![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Един от създателите на култовите родоначалници на нео-метъла Korn, Brian "Head" Welch, е взел решението да напусне групата за да посветъи живота си на Христянството. Head по принцип е бил притеснен от моралните ценности, които групата налага, но конкретната причина е клипа на кавъра на Cameo - "Word Up", където лицето на китариста е монтирано върху главата на куче в стриптиз клуб.
Korn продължават работят си върху нов албум, който трябва да се появи през Септвмври. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ХХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХ. Е тия определено превъртяха!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
ХаххХАХах тея са неурЕД!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Ще продължавам да съм оптимист и да се надявам че в новия албум ше има нещо хубаво....
-------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Да се оправят. От Issues престанах да ги следя...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъшност Untouchables за мене им е върха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Аз пък ги подреждам по ред на излизане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Feb 23 2005, 01:45 PM) Аз пък ги подреждам по ред на излизане. то4но! въпреки това си остават култова група за мене и след Issues имат яки неща но наистина не толккова яки колкото първите. а сега без Head.....група като KoRn в разли4ен състав от този до сега просто не мога да си преставям но пък да видим кво ще стане |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Тфа за мен е наи - хубафото нешто което моеха да напраат
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
И понеже е най-хубавото,което са могли да направят,те го направиха
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 01:41 AM |