![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
Кво мислите за групата?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Става. Само дето малко прекалявят с немския.
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Hansi @ Jul 14 2003, 03:52 PM) Става. Само дето малко прекалявят с немския. ![]() Глупости. ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И аз мисля, че голяма част от чара на групата идва от факта, че пеят на родния си език... просто текстовете им звучат както трябва на немски, изразите пасват на музиката и т.н.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
Цитат Става. Само дето малко прекалявят с немския. "malko" ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Дойдохме си на думата!! Тези, които са ме виждали, знаят какво ще кажа, а за останалите (абе я вижте аватара ми и текста по него...):
Rammstein са любимата ми група. Чрез тях прослушах метъл! Сега вече, поотракан, мога да заявя че тия немци правят страхотна музика, въпреки че не са витуози... Те просто си имат свой уникален стил, който никога не може да бъде сбъркан. Най-общо могат да бъдат определени, като Industrial Metal, макар че това пак не би било съвсем точно... Що се отнася до Немския език, на който пее Till Lindemann, това е едно от нещата заради които ги уважавам толкова много! Твърде малко групи изпълняват цялата си дискография изцяло на родния си език. Повечето започват да творят на Английски, с цел привличане на по-голяма аудитория и по-лесно възприемане и слушаемост. "Ние сме немци и се чувстваме като такива!", както се споменаваше в едно интервю на Rammstein. Иначе Stripped не е едиственото им парче на Английски. Доколкото ми е известно в някои версии на албума Sehnsucht (1997г.) са включени английските версии на техните най-големи хитове дотогава: Du Hast (You Hate) и Engel (Angel). Shtil, последното им парче, което си дръпнах от мрежата наскоро пък е на Руски!!! Ето нещо интересно: На 20-ти Ноември т.г., в Двореца на Културата в гр. Дрезден (Германия) ще се състои концерт на Дрезденския симфоничен оркестър, който ще изпълни песни на Rammstein в класически вариант!!! Композиторът Torsten Rasch (Торстен Раш) ще представи в съвсем нова светлина парчетата на култовата банда. На 20-ти Октомври цялото произведение ще излезе на CD, под наименованието Mein Herz Brennt. Ако не сте разбрали все още, членовете на групата пишат нов албум, който (по техни думи) се очаква да излезе към края на 2004г. A ето го и безсмъртния състав на Rammstein: Till Lindemann - - - - > Вокали Richard Kurpse - - - - > Китара Paul Landers - - - - - > Китара Oliver Reidel - - - - - - > Бас Christian Lorenz - - - > Клавир Christoph Schneider - > Барабани ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
A ето го и безсмъртния състав на Rammstein:
Till Lindemann - - - - > Вокали Richard Kurpse - - - - > Китара Paul Landers - - - - - > Китара Oliver Reidel - - - - - - > Бас Christian Lorenz - - - > Клавир Christoph Schneider - > Барабани man nema bezsmurtni hora osven mene de ![]() taka 4e ne predizvikvai sudbata da ne zeme da im se slu4i nehsto! ![]() RAMMSTEIN RULZ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 25-June 03 Потребител N: 179 ![]() |
NAZI PUNKS FUCK OFF!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Ееее добре де, човек да не се избъзика нещо,
![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
RAMMSTEIN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре свирят и езика си пасва точно... само дето в последно време не се шуми за тях...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Абе моята любима група-няма какво повече да казвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Хехе,браво,пичове,само така.Т'ва е единствената група за която съм пръснал маса пари да карам хора да ми теглят клипове и мп3.В крайна сметка имам всички клипове,LAB на видео касета(оригинал),доста концерти и 155 MP3.Просто съм луд на тая тема.Само за тая група си размърдах гъза да напиша нещо и да го пратя на Fliper-a
@Beelzebub-ти май редовно четеш Herzeleid,а? ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ми всъщност - НЕ! Попаднах на един руски сайт, доста често ъпдейтван... та от там!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Така... някой път определено трябва да менкаме Моотрхед за Рамщайн... аз съм ти обещал всичко на Моторхед, което имам от доста време. Имаш ли записвачка?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
deba ot de da si zema LABove?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1744 ![]() |
izklu4itelna grupa!unikalna i nepovtorima s vsi4ko koeto pravi
![]() -------------------- I Am...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Жестока група! Страшни са! Обожавам ги! Както езика им така и цялото им творчество! Няма втори като тях!!!! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG! RAMMSTEIN IN BG!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не са ми някакви любимци, но ги слушам често. Абе муцка са.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 4-January 07 Потребител N: 1767 ![]() |
Значи това за мен е една от най-добрите групи. Начина по който свирят текстовете и всичко мн ме кефат.
-------------------- Situation A.Releasing Art Control Restriction To Level 1.The Cromwell Approval Is Now In Effect.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
draculA ти пък...чак от най-добрите ?
![]() Иначе старите неща ми допадаха доста. От новите само Sonne ме кефи... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така и не ми харесаха
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Стават
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Мразя Rammstein! Заинатих се още в началото, като ги чух и от тогава край. Заедно с Manowar и Guns ми е една от най- тъпите групи
![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^ОМГ О.О еее това си е твое мнение...
Рамщейн хммм имам 40 песни в една папка я да си спомня младините ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Не са ми някакви любимци, но ги слушам често. Абе муцка са. Взе ми думите от устата 1 към 1 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Това беше групата, която ме запали по метъла и групата, която беше, е и ще бъде на първо място в моята класация винаги.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Не мога да ги харесам и това е. Просто не са моя стил, моя тип музика. С риск да си изпрося някоя псувня бих казала, че мелодиите им са леко елементарни и еднообразни, някак си твърде натрапчиви. Поне на мен така ми се струва де от няколкото песни, които съм слушала.
А за текстовете им съм чувала, че били крайно перверзни. Добре, че и думичка не разбирам. ![]() ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Изпроси си псувнята вече -
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Както и очаквах.
![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рамщайн са велика група , няма какво да си говорим по този въпрос
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Какво им е великото? Откраднали са по нещо от Laibach и Kraftwerk, осъвременили са го и вече са велики.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, току-що отписа почти цялата метъл сцена.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Laibach пък са много зле момчетата , но лично мнение......
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не ми харесват особено. Една-две песни мога да им изтрая, но много бързо ми стават досадни.
Доста прехвалена група, честно казано не разбирам какво толкова им харесвате. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, току-що отписа почти цялата метъл сцена. ![]() Е, все пак едната популярност не е достатъчна, нали... Доста ги слушах навремето, но напоследък, необяснимо защо, са ми тотално безинтересни. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Какво им е великото? Откраднали са по нещо от Laibach и Kraftwerk, осъвременили са го и вече са велики. ![]() e не тва ме разби! Май по-голяма тъпотия не бях чувала скоро... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Нещо за нов албум чух?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво им е великото? Откраднали са по нещо от Laibach и Kraftwerk, осъвременили са го и вече са велики. e не тва ме разби! Май по-голяма тъпотия не бях чувала скоро... ![]() ![]() Абе не е съвсем като да е лъжа. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^мдам макар че още не съм го гледала цялото. ако си чула сигурно е за лаива
Vцlkerball (2006) ![]() Standard Edition: 1 DVD - 140 минути концертни изпълнения + 1 CD - 75 минути концертни аудио-записи Special Edition: 1 DVD - 140 минути концертни изпълнения + 1 DVD - 90 минути документален материал + 1 CD - 75 минути концертни аудио-записи Limited Edition: 190 страници фотоалбум от турнето, целия Special Edition + допълнителено CD с концертни пълни аудио-записи! I. DVD – Live Concerts (в трите издания) Франция: Les Arenes de Nimes / 23.07.2005 [01] Reise, Reise [02] Links 2-3-4 [03] Keine Lust [04] Feuer frei! [05] Asche zu Asche [06] Morgenstern [07] Mein Teil [08] Stein um Stein [09] Los [10] Du riechst so gut [11] Benzin [12] Du hast [13] Sehnsucht [14] Amerika [15] Rammstein [16] Sonne [17] Ich will [18] Ohne dich [19] Stripped Англия: Brixton Academy, Лондон / 03.02.2005 до 05.02.2005 [01] Sonne [02] Rein Raus [03] Ohne dich [04] Feuer frei! Япония: Club Citta, Токио / 03.06.2005 [01] Mein Teil [02] Du hast [03] Los (Trailer) Русия: Sport Complex Olympiski, Москва / 28.11.2004 [01] Moskau (Special) II. Audio CD – Live in Nimes (в трите издания) [01] Intro [02] Reise, Reise [03] Links 2-3-4 [04] Keine Lust [05] Feuer frei! [06] Asche zu Asche [07] Morgenstern [08] Mein Teil [09] Los [10] Du riechst so gut [11] Benzin [12] Du hast [13] Sehnsucht [14] Amerika [15] Sonne [16] Ich will III. Bonus DVD – Documentaries & Interviews (само в Special и Limited Edition) Документален филм "ANAKONDA IM NETZ" - 60 минути Съдзаването на албума "Reise, Reise" - 25 минути IV. Audio CDs – Live (само в Limited Edition) Audio CD 1 [01] Intro [02] Reise, Reise [03] Links 2-3-4 [04] Keine Lust [05] Feuer frei! [06] Asche zu Asche [07] Morgenstern [08] Mein Teil [09] Stein um Stein [10] Los Audio CD 2 [01] Du riechst so gut [02] Benzin [03] Du hast [04] Sehnsucht [05] Amerika [06] Rammstein [07] Sonne [08] Ich will [09] Ohne dich [10] Stripped [11] Outro -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Да, за това се отнасяше. Мярнах го в един информационен бюлетин; не съм го чела подробнон, затова сега ти благодаря.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Какво им е великото? Откраднали са по нещо от Laibach и Kraftwerk, осъвременили са го и вече са велики. e не тва ме разби! Май по-голяма тъпотия не бях чувала скоро... ![]() ![]() Ти изобщо слушала ли си Laibach и Kraftwerk? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 2-June 07 Град: Силистра Потребител N: 2120 ![]() |
Цитат rampage' date='Jul 14 2003, 11:52 PM' post='4450'] A ето го и безсмъртния състав на Rammstein: Till Lindemann - - - - > Вокали Richard Kurpse - - - - > Китара Paul Landers - - - - - > Китара Oliver Reidel - - - - - - > Бас Christian Lorenz - - - > Клавир Christoph Schneider - > Барабани man nema bezsmurtni hora osven mene de ![]() taka 4e ne predizvikvai sudbata da ne zeme da im se slu4i nehsto! ![]() RAMMSTEIN RULZ!!! ![]() ![]() ![]() RAMMSTEIN RULZZZ ![]() ![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Не ми харесват особено. Една-две песни мога да им изтрая, но много бързо ми стават досадни. Доста прехвалена група, честно казано не разбирам какво толкова им харесвате. +1.Изобщо не ме кефят- малко прекаляват с рапизмите ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Прав си. Да не говорим, че самата Бионсе ще има участие в новия запис и тавата най-вероятно ще се ориентира към R&B-то. Кофти работа.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
ХАХА сериозно?Бионсе!!Ахаха!Не си представях че дотам ще стигнат...
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Кви рапизми в Рамщайн, кви 25 пфенинга, къф купон у Гената???
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако си слушал поне един албум трябва да знаеш за кво става въпрос
Едит:рапизми ли са,дискаризми ли са незнам, ама има неща от тоя вид.И то не малко -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аха. Като си коригираш речника пак се обади.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво, щом ти пречи тва ше ми е последния пост в темата.Ма не може да кажеш, че Рамщайн са ЧИСТ метъл..къвто и да е
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
в интерес на истината, последните им 3 албума са доста тежки, с много малко електроника, не като онея диско парчета, с които пробиха. Аз лично, нищо че съм закоравял музкално, последните им албуми ги имам и доста парчета в тях ми харесват
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе готина група са. Концертите им особено... мале...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
+1.Изобщо не ме кефят- малко прекаляват с рапизмите ![]() Прав си. Да не говорим, че самата Бионсе ще има участие в новия запис и тавата най-вероятно ще се ориентира към R&B-то. Кофти работа. ХАХА сериозно?Бионсе!!Ахаха!Не си представях че дотам ще стигнат... ![]() Ицо, тва трябва да се отбележи! ![]() Rammstein са една от малкото групи, които свирят толкова елементарна и същевременно толкова уникално яка музика. Някой (не музикант) ми беше казъл, че свирят три ноти, но ги свирят точно както трябва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Кви рапизми в Рамщайн, кви 25 пфенинга, къф купон у Гената??? ![]() пише се пфенИГ бе! ![]() Това за Бионсе няма да го повярвам докато не го видя, но иначе си харесвам Рамеца и доста редовно си го послушвам ![]() ![]() ![]() Хмм, май даже сега ще си пусна да послушам ... -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
супер си е групичката...даже имам блуза на тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() Link Албума на Рихард Круспе, който се появи из нета доста преди да е излязъл официално... От песните които излязоха досега не съм с никак ласкаво мнение за представянето на любимеца ми в тоя проект, ама какво да се прави... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() Преди около седмица с няколко приятели закупихме домейна http://rammsteinbg.com и сайта вече официално отвори врати! На него може да намерите достатъчно интересна инфорамция за групата и членовете и на български език, както и преводи на всички песни на групата! Сайта разбира се разполага и с форум в който също могат да се намерят интересни неща! П.П. Сайта се явява приемник на rammpage.hit.bg, така че приликата, която ще открият някои от вас, посещавали стария сайт не е случайна... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() www.RAMMSTEINBG.com има удоволствието да ви покани на Rammstein Tribute Party, което ще се проведе на 21.03.2008 г. (петък) с начало 21:00 часа! Мястото е клуб "8-ball" , a музиката (т.е. Рамеца) ще пуска M.O.S. Krindo! Аз лично съм изключително доволен от всички партита, посветени на Rammstein, които са били водени от Криндо, а този път участваме и ние (БГ сайта на групата), така че разцепването е гарантирано! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 28-February 08 Потребител N: 2609 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
аз пък с тях прослушах метъл, вече не ме кефят, но ги уважавам и има няколко песни, които още ме надъхват
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Много харесвана от мен група /макар и малко поомръзнала../. Не обичам да ми се пее на така благозвучния немски език но на тях като че ли в това им е чарът-просто не мога да си представя да е различно! Интересни хорица - зли текстове и яка музичка - какво му трябва на човек
![]() Ще се видим на партито! " ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rammstein са си Rammstein...
![]() Досега не съм ходил на такова парти, но никога не е късно. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Брех то и аз не бях ходил на подобно нещо, пък Rammstein не съм слушал от година поне, но какво пък...
Сигурно ще бъде забавно, бройте ме и мен! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
^ Ти ми дължиш бира!
![]() И на мен ми е доста интересно какво ще представлява подобно събитие! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ A,no fuck'n way ! Ми , карай ако те позная шъ черпя!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я, обява ми се радва на популярност!
![]() Гарантирам ви, че който дойде, няма да съжалява! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Ами това ми е от трите най-любими групи! Гениални са,а немския като мой любим език в тяхната уста е невероятен! Много си ги обичам особено Оли
![]() ![]() А относно събитието идвайте! Аз вече си спя с флаерите, от толкова раздаване се вманиячих! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хубаво звучене имат тези немци, в някои мои състояния съм способен доста да цикля на тях. Ритмична им е музиката, предразполага към забиване. Текстовете са малко гадни на моменти, ама смисълът си пасва със специфичното пеене на Линдеман.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес е "денят", ако някой още не е размислил, сега е момента да го направи!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Май ще се посети
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мии ,то и аз ще се довлека. Вече обещах, a така и така си нямам друга работа
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз ще удостоя с присъствие.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е ок що никой не разкзва к'во е било? айде похвалете се де...интересно ми е
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да си движа главата още... Направо се потрошихме от всякъде!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Мразя Rammstein! Заинатих се още в началото, като ги чух и от тогава край. Заедно с Manowar и Guns ми е една от най-тъпите групи ![]() И с мен е така. Вие сте олигофрени ![]() ![]() Иначе слушам Rammstein имат някои много хубави песни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е ок що никой не разкзва к'во е било? айде похвалете се де...интересно ми е ![]() Е, кво е било, кво е било... дойдох, видях, напих се, куфях (малко повече от обичайното) и си отидох. ![]() Пеша до Княжево 10 километра в 3 през нощта, мамка му, и с подковани обувки!!! Ужас!!! Иначе беше сравнително ,хм поносимо ,трябваше да чакаме цял час докато пуснат реално Rammstein,но иначе добре беше... май. ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Като музика - ОК /то е ясно/, изключвайки кофти звука на моменти...
Иначе клубът е пълна отврат - никаква вентилация /Сериозно, щях да припадна по едно време от недостиг на въздух. Той се режеше с нож буквално../, 1 тоалетна /няма да уточнявам в какво състояние../ и кофти персонал /на входа../. Предните пъти, които съм била не беше чак така... Не издържах и си тръгнах около 2 часа след като влязох /а някои ентусиасти от форума останаха...ех, дано са оцелели ![]() Само заради ужасното място не успях да се накефя като хората иначе браво на Криндо, че организира това - нека има такива мероприятия ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е,да клуба е същинска дупка, не оспорвам. И на по-приятни места съм бил .
Ми, кво от тва? Според мен беше поносимо...(важното е ,че аз оцелях!!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Кво от тва ли...
![]() ![]() А да, друг ОГРОМЕН проблем - бирата беше топла!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1383 ![]() |
Rammstein
![]() ![]() А също така са и една от бандите, които имат невероятно стабилно присъствие и са уверени в себе си. Може и да не са музикални виртуози, но умеят да изразяват идеите си много завършено като за музикалните средства, които използват. При това го правят така, че на никого не му прави впечатление дали свирят сложни композиции или не. Просто имат собствен почерк и създават уникална атмосфера. Изобщо Rammstein рулират. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Кво от тва ли... ![]() А да, друг ОГРОМЕН проблем - бирата беше топла!!! ![]() Мдам ,въздух ,та въздух ,притрябвал ти е ![]() ![]() Но все пак беше поносимо, въпреки мизерията... аз лично ще съм пак там на концерта на Carnage и Eufobia. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Партито беше много прилично въпреки че не съм фен на групата, а клуба е мекo казано дупка.
Да отбележа, че беше удоволствие за мен да се запозная с Uliar и Lanfear ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, мястото определено беше зле, но самото събитие рулираше!
Аз се видях с хората от форума, но без Lanfear, а с нея даже по скайп си писахме уж... ![]() Нищо, другия път! ![]() Пък и другите двама също нямаше да позная, ако не беше Нико да ме запознае с тях! ![]() Ако някой се интересува, тук има снимки - http://store3.data.bg/arghoslent/r/ ! Нико, виж специално снимка 231! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хехе еее добре сте ни хванали ...
обаче пак сте ме изтепосали сред 300 бутилки бира... нема отърване ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Готини снимки има
![]() Писахме си да, но като не знам как изглеждаш... Явно сте се запознали след като аз се изнесох ни жива ни умрела... е, както каза - следващия път и хвани се покажи на снимка да знам кого търся хах! Dragontear - и на мен ми беше приятно да се запозная с теб и Гери ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники, не знаех, че слушаш Rammstein... или си бил там заради бирата?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бях там защото ти не беше
![]() Отидох защото Лудничаря ни покани с Гери и ми беше интересно.. И честно да си кажа не съжалявам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Аз си прекарах невероятно,запознах се тук таме с някои!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 26-May 09 Град: Sf Потребител N: 3430 ![]() |
Каде се загубиха Rammstein?!
-------------------- METAL!!! METAL!!! METAL!!! anD METAL!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Новия албум е записан, в момента се мискира.
Есента идва, а сега са на турне по страните на белите хора. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
А като дойде, дали няма да се смачкам, а?
А? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Преди ми бяха любимата група.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Rosenrot е по-силен от Reise Reise
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй е, но и райзето е много добър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Mutter > alles.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тъй си е
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mutter > alles. И на мен ми е любимият - съчетава първичността на ранния период с достъпността на късния. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:46 PM |