Здравейте ( Вход | Регистрация )
Jun 15 2005, 08:11 AM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-June 05 Град: In My Thoughts Потребител N: 831 |
Та значи започвам с мисълта,че това което правя(спамя),начина по който го правя не е правилен(да не говорим за правилата на форумите),но ми е много трудно да възстановя стария облик на този форум,а и търсим възможно нови попълнения.Предварително искам да се извиня,преди да сте ме обесили ритуално за това.Иде реч за този форум :
http://thegothisyndica.12.forumer.com/ Форума е 'реставриран' след много гадно хакване и в момента 'набира сили'.Бих искала да поканя всички заинтересовани,ако има желаещи де......Hellcome. ; ) -------------------- Love bites,love bleeds,love needs,love dies.
|
|
|
|
![]() |
Jun 15 2005, 09:30 AM
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 |
OMG!
Ти сериозни ли си на 14? Иначе аз ще дойда да спамвам в този форум,винаги съм обичала goth форуми -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
|
Jun 15 2005, 11:43 AM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Аз няма да дойда, защото не обичам да поствам.
|
|
|
|
Jun 15 2005, 01:43 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-June 05 Град: In My Thoughts Потребител N: 831 |
Ами да на 14...и нещо съм...Защо?Това пречи ли да се интересувам от готика?
-------------------- Love bites,love bleeds,love needs,love dies.
|
|
|
|
Jun 15 2005, 05:26 PM
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 |
Не,просто си представям себе си като бях на 14 и няма как да не се засмея.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
|
Jun 15 2005, 06:02 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Ми не всички са били чалгари, като деца. Вземай пример.
|
|
|
|
Jun 15 2005, 06:51 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 |
Честно казано форума ми се вижда малко скучен... нямаше теми, които да ме карат да поствам
|
|
|
|
Jun 15 2005, 07:34 PM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
Форумите са общо взето това което ги направят техните юзъри + малко влияние на админите
|
|
|
|
Jun 15 2005, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 |
Цитат(Lethe @ Jun 15 2005, 05:26 PM) Не,просто си представям себе си като бях на 14 и няма как да не се засмея. ти са не си ли на 14? |
|
|
|
Jun 16 2005, 06:11 PM
Коментар
|
|
Фуцк ъоу.
Като бях на 14 ми беше минал повече блек метъл през ръцете отколкото някога сте видяли през живота си.Добре, че този период мина. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
|
Jun 16 2005, 06:19 PM
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jun 16 2005, 06:11 PM) Като бях на 14 ми беше минал повече блек метъл през ръцете отколкото някога сте видяли през живота си Значи нищо не си слушала. |
|
|
|
Jun 16 2005, 06:32 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Еее не престана значи, слушал ли си нещо че само разправяш, че блека е гаден. Я за домашно 15 пъти прослушване на последния Боргир например и тогава може да си говоним!
-------------------- |
|
|
|
Jun 16 2005, 06:41 PM
Коментар
|
|
Извинявай, но от 7 годишен слушам хард рок, хеви и траш и някак си ми звучи тъпо да слушаш блек, като първи стъпки.
Цитат Я за домашно 15 пъти прослушване на последния Боргир например Deal! Но, ако ти прослушаш много внимателно - Master Of Puppets, Ride The Lightning, Kill 'Em All, And Justice For All, Jump In The Fire, Creeping Death и The Black Album. |
|
|
|
Jun 16 2005, 06:51 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Цитат(Slash @ Jun 16 2005, 06:41 PM) Deal! Но, ако ти прослушаш много внимателно - Master Of Puppets, Ride The Lightning, Kill 'Em All, And Justice For All, Jump In The Fire, Creeping Death и The Black Album. Еее, ама аз съм ги слушал! Това че не харесвам някоя група обикновено става чрез предварително слушане, какво значи да кажа "ми тия не ме кефят" просто така - тъпо е. Слушал съм всички албуми на Металика и то неведнъж, а ти надали можеш да се похвалиш със същото за някоя блек група Цитат Извинявай, но от 7 годишен слушам хард рок, хеви и траш и някак си ми звучи тъпо да слушаш блек, като първи стъпки. Може повярвай ми! Имам приятел, който допреди да се запознаем слушаше някакви леки неща. А когато се запознахме аз навлизах устремно в блека (демек и за мен беше новост), но разправях на всички познати колко яко е всъщност и как сме го подценявали (за уточнение прослушах блек с Боргир) и се стигна да се опитам да зарибя и него. Изобщо не вярвах, че ще се запали по метъла, да не говорим за блека, но той се накефи именно най-много на блека и от тогава е луд фен. Важно уточнение е, че той е доста интелигентен човек, прочел библията два пъти и де що има досадна и дебела класика. Щом може да допадне на човек като нещо, значи има нещо... -------------------- |
|
|
|
Jun 16 2005, 09:06 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 |
Абе то темата маи не беше за блека ама......
Та за форума : много съм за такива неща. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 6th November 2025 - 07:19 PM |