![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 17-July 05 Потребител N: 872 ![]() |
Демо
Качеството е ужасно но за без пари толкова иначе свирим от малко повече от половин година заедно айде не ми се обяснява за групата допълнително ако някй иска нещо да пита |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Качеството наистина е катастрофално - твърде напред изнесени вокали и твърде тихи китари. Иначе ми харесва как свирите, обади се пак като изкарате нещо авторско.
P.S. Един съвет - не карайте момичето да пее толкова високи неща като на Nightwish. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 17-July 05 Потребител N: 872 ![]() |
ам тя тогаз се притесни че ше записваме и доста криво ги правеше нещата
иначе в момента ги прави 80% 1:1 ![]() П.С.:80% 1:1 звучи яку ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jul 17 2005, 05:06 PM) Качеството наистина е катастрофално - твърде напред изнесени вокали и твърде тихи китари. Иначе ми харесва как свирите, обади се пак като изкарате нещо авторско. P.S. Един съвет - не карайте момичето да пее толкова високи неща като на Nightwish. ![]() Аз ги следя ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Deadruler @ Jul 17 2005, 08:44 AM) Демо Качеството е ужасно но за без пари толкова иначе свирим от малко повече от половин година заедно айде не ми се обяснява за групата допълнително ако някй иска нещо да пита А, вие ли сте ![]() За Lake Bodom ви трябва вокал ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ааа аз не се кефя много на харш вокали и определено няма да си търся такъв за групата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
О Боби кво стаа пич :-)
Мдам нещата звучат прилично сносно зле :-) Само научете вокалистката да казва "Уърлд" ,а не "Уъ" иначе браво ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ThrashIsNotDead @ Jul 26 2005, 01:49 PM) О Боби кво стаа пич :-) Мдам нещата звучат прилично сносно зле :-) Само научете вокалистката да казва "Уърлд" ,а не "Уъ" иначе браво ... ![]() хахаххаахх ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
TrashIsNotDead
се пак кой си ако ми кажеш ще съм много много благодарен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deadruler @ Sep 12 2005, 04:03 PM) TrashIsNotDead се пак кой си ако ми кажеш ще съм много много благодарен ![]() един дето не свири ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И това ви е домото?!?!!? 4 кавъра на 4 отвратителни групи!?!?!? Браво!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 17 2005, 02:13 PM) И това ви е домото?!?!!? 4 кавъра на 4 отвратителни групи!?!?!? Браво! ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наистина много зъл звук-то дори аз изкарвам по-добър в домашни условия. А девойката е голямо недоразумение на Фючър Уърлд. Това дори аз го пея по-добре без тренировка: link
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 17 2005, 02:13 PM) И това ви е домото?!?!!? 4 кавъра на 4 отвратителни групи!?!?!? Браво! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Nov 9 2005, 01:35 AM) Наистина много зъл звук-то дори аз изкарвам по-добър в домашни условия. А девойката е голямо недоразумение на Фючър Уърлд. Това дори аз го пея по-добре без тренировка: link ![]() АААААААААААААААААААААААААААПППППППППХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ е яко пееш пич ![]() ![]() Edit:Deadruler защо не помислите за авторски парчета човек ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Nov 9 2005, 01:35 AM) Наистина много зъл звук-то дори аз изкарвам по-добър в домашни условия. А девойката е голямо недоразумение на Фючър Уърлд. Това дори аз го пея по-добре без тренировка: link ![]() Хахаххахаха както винаги, разбиваш, пич! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:25 AM |