![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От много време ми се върти в главата, че едно църковно хорово пеене би вървяло много добре с метъл и добра оркестрация. Някой да знае такава викторианска метъл група? Може и да не пеят точно църковни псалми, но да звучи по подобен начин. Терион имат няколко песни, които се доближават до тази идея, но не е точно както си го представям. Знам че има такава група (която не се сещам как се казваше), но фонът отзад е някво досадно техно.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Като си написал църковен метъл реших че ще питаш за едни от онези сладури, които пеят за избавлението на душата ти.Май на това му викаха хростиянски метъл. Както и да е.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе и мен точно това ме притеснява, даже предпочитам да се пее каквото се пее в блек метъла например
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Аз съм навита за текстописец.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Даже измислих и име Sador!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Опа... от кога не съм влизал в нова група...
Ми пич я дай някво icq или нещо такова да говорим. Иначе убеден съм, че вокалът на DistormenT би се вписал страхотно в групата. Не може да пее църковни неща, но може да рита религиозните копелета на сцената ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Баща ми пее в подобен хор-можем да уредим нещо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 1 2005, 08:05 AM) Знам че има такава група (която не се сещам как се казваше), но фонът отзад е някво досадно техно. Да нямаш предвид Enigma? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Знам че има такава група (която не се сещам как се казваше), но фонът отзад е някво досадно техно. Мисля, че има предвид една песен на Тристания, където има точно такова пеене, но отзад се чуват разни електронии. Иначе аз съм ТВЪРДО ЗА идеята. Цитат значи трябват ми двама китаристи, барабанист, кийбордист, басист и симфоничен оркестър - желаещи? biggrin.gif Аз съм кандидат за барабанист и кийбордист! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Да нямаш предвид Enigma? Всъщност май се казваха Gregorian или нещо от сорта... Цитат Мисля, че има предвид една песен на Тристания, където има точно такова пеене, но отзад се чуват разни електронии. Не се сещам за тази песен, но и аз нито съм голям фен, нито съм запознат толкова с творчеството им. В новата "Epica" има лек помен от нещо подобно, но пак не е същото, а и в последната Sirenia. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Църковен метъл WTF? Всичко от групата в черно, пентаграми навсякъде и липса на всякакви църковни мотиви. Яки ще сте. Мога да се включна като вокал, ако искате. Пея 1:1 като вокала от Lamb of God.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Пея 1:1 като вокала от Lamb of God е все пак ставаше въпрос за мелодично начинание. Представям си го по-скоро с няколко добри соловокалисти, които пеят редом с хора, а той ще е 50% от музиката ни повече, ни по-малко. Някак си не ми се връзват стил Lamb of God вокали, въпреки че може да се направи нещо по въпроса да има блек вокали, ама кой хор ще се навие да пее ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Ми нищо де. Аз ще съм нещо като ГЛАСА НА САТАНАТА и ще се включвам с нещо от сорта на "O, Jesus, love me, Jesus..." или нещо такова.
Btw, предложението ми по-горе беше малко иронично. Ама за това съм сериозен! -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 1 2005, 05:06 PM) Цитат Да нямаш предвид Enigma? Всъщност май се казваха Gregorian или нещо от сорта... е, това което съм слушал на Gregorian е далече от техното. В Енигма има доста повече дуфта-дуфта. btw, абе някой замислял ли се е за метъл с детски хорове ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A, това име Sador или каквото беше там, е тъпо и ми звучи като поредната DEATH група.
![]() ChurchHead е яко. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат btw, абе някой замислял ли се е за метъл с детски хорове има няколко такива песни веднага се сещам за Dio - Throw Away The Children и няколко песни от метъл операта Aina. Цитат ChurchHead е яко , но несериозно ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 1 2005, 05:20 PM) ама кой хор ще се навие да пее 'Детския радио хор' ![]() Шегата на страна, но са супер яки, бях на коледния концерт ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Insartture ще бъде перфектният злобен вокал...
![]() Междудругото аз лично предлагам отново форумците да се съберем и да посвирим и най-вече композираме малко ![]() Имам предвид, че преди коментирахте каква е мечтата ви за метъл опера и си мисля, че това със църковният метъл е нещо такова... всъщност Морт, аре сериозно се свържи с мене някъде. 229335116 е icq ![]() Последният път, когато съфорумци се събраха да свирят заедно се получи DistormenT ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Хитро ще е. Ако имате свястни клавири, можете да вкарате и малко камбани и църковен орган в музиката, който звучи УМОПОМРАЧИТЕЛНО ЯКО!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приципно съм съгласен, вие пък взехте идеята много насериозно. Само не знам, дали знаете, ама аз ни мога да пея, ни да свиря... евентуално с текстовете и композирането мога да дам идеи и насоки, но общо взето това е.
А Lord Ash, нямам ICQ, като си сложа ще направим връзката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 2 2005, 12:00 PM) Приципно съм съгласен, вие пък взехте идеята много насериозно. Само не знам, дали знаете, ама аз ни мога да пея, ни да свиря... евентуално с текстовете и композирането мога да дам идеи и насоки, но общо взето това е. А Lord Ash, нямам ICQ, като си сложа ще направим връзката ![]() 1. Викай му Щурма ![]() 2. Ок ![]() Кажи кат си сложиш или нещо такова... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз съм навит да ме вземете като каквото желаете...пък ако може да се уредя да дрънкам на орган-е тва си е цяло щастие
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Всъщност идеята е изумително добра
Защо ли ми изглежда .. забравена ? Би могло да се получи неповторимо просто о.О -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е съвсем забравена
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
А бих напляскала всеки, който я прескочи
.. в крайна сметка намерих как да се чувствам полезна -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз лично не съм забравил никак за идеята. Чакам само Морт да се обади
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
Интересна идея...за такъв метъл като примех бих дала Тристания и Сирения...
-------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ахахаха... Mortification.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 07:34 AM |