![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Уф, чак сега видях че било задължително(пишеше препоръчително, но аз така го разтълкувах) да се представиш....Хм, ами щом се налага...Значи аз съм на 16 и се записах във форума главно за да съм в течение какво ново излиза и т. н... Слушам предимно power и gothic, съвсем малко блек...Хм, какво друго да кажа.... слушам метъл от 5 клас, то е нещо като семейна традиция, и така(не че ми личи де)
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
задължително? ако беше такова никога не бих го направил.
радвам се да се запознаем -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Уха, семейни традиции в метъла... ако нашите слушаха метъл, аз сигурно щях да съм див чалгар
![]() Иначе привет и уелкъм ту дъ форум ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 9 2005, 01:38 AM) Уха, семейни традиции в метъла... ако нашите слушаха метъл, аз сигурно щях да съм див чалгар ![]() Иначе привет и уелкъм ту дъ форум ![]() А така! Добре дошъл/дошла. И заеби готика, ЯКО ПАУЪР! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Добре дошла:))) Още една сродна душа относно готика
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Уха, семейни традиции в метъла... ако нашите слушаха метъл, аз сигурно щях да съм див чалгар punk.gif Хаха, здравей и на теб ![]() Цитат Добре дошлаsmile.gif)) Още една сродна душа относно готика wub.gif , нищо, че има хора, на които не им понася... no.gif Здравей ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе я ми прочетете темата за готика в metal/rock/punk форума
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Всеки приятел на Power-а е и мой приятел! Добре дошла, ей колко се радвам като виждам толкова млади хора да слушат праведна музика, значи поздрав на цялото ти семейство за това, че са ти показали правилния път
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Hello:"))Welcome and have pfun:P
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Mort @ Mar 9 2005, 11:45 AM) Иначе кои блек групи харесваш, ако са Borgir & Cradle съм готов да ти стисна ръката. Ах, как само ще ти налетят сега трю блекарите... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 9 2005, 07:55 PM) Цитат(Mort @ Mar 9 2005, 11:45 AM) Иначе кои блек групи харесваш, ако са Borgir & Cradle съм готов да ти стисна ръката. Ах, как само ще ти налетят сега трю блекарите... ![]() /me потрива доволно ръчички и чака като гарван гробар ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Реално погледнато Dimmu Borgir са по-яка банда от останалите блек формации взети заедно.
Добре дошла. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hm, mi da Cradle gi slusham i me kefiat, sushto i In flames, malko Dimu...Children of Bodom me kefiat sushto, Wintersun, a ina4e ot drugite sa mi lubimi Blind Guardian, Hammerfall, Gammaray, Sodom, Avantasia, NIGHTWISH, Iced Earth i mnogog mnogo drugi...
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
А така брао!Евалата,знаеш аккво да слушаш,и аз съм нкява привърженичка на готик, и тем подобните,смисъул слушам поливината твои групи и още един бол,смисъл аз имам от всичко по малко :)Начи семейна черта а,хаха ами аз за Рамщайн знам от баща ми,той има цяло шкафче с дискове оригинални,на каквото се сетиш,и си спомням като бях по-малка и ги разглеждах и се чудех какви са тия чудовища на облошките.Хаха и после и аз си прослушах хЪхЪ!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Аз харесвам ънтрю блек
![]() Хайско френд:-) -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Mar 10 2005, 08:35 AM) хаха ами аз за Рамщайн знам от баща ми,той има цяло шкафче с дискове оригинални,на каквото се сетиш,и си спомням като бях по-малка и ги разглеждах и се чудех какви са тия чудовища на облошките.Хаха и после и аз си прослушах ramstein пък не мога ги дишам, кво им харесват на тия педали? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 10 2005, 10:38 PM) Цитат(Death_Angel @ Mar 10 2005, 08:35 AM) хаха ами аз за Рамщайн знам от баща ми,той има цяло шкафче с дискове оригинални,на каквото се сетиш,и си спомням като бях по-малка и ги разглеждах и се чудех какви са тия чудовища на облошките.Хаха и после и аз си прослушах ramstein пък не мога ги дишам, кво им харесват на тия педали? Тесните ануси? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 10 2005, 09:49 PM) Цитат(pi4 @ Mar 10 2005, 10:38 PM) Цитат(Death_Angel @ Mar 10 2005, 08:35 AM) хаха ами аз за Рамщайн знам от баща ми,той има цяло шкафче с дискове оригинални,на каквото се сетиш,и си спомням като бях по-малка и ги разглеждах и се чудех какви са тия чудовища на облошките.Хаха и после и аз си прослушах ramstein пък не мога ги дишам, кво им харесват на тия педали? Тесните ануси? ъхъ, и мазните джуки! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Горните двама, като ви гледам си пасвате идеално!
![]() ![]() ![]() Rammstein RulzZz!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Привет и добре дошла
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:37 PM |