![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хвърлете едно око на т'ва: Poseur Quiz. Аз лично доста се забавлявах, попълвайки го...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ами яко е, но нямам време да го направя... все пак изкарах това:
Цитат Your Score: (A higher score reflects a higher degree of a true metalhead) So far you have received 17 points out of a possible total of 100, resulting in a current score of 17% Way to go, genius! Note: Since you did not sumbit an essay question this is your final score. БЕЗ ДА ГЛЕДАМ КЪДЕ ЦЪКАМ ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето и още едно, в стил "Стани богат" - Metal Quiz. Идеално е за убиване на времето.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Mmm, тва е яко, но жалко, че не показва верния отговор, след като си сгрешил..... та да науча и аз нещо
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
WAW, добро е
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А можеме ли и ние да си направиме наше. Примерно "метъл ли си" и да има забавни въпроси? Как се правят тия неща ?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Sturmfuhrera ama vuprosite trqbva da sa hiper izrutski, otgovorite ot nelogi4ni po-nelogi4ni, za da e qko
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Мога аз да го направя! И ЩЕ ГО НАПРАВЯ С УДОВОЛСТВИЕ, но ХТМЛ частта е за вас!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Az ne gi 4atkam tiq raboti, nali sum si lamer...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОК! Аз ще направя теста, но след тва някой друг трябва да се заеме!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Текста всеки може да го направи, но важното е дали някой може останалата част
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може да се каже. Всъщност не мога да направя единствено номре сървъра да ти връща резултати. Но ако някой може ще стане готиноо.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат So far you have received 66 points out of a possible total of 100, resulting in a current score of 66% You need immediate help. You are definately a poseur, but there is still hope. It is strongly recommended that you enroll in a 12-step Poseur Recovery Plan. You must first overcome your denial. So you think you've got the best ass in metal? Send us a picture and if we agree we'll give you a perfect score. пу! ако бях пратил есе можеше да ми възложат някаква надежда (81% все пак) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Na mene mi kaza sa6toto....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе. Аз май нищо не написах, а имах... абе около 50 ъточки. Вечене помня
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
на мен нещо ми дава някаква грешка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:36 AM |