![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
WHITESNAKE ще издадат концертно DVD, озаглавено "The Rock & Roll, Rhythm & Blues Show" на 17-ти август. Шоуто е записано миналия октомври в Лондон и включва следните изпълнения:
01. Burn 02. Bad Boys 03. Love Ain't No Stranger 04. Ready An' Willing 05. Is This Love 06. Give Me All Your Love 07. Judgement Day 08. Snake Dance 09. Crying In the Rain 10. Ain't No Love 11. Don't Break My Heart Again 12. Fool For Your Loving 13. Here I Go Again 14. Take Me With You 15. Still of the Night -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Бела Змия
![]() ![]() Любима банда от детството ми, няма какво да си говорим. Ако го намеря това DVD ще си го купя веднага. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
DVD-то, което се очаква чрез AFM Records/Soulfood/CHS, е отложено за 25-ти ноември.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заглавието е сменено на "In the Still of the Night". Ето каква ще е обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:57 AM |