![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Ето и пълната програма за м. февруари:
2 сряда – Кълн/ Knapp 3 четвъртък – Envy/ Lazybones 6 неделя – Балканджи 7 понеделник – Cut Off/ Empty Face 8 вторник – Джендема 9 сряда – M.V.R. 10 четвъртък – Korozy/ Ancient Ceremony (Germany) 13 неделя – Future Darkness/Vortex 14 понеделник – Черно фередже + Дядо Стефчо (Трифон Зарезан срещу Свети Валентин) 15 вторник – Der Hunds/ Сепуко 6 16 сряда – Groovy Bone Crusher 17 четвъртък – Уикеда 20 неделя – Redrum/ Blind Myself (Hungary) 21 понеделник – Angel Crew (Belgium, Holland) Alithia (Germany) One Block Society (Greece) 22 вторник – Midnight Trio 23 сряда – Skre4/ D.R.S./ Нокаут 24 четвъртък – Остава 27 неделя – A.S.A.P./ Ex 28 понеделник – Vendetta ![]() http://avtora.com/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Vendetta не трябваше ли да са на 27ми?
Цитат 7 понеделник – Cut Off/ Empty Face Cut Off са яки! Цитат 20 неделя – Redrum/ Blind Myself (Hungary) Аз ще ходя на това, представяте ли си? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
kopele are da hodime na 3ti sega, i sled tfa az she doida na 20ti
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 1 2005, 12:15 AM) Vendetta не трябваше ли да са на 27ми? да ама явно промяна -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е да де, сетих се
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(falio` @ Jan 31 2005, 11:44 PM) 21 понеделник – Angel Crew (Belgium, Holland) Ей на това ще се ходи! ![]() Някой навит има ли ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Цитат(Peter @ Feb 1 2005, 11:17 AM) Цитат(falio` @ Jan 31 2005, 11:44 PM) 21 понеделник – Angel Crew (Belgium, Holland) Ей на това ще се ходи! ![]() Някой навит има ли ![]() там съм -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Redrum
![]() Vendetta ![]() Дано имам кинти |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Feb 1 2005, 08:35 AM) Цитат(Peter @ Feb 1 2005, 11:17 AM) Цитат(falio` @ Jan 31 2005, 11:44 PM) 21 понеделник – Angel Crew (Belgium, Holland) Ей на това ще се ходи! ![]() Някой навит има ли ![]() там съм И аз мога да ида,само дано се пооправя с кинтите! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
az ako imah shibani 18 bih idval vsqka sedmica zaradi shibanata shipka!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
10 четвъртък – Korozy/ Ancient Ceremony (Germany)
Mисля да ходя на това,въпреки че не не съм фен и на двете групи.Лошото е,че на 3.04 правя 18 и не знам как ще се вмъквам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ще правиш мили очички на охраната
![]() Иначе аз съм се отказал да ходя на по-големи концерти в О!Шипка. Писна ми от тази шибана тъпканица, и аз съм човек - обичам да дишам, you know ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Feb 1 2005, 11:24 PM) Писна ми от тази шибана тъпканица, и аз съм човек - обичам да дишам, you know ![]() It's all about the blood, the sweat .. you know ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 1 2005, 12:15 AM) Vendetta не трябваше ли да са на 27ми? Цитат 7 понеделник – Cut Off/ Empty Face Cut Off са яки! Цитат 20 неделя – Redrum/ Blind Myself (Hungary) Аз ще ходя на това, представяте ли си? ![]() Аре стига си се бъзикал с човека деееее -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:42 PM |