ноща към 2-3 часа, и някфо на него му се доходи до едно място(то при вас винаги е така ![]() ![]() ![]() ![]() Много ме кефи като някой ми вика Щюрм!!! Някво звучи баси якото! Вторият най-добър играч на CoD в БГ ми викаше така, когато пишех тактиките за клана му. Баси якото ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво е CoD?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Да бе и аз чат-пат се опитвам да призова някой демон със пентаграм от свещи и мноо водка ама не става бе мааму ... поне някоя хлебарка да вземе да се призове а то ... нищо, нъцки
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Хубава тема. Има няколко стойностни постинга.
Mort,ето какво мога да ти кажа - викането на духове или още евокацията /за инвокация нума да говоря изобщо/ е процес изискващ познания, сила и воля. Силната воля ти трябва, за да ги върнеш обратно. Книгата, която наистина мога да ти препоръчам, ако не си я намерил вече, е Призоваване на духове /Изкуството на магическата евокация / Автор: Константинос , издателство Аратрон /едно наистина добро издателство/. Тази книга е написана от практикуващ магьосник, който е осъществил с успех голям брой евокации. Под неговото ръководство и разбираеми наставления изпълнението на евокациите ще бъде лесно за всеки. Хубавото е, че се описва природата на духовете, цялосните ритуали за евокация на астрално и физическо ниво. Има ги печатите на всички духове, както и описание на вида, в който се появяват и за какво могат да ти помогнат. За психическите атаки - ако кръга, в който се извършва евокацията е добре направен, той е достатъчно сигурна защито. А и по принцип този тип атаки са рядкост. По-често неприятните чувства са плод на самовнушение - но това е дасдтатъчно, за да се чувстваш зле. Затова е много важно да изпълняваш някакъв ритуал за защита, в който вярваш. Малкия Прогонващ Ритуал на Пентаграмата е добър в това отношение. Разбира се има много други - просто трябва да вярваш, че работи! bE3cMbPtHa, къде горе-долу е било това - местност, около някое село или ...? Защото има такива места - просто искам да знам на кое сте попаднали. Това е общо взето. Разбира се, всеки вярва в каквото иска. Но е добре да допускате възможността това да е истина - просто за да знаете, че има и още едно нещо, с което трябва да се внимава и от което трябва да се пазите. Както се казваше в един филм: Това, че не виждате какво има в тъмното, не значи че то не може да ви убие! Та така... -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Какво общо имат психическите атаки с викането на духове?
Разбира се, тези самовнушения за духове си е вид психическа атака, но самия израз психическа атака си е от съвсем друга материя. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 30 2005, 11:30 AM) Какво общо имат психическите атаки с викането на духове? Разбира се, тези самовнушения за духове си е вид психическа атака, но самия израз психическа атака си е от съвсем друга материя. Когато викаш духове съзнанието ти се отваря и в него много по-лесно могат да проникнат всякакви зли въздействия. Може някой мизерен елементал да ти причини зверско главоболие. А ако някой иска да те атакува психически - това е перфектния момент, защото съзнанието е "свалило гарда". Значи по принцип почти всичко е възможно, но съзнанието твърдо го отрича и то практически не се случва. За да изпълниш нещо такова трябва да отвориш съзнанието си, но просто така ставаш доста безпомощен, ако не вземеш мерки! Инаме съзнанието ни в повечето случаи е достатъчна бариера срещу атаки. -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Cynthia @ Apr 30 2005, 11:22 AM) Както се казваше в един филм: Това, че не виждате какво има в тъмното, не значи че то не може да ви убие! Та така... Alone In The Dark? Дано не... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 29 2005, 09:03 PM) Какво е CoD? Call of dtuy -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Cynthia @ Apr 30 2005, 11:22 AM) Хубава тема. Има няколко стойностни постинга. Mort,ето какво мога да ти кажа - викането на духове или още евокацията /за инвокация нума да говоря изобщо/ е процес изискващ познания, сила и воля. Силната воля ти трябва, за да ги върнеш обратно. Книгата, която наистина мога да ти препоръчам, ако не си я намерил вече, е Призоваване на духове /Изкуството на магическата евокация / Автор: Константинос , издателство Аратрон /едно наистина добро издателство/. Тази книга е написана от практикуващ магьосник, който е осъществил с успех голям брой евокации. Под неговото ръководство и разбираеми наставления изпълнението на евокациите ще бъде лесно за всеки. Хубавото е, че се описва природата на духовете, цялосните ритуали за евокация на астрално и физическо ниво. Има ги печатите на всички духове, както и описание на вида, в който се появяват и за какво могат да ти помогнат. За психическите атаки - ако кръга, в който се извършва евокацията е добре направен, той е достатъчно сигурна защито. А и по принцип този тип атаки са рядкост. По-често неприятните чувства са плод на самовнушение - но това е дасдтатъчно, за да се чувстваш зле. Затова е много важно да изпълняваш някакъв ритуал за защита, в който вярваш. Малкия Прогонващ Ритуал на Пентаграмата е добър в това отношение. Разбира се има много други - просто трябва да вярваш, че работи! bE3cMbPtHa, къде горе-долу е било това - местност, около някое село или ...? Защото има такива места - просто искам да знам на кое сте попаднали. Това е общо взето. Разбира се, всеки вярва в каквото иска. Но е добре да допускате възможността това да е истина - просто за да знаете, че има и още едно нещо, с което трябва да се внимава и от което трябва да се пазите. Както се казваше в един филм: Това, че не виждате какво има в тъмното, не значи че то не може да ви убие! Та така... Ами на път за морето....някъде до Сливен беше ![]() Има оше една история, която ме кара да вярвам в тези неща...но не мисля, че ще я разберете, макар тя да спаси живота на един много скъп за мен човек.... -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Наистина ще ми е интересно да я чуя!
Както казах - всеки си избира в какво да вярва... ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ако проявяваш желание..ще ти я разкажа!Супер болезнена е, ама вече всичко е минало.....
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Cynthia @ May 1 2005, 12:00 PM) Както казах - всеки си избира в какво да вярва... ![]() In Vino Veritas! ![]() Невероятни истории и на мен се случват, но нямат нищо общо с духове, зомбита и тролове. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 1 2005, 12:40 PM) In Vino Veritas! ![]() Невероятни истории и на мен се случват, но нямат нищо общо с духове, зомбита и тролове. Знам ги аз тия невероятни истории.... ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мога да ти кажа един номер.. не е точно ритуал и сега нямам време да чета другите кво са писали, тъй че е мн вероятно да повторя нещо.
Рисуваш си на бял лист череп, 'очите' и 'носа' му ги правиш като триъгълници, около него в кръг написваш азбуката и цифрите, а от двете страни 'да' и 'не', после забиваш в 'носа' една игла с вдянат конец и почваш да я въртиш и викаш който дух си измислиш. Само гледай иглата да не падне върху листа и се ориентирай към въпроси с 'да' и 'не'. Пробвала съм няколко пъти, не знам кво ще си помислите, обаче иглата се завъртя в обратната посока след въпросите ми и сочеше отговори! Момичето, което ми показа това, разправяше, че не трябва да се вика дявола, защото ще те удуши. И още нещо - когато заедно с нея викахме духове за първи път, не си бях вкъщи и като се прибрах, огледалото в коридора се беше строшило - баща ми ми каза, че станало точно в тоя часови интервал, в който се правех на маг. Така че ... абе кво ви поучавам, да не сте малки ![]() Тия събития бяха преди поне 5 години. Вече не се занимавам с тия неща. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Аз само за инвокациа съм чувал, обаче нямам идея каква е същността. Явно думата идва от латинското invocato - призоваване, повикване...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Инвокацията е призоваване на избрано същество ... в себе си,
а евокация е извън кръга! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
bE3cMbPtHa - няма ли да разкажеш? Мен също силно ме заинтригува.
А за случката на пътя си го представих и направо си се уплаших от идеята аз да съм там и да слушам нещо такова. ... ама аз все още си се страхувам от изчадията, които могат да ме пресрещнат в тъмното и коридора от тоалетната до хола си го минавам набегом понякога ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Не ..
Не. Призоваване на сили&заклинания е абсолютно избистрена проба шарлатанство Ако имате време за губене - сигурно е занимателно Човешкото въображение притежава огромен потенциал Доста по - ефектно е да съумееш да разиграеш чуждото Единствения случай, в който отричам мастурбацията ^^ -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Ритуали и духове абе стига моля ви се
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
![]() ![]() Като малка знаех как се викат поне 10 духчета сега поня само за 'бабата псувачка', 'сапунчо' и един от начените за викане на 'каспър' ![]() ![]() ![]() ![]() А ако ще говорим за духове, като ангел пазител, пазителите на севера, на изтока, юга и на запада те винаги са около теб ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
На времето бях решила да тръгна да се занимавам с такова нещо (или поне да направя опит), но беше доста отдавана...тъй че не бих ти била полезна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле тая тема я бях забравил, че съм я пускал изобщо. Ей на това му казвам "викане на мъртви"
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^Много тъпа тема , направо се учудвам че ти си я постнал.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Моя ритуал е да викам духа от шишето.При повече старание секви духове се появяват и след като те обсебят излизат
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Охх мислех си да пиша някъв дълъг пост ...но няма !
На кратко:Можете да ме убедите в съществуването на подобни глупости само когато ми обясните по прост научен начин как става това (с виждане не става ![]() ^Подкрепям напълно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Много тъпа тема , направо се учудвам че ти си я постнал..... Бях млад и неразумен тогава ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Помня, че в една от отдавна забравените ми пиянски вечери видях, че ми е свършила бирата и търках бутилката, та да се появи някой или нещо да ми върне бирата обратно, това брои ли се?
(в крайна сметка май я върнах сама, вече не помня) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Е, и после изпи ли си обратно върнатото?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не и надали някой би го пил това...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хехех мн се радвам,че и някой др се интересува от такива неща и не мисля ,че темата е тъпа - време беше в този форум да се прокарат малко езотерични теми
![]() Имаше и един сайт със заклинания и ритуали подробно описан, но не съм в къщи,а не го знам наизуст.Ще питам един приятел, м/у временно OUIJA дъска ... жалко,че не притежавам такава ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
http://store1.data.bg/defcon/----------Boo...pell%20Book.pdf
http://store3.data.bg/newage/occult/al%20a...ecronomicon.pdf Ако на някой му се чете и ако смята, че Некрономикона е реална книга... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Много хора считат, че Некрономикон на Абдул ал Хазред е реална книга, писана от реално съществуващ човек, а не произведение, споменавано мимоходом в книгите на Х. Ф. Лъвкрафт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
Кайте ми как да призова извънземни
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Много хора считат, че Некрономикон на Абдул ал Хазред е реална книга, писана от реално съществуващ човек, а не произведение, споменавано мимоходом в книгите на Х. Ф. Лъвкрафт. Самият Лъвкравт казва, че той си е измислил Некрономикона. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Да, така е, но много хора продължават да търсят книгата из библиотеките, където според Лъвкрафт има копия от книгата. Фен на Лъвкрафт... respect! Жалко е, че не сме много!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Брой и мен, донякъде. Чел съм му доста неща, и въобще харесвам стила му и всичко.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Лъвкраф в действителност си е измислил тази книга. Чудя се как все още няма тема или форум, който да се занимава с призоваването на чудовищата на великия Ктхулу
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
баси интересната тема! та имам един въпрос и 2 неща които мисля да кажа гахах...
така въпрос: някой опитал ли се е да свика духове и имало ли е резултат и какъв? първо нещо: светът не може да е единствено и само нормален... със сигрност има нещо... било то сила или нещо друго което да витае без да подозираме. второ нещо : преди години едни приятели които живеят в Хасково имат вила близо до града(забравих името на местноста ще се сетя с времето...) разправяха ни един път точно като се връщали и се загубили... по пътя някаква къща със ясното съзнание,че и тримата са я видели.след време узъзнават че са се загубили и се връщат по същия път(сигурно е че са се върнали от там от където са дошли),но къщата я нямало... баш като мираж,няма мн общо със свикването на духове,но е интересно...има някаква връзка...защото е странно...да видиш къща а после да я няма... може да ви се стори смешно но вярвам...никой не знае какво може да се появи,стане или се случва....и това със къщата е смао пример... мн често със съоченици,някой мноого вярващи сме си говорили за това и всеки път се усъзнава колко мн странности се случват на всички... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Лъвкраф в действителност си е измислил тази книга. Чудя се как все още няма тема или форум, който да се занимава с призоваването на чудовищата на великия Ктхулу ![]() ПХ'НГЛУИ МГЛВ'НАФХ КТХУЛУ Р'ЛЙЕХ ВГАХ'НАГЛ ФХТАГН!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Мен пък ме е шубе,щото един път с братовчед ми (който се интересува от такива работи) и още 1 приятел правихме тракива опити,и на тримата часовниците ни спряха тогава,прекалено странно...
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Аз поне останах още малко,иначе биричеда се интересува от вуду,духове готик и други такива глупости и си продължи там с "ритуалите"...изрод и не го знам какво е правил,не съм го питал,пък и не искам
![]() п.п шубето е голям страх ![]() п.п2 часовника пък още не работи,интересно ,ако го занеса на часовникар какво ли ще стане ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
^ ще проработи =)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Aggressive Perfector, мерси за книгите.С удоволствие ще ги прочета!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
правихме тракива опити,и на тримата часовниците ни спряха тогава,прекалено странно... ![]() А в какво се състояха опитите? Удряне с чук по часовници? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не трябва да се пускат такива теми, че може някой наистина да се впечатли и да бъде завинаги загубен за каузата
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Не,беше на обед,в хола у нас.Брадовчед ми беше донесъл някви парцалчета,разни куклички и някви малки статуетки.Той взе да пее някви глупости ,а ние трябваше да размахваме парцалките(бяха намокрени с нещо гадно и мазно..ъъъ) върху тия статуетки и куклички.След това разбрахме,че са ни спряли часовниците,гледахме се странно и аз ги оставих
![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Аз досега духове не съм срещал, ма една сутрин, след като бях препил, ми се яви Господ.
Гледаше ме тъжно и говореше: "Как ще повърнеш хубавата салатка бе, знайш ли колко деца гладуват в Африка..." -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Хехех мн се радвам,че и някой др се интересува от такива неща и не мисля ,че темата е тъпа - време беше в този форум да се прокарат малко езотерични теми ![]() Имаше и един сайт със заклинания и ритуали подробно описан, но не съм в къщи,а не го знам наизуст.Ще питам един приятел, м/у временно OUIJA дъска ... жалко,че не притежавам такава ![]() Жена, чудя се дали да те псувам до утре или просто да ти копирам написаното с червени букви на началната страница на сайта ?! Сайтът е предназначен за лица НАД 18 годишна възраст интересуващи се от "черни изкуства". Материалите в този сайт са, за да послужат като помощник в развитието Ви, а не да определят посоката му. Преди да използвате коя да е информация, убедете се, че разбирате напълно сериозността на материала и последствията от него! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Ние с Пилиф редовно се събираме пред НДК към 2 часа по обед и викаме духа на Тодор Живков. После ходим да пикаем в храстите зад пилоните.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() значи най-ефикасния метод е да се напиеш като свиня и май виждаш духове...(един приятел си лафел с Исус) така това е пример. другият ваариант е книгата Некрoномикон...найстина книгата е жестока. смисъъъъъъл можеш да убиваш хора и да отмъщаваш чрез нея, тъй като по време на ритуала в теб влиза демон(до колкото знам се чувстваш адски умъсен и прочие и отиваш право в Пъкала след като умреш, но к'во ти пука...) та така условието е да си далеч от всичко свое на близкитети, защото нещата в нея ще те преследват. Виждала съм полудял след като прочете една две страници... и така иначе може да си купиш книжката Окултен Дедектив на Боб Джонсън. Увлекателна е и има разни ритуали ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
иначе може да си купиш книжката Окултен Дедектив на Боб Джонсън. Хаха. Беше ми попаднало това "произведение", обаче не можах да издържа след втората глава. Уникално тъпо беше ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не се чудете защо сме призовавали Бай Тошо- Мангалф е комунист
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
хаха Пилифе, може да си педал, ама си пичага :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе и ти си пич, ама на всички ни е ясно, че разни потни мангали са ти се празнили в гъза
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бях млад и неразумен тогава ![]() Мисля,че за подобни ритуали трябва да се говори сериозно!Окултизма е сериозно нещо.По скоро го приемете като наука или ключа към магията.Толкова векове учени като Питагор и мн други са знаели древната тайна,а невежия народ е бил в невидение.Може би така е правилно.Колко хора ще се отнесатс Великата тайна сериозо? Препоръчвам преди някой да се заеме с нещо от тази сфера да чете!Ама много да чете.В момента има толкова мн литература, която си заслужава отностнбо свръхестественото и магията.Ето линк към последната ми придобивка ![]() цък И все пак правилото важи: What goest around comes around -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Човек, не се връзвай толкова много на тези неща. В окултизма 99% са глупости. Интересно е за четене, но нищо повече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Мисля,че за подобни ритуали трябва да се говори сериозно!Окултизма е сериозно нещо.По скоро го приемете като наука Ти добре ли си? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз искам да науча повече за ритуали за викане на курви и за безплатно уиски...е, ако и това не е trve
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля,че за подобни ритуали трябва да се говори сериозно!Окултизма е сериозно нещо.По скоро го приемете като наука или ключа към магията.Толкова векове учени като Питагор и мн други са знаели древната тайна,а невежия народ е бил в невидение.Може би така е правилно.Колко хора ще се отнесатс Великата тайна сериозо? Toчно така. Великата тайна не е за всеки. Именно затова тя е грижливо пазена в книжки малък формат, които можеш да си купиш срещу 9 лв по книжарниците. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Които са за хора с "по-богата обща култура" или по-точно за промити мозъци
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТИХО! АХМЕД МЕРЧЕВ ЧУВА ВСИЧКО!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз искам да науча повече за ритуали за викане на курви и за безплатно уиски...е, ако и това не е trve ![]() За целта се използват се едни специални магически свитъци наречени парични знаци или кинти на прост език ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля,че за подобни ритуали трябва да се говори сериозно!Окултизма е сериозно нещо.По скоро го приемете като наука или ключа към магията.Толкова векове учени като Питагор и мн други са знаели древната тайна,а невежия народ е бил в невидение.Може би така е правилно.Колко хора ще се отнесатс Великата тайна сериозо? Препоръчвам преди някой да се заеме с нещо от тази сфера да чете!Ама много да чете.В момента има толкова мн литература, която си заслужава отностнбо свръхестественото и магията.Ето линк към последната ми придобивка ![]() Кво ли са чудя и аз, все пак слушаш Мейдън. ^Човек, не се връзвай толкова много на тези неща. В окултизма 99% са глупости. Интересно е за четене, но нищо повече. хахах ![]() Както и да е, темата все пак няма общо с окултизма нали ?! Точка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ю доооооооооон'т сееееей
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 07:59 PM |