![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 2-May 05 Потребител N: 799 ![]() |
huhaahau..nqma izmukvane ot men..hahahah Muff se kazvam..hhha Maria de pf..slu6am razli4ni stilove ama nai si spiram na punk,na electro punk po skoro-Mindless self indulgence--e nqma po dobra grupa a i ska slu6am i metal slu6am i hardcore..abe ob6to vzeto tova e na 15 godini sum i mi e tupo taka da se obqsnqvam koia sum koito ima da pita i taka aide dobre sum vi do6la
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Otkyde si?
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Я..мЪф, к'во правиш тука? Здрасти
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Снимки по пентаграми?
Добре дошла! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 2-May 05 Потребител N: 799 ![]() |
6opsko 4edo sum Svetyl
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
np Kreator - State Oppression
![]() next - Vio-Lece - Oppressing The Masses ![]() ![]() P.SS. Добре доша, мъф. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Teb te znam..
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Добре аз не те знам:") Здравей!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ee mn sam izvestna fe..Deville??kak 6te komentira6
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Muf @ Jul 5 2005, 11:45 PM) ee mn sam izvestna fe..Deville?? От филологическа гледна точка еволюцията от "бе", през "we" и "ве", до "фе" е доста интересна... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не закачайте чаавето бе ей!
Що се отнася до туй fe, верно взе да става досадно всички да пишат така. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Хайско, мъф! Фнимафай, защото славата е коварно нещо
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ Jul 5 2005, 07:11 PM) Teb te znam.. Хехе, баси пост-а... ТЯ ПОЗНАВА МЪФ!!!11 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Я кой се появи. Здрасти Muff и приятно прекарване
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ГАааа....я МъФ-ЪТ!
хело,мацка...котенце...приятно прекарване във форума...хяхяхяхях.... ![]() ![]() ![]() EDIT:Любим тъ! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
mi zdrawei
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
аре метал добре дошла
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Zdravei mlada devoiko!Dobre si ni do6la!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:31 AM |