![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 13-May 04 Град: Sofia Потребител N: 485 ![]() |
Честно казано, интересно ми е защо някои хора твърдят, че музиката на Rammstein и Laibach си прилича много... Аз изобщо не мисля така. Е, признавам, че слушах само 25 песни на Laibach, ама не намерих почти нищо общо с Рамщайн.. освен, че има китари и барабани и се пее на немски..
Ако има някои приличащи си песни, дали ще може да ми пуснете линк, та да се уверя собственоушно? -------------------- Zwitter
ich bin so verliebt Zwitter ich bin in mich verliebt |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Rammstein са повлияни като концепция донакъдеот Laibach. Иначе нищо общо нямат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
А на мен пък някакъв тип ми разправяше, че щяло да има концерт на Rammstein в България ..не ми се вярва хех.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Az ni6to ob6to ne namiram.....
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Jan 22 2005, 11:35 PM) Rammstein са повлияни като концепция донакъдеот Laibach. Иначе нищо общо нямат. Точно. Може да се каже,че са взаимствали малко и от логото,което представлява стилизирано слънце. Rammstein са повлияни не само от Laibach,а може би и в по-голяма степен от Kraftwerk. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 01:14 PM |