![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите
![]() какво ви харесва във външността?какви качества трябва да притежава човек? пишете всичко за което се сетите и на което се радвате или ви дразни...ще ми бъде приятно да чета ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Тъй като съм женско ше давам за момче.Идеал нямам,но при никакви положения не искам този с който съм да е:нагъл,нахален,надут,простак,стиснат,тъп,кретен..и някакви подобни.Защото много момчета летят в облаците
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ May 6 2005, 07:19 AM) ...да не ми приказва колко симпатична мадама бил видял,защото аз съм адски ревнива,да ми обръща внимание,не по цял ден ,но поне малко,да не е двуличен,когато има нещо да ми казва да ми го казва направо и на мен... хахах...надушвам сватба:) такъв чове е голяма рядкост... ![]() колкото до това с ревността те подкепям на 10000%, аз сум мега ревнива...и мисля че такива приказки при сериозна връзка са проява на лош вкус.. ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека ги подрадя по приоритет:
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хм...
![]() даи сероизно:) каквото и да е,...нещичко:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре прибави и хубаво дупе и дет викаш верно да няма кур...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() ![]() Определено няма такъв мъж, за съжаление ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Като гледам момичета досега само мен описвате
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък забелязах, че описват обще взето мен, като обясняват какъв не трябва да бъде. Аз чесно казано не понасям тъпи смотани патки, иначе с всичко друго, както казва Mort, може да се направи някакъв компромис. Ама мноо мразя тъпи жени...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
отправено и към двамата...добре де...ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...?
Морт - а външния вид не е ли важен? мога да ви кажа моето мнение...ДОСТА(не всички) но доста неща могат да се "изгладят" както казахте...а външния вид няма значение..(стига да не прилича на него достоино да влезе в ротен.сом) ![]() ![]() ![]() някои да не е съгласен? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Както казва най- добрата ми приятелка момчетата са като кенефи - или са насрани или са заети.За мен няма идеално момче,но като ги строиш малко равнис всички влизат в правия път ( или изчезват
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат отправено и към двамата...добре де...ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...? Както казах за някои неща не съм склонен да правя компромис, но например както казваш, ако се заглежда по други мъже изобщо няма да ми е приятелка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бидейки рак, съм безобразно ревнив. Мисля, че това отговаря на въпроса ти.
Колкото до външния вид, за мен има две категории: "I'd hit it" и "заеби". Ако е свясна и външно се вписва в първата категория няма проблем. А трябва да е доста грозна за да е във втората. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Глупостта на хората е, че се впечатляват от физически дадености и често на базата на тях тръгват да градят връзка с някой човек. Не че и аз не постъпвам така, но по-скоро гледам да не си създавам идеали за външност и по тях да преценявам хората.
Иначе мен погледа, начина на говорене, жестовете и подобни неща ме впечатляват доста повече от външността, защото почти всеки ден виждам достатъчно много красиви жени. П.С. Грам не харесвам изрусени жени ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Подкрепям 100%. Аз руси не харесвам по принцип. Но виж червенокоси и брюнетки
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мдам, те просто са със стил. Русото е прекалено разпространено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Попринцип в едно момче първо гледам очите.Ако не ми харесат почти не му обръщам внимание...дори цвета не ми прави впечатление, ами формата...падам си по момчета с дръпнати очи.Идеалното момче(ако съществува) е японец
![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
А тъй. Ще те заопозная с един японец тогава
![]() Е каква таз ненавист към русите хора?Ако не са изрусени си е приемливо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(DrugarqLenin @ May 6 2005, 10:55 AM) А тъй. Ще те заопозная с един японец тогава ![]() Е каква таз ненавист към русите хора?Ако не са изрусени си е приемливо ![]() русите хора са ЛИГАВИИИ или поне не шпознавам свестен рус човек...животни...ше ме прощават блондините и блондинките попринцип съм добро дете ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:58 AM) русите хора са ЛИГАВИИИ или поне не шпознавам свестен рус човек...животни...ше ме прощават блондините и блондинките попринцип съм добро дете ![]() Дълбоко се обидих хахах Но аз както винаги съм изключение ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Висооок - поне по-висок от мен.
Трябва да се грижи за външния си вид - спорт. Чувство за хумор разбира се. Умерен сърказъм - задължително. Грозни нормални мъже няма! До колко символа е обявата за запознанства? ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
![]() ![]() Този тип, на име Винсънт Гало, е идеалът за мъж на една приятелка. Яко е злобен, а ? ![]() А тя пък как не понася руси хора не е истина. Веднъж и показах тази снимка на Лейн Стейли ![]() и тя го нарече "ужасяващо рус човек" с което ме прати в 3та глуха ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eто мъже, плачете:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 08:16 AM) ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...? Оу, ти описваш мен. ![]() И с това се свиква, а и е готино да обсъждаш задника на някоя си с момчето, с което си. И да се чувства свободен да си хойка. Какво повече да иска един мъж. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Идеал относно външен вид нямам. Но пък се впечатлявам от разни нестандартни идеи, стига да не се прекалява. Музикалният вкус за мен също не е особено важен критерий... Една връзка не може да се гради само на базата на музика. Важно в случая е само да не ми се натрапват неща които не харесвам... Или да не се прекалява с майтапите за джангъра, който харесвам...
![]() Що се отнася до характера, то е съвсем субективно и не мисля, че може да се обясни с 2 думи... Просто с някои хора 'чувстваш', че ще се получи, с други - не... Моят проблем обикновено е, че съм твърде критичен, да не говорим за явния страх от обвързване, който понякога проявявам... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат какъв ви е идеала за момиче Два крака, две ръце, една глава, по възможност две очи... Всъщност се бъзикам. Намерих си идеалното момиче. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да ме разбира ми е идеала. Да прави всичко с мен:) и така...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама прави ли ви впечатление, че мъжете изобщо не са толкова придирчиви, а жените да бил, рус, синеок, злобен и не знам ти къв още. Кво беше... жени съкс...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ May 6 2005, 02:21 PM) жени съкс... и слалоус... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Външност: красиво лице, липса на излишни килограми...е нямам предвид ходеща глава де..просто 'цици', 'гъз' и т.н. нямат значение за мнението ми (освен ако не се получава противоречие с т.2
![]() Характер: добро отношение, мозък (по възможност ![]() И разбира се, тъй като хората са си животни в крайна сметка, необходима е и биохимията - хормони, феромони, etc. правят чудеса. Edit: hi, asl pls, pic? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:00 AM |