![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Страхове или просто поредните чувства, породени от откачения ни мозък? Както и да ги наричаме, както и да ги осмиваме, както и да им се противопоставяме - има ги и ще ги има ... Някой беше казал, че страхът е присъщ на слабите ... Не, драги, страхът е едно от най-нормалните и неизменни неща, които ще ти се случат. И който твърди, че няма страхове, залъгва единствено себе си.
С лекота започвам дългия списък на всичко това, от което изпитвам тих ужас, което не мога да победя ... : - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... Общо взето страхливо същество ... Радвам се поне, че нямам тривиалните фобии от змии, буболечки, тъмно, кръв, смърт и дрън-дрън. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Мен ме страх от високо.
Тва си е семейна черта, и е супер тъпо щтото не мога да погледна от 4 етаж без да прилошее ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От неуспеха може би... и за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
strah me da letja sys samolet, smyrten strah; za smetka na tova letja chesto. i az ne znam zashto. vse neshto go pobezhdava; tova ne sym az.
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
My ultimate fear:
![]() Иначе ме е страх и от тъмното... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Най-много се притеснявам за семейството и приятелите си - както всеки, но нещо като фобия са ми земетресенията
![]() ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Интересна тема:) Мен ме е страх за близките ми. Страх ме е от неуспеха и от нежеланието да правя каквото и да е било в даден момент...И до някаква степен ме е страх от самия живот, защото не знаеш в следващия момент какво ще ти донесе..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Не че нещо, ама нямахме ли вече такава тема. Нещо за фобии и страхове пак..
btw Nightwish i Nightmare често им бъркам никовете. все едно чета от един човек постове и като почнат да си противоречат или да пишат за ендо и също нещо рализни неща тогава поглеждам внимателно чак:")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Feb 19 2005, 11:33 PM) - Страх ме е - от самотата; - Страх ме е - от самия страх; - Страх ме е - от лицемерни хора; - Страх ме е - от отчаянието; - Страх ме е - за живота на близките ми хора ... за моя просто не ми пука; - Страх ме е - от неуспеха; - Страх ме е - да търся ненамерени отговори; - Страх ме е - от безразличието; - Страх ме е - от безсърдечието; - Страх ме е - от прекаленото привързване ...; - Страх ме е - вече дори и от любовта; - Страх ме е - дори в момента ... бих писала и към всеки друг,но твойто е най-пригледно написано,тъй че теб ще нападам ![]() -самотата е хубаво настроение и много ползотворно,както всяко нещо у теб можеш да го преодолееш когато си поискаш -страхът сам по себе си не е нищо повече от дума -всички хора са лицемерни и това не трябва да те притеснява ,още по-малко да те плаши -отчаянието е безсилие да преодолееш страха си ,нищо чак толкова фатално ![]() -всички рано или късно ще свършим 2 метра под земята ,което не прави загубата по-малко неприятна ,но да се страхуваш и за естественото развитие на живота е загуба на време -човек не винаги може да избегне загубата ,но в неговата сила е да избегне капитулацията ![]() -човек си ,нормално е да търсиш ненамерени отговори ,повечето от въпросите за които може би не знаеш -безразличието е полезно ,както лицемерието ,и то ,добре увладяно ,е ползотворно -безсърдечието може да се приема и за безразличие и ако ти си адресат на подобен афект не би трябвало да се страхуваш ,по-добре ужали притежателя на въпросното ;ако безразличието си е твое няма защо да се страхуваш от него- с малко пренабрежение света става по-любезен към теб -привързването и любовта също се надживяват .И все пак погледнато оптимистично докато дойде време да ги забравяш и надживяваш има и хубави моменти ![]() -а от какво те е страх в момента? а за себе си - страх ме е от хлебарки за по-важните неща май съм се приучила да не се притеснявам особено и все пак точно по темата : Цитат Страх Изсъхнал корен е ръката ми когато докосва лицето ти. Страх се казваш по пътя ми, страх се казваш в очите ми. Страх ме когато нямам сили да летя. Страх ме е да бъда сам във подлата игра. Празен поглед приятелски иска теб в ръката си. Страх ме е от себе си когато загубя мечтите си. Нова Генерация ... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Страха колкото норлмален,толкова е и преодолим!
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
hmm ami mene ot izbroenite me e strah za jivota na blizkite
mi hora za6toto za moq naistina ne mi puka.. strah me e o6te i ot prekalenoto privurzvane kum nqkoi... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
За близките хора и от влечуги най вече змий.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
баси като гледам на пове4ето не им пука за техния живот. ква е тая работа?
т.е. не ви пука дали ше умрете след 100 години или утре примерно. нямате ли цели които искате да постигнете. поне аз така го разбирам, 4е щом не ти пука за собствения ти живот ти не знаеш за какво живееш. мен пък ме е страх от смъртта. страх ме е за смъртта на близките ми пове4е от моята смърт страx ме е от кошмарите ми страx ме е от тишината понякога и некфи други неща хах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Strah me e da ne ostana bez metal
![]() Strah me e za blizkite, za men, za priqtelite. Strah me e ot neizwestnoto. I ot smyrtta moje bi. Strah me e ot USA ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 04:43 PM) а за себе си - страх ме е от хлебарки Що..и без това като заспиш ти лазят по лицето и ти снасят яйца в ушите..нищо чудно и в мозъка ти да са се напъхали. Разбира се като истински хлебарки се пъхат и при хляба и си оставят паразитите там, за да можеш да ги погълнеш и да се развиват вътре в теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Подигравай се ти..
През лятото бях при една приятелка и трябваше да спя там вечерта. Към 3 часа реших да заспивам ,когато видях една хлебарка да лази по рамката ла леглото.След като извадих матрака и чаршафите и не открих нищо реших ,че няма да спя в това легло и седях на стола докато не стана време да си ходя. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 20 2005, 03:31 PM) Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 04:43 PM) а за себе си - страх ме е от хлебарки Що..и без това като заспиш ти лазят по лицето и ти снасят яйца в ушите..нищо чудно и в мозъка ти да са се напъхали. Разбира се като истински хлебарки се пъхат и при хляба и си оставят паразитите там, за да можеш да ги погълнеш и да се развиват вътре в теб. Хаххахахаааахах..е тва е яко! ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
a da ... strah me e i ot zmii!! blqx
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Къде ги набарахте тея змии
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
страх ме е от дълбока вода(обичам само да я гледам,пък и доста са ме давили като малка),страх ме е да не падна от колело(така и не се научих да карам),страх ме е от провала,разочарованието,неискреността,излагацията.Не обичам да губя,въпреки че външно запазвам някакво достойнство.
П.С.И мен като малка ме беше доста гнус от хлебарки,а от жилещи насекоми си ме беше направо страх,но това отшумя с времето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Страх ме е да не изменя на собственият си аз.
Страх ме е да не постигна никакво развитие. Страх ме е от собствената ми омраза. Страх ме е от моментно ми тотално безрасъдство, което редовно проявявам. Страх ме е от унижението. Страх ме е да намеря правилната жена, но да не го осъзная и да я изпусна. Страх ме е да загубя приятелите си. Страх ме е да не загубя един ден слуха си. Това е общо взето... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 20 2005, 08:11 PM) страх ме е от дълбока вода И мене. Това го бях забравил. Значи: плувам перфектно(!), но просто в момента, в който спра да виждам дъното, се побърквам. Веднага през главата ми минават мисли от сорта на "в морето в моменат има поне 52365236 неща, които с удоволствие биха те изяли" и изпадам в паника. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(falio` @ Feb 20 2005, 04:40 PM) баси като гледам на пове4ето не им пука за техния живот. ква е тая работа? т.е. не ви пука дали ше умрете след 100 години или утре примерно. нямате ли цели които искате да постигнете. Е тука подкрепа от моя страна...всеки с иго е страх иза собствения живот който кво ще да разправя. Мойте страхове лично са относно близките,а за себе си се страхувам от тишината,страхувам се и за приятелите си понякога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter Griffin @ Feb 20 2005, 09:20 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 20 2005, 08:11 PM) страх ме е от дълбока вода И мене. Това го бях забравил. Значи: плувам перфектно(!), но просто в момента, в който спра да виждам дъното, се побърквам. Веднага през главата ми минават мисли от сорта на "в морето в моменат има поне 52365236 неща, които с удоволствие биха те изяли" и изпадам в паника. Ми всъщност няма такива неща..но има медузи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
А може и някое морско чудовище да те хване за крака докато плуваш и пак да се удавиш
![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Схващал ми се е крака - плувах с ръце. Схващала ми се е ръка - плувах с другата и с крака.
Но виж, като дойде това: ![]() ...вече става страшно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 20 2005, 06:56 PM) Но виж, като дойде това: ![]() ~ give all, noclip, mpkfa Inache ne me e strah ot nishto. Strahut e moi suiuznik. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако не е онази хубавица, може пък да е този красавец:
![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
..наистина няма човек,който да не го е страх за себе си..
![]() ... и мен ме е страх от водата- дълбоката, вероятно защото немога да плувам... ![]() ...старх ме е да не загубя зрението и слуха си..но не съм седнала да се тревожа постоянно- това по-точно ми е един нормален страх.. и предполагам всеки го е страх за тези неща... ![]() ..а за другите страхове...както и в предната тема няма да споделя... ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
heh strah me e nai mn za men i za horata koito obi4am da ne im se slu4i ne6to
strah me e da ne izgubq priqtelite si strah me e i ot unijenieto...mnogo mrazq fizi4eski ne6ta: strah me e ot kotki heh zaradi slu4ka v detstvoto.. tqh gi mrazq zaradi tova... i kato sep i az kato sum sama v moreto ili v basein si predstavqm to4no tova ama samo ako sum sama vuv vodata mnogo me e strah kato putyvam s kola ili avtobus i minavamena most ili prosto na put koito e na golqma viso4ina i prosto si predstavqm kak se obru6ta prevoznoto sredstvo....tova e mn gadno -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да ,аз съм така с всякакви превозни средства и на всякакви височини
само си мисля 'ей сега ако оня там на кръстовището не спре ще се удари право във вратата от моята страна' той наистина не спря хехе не е страх ,но е забавно но наистина ме е страх от завои по високи места и точно пък напук миналата седмица ходих на гости на една приятелка извън София и до там се стига с рейс ('Чавдар').Селото е в падинка и рейса първо се изкачва ,после завива по един много остър завой (без мантинела) и след това се спуска по един много стръмен и тесен път.А колите като се разминават... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това с превозните средства има логика ама в Черно Море как гъмжи с огромни акули и още повече с крокодили
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
СМЪРТ
![]() ![]() като започне ядрената война ще ви се иска да сте хлебарки ама нъцки ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Да добавя че ме е страх да скачам с главата надолу в басейни.
Може би щото веднъж си я цапнах долу, и от това произтече много тежка болест. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Голям ужас ми е да оглушея, щото така няма да мога да слушам метъл
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
аз имам някфа параноя да не си с4упа единия преден зъб (ПАК.....Р5345Р43Р534), като ми се смениха мле4ните зъби като малък , тоя го с4упих леко. след 1-2 години се парзалях и паднах и го с4упих пак. пак го изградиха. след тва в плд некав лакът в погото му еба майката и ве4е кви ли железа не му сложиха на зъба и са имам неква корона дето тряяло да я сменям скоро. ае лудница. като падна или като се ударя по главата и първо си облизвам с език зъба за да см сигурен 4е е там. SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
ауу да не ти изпопадат зъбите си е голяма параноя. Аз едно време и кошмари сънувах на тая тематика - как всички зъби са ми изпотрошени и чакам да ми сложат някаква метало-керамика. На сутринта си облизвах зъбите и се радвах, че е само сън.
ако съм далеч от крокодили, акули (всякакви животни с големи зъби) не ме е страх от тях. Страхът от тъмното отчасти е внушен и от лошите големи братя(сестри)... -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
страх ме е от ... болката във всичките й измерения били те психични и физически и от високо, и от паяци и остри предмети и игли
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Страх ме е от игли..ебаси на комисията тва сигурно беше най-гадната част...
Страх ме е от кучета(повечето..без вальо той домашно куче) - детска психо травма... Страх ме е бързо преминаващи предмети в повечето случаи коли...супер заплсес съм и на няколко пъти за малко да ме отнесат.Един път дори се спрях на капака... Страх ме е от змии...пак един вид детска травма... -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Малко странно, но не ме е страх от повечето неща тук... не ме е страх от дълбока вода... нито от това да ми паднат зъбите... като малък имах няква параноя от това да не ослепея, но имам чувството, че не е имало никаква причина за нещо такова... всъщност след като всичко което можеше да се прееба със здравето ми, се прееба, не ме е страх от много неща...
страх ме е от болестта рак. и за друго не се сещам. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Страхът-ето едно чувство,което неизменно ни съпътства...Аз се страхувам от самотата-не мога да си представя живота без най-близките ми приятели,с някои от които сме заедно 12-тина години...ако ей така,изведнъж, изчезнат,бих се чувствала страшно изгубена.Иначе ме е страх и от бездействието и еднообразието-2 неща,които прояждат човека като личност. А,да-паяци.Ненавиждам ги-ако някой чисти паяжини,то това никога не е моя милост
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
mene me e strah primerno kato karam ski i kato pusna 6uz i to e super byrzo.
nqkvo kato gledam po slalomite teq karat s po 100+ km/h e az ne karam tolko byrzo ama pak e dosta byrzo ako nqkoi e re6aval zada4i po fizika za skiori i znae kak se iz4islqva potenciqlnata energiq 6e znae heh pyk moje i nqkoi da e karal na 6uz na golqmo razstroqnie e baq si e stra6no kato si predstavi6 4e moje6 da padne6 s taq skorost..moje da si s4upi6 dosta ne6ta:) i az to4no tva si predstavqm...i E STRAHOTNO tolko mn mi se ka4va adrenalina...i sled 15 takiva spuskaniq taq godina po4na da mi se gubi pistata pred o4ite heh of kolko mi se hodi na ski...tva e nqi qkoto ne6to koeto sym pravila:)) of 4ak dumi nqmam zatva tolko mn zeh da se povtarqm:) sy6to me e strah kato se pribiram sama po tymno...ima golemi kreteni po ulicite prosto.. kato malka me be6e strah 4e kato glytna primerno semkite ot qbylkata i moje da porasne dyrvo v mene i prez u6ite mi da ima kloni kak 6e hodq po ulicite s kloni i lista ahahahahahaha ne se se6tam ot kvo dr me e strah:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Vupreki 4e s`m kazval vinagi 4e vseki 4ovek shte umre rano ili kusno i s`m priemal smurta kato neshto neizbejno i normalno me e strah ot neq
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Какво да ви кажа-без страх никой няма да мине...
Мен ме е страх от: -хората -от тъмнината -от глупостта Май това е, но не е малко. А в кръга на шегата: и мен ме е страх от земетресение през нощта, защото имам над главата си една голяма етажерка, която ако падне буквално ще ми размаже черепа. Трябва да спя на другата страна, така че да ми счупи само краката ![]() Абе страхът е голяма работа и е просто чувство. Можеш да го подтиснеш, но нищо повече... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Feb 25 2005, 04:35 PM) Абе страхът е голяма работа и е просто чувство. Можеш да го подтиснеш, но нищо повече... Не съм съгласен. Страха се побеждава и сломява със силна воля и начин на мислене. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Страха се побеждава и сломява със силна воля и начин на мислене С риск да сломя духа ти ще ти кажа една тайна -страхът е начин на мислене. ![]() И между другото само 'начин на мислене ' не означава нищо. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Feb 25 2005, 07:33 PM) Цитат(InsArt†ure @ Feb 25 2005, 04:35 PM) Абе страхът е голяма работа и е просто чувство. Можеш да го подтиснеш, но нищо повече... Не съм съгласен. Страха се побеждава и сломява със силна воля и начин на мислене. mislja, che ili si chel(a) prekaleno mnogo knizhki ot tipa na "chetvyrtata visochina" i "kak se kaljavashe stomanata" (kak naistina?) ili filmi ala bruce lee, deto se mlatjat po kratunite s bozdugani i podrychni materiali i posle im e mnogo mnogo kef. no ti kazvam za tvoe dobro: vseki go e strah ot neshto, dori i da ne go znae, pyk i dano ne go uznae, shtoto si e naistina strashnichko, kogato ti dojde tozi strah. vjarvash li v razkazite, deto njakoj si izdyrzhal na "nechoveshki" mychenia i ne izdal chetata? prosto mychitelite mu sa bili ili nekadyrni ili prosto sa tyrseli zabava v mycheniata. dobriat mychitel ti izkarva straha na svetlo i si kazvash vsichko ot igla do konec. bydi gotov za tova, ne se znae nikoga, priznaj si vsichko bez boj, bybrecite shte ti pritrjabvat pak. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Hehe 6ubeto si e golqm strah...mi mene me e strah da ne si s4upq rucete,za6toto tova 6te bude kraq na muzikantskata mi kariera (kqto e edno ot ne6tata,osmislq6ti jivota mi).I vupreki tova hodq na zimni kunki
![]() Su6to taka izpitvam nevuobrazim ujas ot stonojki.Vednuj na moreto si otkrih v palatkata edna s duljina okolo 25-30sm. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Feb 25 2005, 07:23 PM) mislja, che ili si chel(a) prekaleno mnogo knizhki ot tipa na "chetvyrtata visochina" i "kak se kaljavashe stomanata" (kak naistina?) ili filmi ala bruce lee, deto se mlatjat po kratunite s bozdugani i podrychni materiali i posle im e mnogo mnogo kef. no ti kazvam za tvoe dobro: vseki go e strah ot neshto, dori i da ne go znae, pyk i dano ne go uznae, shtoto si e naistina strashnichko, kogato ti dojde tozi strah. vjarvash li v razkazite, deto njakoj si izdyrzhal na "nechoveshki" mychenia i ne izdal chetata? prosto mychitelite mu sa bili ili nekadyrni ili prosto sa tyrseli zabava v mycheniata. dobriat mychitel ti izkarva straha na svetlo i si kazvash vsichko ot igla do konec. bydi gotov za tova, ne se znae nikoga, priznaj si vsichko bez boj, bybrecite shte ti pritrjabvat pak. ![]() Хе ![]() Явно съм отворена книга за теб. Ако аз не казвам нищо, то кво ми казваш ти??? Пишеш некви несвързани работи дето са много далеч от темата... колкото до начина на мислене, аз нямам предвид да четеш некви книги за психологически подготовки, а просто да се пребориш със страха. Приемаш го като пречка и го преодоляваш. Ако вие не правите нищо за да преодолявате страховете си, то толкова по-лошо за вас и те моля да не ми казваш кво било за мое добро и кво не! Цитат С риск да сломя духа ти ще ти кажа една тайна -страхът е начин на мислене. ![]() И между другото само 'начин на мислене ' не означава нищо. ![]() Така де. Кофти начин на мислене. Кво ще кажете да зарежем тоя спор. Безсмислен е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е ,не ,виж, това не е спор
ти каза простотия от онези ,които хората казват ,когато говорят по инерция без да мислят ,а аз ти обяснявам защо е простотия според мен ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да,сега вече с основание
Люлин ще ти се види тесен ,момче! ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Явно съм отворена книга за теб. Ако аз не казвам нищо, то кво ми казваш ти??? Пишеш некви несвързани работи дето са много далеч от темата... колкото до начина на мислене, аз нямам предвид да четеш некви книги за психологически подготовки, а просто да се пребориш със страха. Приемаш го като пречка и го преодоляваш. Ако вие не правите нищо за да преодолявате страховете си, то толкова по-лошо за вас и те моля да не ми казваш кво било за мое добро и кво не estestveno, che ne e po temata, iskah samo da te predupredja da ne razchitash mnogo mnogo che shte si preodoleesh straha tochno kogato shte ti potrjabva. po dobre da go znaesh, otkolkoto da se zabluzhdavash do poslednia moment. e, njakoj dreben strashec ne e problem, i az se kachvam na samoleti, makar che mrazja uzhasno, izobshto ne stava duma za tova. e, uspeh togava v preodljavaneto, mozhe pyk i da uspeesh, znam li, pomni obache, che grobishtata sa pylni sys smelchaci. kazhi kak se borish sys straha? karate? buhalki? dynamite? stelt? diazepam? nito edno ot tezi (nenuzhoto se zacherkva) -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да наистина малко крилича на клише тва което написах горе, но чесно казано не е съвсем така. Прав си че няма да мога (лесно) да си преодолея страха точно когато ми потрябва, но аз и не твърдя че мога. Взимам пример от самия себе си. Срах ме беше да пусна един баир с колело, седях всеки ден и се навивах доста време и накрая си преодолях страха и го пуснах. От тогава нямам проблеми с него. За такива неща говоря. Вие май ме разбрахте грешно.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(pi4 @ Feb 25 2005, 10:23 PM) Цитат(Blashyrkh @ Feb 25 2005, 07:33 PM) Цитат(InsArt†ure @ Feb 25 2005, 04:35 PM) Абе страхът е голяма работа и е просто чувство. Можеш да го подтиснеш, но нищо повече... Не съм съгласен. Страха се побеждава и сломява със силна воля и начин на мислене. mislja, che ili si chel(a) prekaleno mnogo knizhki ot tipa na "chetvyrtata visochina" i "kak se kaljavashe stomanata" (kak naistina?) ili filmi ala bruce lee, deto se mlatjat po kratunite s bozdugani i podrychni materiali i posle im e mnogo mnogo kef. no ti kazvam za tvoe dobro: vseki go e strah ot neshto, dori i da ne go znae, pyk i dano ne go uznae, shtoto si e naistina strashnichko, kogato ti dojde tozi strah. vjarvash li v razkazite, deto njakoj si izdyrzhal na "nechoveshki" mychenia i ne izdal chetata? prosto mychitelite mu sa bili ili nekadyrni ili prosto sa tyrseli zabava v mycheniata. dobriat mychitel ti izkarva straha na svetlo i si kazvash vsichko ot igla do konec. bydi gotov za tova, ne se znae nikoga, priznaj si vsichko bez boj, bybrecite shte ti pritrjabvat pak. ![]() страхът е в главата на човека и за него има причина ... със воля за промяна наистина страхът може да се преодолее ... тук не става въпрос за стомани, лайна и разни такива филмченца . ако искаш да го преодолееш можеш да успееш само да намериш ключа към съзнанието си ... факт |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Feb 26 2005, 07:23 AM) Да наистина малко крилича на клише тва което написах горе, но чесно казано не е съвсем така. Прав си че няма да мога (лесно) да си преодолея страха точно когато ми потрябва, но аз и не твърдя че мога. Взимам пример от самия себе си. Срах ме беше да пусна един баир с колело, седях всеки ден и се навивах доста време и накрая си преодолях страха и го пуснах. От тогава нямам проблеми с него. За такива неща говоря. Вие май ме разбрахте грешно. ![]() klishe si e, eto oshte edno "nikoga ne kazvaj nikoga". a pyk az vse obichah da si se puskam ot bair s kolelo (primer: baira ot televizionnata kula kym radioto v sofia). padal sym njakolko pyti: mozychni sytresenia, zaguba na pametta, shita glava i prochee. i vze da me hvashta po malko strah s vremeto, sega proverjavam spirachkite predi da se pusna oshte edin pyt po njakoj bair. ![]() no s podsyznatelnite strahove ne mozhesh da se preborish, chesto sa ti i nepoznati, pojavjavat se v naj-nepodhjashtia moment. strahyt mozhe i da e v glavata, tova ne pomaga s nishto, mozhe i da e zakachen na zadnika, tova pak ne pomaga. izobshto nishto ne pomaga. az naposledyk hodja na edin konski pazar, ebati gnusnata perverzia: prodavat se konski nadenici. konete ne sa typi zhivotni, useshtat, che klanicata e nablizo; az ne znam dali njakoj kupuva tezi kone za meso, no ne e izkljucheno, pitah njakoi ot postojannoto prisystvie tam, vsichki otrichat, razbira se, no otkyde sa konskite nadenici togava? kogato njakoj si zabravi konja na pazara (te i tia djambazi sa povecheto pylni idioti), kakyv strah izpitva tova zhivotno, kakyv strah, napravo ti ide da go ubiesh, myka e da go gledash ochite mu, tozi smyrten strah, kak se penjat byrnite mu, kak pryhti i bie s kopito v betona.... pyk kakvo ostava za choveka? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Готина темичка...
![]() Аз имах страх от змии. И гнус. Като малък. Изчетох де що книга намерих за влечугите, взеха да ми харесват, ама от разстояние. И едва като студент се престраших да взема в ръце един питон - от тия, дето полу-заспали ги влачат да се снимат туристите по морето. Че то въобще не било хлъзгаво и лигаво животното!! Оттогава с влечугите проблеми нямам. Но пък имам страх от дълбока вода. Учудвам се че доста хора го споменават... Плувам доста добре, и плувам от преди да тръгна на училище. Заради шибания филм "Челюсти", дето го гледах като малък, изтръпвам като не виждам дъното... И то много е странно това чувство, щото го осъзнавам, познавам си го и все пак... Плувам си, плувам си, навътре, навътре... не съм уморен, кефя се, в момента в който видя че брега едва се вижда и няма никой около мене, и нещо ме стиска за дробовете... и почва паника и вътрешна борба: - Да взема да се връщам, а ? - Стой бе - няма страшно... - Абе то и тия на филма така си мислеха.... - Бе Черно море е мъртво бе - то медузите измряха, камо ли нещо по- едро... - Де да знам, айде да се връщам... ![]() __________ Та така де - дори и известни, обмисляни и анализирани, някои страхове май си остават.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
аз пък как се нервирам като се стресна...
примерно седи си една риза на полилея да съхне (и аз я знам, че е там) отивам вечерта на тъмно да измъкна котката и виждам тая риза - изтръпвам цялата... и след това ми иде да счупя полилея. страха от тъмното си го бях преодоляла, но след като гледах Fear of the dark започнах отново с подскоците и бягането из коридора. Тия нереалности трябва да се надрастват и да не впечатляват особено обаче защо така ми въздействат тъпите филми... това лято плувах от Св. Влас навътре, за да видя нос Емине и вълните бяха невероятни - скриваха го от погледа ми от време на време. От вълнението имаше стотици медузи - (от тия големите - парливите, по-зле от слънчево изгаряне си чувствах кожата после). Та мисълта ми е, че ако бяха направили филм за медузи, които папкат хора така и щях да си потъна от ужас. Гадни филми. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Гледай други да се оправиш..."Клин,клин избива" -обаче все единият остава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Страхът е нещо незибежно,колкото и да се бяга от него,ще избягаш в една посока,но той ще те издебно от някъде другаде,така че това си е начин на живот и който твърди,че е преодолял всичките си страхове жестоко се лъже!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Feb 28 2005, 05:01 PM) Човек расте, надраства страховете си, преборва някои, анализира други и ги намира за смешни, докато пак някой страх не го хване за гушата... Абсолютно вярно! Сега например това че Мина се нави да разнищи моите страхове и да ги представи като абсурдни не ми помогна особено. ![]() А пък за страх от водата/морето - мне, май нямам, поне до сега не съм изпитала ... нищо, че не мога да плувам добре, нали имам девет спасителя около себе си. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Mar 2 2005, 09:59 AM) Разбира се има и страхове, които са преодолими - страхът от змии в случая на Demiurg, при мен страхът от хлебарки. След като видях как баща ми размазва една такава невинна животина с чехъла си всякакъв страх и отвращение преминаха и от тогава съм се посветила на опазването на всяко едно живо същество. Жал ми е за всяка мръсна гадинка, дето мърда ... ядеш ли месо? ако някой желае мога да кача разни клипчета, които след като гледате има опастност да не хапнете месо повече... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Не съм съгласен. Страха се побеждава и сломява със силна воля и начин на мислене. Oo-напълно съм съгласен. Но това,че ще победиш страха не значи, че той ще изчезне. Просто го ПРЕОДОЛЯВАШ. А той си остава някъде в съзнанието ти. И най вече в емоциите ти. Така мисля... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Напълно съм съгласна с теб InsArt†ure
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Човек е смел, когато прави нещо, въпреки страха си. Човек е глупав, когато прави нещо, защото няма страх
![]() А от какво ме е страх.. ами от смъртта може би или по-точно от евентуалния Край. Страх ме е също така за роднините и приятелите ми. И от това накъде отива светът. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vaskes @ Mar 2 2005, 10:53 PM) И от това накъде отива светът. от това трябва да те пък най-малко страх. и с нашето съдействие и без нашето бездействие светът ще се скапе в много готин БУМ. живей си живота! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(xxskacorexx @ Mar 2 2005, 03:44 PM) ако някой желае мога да кача разни клипчета, които след като гледате има опастност да не хапнете месо повече... Iskam gi !!! ![]() Bah...tva liubopitstvo 6te mi vidi smetkata... -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Не знам за другите,но мен например не ме е страх от височини и дори съм работил и като алпинис,но от тези дет редят разни покриви и там подобни!Но колкото повече се качвам на високо,толкова по-гадно ми става!А допреди няколко месеца дори мижех да се надбягвам с колегите по покривите и без предпазни важета!Не,че сега съм станал страхлив,но май се замислям за последиците!А иначе страхът за мен идва от хорските фантазий!Та кой не си е представял,че от някой тъмен ъгъл например няма да изкочи нещо или някой и да ви нападне?А?
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Alekto @ Mar 2 2005, 10:13 PM) Цитат(xxskacorexx @ Mar 2 2005, 03:44 PM) ако някой желае мога да кача разни клипчета, които след като гледате има опастност да не хапнете месо повече... Iskam gi !!! ![]() Bah...tva liubopitstvo 6te mi vidi smetkata... ето 2 клипчета докато ъплодвам основните: 1. как се правят кожените палта на дженифър лопез? !!!!!!!!!!!!! 2. пуйките, които хапвате! ЕДИТ: първото клипче е 2 мегабайта. изтеглете първо него! другото трябва да се гледа на quick time -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Мен ме е страх от това да не остана сама някой ден,може би ме е страх от тишината и тъмнината но само когато съм сама , иначе съм на мнение че каквото има да става ще стане!
~Живей така,че когато умреш и Дявола да ти запали свещ~ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() Тук пак гледам поредните пропаганди от типа"Обичайте животните,не ги яжте.Харе Кришна"(надпис в софийски подлез),"Не носете кожа,защото знаете ли как се мъчат горките животинки в кланниците" и т.н и то в темата за страха.Месо ям доста рядко,не защото ми пука за горките свине,а защото не обичам.Кожа нося и то доста,както прави човечеството от зората си,без да мисля за житейските страдания на поредното говедо,убито за да бъде направено на суджуци за едни и якета за други(гледала съм кадри от кланници в Третия свят,спокойно).Щеше ли да оцелее човечеството ако не се беше обличало с животински кожи и яло месо зимните месеци?Щяхме ли да разберем механизма на много заболявания и да намерим тяхното лечение ако не бяха лабораторните животни?Добре,че Бриджит Бардо и сюрия природозащитници не са се били родили тогава,защото нито шяхме да опитомим някои животни,нито щяхме да се запазим като вид...Мисля,че това дали ще ядеш месо,или ще носиш кожа,дали ще си виган,вегетарианец или месояден е въпрос на личен избор,който уважавам, и подобни пропаганди са леко казано смешни. П.С.Израстнала съм с домашни любимци и обичам животинките |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
s izvestno chuvstvo za vina, che otklonih izglezhda temata ot "strahyt" v "ne ubivajte zhivotnite", da se opitam da gi svyrzha nanovo.
po princip, dali stava duma za jadene na nadenica ili za nosene na kozha (obuvki v chastnost, kolan), i zad dvete se krie edno ubijstvo. i edin strah, na zhivotno, koeto e vizhdalo smyrtta si v klanicata. klanicata, kydeto se ubiva industrializirano, no tova ne go pravi po-malko zhestoko i oshte po-malko nevinno. problemyt s upotrebata na zhivotnite e, che na jkaoi ponjakoga im hrumva da se opitat i s hora, tova syshto ne e goljam problem, dokato ne stignat i do tebe. da, togava strahyt ot visoko e mila proletna shega. estestveno, nie ne mozhem bez ubijstva na zhivotni, budistite nosjat zvyncheta na obuvkite si, za da ne nastypjat njakoja bubolechka, zashtoto i tova e ubijstvo. no ja se opitaj da bydesh budist v islandia ili njakyde v rajona. shte puknesh bez meso i kozha za zavivane. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ехххх pi4 колко си прав и предтсава си нямаш само,наистина да убиеш животно е доста гадно,обаче някои хора наистина с това живея,други с това си изкарват прехраната...ем..хора..има ги всякакви
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 2 2005, 10:57 PM) Цитат(Vaskes @ Mar 2 2005, 10:53 PM) И от това накъде отива светът. от това трябва да те пък най-малко страх. и с нашето съдействие и без нашето бездействие светът ще се скапе в много готин БУМ. живей си живота! Хубаво, ще се изразя по друг начин ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 5 2005, 11:42 AM) budistite nosjat zvyncheta na obuvkite si, za da ne nastypjat njakoja bubolechka ... ей тва ме утрепа !!! Ебаси слухтящите буболечки имало - като чуят звънче в Ла-диез - значи това е ляв крак - бягайте налявоооо !!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
hahaha ми аре всички така вече,а?то считай тогава аз трябва никъде да не мърдам,а?
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
страх ме е за живота на близките и приятелите
ми, въобще за хората на които държа... страх ме е да се влюбя толкова много в някой, че да се привържа ужасно към него и...блях ![]() страх ме е от тъмното... а да..страх ме е от болката..но не физическата болка... говоря за друг вид болка...тази която е вътре в душата ти и не ти дава спокойствие...болката за която няма лекарство ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Mar 5 2005, 09:25 PM) Цитат(pi4 @ Mar 5 2005, 11:42 AM) budistite nosjat zvyncheta na obuvkite si, za da ne nastypjat njakoja bubolechka ... ей тва ме утрепа !!! Ебаси слухтящите буболечки имало - като чуят звънче в Ла-диез - значи това е ляв крак - бягайте налявоооо !!!! ![]() бе това е само за парлама, ако буболечката тъкмо е влюбена и не чува и оня я размаже, поне си има извинение: да си е отваряла ушите. а в монголиа пък будистките монаси не бива да бачкат, затова са им завити нагоре носовете на обувките, за да не рият земята като ходят, това е също работа. а инак аз имам един такъв навик да се подмотвам в една изоставена кланица: има нарочна жп линиа, по която докарват животните за колеж, по специални платформи животните слизат от вагоните, да не си строшат краката случайно, после има кантари да ги премерят (предупредителен надпис: манипулирането строго забранено) после едни тъмни обори, където животните чакат да им дойде редът; самите конвейри за умъртвяване не можах да намеря, преди е бил един (или повече) юнак дето е млател по черепите с дървен чук, после са исзобретили електрошока: чисто и бързо, като електрическиа стол: т.е. понякога дозата не стига, та повтарят с увеличен волтаж, после идва разфасоването на куките и каналите за кръв. кой знае каква воня е била в квартала, сега наоколо всички улици носят някакви месарски имена, а и има нарочни магазини с всякакви месарски принадлежости. наскоро един толкова се беше запалил, че беше търсил някой да го коли по интернет. и намерил, естествено. и оня свършил работата, даже си и похапнал... всичкото това излъчил и на живо в интернет (ебати какви ентусиати ги има!): кой гледал, гледал, приятен апетит. сега тоя касапин искат да го съдят, обаче трудна работа, понеже първият му е оставил подробни указания как да го коли, как да го разфасова и после откъде да почне с манджата. da, хора всякаквиi.... ![]() ![]() уф, кирилирах го, барем има няква полза. Този коментар е бил редактиран от pi4 на Mar 6 2005, 03:41 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Дадоха ти линкове за кирилизация и пак не я ползваш!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Mar 6 2005, 01:15 PM) Дадоха ти линкове за кирилизация и пак не я ползваш! ![]() yes, az sym anarhist! tia s latinicata gi drashtaj na edin notebook, kydeto vsichko e adski trudno, no pisaneto e pesen prosto (legnal na divana), zatova se poluchavat takiva dylgi... dobre, shte turja edna kirlizacia, ako stava lesno shte ja polzvam. ![]() след 3 часа търсене открих това Инжинер Атанасов бог да го благослови! само с "в" и "ж" не съм съгласен! p.s. хопала, кракнак го, сега и "в" и "ж" са си на на мястото, ако някой го иска това да се обажда! сега остава да кирилизирам горното. Този коментар е бил редактиран от pi4 на Mar 7 2005, 10:00 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
- ами страх ме е за близките ми
- страх ме е от смъртта или може би края на всичко - страх ме е от загубата (не умея да губя) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ Mar 7 2005, 06:27 PM) - ами страх ме е за близките ми - страх ме е от смъртта или може би края на всичко - страх ме е от загубата (не умея да губя) 13. първият знак за започващото познание е желанието да умреш. този живот изглежда непоносим, някакъв друг непостижим. човек не се срамува повече от желанието си да умре, той моли да го преместят от старата килия, която той мрази, в една нова, която той ще се научи тепърва да мрази. един остатък от вяра го кара да се надява, че по време на преместването господ случайно ще срещне затворника в коридора, ще го погледе и ще каже »този не бива да го затваряте пак, той идва с мене« превод на моя подпис -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
странен подпис. от къде е?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хех..ядат ми се пържоли.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Mar 7 2005, 10:35 PM) странен подпис. от къде е? фр. кафка "възгледи върху греха, страданието, надеждата и истинския път" на български го има като "афоризми" в "дневници". преводът е малко смотан. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4004 ![]() |
Най-много ме е страх от прости хора.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:01 AM |