![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Горе долу това е ...по въпросния предмет трябва да правя проект и ако някой вече е писал такова нещо и е склонен да го сподели с мен ще има благодарности бири etc ..
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Тема?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На мене ми го написа една черна робиня.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Като се сетя,че догодина ме чака същото....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 1 2005, 08:23 PM) Тема? няма тема - дали ще е отваряне на метъл шоп или проект за това как ще кандидатстваш за висше образование..така и така никой няма да тръгне да го пише тепърва, питам за готови проекти Edit: получих един вече ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2005, 08:45 PM) На мене ми го написа една черна робиня. ![]() Жена ти е пич ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 2 2005, 03:34 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2005, 08:45 PM) На мене ми го написа една черна робиня. ![]() Жена ти е пич ![]() Не тя бе. Жена ми черна ли е бе, льохман? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 2 2005, 11:13 AM) Цитат(Lord Ash @ May 2 2005, 03:34 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2005, 08:45 PM) На мене ми го написа една черна робиня. ![]() Жена ти е пич ![]() Не те бе. Жена ми черна ли е бе, льохман? кат' кюмюр е бате черна ... Та..вече отпечатах 20-ина страници, дано не са го предавали този доклад вече хехе. Утре ще разбера |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Ako tozi,koito si nameril ne mine az predadoh edin na tema "Agresiqta"
![]() Samo deto trqbva tez dni da mi go vurne daskala.Ako ima6 nujda mislq 4e 6te uspeq do kraq na sedmicata da si go vzema. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 2 2005, 11:13 AM) Цитат(Lord Ash @ May 2 2005, 03:34 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2005, 08:45 PM) На мене ми го написа една черна робиня. ![]() Жена ти е пич ![]() Не тя бе. Жена ми черна ли е бе, льохман? Баси якото е кат някой ми вика льохман хахаха ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ May 2 2005, 07:09 PM) Ako tozi,koito si nameril ne mine az predadoh edin na tema "Agresiqta" ![]() Samo deto trqbva tez dni da mi go vurne daskala.Ako ima6 nujda mislq 4e 6te uspeq do kraq na sedmicata da si go vzema. ![]() не ..не такъв проект, става дума за материалния свят - напр. това което ще предам е точно за отваря не на фитнес център |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 2 2005, 06:17 PM) Цитат(Alekto @ May 2 2005, 07:09 PM) Ako tozi,koito si nameril ne mine az predadoh edin na tema "Agresiqta" ![]() Samo deto trqbva tez dni da mi go vurne daskala.Ako ima6 nujda mislq 4e 6te uspeq do kraq na sedmicata da si go vzema. ![]() не ..не такъв проект, става дума за материалния свят - напр. това което ще предам е точно за отваря не на фитнес център To4no za tova stava duma.V moq vsu6nost se razglejda organizacionen plan za namalqvane na agresiqta sred maloletnite. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Аз имам един от миналата година.
Става въпрос за проект за отпечатване на поредица от книги на научна тематика в една печатница. Помня, че в момент на творческо вдъхновение ![]() си кръстихме печатницата - Прилеп. Презентацията беше много весела!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хахахахахаха, при мене се получи много интересно: събрахме се 5 момичета, те ми намериха материалите, а аз го набрах на компа. И накрая се оказахме 6 мацки със... 3 страници (!!!!!!!). Не беше никак лошо
![]() ![]() Абе льольовци, стига сте цитирали 2 думи накръст, че както гаджетата ви са черни, да не си намерят някой надарен африканец, бахти! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 23-February 11 Потребител N: 4047 ![]() |
trqbvami proekt za svqt i lichnos nqkoi ako moje da mi dade nqkakvi si proekt nqma znachenie k`va tema ms predvaritelno :ne 10x: :metall:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Форума да беше реална социална среда, не виртуална, считай се за наритан/а, изгорен/а и изнасилен/а. От всички! Многократно.!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
хаха тоя предмет го учат в 4ти клас :Д :Д
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^В 12. също.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
trqbvami proekt za svqt i lichnos nqkoi ako moje da mi dade nqkakvi si proekt nqma znachenie k`va tema ms predvaritelno ![]() ![]() А ти какво ще ни дадеш в замяна? -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^Добре братле като гледаш как е написано дали е от 18-19 годишен?Или от 11-12?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^умирам за сън просто и не мисля. виноват. траш он и там квото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Някой ако може да шие копчета да ми пише на лично, че съм закъсал с домашното по Труд и Техника
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:56 AM |