![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
5ти Април (Вторник) в клуб О! Шипка ще се проведе концерт на Distorment и Redrum. Началото на концерта е в 22:30 часа, а входът струва 3 лева. Очаквайте голяма лудница, тъй като и двете банди са страшно надъхани за концерта. Първото интервю дадено от фронтмена на Distorment Стефан можете да прочетете тук. Новините от лагера на Redrum пък са, че снимките по клипа към парчето "Shotgun Philosophy" са приключени. Самото видео ще се завърти по музикалните телевизии към края на Април.
![]() Redrum: http://redrummusic.cjb.net Distorment: http://distorment.cjb.net Внимание: в "О! Шипка" не се допускат лица до 18 години без придружител (родител), лица без документи за самоличност и лица употребили в големи количества алкохол и наркотични вещества! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
На този концерт ще има трупове... без глави
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат ИСКАМ ДА СЕ СЧУПИТЕ, ЕЙЙЙЙЙЙ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 29 2005, 08:25 AM) Внимание: в "О! Шипка" не се допускат лица до 18 години без придружител (родител), лица без документи за самоличност и лица употребили в големи количества алкохол и наркотични вещества! Тамън на човек му стане хубаво, приятно, тамън лъч надежда пропука тъмнината ... и ... да ... подробности. Не може ли без родители?! Няма ли и друг начин ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами поне аз доколкото знам няма друг начин... Все накой трябва да се наебе за да се родиш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 29 2005, 02:44 PM) Ами поне аз доколкото знам няма друг начин... Все накой трябва да се наебе за да се родиш... ...има - епруветки |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 29 2005, 11:44 AM) Ами поне аз доколкото знам няма друг начин... Все накой трябва да се наебе за да се родиш... Това определено не беше от най-умните ти изказвания, ше ма извиняваш. Ми хубаво сама ще си измисля начин щом нямам подкрепа дори от групата, хахах. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко бе, ще те вкараме като дойдеш... много ясно
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Mar 29 2005, 01:57 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 29 2005, 11:44 AM) Ами поне аз доколкото знам няма друг начин... Все накой трябва да се наебе за да се родиш... Това определено не беше от най-умните ти изказвания, ше ма извиняваш. Ми хубаво сама ще си измисля начин щом нямам подкрепа дори от групата, хахах. ![]() през комина ли ще влезнеш... ще те вкараме. въпроса е да дойдеш |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
abe kvi sa tiq pentagrami, kvo e tva 4udo???
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сложени са специално за да може Siegfried да дойде.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Mar 30 2005, 04:04 PM) Сложени са специално за да може Siegfried да дойде. А ако искате да не дойде какво правите - сменяте пентаграмата със звездата на Давид ? ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
принципно пентаграмата изразява начин на мислене
не знам да е приоритет на даден стил музика нали ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 30 2005, 08:37 PM) Цитат(Lord Ash @ Mar 30 2005, 04:04 PM) Сложени са специално за да може Siegfried да дойде. А ако искате да не дойде какво правите - сменяте пентаграмата със звездата на Давид ? ![]() Да ![]() А за Пентаграмата - не е ли по-важна музиката? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Mar 30 2005, 05:34 PM) abe kvi sa tiq pentagrami, kvo e tva 4udo??? ![]() ![]() Прочети интервютата с двамата Стефановци от двете групи и ще разбереш, че не разнасяме кравешки глави на сцената нито ядем глави на прилепи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък от къде знаеш какво ям?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ako iadesh takova neshto, kaji otsega
Mrazia gadnite iznenadi! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само да вмъкна малко Info. Тези дни работим усилено по две нови песни, така че, със сигурност концерта с Redrum се очертава .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ще имам нови струниии
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 1 2005, 05:10 AM) И ще имам нови струниии ![]() Дам, аз си купих стабилен кабел, така че да не ми прекъсва и да стоя като дърво цял концерт ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Концертът е отменен заради рожден ден!
EDIT: Ебавам се.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
eeeee да го е'.... таман мислех да идвам
![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 1 2005, 11:20 AM) Концертът е отменен заради рожден ден! Кой ли идиот е роден на първи април... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Днес може ли да се вярва на който и да е пост:"))) Но шегата, която направиха на мен е толкова убийствена, че вече нищо не може да се савнява с нея:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъпото на първи април е, че може да се случи нещо наистина гадно и да не предприемеш действия, защото си мислиш, че е шега...лъжливото овчарче
![]() PS. О! Шипка рулз, че не ти отменят концертите всеки път ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 1 2005, 03:36 PM) Тъпото на първи април е, че може да се случи нещо наистина гадно и да не предприемеш действия, защото си мислиш, че е шега...лъжливото овчарче ![]() PS. О! Шипка рулз, че не ти отменят концертите всеки път ![]() Все още не е късно ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност не мисля, че той ще е озвучител, на всички концерти на Redrum, на които съм бил беше един друг..anyway, да не навлизаме в offtopic.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ами то има няколко. ама оня ще се радва ако той е на 5ти....
"хората с най-бърз 4ек" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Apr 2 2005, 12:21 PM) ами то има няколко. ама оня ще се радва ако той е на 5ти.... "хората с най-бърз 4ек" Което ме подсеща...искам поне 10 минути свирене на саундчек-а и то с куфеене, за да няма изненади като миналия път |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А това точно във форума ли трябва да си го говорите?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Чудя се кога ще сколасам да ви видя най-сетне, се ми бягате по тъч линията... и този път ще е така
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Almanah @ Apr 2 2005, 09:46 PM) Чудя се кога ще сколасам да ви видя най-сетне, се ми бягате по тъч линията... и този път ще е така ![]() Айде поне тях ги пощади де.Какво са ти направили момчетата ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Така и не разбрах, концерт ще има ли?
-------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Естествено, че ще има.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Ок тогава. Теб те срещнах в Ошипка и ти обещах да дойда, за това питам да знам дали ще има концерт със сигурност.
![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще има...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Damned_In_Black @ Apr 3 2005, 10:58 AM) Така и не разбрах, концерт ще има ли? Sep, вземи напиши един едит на оная шега да не пропуснем някой потенциален труп за обезглавяване ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 2 2005, 08:37 PM) Цитат(Almanah @ Apr 2 2005, 09:46 PM) Чудя се кога ще сколасам да ви видя най-сетне, се ми бягате по тъч линията... и този път ще е така ![]() Айде поне тях ги пощади де.Какво са ти направили момчетата ![]() Откъм фотоси не щадя никой ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Два часа след полунощ е, чувствам се пребит и искам да споделя докато е възможно най-искрено, че това беше още една осъществена мечта за мен!
Освен на всички приятели, искам да благодаря отново на Redrum, че направиха това изживяване възможно! ![]() ![]() ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси якия концерт! Всичко мина яко
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е па не бе зле!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Е айде разкажете нещо повече де... за болните тука, които не са успяли да дойдат...
![]() Някви снимки ала бала? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://distorment.hedonbg.com/pics/distorme_050405/
Концертът - Доброто: - Свирихме яко - Не забравихме песен тоя път - Пого - Дойдоха хора - Дойдоха яко приятели - Мъртвопяните ми приоятели някак си успяха да влезнат Лошото: - Кубето на Боби прегря или не знам кво муу стана и се наеба и през цялото време прекъсваше гадно китарта - Щурма се скара с озвучителя, който от своя страна ни наеба звука ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Концертът наистина мина добре, звукът ви беше много по-добър от предишните, съвсем между другото... Кубето наистина даде фира, ама такива неща се случват, после с Marshall-a всичко си дойде на мястото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ми е супер яко, първите 3 песни преди да прегрее кубето куфях като ненормалник и абсолютно от сърце, дреме ми за прекъсващата китара. После се разбих и на Redrum, както подобава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ние на Redrum май повече от обикновенно се сцепихме. Толкова дайвинги...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам, пиша с една ръка..с другата придържам главата си, за да не падне
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Aide i v taq tema da vi pohvalq
![]() Ne se qdosvaite za momentnite nesgodi s ozvu4enieto,za6toto po-vajno e kakvo e cqlostnoto vpe4atlenie,koeto napravihte,a to e ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Apr 6 2005, 01:40 PM) Aide i v taq tema da vi pohvalq ![]() Ne se qdosvaite za momentnite nesgodi s ozvu4enieto,za6toto po-vajno e kakvo e cqlostnoto vpe4atlenie,koeto napravihte,a to e ![]() ![]() ![]() Сега трябва като на конкурсите за мис еди кво си да кажа ' Обичам вииии' ![]() Мисля, че всички се изкефиха и на нашето свирене въпреки факта, че Редръм са супер яки музиканти! Stiff, поздравления за новите песни, както ти казах особено едната е адски въздействаща. Респект. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Позволявам си да paste-на и мейла на Ники от Еуфобия.
Цитат v4era be6e mn qk koncert......mn se izkefih vupreki 4e bqh kapnal o ymora i edvam si sedqh na krakata.......stoite mn dobre....ne mislq 4e po ne6to otstupvahte na REDRUM...osven po Gear razbira se.....no tozi problem vse nqkoga 6te se re6i....vajno e myzikata da e na nivo.....a tq opredeleno e....lubimata mi BG banda ITSI bqha tam i vi pohvaliha zdravo...da pozdravi6 ostanalite ot men....osobenno ludiq vi frontmen......tva mom4e vadi e basi i glasa......ina4e taka i ne razbrah to4no kvo stana ama tva s kitarata si be6e dosta kyc problem.....dano da ne stava pove4e..... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аа ITSI са били там..ба. гледах ги на един концерт тях. те са ненормални на сцената!!
...ина4е концерта мина много яко. имаше настроение. аз бях болен и с някви температури ама се накефих много. много благодарности на си4ки дето дойодоха от форума, Zaplaxa, Eufobiq, Death Squad crew, курвите от класа ми, и абе си4ки!!! {}P}P}{P}}{} |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аве тъпо е да се спори...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а някво видео ще има ли от концерта?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Пребийте и наебете озвучителя !!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Apr 7 2005, 02:14 PM) Пребийте и наебете озвучителя !!!! ![]() Не ни влече ![]() Стига бе, най-лесното нещо беше да станат скандали, но публиката за сеира ли е дошла или да види как свирим с кеф и енергия? Мисля, че направихме точно това, което трябваше да направим! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Apr 7 2005, 02:14 PM) Пребийте и наебете озвучителя !!!! ![]() Хаха ![]() Аз някво вече не ми пука за звука какво е било ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, кой тъпанар е снимал на нощен режим, без статив... ебаси снимките!
![]() Всичките имат ОГРОМЕН "шум"! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.!.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 7 2005, 05:53 PM) .!. Хехе май се досещам коя 'тъпанар' ги е правила ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не е тя...но си близокзх хехкз
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Apr 7 2005, 07:55 PM) не е тя...но си близокзх хехкз оф верно, че не беше жена му а баща му ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Apr 7 2005, 05:48 PM) Абе, кой тъпанар е снимал на нощен режим, без статив... ебаси снимките! ![]() Всичките имат ОГРОМЕН "шум"! Ще бъде интересно ако този човек се окаже примерно най-великият български оператор или нещо такова ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 7 2005, 07:23 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 7 2005, 05:53 PM) .!. Хехе май се досещам коя 'тъпанар' ги е правила ![]() Да, баща ми. Снимките са УБЕР-яки. Не мога да разбера какво им се дразнят всички... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахах, незнам ама е срамота , дори племенникът ми, който е на 8 години снима по-добре с цифрово фото. Като се имам в предвид, че се запечатват важни моменти от музикалната история на групата е добре все пак те да са поне фокусирани ако не друго!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе аре спри да говориш, че навлезе доста дълбоко в глупости, ОК?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сеп@ малко крайно реагирах в изказването си , ама много се ядосвам да се опитвам да разгледам дадени снимки и на тях нищо да не се вижда!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 7 2005, 11:08 PM) Цитат(Sw1tched @ Apr 7 2005, 07:23 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 7 2005, 05:53 PM) .!. Хехе май се досещам коя 'тъпанар' ги е правила ![]() Да, баща ми. Снимките са УБЕР-яки. Не мога да разбера какво им се дразнят всички... Който е некъв режисьор или оператор и снима сякви чужденци тука, така че... как да е ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Снимките са готини. Много настроение и движение има. А за такива като Almanah има и доста ясни снимки, на които се вижда. Само да не бяха тия червени очи... Photoshop !!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://distorment.hedonbg.com/pics/distorme_050405/ - Има няколко нови. Сега ми ги прати един агент. От #71 нататък...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо не ми се отваря това!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото го изтрих със замах, като качвах новата версия на сайта. Тя пък после беше опюта и една тълпа peasant-и с вили и факли ме погна... Та като качих обратно стария сайт тая директория замина... Абе като се разберем къв ще е сайта и има ъпдейт ще ги кача... То и Видео ще има
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
11 дни след концерта ви - и аз най-после да се включа с коментари. Макар да не присъствах, бях изпратила най-доверените, най-критичните хора, които познавам. Исках обективно мнение ... е, получих го. "Алекс, да ти кажа - с право можеш и трябва да съжаляваш, че не дойде, тия момчета бяха убийци на сцената." Вярвам и ... естествено съжалявам.
![]() ![]() ![]() ![]() Та толкова хвалебствия за сега. Имам и снимки. Скоро ще ги чака. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
яла и ти следващия път ти го опанам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ххахахахахах благодаря, но следващият път бъди по-здрава и ела!
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хехе що бе?!? има и някои хубави снимки- даже от тез размазаните...даже някой по ми харесват...
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Apr 17 2005, 01:01 AM) хехе що бе?!? има и някои хубави снимки- даже от тез размазаните...даже някой по ми харесват... ![]() "тези размазаните" са убер яки -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:35 PM |