![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Хе, ами Здравейте!:)
От 17 Февруари съм регистрирана във форума и като , че ли вече е време да се представя на всички:) Не обичам особено да говоря за себе си, но хайде, знам , че никой не хапе, за това ще се опитам:) Казвам се Калояна, но всички ме наричат Кали. Родом съм от град Сливен. И сега си живея тук:) Уча в Гимназия с преподаване на западни езици в Сливен. Профил : Немски /Френски. Тази година е последната ми в училището. Смятам да кандидатствам специалност Археология в Софийски университет. Слушам този стил музика от преди 3-4 години. Любимата ми група е Nightwish.Все още съм запозната само с нея. Сега прослушах и Dreamtale и от днес и Thunderstone ![]() Спортувам. Спорта, с който се познаваме от малки деца е тениса на маса. Не пия и не пуша:) Обичам приятелите си, семейството си. мм..за друго не се сещам. Да не забравя да кажа, на 19 години съм..Преди няколко дни ги навърших:) Е, това е за сега:) надявам се, че не съм отегчила никой:) С уважение : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Здрасти душа:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
holla! Have pfun:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Харесва ми името ти и специалността ,която си избрала.
Здравей -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Добре дошла, кандидат -археоложке ! Побързай с разкопките, че проф. Китов нищо няма да ти остави !! Но пък Старосел ти е наблизо, можеш уикендите да тренираш...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Здравей и добре си дошла в нашите редици!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Хммм..не си отегчила никой спокойо... и.. добре дошла
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Винаги съм мечтаела да изучавам археология! Приятен престой ти желая, ако решиш да поостанеш няма начин да не се запознаеш с тайните и историите и на другите стилове тежка музика.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
wellcome
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
izglezhash momiche s celi, tova e hubavo, uspeh! az na tvoite godini se kolebaeh dali da pukna utre ili da go otlozha za vdrugiden. vse oshte otlagam
![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Какво толкова всички са луднали по тия Nightwish.Има хиляди други групи...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Какво толкова всички са луднали по тия Nightwish.Има хиляди други групи... Всеки има право на избор, като не те кефи SHUT THE FUCK UP!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Добре дошла и успех.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 20 2005, 04:28 PM) Цитат Какво толкова всички са луднали по тия Nightwish.Има хиляди други групи... Всеки има право на избор, като не те кефи SHUT THE FUCK UP!!! По-кротко де.Никоя група не си заслужава да бъде защитавана така пламенно,нито пък почитателите й да придобиват нещо като комплекси. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
_SiegfrieD_ :
Ако някой беше изказал подобно мнение за група, която ти харесваш, ти как би реагирала?! Или хайде да не е точно , която харесваш, а такава, която наистина ти е любима?! Малко или много засягаш с онзи си отговор...а това не са комплекси , държа да отбележа! Ти със сигурност защитаваш музиката, която слушаш пламенно и това зависи също от това, което ти дава самата група. Защитата на един тип музика, доказва, че тя дава нещо на човек, а това че другия не я разбира е отделен въпрос! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Спокойно де хора всеки е в правото си да изразни лично мнение макар и да засегне някой друг,което всъщност не е приятно де обаче няма начин;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Feb 20 2005, 05:55 PM) _SiegfrieD_ : Ако някой беше изказал подобно мнение за група, която ти харесваш, ти как би реагирала?! Или хайде да не е точно , която харесваш, а такава, която наистина ти е любима?! Малко или много засягаш с онзи си отговор...а това не са комплекси , държа да отбележа! Ти със сигурност защитаваш музиката, която слушаш пламенно и това зависи също от това, което ти дава самата група. Защитата на един тип музика, доказва, че тя дава нещо на човек, а това че другия не я разбира е отделен въпрос! Колко са ми плюли любимите групи и са ги обявявали за некадърници и т.н.,но никога не мога да се вбеся за такова нещо.Не всеки е длъжен да харесва всичко,нали.А в случая не виждам какво съм казала за Nightwish,а можех да кажа доста. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Dобре дошла!
Добро представяне- точно и ясно.. ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
hi all
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла
![]() Ае не се заяждайте ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Така е!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Death_Angel :
Попринцип любимата ми група е Nightwish, но ми харесват много и Камелот и Dreamtale. За сега е това.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
ZDRAVEI!
Pojelavam ti nai-4istosurde4no da uspee6 da vleze6 arheologiq...tova mi e detskata me4ta ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ае дреме ти...важното е че Nightwish слушаш;)
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
френски
![]() марзя франция, мразя френския език все пак добре дошла |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Благодаря на всички, за това, че прочетохте това, което съм написала. Специално на мен археологията също ми е мечта и се радвам, че има хора, на които тя също харесва:)
Що се отнася до Nightwish, за мен те наистина откриха много кътчета в душата ми и ми показаха нови неща, за които преди не се бях замисляла. Относно спора, който се появи по време на тази тема. Всеки има право да слуша това , което иска...всеки харесва някакъв стил музика,макар че лично за мен стила няма кой знае какво значение, важното е тази група да ти покаже нещо , да ти даде нещо! Така мисля аз - за някои може да не съм права, друго да са на същото мнение.Не налагам мнението си...:)Но и този стил изказвания не ми допадат особено, нооо както и да е ![]() Е, благодаря наистина за посрещането:) Надявам се също да прекарам добре и да науча нещо повече за метъла, не само за областта , в която аз вече "плувам":) ![]() Относно езика - френски:) Както проличава, на някой харесва, на други не. Аз , която вече четвърта година го изучавам...зависи коя страна гледаш по въпроса. Всеки език си има хубави и лоши страни:))))Но като език, винаги е нужен един език в повече:)Обогатява се човек по този начин:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Zdr i ot men i az kato drugite se nadqvam da ostanesh i da se zabavlqvash
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ne se vryzvaj na provokacii, vse shte se nameri njakoj da iztyrsi po neshto. az sym si sviknal, kato kazha neshto, koeto naistina mislja, i to mnoogo predpazlivo, samo na njakoj da
![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хм..., така се случва понякога. Важно е да не му се отдава толкова голямо внимание:)То е ясно, че не на всички ще им хареса това, което пиша. Явно е, че всички имат свои собствени характери и разбират нещата по различен начин. За това има и толкова стилове музика и света е толкова разнообразен:)Просто не бива да се умаловажават музикалните предпочитания на останалите...нооо както и да е, минало заминало:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Feb 22 2005, 03:43 PM) френски ![]() марзя франция, мразя френския език все пак добре дошла А защо мразиш френски..френският е хубав език,както и Франция аз съм била там и смея да твърдя че е страхотна особено южните градчета.Много е яко да се ципуркаш в мортето на най-якия студ:)) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Feb 26 2005, 10:12 AM) Цитат(alpha prime @ Feb 22 2005, 03:43 PM) френски ![]() марзя франция, мразя френския език все пак добре дошла А защо мразиш френски..френският е хубав език,както и Франция аз съм била там и смея да твърдя че е страхотна особено южните градчета.Много е яко да се ципуркаш в мортето на най-якия студ:)) ami zashtoto alphata mrazi vsichko, ot koeto njama ponjatie, normalno e vsyshnost, ala po-vyzpitanite pone si trajat skromno kato neshto ne im e jasno, a ne drynkat prostotii -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:54 PM |