![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе интересно ми е да знам.
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
22. Мноо бе. Половината не ги слушпам сигурно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Имам 52 гб музика на харда. Купчините дискове с мп3 не се броят. И как да имам повече като имам свободни само 2 гб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sprqh da sybiram muzika na mp3ki
we4e polzwam samo audio diskowe shtot nqkwo moga da slu6am muzikata koqto imam inache kato mp3ki stignah do 20na gb |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Аз пък си мислех, че музикалните колекции се измерват във брой дискове /а защо не и плочи, и музикални ДВД/.
![]() Аз съм много голям фен на марката БМВ, кажете от кой фрий сървър да си сваля един баварец последен модел?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами аз имам и бая оригинални дискове, ако намекваш нещо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Само на хард диска ми има около 80 GB mp3-ки и подобни музикални формати. Иначе имам и 30-тина CD-та с цели дискографии, така че се получават общо над 100 гиги.
Иначе, в случай че някой се интересува, оригиналните ми албуми и DVD-та (при това само на чужди банди, родните не влизат в сметката) са над 150. Твърдо съм на позицията, че ако един албум ти харесва и си в състояние да си го позволиш, то ти трябва да го купиш. Обаче изкуството е за всички и не е справедливо да се твърди, че ако нямаш пари, нямаш правото да слушаш и че, едва ли не, не си никакъв фен. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Трийсетина може би... имам и 5-6 оригинални диска. Само дето при ЕДИН свестен музикален магазин е трудно да си намираш нещата... а и в повечето случаи е трудно да си го позволя...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Към 200 гБ
![]() Е, имам и известно количество оригинални ЦД-та, но само на най-любимите банди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
На харда - скромното количество от около 20-тина GB подбрана музика /предполагам клипове, концертни записи и подобни също се броят/. На дискове да кажем още толкова ... имам само три оригинални и то само на български групи, на мнение съм, че в момента те имат най-голяма нужда от подкрепа.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
13+ гб на компютъра.Плюс 45цд-та ...това уау! прави 31 гб + аудио цд-та колкото има там..
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И аз към 20 някъде...
Иначе имам вече над 100 оригинални диска, които си ценя ужасно много. Цитат Иначе, в случай че някой се интересува, оригиналните ми албуми и DVD-та (при това само на чужди банди, родните не влизат в сметката) са над 150. Ще те настигна, пази се. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(abductor @ Jul 19 2005, 01:35 PM) Към 200 гБ ![]() ебаси Цитат(Warrior Of Ice @ Jul 19 2005, 01:30 PM) Иначе, в случай че някой се интересува, оригиналните ми албуми и DVD-та (при това само на чужди банди, родните не влизат в сметката) са над 150. ебаси ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
15. дисковете нещо много по4наха да ми из4езват любимите деба. записва4ката ми е преебана...като цяло не оби4ам много да държа музика която не слушам. останало ми е навик да трия такава музика от преди време когато имах 1 gb хард диск....ехе...хехе.....ех.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ех, хубавки теми бре... Е, не съм очуден.
Все пак - след последното допълване и добавяне на още един хард, музиката ми стана 83 гиги. Простотии разни... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Като изтрия т'ва, което почти не го слушам - към 30 гигабайта. Имам и ня'кви оригинални дискове, ама само български.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
38GB + CD-та, общо някъде към 50-60GB
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Не "събирам" музика. Което не ми хареса - Shift+Del !
Равносметката засега е ~ 30 GB мр3, около 50-тина пиратски аудио СД-та джаз, фюжън, поп и прочие, и 20-тина оригинални аудио СД-та - метал изцяло ! В тая връзка е малко странно, че фирмите, разпространяващи метъл (аз от Wizard и SMF пазарувам, но съм чувал и за други), се стараят за предлагат ниски, позволими за БГ цени, а тия, които разпространяват по- лека музика, държат цени твърдо над 30 лв за диск !!! Да не говорим, че асортимента им е трагично беден и бездарно-комерсиален. За което - БЛАГОДАРНОСТИ на Wizard и SMF !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Към 21GB, защото размерът на харддиска ми не позволява повече
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
70,3 GB и некви дискове,които не ги знам към колко излизат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 23-May 05 Потребител N: 816 ![]() |
28 GB
![]() поне 30 чисто задръстени МП3 CD и не мога да ги броя ма към 80-100 нормални /пиратско оригинални/ CD ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ами аз на харда си имам околи 30 гиги,и отделно в MP3 формат на CD имам още 40 гиги!А и около 100 аудио CD,от които едвам 20 оригинални!Баси,като се замисля колко са ми оригиналките и ме е срам,при цялото това количество музика!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 05 Град: I pace alone in a place for the dead, Overcome by Woe... Потребител N: 873 ![]() |
Ами точно в момента имам - 92.128 гига музика. Но това си включва и концертите и клиповете, които са някаде към 20 гига
![]() -------------------- This is NoT Dead,
Which can eternal lie, and with a strange aeons, even DeaTh may Die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
май са 5 ГБ. Това е музиката, която съм теглил последният един месец, защото всичко друго заминава с месечният формат.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
6,05GB ама поне съм слушал всичко от това което имам...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
И аз ще се нередя до тези с мъничкото гигабайти: само 9 в момента, но преди две седмици изтрих още толкова за да си освободя място на харда, което вече е заето. И каква е поуката ...?
Май всички трябва да си вземем по-големи хардове. А ако говорим за оригинали продукти мога да се отчета с 7 диска, 2 DVD-та и една касетка на скорпиънс. Хич не е много, но е по-добре от нищо, нали Blashyrk? ![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 25-July 05 Град: Стара Загора Потребител N: 879 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jul 19 2005, 11:28 AM) Абе интересно ми е да знам. ![]() Това в гигабайтите не е музика. Предимно информация, кодирана в формат мрег, лейър 3. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Моите са 25 . Но слушам около 5 от тях редовно .
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Bgpunk @ Jul 25 2005, 05:31 PM) Това в гигабайтите не е музика. Предимно информация, кодирана в формат мрег, лейър 3. ![]() Аудио дисковете също не са музика, а само поредица от единици и нули ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
На хард към 40гб, на дискове още толкова. Това все mp3ки, иначе на оригинални дискове към 50тина.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 25-July 05 Град: Стара Загора Потребител N: 879 ![]() |
Цитат(abductor @ Jul 26 2005, 07:52 AM) Цитат(Bgpunk @ Jul 25 2005, 05:31 PM) Това в гигабайтите не е музика. Предимно информация, кодирана в формат мрег, лейър 3. ![]() Аудио дисковете също не са музика, а само поредица от единици и нули ![]() Поне имат обложка и картинка, която понякога си струва да гледаш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, така е, но все пак музиката и изобразителното изкуство са две различни неща
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
що нещо против тва ли имаш :-D
аз по едно време бях намерил некъв сайт с обложки на всякви групи предимно индъстриъл и общо взето си теглех нещата с яките обложки ; и определено беше сполучливо начинание ... :-D |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Jul 26 2005, 10:40 AM) Да, така е, но все пак музиката и изобразителното изкуство са две различни неща ![]() Не е лоша идея да почнем да издаваме албуми на голи арки без щампи и обложки. Така драстично ще съкратим пътя между нас и музиката. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ами преди формата имах около 30гмб, повечето от които не слушах, Възстанових си около 20,но слушам точно 5 албума от тях.
А тъй като бях забутано дете метълче събирах музика на касетки. Имам 1-2 чекмаджета, не повече от 70 касетки, но пък съм ги слушала до припадък.Голям кеф си беше. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 2-July 05 Град: Пловдив Потребител N: 856 ![]() |
В момента имам 15 gb музика, често трия нещата които не слушам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
16GB
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега някой да не си прекомпресира мр3тата от 128 на 320 кбс, за да се похвали с тройно повече гигабайти...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
18 GB - mp3
2.1 - GB - clips 15-тина CD-та и 5-6 касетки ![]() скромно, ама т'ва е положението. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Bgpunk @ Jul 26 2005, 03:00 PM) Цитат(abductor @ Jul 26 2005, 10:40 AM) Да, така е, но все пак музиката и изобразителното изкуство са две различни неща ![]() Не е лоша идея да почнем да издаваме албуми на голи арки без щампи и обложки. Така драстично ще съкратим пътя между нас и музиката. ![]() Porcupine Tree вече го направиха - бяла обложка. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
26 DVD-та с концерти от които 20 original
35 CD-та и 3 DVD-та с DVDRip-ове на концерти 375 Audio CD от които 125 original 59 CD-та и 5 DVD-та с mp3 и още около 30GB на диска 35 плочи от които 25 original и няколко кашона с касети, които ми е жал да изхвърля. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Metanoia @ Aug 4 2005, 10:58 AM) Цитат(Bgpunk @ Jul 26 2005, 03:00 PM) Не е лоша идея да почнем да издаваме албуми на голи арки без щампи и обложки. Така драстично ще съкратим пътя между нас и музиката. ![]() Porcupine Tree вече го направиха - бяла обложка. Може, но явно са търсели рекламен ефект, нещо друго... Аз си искам обложки с надписи, лице и гръб, хатрия 135 грама, гланц.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Bgpunk @ Aug 4 2005, 03:25 PM) Аз си искам обложки с надписи, лице и гръб, хатрия 135 грама, гланц.. ![]() По-добре иди в някоя галерия и гледай картините - дори ще се образоваш на къде върви модерното българско изобразително изкуство. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 22-July 05 Потребител N: 877 ![]() |
DA GI E** i TEHNIKITE ISTINATA SI E KASETKIte
![]() -------------------- LAY DOWN YOUR SOUL TO THE GODS
ROCK`N`ROLL |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Metanoia @ Aug 5 2005, 01:49 PM) Цитат(Bgpunk @ Aug 4 2005, 03:25 PM) Аз си искам обложки с надписи, лице и гръб, хатрия 135 грама, гланц.. ![]() По-добре иди в някоя галерия и гледай картините - дори ще се образоваш на къде върви модерното българско изобразително изкуство. В интерес на истината, ходя понякога. Като цяло, не ми прави нищо кой знае какво впечатление. Вероятно втори Дали или Мунк няма да дадем, но ми втръсна от натюрморти с плодове или изкривени фигури, които изразяват 15 години преход. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
15 гиги
С 40-так диск е така... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Вече съм с 80-так, уважаеми...
Сега към 50 ми е зает с музика, утре ще е на дискове музиката. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Според моите наблюдения, държането на музика на CD-та или DVD-та е порочна практика. Вероятността да слушаш нещо, записано на диск, е много по-малка от вероятността да си го пуснеш, ако ти е под носа на хард диска. Затова и избягвам въпросното складиране, макар понякога да се налага...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен - няма нищо порочно в това. Ето примерно, има най-малко 20 албума, които са излезли през 2005 и са убийствени, и искам да си ги купя, но не мога всичките. Плюс това, уредбата ми е на 50см от лявото ми рамо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Aug 14 2005, 06:28 PM) Плюс това, уредбата ми е на 50см от лявото ми рамо... При мен е същото, но рамото е дясно. И нямам нищо против оригиналните албуми, а против дисковете с mp3-та. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Единственото, което имаш против, е че по-рядко се сещаш да ги слушаш. Айде ако нямаше възможност да си ги записваш да те видя какво щеше да говориш...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Съгласен съм с Ицо. И затова и аз не записвам музика по дискове...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Aug 14 2005, 06:38 PM) Съгласен съм с Ицо. И затова и аз не записвам музика по дискове... А какво правиш - качваш си ги на главата? ![]() Шегувам се, не ми обръщайте внимание. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Slash @ Aug 14 2005, 03:28 PM) Плюс това, уредбата ми е на 50см от лявото ми рамо... Лошо !!! Никакво стерео, никакво пространство... А и според мен слушането на музика докато си на компа служи за маскиране на дразнещия фонов шум, докато работиш. Аз на работа само жица слушам. В къщи - не. ![]() Уредбата трябва да ти е далече от компа, за да трябва да станеш, да се пльоснеш в некво кресло на равно разстояние от двете колони и да СЛУШАШ музика !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Aug 14 2005, 10:06 PM) Уредбата трябва да ти е далече от компа, за да трябва да станеш, да се пльоснеш в некво кресло на равно разстояние от двете колони и да СЛУШАШ музика !!! ![]() Имам 4 големи тонколони, които са пръснати по цялата стая. ![]() Тонколони-монколони-акордеони-макордеони.. get up! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Много, що?
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Малко, слушам само най-важното.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат При мен е същото, но рамото е дясно. И нямам нищо против оригиналните албуми, а против дисковете с mp3-та. wink.gif Мисля, че тъкмо за тях човек се сеща по-рядко. Поне при мен е така. Аз пък се бърничкам всеки ден из моите. Иначе разполагам с: - почти 150 диска мп3 -50 Аудио дискове -100 касетки и разбира се интеренет-мнго от нещата така и не си ги тегля, зная, че бням да изчезнат. Малко неща имам. Планирам за повече... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
А беше едно време преди когато с години събирах дискографията на някоя група на касетки и презаписи и то с ебати зора и скъпичко си излизаше. А сега за нула време ги дръпваш от интернет и ги мяташ на един МР3 диск и готово. Сега вече се загуби романтиката на ония времена.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Nov 12 2005, 10:17 AM) А беше едно време преди когато с години събирах дискографията на някоя група на касетки и презаписи и то с ебати зора и скъпичко си излизаше. А сега за нула време ги дръпваш от интернет и ги мяташ на един МР3 диск и готово. Сега вече се загуби романтиката на ония времена. ![]() ![]() По темата-много малко музика,около 20 gb,около 50 диска mp-3(половината още не съм ги изслушала целите),абе разхвърляна работа |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Докато четох другите мнения, се колебаех много да поствам ли изобщо по темата или не. Но, викам си, нека се изложа пред хората, а току-виж някой пък взел, та ми подарил малко музика, че никак си нямам.
![]() Тъй, статистиката говори пред вас: 14 диска х 700МВ = ...9800МВ, което е приблизително 9.57GB; 2 аудио диска, които, хммм, не зная как мога изчисля в памет; някакви си 4.20GB на комоютъра, от които около 3.70 са метъл, а част от тях се препокрива с това по дисковете, и грубо казано около 3.30GB излиза да е реална музика (в смисъл, която я няма другаде записана). И.. какво излезе накрая? Че и регистрираните потребители от форума, които нямат нито едно мнение, имат повече музика от мен! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1042 ![]() |
Моите не са много, но въпреки това всичките си ги слушкам !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
От последния път когато писах в тема с такъв въпрос малко неща са се променили в музиката ми - добавих общо 20 гб hip-hop, darkсore и speedcore и вече музиката ми е грубо казано 120 гб, а по в детайли май е около 118... де да знам...
Edit: О, в тази тема съм писал по-отдавна... ами след периода, в който имах 83 гб съм добавил и едни 10 гб някъде synth pop, darkwave и още electro-gothic... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Ми 46 ГБ .. е музиката иначе отделно имам 10-15 клипове .. и сичко си ми е на харда .. за мене е грях да трия музика
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 3-December 05 Потребител N: 1061 ![]() |
почти не търся нищо вече в аудио формат.вече събирам видео - говорим за съвсем друго ниво. зная,че звучи надуто, и на мен така ми звучеше, но вие просто опитайте: до болка познати неща звучат по дуг начин , когато ги гледаш.
имам около 500 пиратки от "оригиналните", 10тина оригинални, немецкие, предимно на снейки към 58гига на харда. но слушам рядко вече -------------------- СПРАВЕДЛОВОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА - СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
мерите си пишките ли
![]() аре и аз да се включа за статистиката: около 70GB mp3-та ![]() и 50тина оригинални ![]() инак 120тина си ми останаха касетките ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
0 гигабйта сте забравили да сложите
300-400 мгб + 1 клип +150 диска и към 10 оригинални, не са много но са на любими албуми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз колкото повече музика събирам, толкова по-объркано ми става. По-добре по-малко но да си ме кефи, отколкото 200гб и да слушам основно 100-тина парчета.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
за сега само 10 гб
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
засега само 28GB
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Защо само до 80 Г е ограничена анкетата? Аз гоня вече половин терабайт. След още няколко ДВД-та ще празнувам юбилей.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Ти си метален мафиот бе.
Общо-взето имам към 24 гигабайта, но те се увеличават на ден доста сериозно, защото свалям нови и нови албуми на групи, които не съм знаел довчера да речем. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
300 Касетки
250 ГВ дискове предимно мр3 50 ГВ на компа -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Аз съм скромна... 25 ГБ, от които около 1 ГБ на брат ми... и към 30 оригинални албума
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Имам 52 гб музика на харда. Купчините дискове с мп3 не се броят. И как да имам повече като имам свободни само 2 гб ![]() Ахахахаха и аз така ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1697 ![]() |
Това тука да не е бакалия. Това че някои имат 100 GB музика, не значи че наистина я харесват и разбират.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Стотина гигабайта. Не пазя неща, които не слушам активно.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
На компютъра имам към 90 гигабайта музика, но предпочитам да слушам на уредбата, за това повечето ми музика е на дискове.
Но според мен е малко глупаво да измерваме музиката в гигабайти. Все пак, мога да имам три месеца музика, поместени в десетина гигабайта, н мога и да имам два албума, също поместени в толкова. ![]() Така, че да си кажем правата - 16753 песни имам на компютъра. Току що си премерих партишъна с музиката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз имам около 25 гигабайта музика на харда а на дискове имам съвсем малко но скоро почвам да записвам яко музика и се надявам да запиша поне още 20 диска с метъл
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Не знам как се справяте с толкоз много "матриал", ама аз установих че колкото повече свалям - толкова повече свалям (съответно по-малко слушам, а само свалям). В момента имам 3-4 албума на харда и като ми писнат ще си сваля други!
-------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Прав си до голяма степен. Трябва да се търси някакъв баланс между пробването на нови неща и залагането на познати и качествени такива. Проблемът е в това, че сцената се пренасели с посредствени банди...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Страхотна тема,няма що
![]() ![]() Сто плочи, триста касети и триста диска (не мр3) а?... Да не звучи нещо старомодно ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
Ноу музика имам.Целътъ дискурграфия на Азис и Кондьо(ударението на последната сричка)
-------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Бе така както е тръгнало скоро ще има и анкета: "Колко Ви е дълъг?".
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
Моят е 21 сантиметра.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
аз съм скромничка-20тина gb на рс-то и около 10(+/-) по дискове :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
80 гигабайта някъде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Прекалено много.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
На границата на 20-21Гб. Нямам оригинални дискове за сега като изключим албумът на УСТАТА който ми го дадоха бонус към едни салами
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2125 ![]() |
Моята музика заема скромните 23,5 GB. Имам само две оригинални CD на Queen и Bee Gees (ма те май са на майка ми).
![]() ![]() -------------------- An Angel's kiss now fallen
Descending scarlet cuts the sky Faded names left on the wall Honor the fighting leave life to die Remembered is the sacrifice but No praisal of blood still flowing Who were the leaders? what controlled the Killing Hand that caused this mourning? Crossing over... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
17 GB - само метъл,повечето от който предобладават жанровете :
Gothic,Doom,Folk,Heavy,Punk,Thrash (: -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз имам 7 и половина само.Не стига че харда ми е 20гб(жалка работа, ше зимам нова машина ма кйога ше е
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
357 диска мр3, около 1000 аудио диска...всичко записвано от оригинално или самото оргинално. И около 30 ДВД.....или там някъде. Старая се любимите ми неща да бъдат на аудио дискове, но като цяло си събирам мр3...ако си заслужава да го има човек.
П.С.: Говорим само за МЕТЪЛ, другото не ме интересува ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
При мен е към 70гб, но да не изключваме оригиналните дискове и двд-та, които не спирам да си купувам. Смятам, че за едно наистина велико нещо е редно да дадеш пари, и то не само, за да подкрепи творците, но и някак си... усещането е по-различно, все пак всеки албум си има атмосфера, а като държиш в ръце текстовете, като гледаш обложката... просто човек се чувства по-добре
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
На компютъра е около 15-тина GB... За дисковете не знам. (:
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
45 GB
Според мен е важно и да я изслуша тая музика (повече от 1 път), не само да я трупа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^няма нещо, което да съм го чул по-малко от два пъти, но си много прав за това което казваш, защото аз познавам пичове, дето само събират, без да слушат....което е доста тъпо, като се замисли човек !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
При мен е към 70гб, но да не изключваме оригиналните дискове и двд-та, които не спирам да си купувам. Смятам, че за едно наистина велико нещо е редно да дадеш пари, и то не само, за да подкрепи творците, но и някак си... усещането е по-различно, все пак всеки албум си има атмосфера, а като държиш в ръце текстовете, като гледаш обложката... просто човек се чувства по-добре Тук си адски прав, като си купя оригинален албум и не спирам да си го слушам! Дори и да не е най-гениалното нещо на света, го чувствам по-специален от другите. Обожавам да си купувам музика, но за жалост това е само за богатите. =( Хич не ми достигат пари за дискове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
имам около 30gb музика на компа...като не броим пиратските дискове защото оригинални почти нямам
![]() не я слушам всичката защото има неща които вече са ми втръснали или не ми харесват(вече) ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Не повече от 1-2 GB. Обикновено неща, които се чакат да излязат (предпочитам ги в оригинал
![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:54 PM |