![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 14-July 04 Потребител N: 559 ![]() |
Коя песен бихте искали да бъде пусната (или смятате за подходяща) за вашето погребение?
Аз примерно бих предпочел Theatre Of Tragedy - ...a Distance There Is... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Бре, много блЯкъри се навъдиха. Само за гробища мислят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Напосоки Nightwish - Ever Dream...
или Edguy - Nailed To The Wheel -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 14-July 04 Потребител N: 559 ![]() |
Не слушам блек
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
S.O.D. - March Of The S.O.D.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако трябваше да е тематично бих казал Descend Teh Shades Of Night, но чесно казано Blood Of The Zodiac ме кефи тоооооооооолкова повече, че не е истина направо.
MACHINE HEAD - Blood Of The Zodiac Цитат(S-O-D @ Apr 29 2005, 04:47 PM) S.O.D. - March Of The S.O.D. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Korn - Tear me down или G'N'R - Don't cry
-------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Nightwish - Ocean Soul
Отговаря съвсем точно! Ама нали в една друга тема стана въпрос за това, че повечето предпочитат кремирането... Ама то като си мисля - пак става! Нали идеята е, че душата напуска тялото и се отправя към пространството... ...или поне така казват... SPARK -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Motorhead - Death or glory
казвал съм го в много форуми (тая тема я има от форуми за историци през форумите на няколко групи до този). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Metallica - Fade To Black
Ама не е ли малко раничко да мислим за смърт ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
ManOwaR - Swords In The Wind на ManOwaR, Ashes To Ashes и нещо от Nightfall In Middle Earth (може би Nightfall или Times Stands Still (At The Iron Hill) ) на Blind Guardian..
Отговарям спонтанно, предполагам че докато ми дойде времето, ще измисля нещо друго ![]() Btw, в същата тема във форума на Gamers' Workshop, някой беше отговорил - "Bring me to life естествено!" ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ThrashIsNotDead @ Apr 29 2005, 06:39 PM) Ама не е ли малко раничко да мислим за смърт ... ![]() Някой хора живеят с тази идея. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега се сетих за една по-подходяща:
Born From Pain - Immortality ![]() ![]() Тва ме сцепваааааа. Оле, човеееееееееееек. СМЯТАЙ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Някъде бях писала за подобно нещо, в един форум пълен с псевдо готи, голяма забава беше.
![]() Иначе Doomenicus -Light A Candle For My Soul Чисто тематично... light a candle for my soul and pray for me Ако се срещне някой субект със сродни предпочитания, който да рони сълзи на опелото ми , би могло да бъде подходящо и My Dying Bride -Two Winters Only . Иначе се сещам и за една народна песен, Убава Мина . ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
U2 - One
това е първосигналното, което ми дойде на ум... -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ThrashIsNotDead @ Apr 29 2005, 04:39 PM) Metallica - Fade To Black Ама не е ли малко раничко да мислим за смърт ... ![]() Не че ми се умира, просто за момент си се представих ей така, сред цветя и опечалени... и най-близкият ми човек казва "Покойникът имаше едно последно желание преди да бъде положен/кремиран" Да чуе една песен за последно. Коя би била тази песен?!? Каква песен бих избрал за този момент?!? Не най-любимата песен, най-изразителната ?!? На Nightwish - Ocean Soul и Ever Dream ми се струват твърде комерсиални за този личен момент, а и твърде шумни. Power metal феновете обикновено избират някоя балада обикновено... има защо Началото на Fade to Black ми се струва също удачно, поне за мен Rammstein - Wilder Wein... но ... A Distance There Is ... ми е абсолютният фаворит... заради гласа на Liv Kristine, или заради пианото, или челата, или дъждът който ромоли тихо..., знам ли... но звучи достатъчно изразително |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат На Nightwish - Ocean Soul и Ever Dream ми се струват твърде комерсиални за този личен момент, а и твърде шумни. Power metal феновете обикновено избират някоя балада обикновено... има защо Началото на Fade to Black ми се струва също удачно, поне за мен Rammstein - Wilder Wein... но ... A Distance There Is ... ми е абсолютният фаворит... заради гласа на Liv Kristine, или заради пианото, или челата, или дъждът който ромоли тихо..., знам ли... но звучи достатъчно изразително Ако приемаш една песен за лична, няма значение коя и каква е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 29 2005, 06:25 PM) Ако приемаш една песен за лична, няма значение коя и каква е. Аз имам много лични песни, всяка от които ми напомня за дадено събитие или важен за мен човек, а коя от тези лични бих избрал за конкретния случай? Най-личната? Която ми напомня за някой човек? Кой човек? Роднина/приятел? Жив или не? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Добре бе , муцка, погледнато реално като умреш никой няма да го е еня ти какво си искал, в нито едно погребално бюро или там където се прави опелото няма да се съгласят да ми пуснат някоя трю блек колд норск песньовка. Най-малкото пък майка ми, докато реве над мен, ще я еня , че съм искала да слушат Doomenicus.Схващаш ли?
Не че се заяждам, нека бъдем реалисти. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Apr 29 2005, 06:45 PM) Добре бе , муцка, погледнато реално като умреш никой няма да го е еня ти какво си искал, в нито едно погребално бюро или там където се прави опелото няма да се съгласят да ми пуснат някоя трю блек колд норск песньовка. Най-малкото пък майка ми, докато реве над мен, ще я еня , че съм искала да слушат Doomenicus.Схващаш ли? Не че се заяждам, нека бъдем реалисти. ОК муцка, въпросът има нужда от уточне, права си. Ако можеше да избираш, и ако можеше да стане. Ясно ми е, че в сегашната ситуация е почти невъзможно. Задавам хипотетичен въпрос. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Nightwish - Dead Boy's Poem
Не смятам, че тази ми пасва най-добре, всъщност по-добре да е някоя по-тежка, че да може (ако умра на преклонна възраст) на двуличните баби и дядовци, които ще плачат горчиво за мен над ковчега ми, да им преседне вкусното яденце ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Apr 29 2005, 08:45 PM) Най-малкото пък майка ми, докато реве над мен, ще я еня , че съм искала да слушат Doomenicus. Явно е важна песента, която ще слуша майката докато оплаква детето си, щом има тема за песен. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Да, и аз мисля ,че е въпрос, нетърпящ отлагане.
![]() Иначе муцка, уточнено вече е ок. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Avitohol може би ми се ще мама Доби да попее на погребението ми хахаха
![]() Switchstance- Лапай много подходяща ще е за случая ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
е па то е ясно
the End (the Doors) Цитат this is the end beautiful friend, the end хахаха, наздраве на всички ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Apr 29 2005, 10:37 PM) е па то е ясно the End (the Doors) Цитат this is the end beautiful friend, the end хахаха, наздраве на всички ![]() Gregorian имат един кавър на тази песен. Ако си римо-католик сигурно няма да имат против един грегориански хор да я изпълни ![]() Мернах я някъде из datacom.bg ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
С риск да се повторя :
Symphony X - Lady Of The Snow ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Avitohol @ Apr 30 2005, 08:40 AM) Ако си римо-католик сигурно няма да имат против един грегориански хор да я изпълни ![]() римо-католик съм, както казваш, идеята е добра! това ще е за официалната част. в тесен приятелски кръг, все пак оригинала бих предпочел. Цитат this is the end my only friend, the end от опечалените -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
SaXoN-Beyond the Grave
Judas Priest-Painkiller Iron Maiden-Heaven Can Wait ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() "Торбалан Кючек !!!!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Apr 30 2005, 02:58 PM) ![]() "Торбалан Кючек !!!!" ![]() Ехехе... Как съм се смял на тая песен... чичо Торбалан, баба Торбалан... ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Farmer Boys-In My Darkest Hour
Fear Factory-Timelessness Iced Earth-I Died For You Lacuna Coil-Humane Mnemic-Overdose in the Hall of Fame Professionl Murder Music-As It's Fading Crematory-Farewell Letter Sexy Death-Shame On Me Lubimite mi po-skoro tajni pesni ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
предпочитам берковската духова музика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(izginaame @ May 1 2005, 10:10 AM) предпочитам берковската духова музика ![]() ![]() КУЛТ!!!!! Ама бих ги викнал за сватба, не за погребение ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 1 2005, 12:39 PM) Цитат(izginaame @ May 1 2005, 10:10 AM) предпочитам берковската духова музика ![]() ![]() КУЛТ!!!!! Ама бих ги викнал за сватба, не за погребение ![]() Преди 1 или 2 години бях на Сватба в Берковица.....Тея хора не седнаха, само свиреха и веселяха сички, които бяхме там...Не знам как не се умориха....Свириха без никфо прекъсване ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега се сетих кой да ми свири... Горан Брегович.
![]() Направо ще се сцепя в гроба... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Dead Can Dance - Indus
Arcturus - Fall Of Man Moonspell - Nocturna Moonspell - Full Moon Madness Moonspell - Adaptables Tiamat - Gaia Juno Reactor - God Is God ...................................... Depeche Mode - Only When I Lose Myself Army Of Lovers - The Judgement Day ![]() Goran Bregovich - In Deathcar Massive Attack - Stigmata Massive Attack - I Against I Massive Attack - Daydreaming I o6te mnogo ima... Malee daje i sled smurta si 6te si ostana vse taka skromna! ![]() EDIT: Dismember - Dreaming In Red Paradise Lost - True Belief -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Сега се сетих, Drak Tranquillity -Punish My Heaven
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Ибро Лолов - Селско хоро
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Много на майтап го взехте
![]() Аз ако трябва да избера парче... минаха ми разни на Evoken, My Dying Bride и тн. през главата, но май най-подходящо би било Nutshell на Alice in Chains. Цитат We chase misprinted lies, we face the path of time
And yet I fight, yet I fight This battle all alone No one to cry to, no place to call home... My gift of self is raked, my privacy is raped And yet I find, yet I find Repeating in my head If I can't be my own - I'd feel better dead... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Aaa, Alice in Chains куртят,само дето надали ушите ми ще могат да чуят нещо тогава!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
ммм не бих отказала и Doro Pesch - Even angels cry
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Black Sabbath - Over And Over
Antimatter - Flowers Pink Floyd - High Hopes Paradise Lost - Gone Paradise Lost - Over The Madness Dead Can Dance - The Carnival Is Over Anathema - Far Away Sentenced - No One There Iced Earth - A Question Of Heaven Nightwish - Sleeping Sun Therion - Raven Of Dispersion Queen - The Show Must Go On U2 - One Moonspell - Than The Serpents In My Hands Lacuna Coil - Falling Darkseed - Many Wills EDIT: Moonspell - Abysmo Unplugged [live@Madrid] Moonspell - The Hanged Man -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Nick Cave - No More Shall We Part
... и като ревнат всички а аз през това време сигурно ще си припявам: What is this that stands before me .... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(KpuTukA @ May 5 2005, 11:05 AM) Nick Cave - No More Shall We Part ... и като ревнат всички а аз през това време сигурно ще си припявам: What is this that stands before me .... ![]() death is not the end... (nick cave) -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
Shain on you crazy diamand-Pink Floyd
След като не е звучала на раждането ми ,то поне на погребенито ми да бъде. fuck you fuck you fuck you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Dragonland - The Book Of Shadows Part I:A Story Yet Untold
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
опитах се да си спомня погребалния марш, но се сетих за марша на дарт вейдър от стар уорс
![]() но сега искам от саундтрака на диабло някоя песен - от криптата е перрфектна. искам и погребението да е едно мрррачно и в някое подземие и всички яко да се уплашат ![]() ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат опитах се да си спомня погребалния марш, но се сетих за марша на дарт вейдър от стар уорс Той е по-як!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 07:47 PM) ..., но се сетих за марша на дарт вейдър от стар уорс... Imperial March?!хм...добро попадение..ама на мен ми звучи малко твърде "веселичко" за погребение...баба ми казала 4е звучи като някои напрегнат момент от опера... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аве като се замисля и Kreator - Everlasting Flame си е оферта
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 16-May 05 Потребител N: 811 ![]() |
Nigthingale - Breathing... mnogo podhodq6to instrumental4e za takyv svetyl povod
![]() moje bi i Sentenced - Grave Sweet Grave..ili Gothminister - Dark Salvation... hm..abe cql koncert 6e vzema da organiziram ![]() Antimatter - The Last Laugh (akusti4nata versiq) i/ili Flowers (pak akusti4nata) 6tqh da kaja i Gone With The Sin na HIM, no(!) tazi si q pazq za edin dr specialen povod... -------------------- But around her neck
Burns the Saviours cross. The icon of sacrificial love. A strand of moonlight Catches her throat And lights the symbol Of everlasting joy. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Apocalyptica ft Sandra Nasic - Path
Cradel of filth - One Final Graven Kiss ERA - Avemano Bethoven - Moonlight Sonata Clannad - I Will Find You ERA - Cathar rhythm ERA - The Mass ROB-D - Clubbed To Death ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Cradle Of Filth-Satanic Mantra
Cradle of Filth-The Forest Whispers My Name Deep Purple-Child In Time Metallica-Nothing Else Matter Soilwork-Stabbing The Drama -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 16-June 05 Потребител N: 835 ![]() |
SLIPKNOT - SCISSORS, ИЛИ WAIT AND BLEED. ЩОТО ИММЕННО В ТЯХ СЕ ГОВОРИ ЗА СМЪРТ. В ПЪРВАТА - ПО ТО4НО ЗА САМОУБИЙАТВО С НОЖИЦА!
![]() ![]() ![]() А МОЖЕ И ТАЯ ДЕТО СЕ ПЕЕ В НАЧАЛОТО НА ФИЛМА APOCALYPSE NOW, ДЕТО ЗАПОЧВА С: "THIS IS THE END..." - ТОВА НАИСТИНА Е КРАЯ. МЕЖДУ ДРУГОТО ФИЛМА Е БАЯ ЯК. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Може би :
1. Maniac Street Preachers - Be Natural 2. Laurie Anderson - Walking & Falling За сега се сещам само затова...може би после други... Допълнение : Nightwish - Bless The Child Този коментар е бил редактиран от Nightwish на Jun 26 2005, 07:55 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nightwish, а може би се нуждаеш от един приятелски шамар, за да не мислиш за глупости.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 26 2005, 12:44 PM) Nightwish, а може би се нуждаеш от един приятелски шамар, да не мислиш за глупости. ![]() ![]() И все пак става дума за песен при погребения. . . ![]() Цитат Сега се сетих кой да ми свири... Горан Брегович. Направо ще се сцепя в гроба... Ами това, а? Този коментар е бил редактиран от Nightwish на Jun 26 2005, 01:07 PM |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(FREAKy#157 @ Jun 25 2005, 11:08 AM) SLIPKNOT - SCISSORS, ИЛИ WAIT AND BLEED. ЩОТО ИММЕННО В ТЯХ СЕ ГОВОРИ ЗА СМЪРТ. В ПЪРВАТА - ПО ТО4НО ЗА САМОУБИЙАТВО С НОЖИЦА! ![]() ![]() ![]() А МОЖЕ И ТАЯ ДЕТО СЕ ПЕЕ В НАЧАЛОТО НА ФИЛМА APOCALYPSE NOW, ДЕТО ЗАПОЧВА С: "THIS IS THE END..." - ТОВА НАИСТИНА Е КРАЯ. МЕЖДУ ДРУГОТО ФИЛМА Е БАЯ ЯК. ![]() ![]() ![]() филмът е тъп, бледа екранизация на "сърцето на мрака" (дж. конрад), съветвам те да я прочетеш преди погребението ти. "the end" е на doors, виж по-горе някъде, beautiful friend. <added>от "when the music's over" Цитат Cancel my subscription to the Resurrection Send my credentials to the House of Detention I got some friends inside ...</added> Този коментар е бил редактиран от pi4 на Jun 26 2005, 08:10 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Как съм я пропуснала тая тема - може би, защото не е на правилното място.
![]() Garbage - The World Is Not Enough Machine Head - Descend the Shades of Night Mushroomhead - Almost Gone Slayer - Bloodline ... и на тая песен вече не се сдържам от кеф, изскачам от гроба, зомбясвам и си избивам гостите. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 22-July 05 Потребител N: 877 ![]() |
Guns-Dont cry
-------------------- LAY DOWN YOUR SOUL TO THE GODS
ROCK`N`ROLL |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Aug 12 2005, 11:46 AM) Slayer - Bloodline [/b][/i]... и на тая песен вече не се сдържам от кеф, изскачам от гроба, зомбясвам и си избивам гостите. ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 2-July 05 Град: Пловдив Потребител N: 856 ![]() |
Tool - Lateralus
I'm reaching up and reaching out, I'm reaching for the random or what ever will bewilder me. And following our will and wind we may just go where no one's been. We'll ride the spiral to the end and may just go where no one's been. Spiral out. Keep going, going... The Kovenant - Keepers of The Garden 30 Seconds to Mars - Fallen Samael - Door of Celestial Peace A perfect Circle - Three Libras Fear Factory - Invisible Wounds -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ROSHAVIA @ Aug 13 2005, 08:12 PM) Guns-Dont cry Трябваше да се издраскат 3 страници, за да се цопне най-доброто мнение, според мен. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 14-August 05 Град: Sodom Потребител N: 900 ![]() |
Бих предпочел Zeromancer-Cupola
![]() -------------------- I'm gonna cut myself
and watch the blood hit the ground |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
My Dying Bride - Black Voyage
-------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Добра песен ми се струва PENNYWISE - Bro Hymn
![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-August 05 Потребител N: 914 ![]() |
Lacrimosa - Am Ende Stehen Wir Zwei или Sanctus. и двете са достатъчно траурни за случая и са ми легнали много на сърдсето.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Simon and Garfunkel - The Sound of Silence (guitar)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Aug 30 2005, 07:55 AM) Simon and Garfunkel - The Sound of Silence (guitar) Аз пък не искам да свири на смърта ми някакъв Гарфункел, дето не мога а му произнеса името. В смисъл - искам да ми свири Курт Хауенщайн, примерно. Да мога да се хваля, че ми е свирил Курта на погребението... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз искам да ми се съберат приятелите ми и да пеят песнички на ЦСКА
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vlad @ Aug 30 2005, 11:53 AM) Аз искам да ми се съберат приятелите ми и да пеят песнички на ЦСКА ![]() ![]() ![]() ![]() Шляши...ше се караме...ти чул ли си изобщо т'ва дет' ти говоря за него? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Не мога аз да се сета кво да ми пуснат бе..
![]() ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 11-October 05 Потребител N: 970 ![]() |
cradle of filth-nymphetamine
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
To Live is To Die - METALLICA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
ХахаххХА, мислех, че съм единствената, която иска любима музика на погребението си!!!
![]() ![]() ![]() Guns n'Roses - Don't Cry Dream Evil - Losing You Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Led Zeppelin - Stairway to Heaven Blus - Song Instead Of A Kiss Авеню - Бягство ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 11-October 05 Град: Велинград бул."Съединение" №92 Потребител N: 969 ![]() |
Незнам ще накарам брата(тоест сестрами но аз и викам бпрат) да избере
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 ![]() |
Цитат(Marilyn Manson @ Oct 12 2005, 05:53 PM) Незнам ще накарам брата(тоест сестрами но аз и викам бпрат) да избере Ами избирам DIE MY BRIDE!!!!!и за твойто и за мойто -------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 11-October 05 Потребител N: 970 ![]() |
нещо на
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 11-October 05 Град: Велинград бул."Съединение" №92 Потребител N: 969 ![]() |
Цитат(ZvErI @ Oct 12 2005, 07:21 PM) Цитат(Marilyn Manson @ Oct 12 2005, 05:53 PM) Незнам ще накарам брата(тоест сестрами но аз и викам бпрат) да избере Ами избирам DIE MY BRIDE!!!!!и за твойто и за мойто нямам нищо против ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(ZvErI @ Oct 12 2005, 07:21 PM) Ами избирам DIE MY BRIDE!!!!!и за твойто и за мойто По-добре да е My Dying Bride. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-October 05 Потребител N: 974 ![]() |
Fear Factory-Replica
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Megadeth - In My Darkest Hour
Megadeth - A Tout Le Monde Sentenced - Killing Me, Killing You Sentenced - End of the Road |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Нема значение ква ше е. И без тва ше съм по-зле и от сега и така или иначе няма да ми пука.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Summoning - Morthond
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Еми надявам се след 400-500 години ще му мисля по въпроса ...
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Предполагам,че когато умра няма да ми пука какво ще пуснат...Ама хич даже
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Nov 18 2005, 10:44 PM) Еми надявам се след 400-500 години ще му мисля по въпроса ... ![]() ![]() да,щото пиеш кръв от изтормозените хора в контакт листата ти ![]() за моето погребение...бих се спряла на безсмислените песни: stratovarius - forever apocalyptica - beyond time joe satriani - tears in the rain ако може и на живо от автора ![]() не е ли малко нахално от моя страна все пак?!?!?! ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-November 05 Град: Sofia Потребител N: 1038 ![]() |
Синатра - My Way....mozhe i kawyra na Pistols
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1042 ![]() |
Graveworm-Ars Diaboli
или Graveworm-Demonis Dreams ... Но все още не съм тръгнала да умирам ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^ С този позитивен аватар ... знае ли човек.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
па аз викам да не умирам скоро .. па ако ще и кати да ми пускат ;p
бе аре да не е кати ама .. -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
The Rasmus-Funeral Song
![]() -------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 16-November 05 Град: Over the hills and far away....... Потребител N: 1021 ![]() |
Определено ще е Blind Guardian - The Bard's song\In the forest\ - live
размазва ме тая песничка -------------------- Without the skin, beneath the storm, under these tears the walls came down. And the snake is drowned and as I look in his eyes, my fear begins to fade recalling all of those times. I could have cried then. I should have cried then. And as the walls come down and as I look in your eyes my fear begins to fade recalling all of the times I have died and will die. It's all right. I don't mind.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
можеш да си пуснеш hammerfall,поне да знаем защо си умрял
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 16-November 05 Град: Over the hills and far away....... Потребител N: 1021 ![]() |
MadHatter стига де..... няма да умра от Hammerfall. Предпочитам ги пред Бритни или Азис например
![]() ![]() ![]() -------------------- Without the skin, beneath the storm, under these tears the walls came down. And the snake is drowned and as I look in his eyes, my fear begins to fade recalling all of those times. I could have cried then. I should have cried then. And as the walls come down and as I look in your eyes my fear begins to fade recalling all of the times I have died and will die. It's all right. I don't mind.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Opeth - Death Whispered a Lullaby
![]() Иначе CNN споделиха, че нaй-популярната песен за погребения е Angels na Robbie Williams... -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Е ти па чак сега ли го разбираш това? Тя е най-популярната откак се появи тая песен, още преди години. А аз ако не си избера песен за погребението, сигурно ще ме погребат с припева "И ето идва най-щастливия ден..."
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-December 05 Потребител N: 1068 ![]() |
Pain - Just Hate Me
Iron Maiden - Afraid to shoot strangers Dream Evil - forevermore Manowar - Heart of steel Cradle of filth - born in burial grown Cannibal Corpse - Burried in the backyard Nightwish - The Carpenter a ako 6te me kremirat Ska-P - Cannnabis -------------------- Soon or later all of you will come to me!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 03:55 PM |