![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 23-March 05 Потребител N: 774 ![]() |
..на 30ти Май ще свирят в Гърция.Единствения проблем са билетите та се чудех дали някоя фирма (имаше преди време една която организираше екскурзиики до разни фестове, 'ма немога да се сетя името, пращаше ми реклама на майла) да организира ходене на концерта?Аз ще ходя, но сега трябва да търся познати които да ми купят билет от Атина.. пък и аз там съм ходил преди доста време и ще буъде едно бясно лутане.. ма нищо де.. все някак си ще отида.Ако имаше някой да го организира щеше да е по лесно..
![]() ![]() ![]() Мерси предварително. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело !
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело ! Особено, ако изтрият тия смешници от лицето на земята! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 23-March 05 Потребител N: 774 ![]() |
Всеки има право на вкус и мнение.., а вие станахте смешниците с безмислени оф топици..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 23 2005, 04:01 PM) Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело ! Аахахаа, малоумник!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Стига бе! Смешковци! Дори АЗ се въздържах от подобни коментари, значи можете и вие.
Колкото до Slipknot - доколкото знам, опцията да дойдат в България не е отписана напълно, тъй че почакай малко преди да хукваш към Гърция. П.С. Ужасна банда, каквото и да си говорим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Че Slipknot са тъпи - тъпи са, ама наистина, трябваше ли по най-деблиния начин да си покажете омразата към тая група? Баси хората сте.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Slipknot бяха едни таквизи грозноватички с маски....ммм, добре че ще са на разстояние.
![]() Всеки можа да си харесва каквото си иска, това все още е наше право. Аз например много ще се зарадвам ако Шакира или Маруун 5 дойдат в България:wub: , нищо че не са метълски. А тези слипкнотовци не ми се вписват в представата за качествен метъл ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 23 2005, 04:01 PM) Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело ! Що бе-нека се радват децата.Да не бъдем толкова жестоки към по-низшите духом ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ех пък и ти си една, изкара ме нетолерантен ! Не е вярно, просто споменавам, че би било хубаво
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тук не трябва да се пускат теми за групи които се продават в повече от 250 бройки... Всички сте едни тру та си ебало майката....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 23 2005, 07:33 PM) Цитат(Angermeans @ Mar 23 2005, 04:01 PM) Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело ! Що бе-нека се радват децата.Да не бъдем толкова жестоки към по-низшите духом ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 23 2005, 10:33 PM) Цитат(Angermeans @ Mar 23 2005, 04:01 PM) Ако "Ал Кайда" организират атентат на този концерт ще мога с ръка на сърцето да кажа, че най-накрая и те свършиха едно добро дело ! Що бе-нека се радват децата.Да не бъдем толкова жестоки към по-низшите духом ![]() Де да можехме и да пишем правилно, щяхме да сме далеч по-извисени, не мислиш ли? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Низш си се пише така ако за това говориш.Идва от низост
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 25 2005, 12:34 PM) Низш си се пише така ако за това говориш.Идва от низост ![]() Тъпа си. Най-тъпото ти е че обикновено си права. Умирай. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Mar 25 2005, 12:17 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 25 2005, 12:34 PM) Низш си се пише така ако за това говориш.Идва от низост ![]() Тъпа си. Най-тъпото ти е че обикновено си права. Умирай. Добре,че сме ние тъпите да ви просветлим малко ![]() BTW офтопик рулз!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
щом са гадни и известни, да умират = троо метал мислене :az sam black metal:
неам пари за гърция. ина4е много бих се зарадвал ако дойдат тука. ще отида и ще изеба Joey на сцената. и с маска и без маска. бахти лудия, му го опанам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Mar 24 2005, 04:40 PM) Тук не трябва да се пускат теми за групи които се продават в повече от 250 бройки... Всички сте едни тру та си ебало майката.... Vzemi se stegni ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Mar 24 2005, 06:40 PM) Тук не трябва да се пускат теми за групи които се продават в повече от 250 бройки... Всички сте едни тру та си ебало майката.... Хубаво,ще пуснем тема за Rheinkraft примерно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 25 2005, 01:26 PM) Цитат(Lord Ash @ Mar 25 2005, 12:17 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 25 2005, 12:34 PM) Низш си се пише така ако за това говориш.Идва от низост ![]() Тъпа си. Най-тъпото ти е че обикновено си права. Умирай. Добре,че сме ние тъпите да ви просветлим малко ![]() BTW офтопик рулз!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Eraser_Of_Ice как я е оставил тази тема така нямам идея. Може би защото е за Slipknot, а не за някоя група, която харесва...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Колкото до концерт на Слипкнот в България според мен няма смисъл, тъй като масата мисли като вас и концерта ще е с ниска посещаемост.. колко жалко..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Чакаме Slipknot с вълнение и ще ги посрещнем с баница със зелие SPARK
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Наречете ме идиот, но ако тия дойдат у Софията и цените са под 30 кинта бих се замислил сериозно! Нищо че не са метъл... имат 2-3 много приятни парчета.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Mar 25 2005, 05:21 PM) Наречете ме идиот, но ако тия дойдат у Софията и цените са под 30 кинта бих се замислил сериозно! Нищо че не са метъл... имат 2-3 много приятни парчета. Абе щом вече и сватби почнаха да правят на концертите си начи работата загрубява. От любопитство като нищо и аз да се занеса. Цената под 30лв, обаче, силно ме съмнява. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Кви сватби бе? Не съм си купил последния Хай клуб, я ми обяснете
![]() Иначе бих отишъл ако е под 25 лв, иначе само ако ако имам пари в излишък (ебати вица..) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някво тука ще напраат як концерт
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако е над 30 кинта кой ще отиде?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не че ще отидат повече ако са по 20
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
qko true da huli6 nqkoq banda det ne te kefi ebati ...
p.s: kwo mu e na albuma ot 1996 ? ps2: ne bih dal pari za tqh osobeno sled poslednoto ... tworenie |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А на мен тия така и не ми харесаха!Не моим да им свикна със звученето!Баси!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
ходи ми се...ма пари за гърция няма...
абе пари щях да намеря ако нямах мама и тати ![]() относно ако дойдат в Бг - не вярвам, но ако дойдат, отивам та ако ще 50 кинта да е билета -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:53 AM |