![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Max Cavalera и компания нямат прошка. Слушах "Dark Ages" точно веднъж и макар инак да не бих си позволил да се изказвам толкова прибързано, сега ще го направя: Soulfly са изковали най-мощният си, енергичен, техничен и трашърски албум. С една дума, най-добрият. Много агресия и свирене има тук - рифове, сола, барабанни зверства, изобщо тотална касапница. Забелязва се нещо от добрия стар дух на Sepultura, но като цяло албумът си звучи порядъчно модерно. Има ги и задължителните трайбъл елементи... Култов запис!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз бих си позволил по-задълбочен анализ на ситуацията. Ето историята на групата:
Soulfly: Roots II(a.k.a pure crap) Primitive: Наченки да се пишат песни, а не да се запълва диска с 878234 часови почуквания по стар амазонски дъб. Тъп албум въпреки това. Bumba! 3: Тука нещата започнаха да си идват на мястото. Имежду BUmba, Bumbkalaat, GFHSghas, започнаха да се чуват и някви яки рифове и сола и прочие яки работи. По-скоро завръщане донякъде към завученето на Chaos A.D., отколкото пореден опит да се пренапише Roots. Prophecy: Тук се включва китаристчето! Много ключов момент. Продължава се и задълбочава тенденцията от предния албум да се прави музика. Execution Style е най-яката песен на Soulfly. Факт. Dark Ages: Макс за първи път не сменя цялата банда, не пребива никого в асансьор и прочие. Глория явно ги харесва тия момчета. Албумът, както каза и Ицо, е доста метълски, трашърски и въобще си е най-якия Soulfly. Факт. Който спори не разбира от музика. Факт. НАй-сетне издават албум, който да ме накара да спре да ми е жал за всички хора в татуировки на Soulfly. Това засега от мен(полу заспал). Само да допълня най-важното - BUMBA!!!! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ще коментирам след още няколко слушания, но за сега нещата наистина се концентрират върху това...
Цитат Soulfly са изковали най-мощният си, енергичен, техничен и трашърски албум. С една дума, най-добрият. Много агресия и свирене има тук - рифове, сола, барабанни зверства, изобщо тотална касапница Много ми харесва. ![]() Ще продължа с друг пост, по-задълбочено след време... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ДОбре де и де да го намеря тоя албум???
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук, например. Има го и в Онлайна.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 3 2005, 11:27 PM) Dark Ages: Макс за първи път не сменя цялата банда, не пребива никого в асансьор и прочие. Глория явно ги харесва тия момчета. Албумът, както каза и Ицо, е доста метълски, трашърски и въобще си е най-якия Soulfly. Факт. Който спори не разбира от музика. Факт. НАй-сетне издават албум, който да ме накара да спре да ми е жал за всички хора в татуировки на Soulfly. Прекалено надути изказвания от човек с твоите познания ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прекалено прибързан коментар за човек, който преди 5 минути ме пита от къде да изтегли албума. Каот го чуеш поне веднъж - тогава коментирай. Освен това - фактът, че това е най-добрият Soulfly, не подлежи на въпрос. Най-много да изръсиш нещо за звука... :Zzz
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
На четвърта песен съм... просто нямам думи... това е засега албума на годината... измести СОАД
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 4 2005, 12:24 AM) Прекалено прибързан коментар за човек, който преди 5 минути ме пита от къде да изтегли албума. Каот го чуеш поне веднъж - тогава коментирай. Освен това - фактът, че това е най-добрият Soulfly, не подлежи на въпрос. Най-много да изръсиш нещо за звука... :Zzz Изобщо нищо няма да коментирам за албума. Не виждам смисъл от какъвто и да е коментар като някой си позволява да завършва всяка своя мисъл с "факт.". Като е факт - факт да е ![]() Прав си за всичко! Едит: за звука ще коментирам. як звук -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Хайде нещо актуално. На този сайт е качено лайв видеото на парчето "Pain", в което гостуват Chino Moreno от DEFTONES и Ritchie Cavalera (доведен син на Max Cavalera). Сниман е на 18 юни в Холандия на Fields of Rock Festival.
пп: Сега го изгледах и в общи линии е само пищене, пого, викане и любителска камера която подскача. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от feather на Aug 4 2005, 12:58 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Aug 4 2005, 12:52 AM) Изобщо нищо няма да коментирам за албума. Не виждам смисъл от какъвто и да е коментар като някой си позволява да завършва всяка своя мисъл с "факт.". Като е факт - факт да е ![]() Прав си за всичко! Едит: за звука ще коментирам. як звук Какво да ти кажа освен, че зукът е единственото нещо, от което някой може да има оплаквания, обективно погледнато. Факт. Албумът на SJK звучи по-добре. Факт. Наливам сол в раната. Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Албумът на SJK звучи по-добре. Факт. Не е вярно ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 1 2005, 10:57 PM) Аман. Не знам дали ми се струва, но това е първия албум на Soulfly с толкова много сола. Яко! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, може да прозвучи несериозно, но това е най-якото нещо което Макс е правил след Arise
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 4 2005, 11:14 AM) Цитат(Lord Ash @ Aug 4 2005, 12:52 AM) Изобщо нищо няма да коментирам за албума. Не виждам смисъл от какъвто и да е коментар като някой си позволява да завършва всяка своя мисъл с "факт.". Като е факт - факт да е ![]() Прав си за всичко! Едит: за звука ще коментирам. як звук Какво да ти кажа освен, че зукът е единственото нещо, от което някой може да има оплаквания, обективно погледнато. Факт. Албумът на SJK звучи по-добре. Факт. Наливам сол в раната. Факт. Заради хора, които не разбират, а говорят много мога да се откажа от форума. Наистина мненията ти просто крещят от глупост. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Стефан е прав (но не в частта за SJK, естествено) - композициите в албума (повечето де, има и пълнеж, както обикновено) са подчертано трашърски и този звук не се вързва достатъчно с тях. Не че е лош, просто е неподходящ. Китарите са ниски, глухи и някак тихи, липсва им компресия и драйвът им идва малко. За сметка на това соло-барабанът е силен и като цяло барабаните имат някакъв нео-метълски звук, както впрочем и саунда като цяло, от което губят някои иначе идеални песни. Иначе албума доста ме изкефи (привсе, че още може да се иска), изглежда Макс (или жена му?!?) е влязъл пак в правия път в музикално отношение, сега остава да се погрижи още малко за саунда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не забравяме, че това не са парчета, които слушаме на оригинален диск, а свалени от някъде мп3-ки, преди въобще да е излязъл този албум.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Aug 4 2005, 01:33 PM) Стефан е прав (но не в частта за SJK, естествено) - композициите в албума (повечето де, има и пълнеж, както обикновено) са подчертано трашърски и този звук не се вързва достатъчно с тях. Не че е лош, просто е неподходящ. Китарите са ниски, глухи и някак тихи, липсва им компресия и драйвът им идва малко. За сметка на това соло-барабанът е силен и като цяло барабаните имат някакъв нео-метълски звук, както впрочем и саунда като цяло, от което губят някои иначе идеални песни. Иначе албума доста ме изкефи (привсе, че още може да се иска), изглежда Макс (или жена му?!?) е влязъл пак в правия път в музикално отношение, сега остава да се погрижи още малко за саунда. Начинът, по който се изразява Стефан е подчертано малоумен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заеби ти начина - прав ли съм или не съм?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За това дали си прав не съм казал нищо.
С изключение на смешното сравнение с SJK си почти напълно прав. Другото, за което бих спорил, е класацията ти на албумите на Soulfly до сега. Субективна е, а я коментираш като факт. Което е неправилно. Но с изключение тези две неща си прав - факт. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво за "класацията" ми. Просто казах какво мисля за всичките албуми в хронологичен ред. Това, че са тотална градация е друг въпрос.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Soulfly: Roots II(a.k.a pure crap) ? Цитат Primitive: Наченки да се пишат песни, а не да се запълва диска с 878234 часови почуквания по стар амазонски дъб. Тъп албум въпреки това. Bumba! Не лош албум. Според мен. И не само според мен... Цитат 3: Тука нещата започнаха да си идват на мястото. Имежду BUmba, Bumbkalaat, GFHSghas, започнаха да се чуват и някви яки рифове и сола и прочие яки работи. По-скоро завръщане донякъде към завученето на Chaos A.D., отколкото пореден опит да се пренапише Roots. Тук почти нямаше Bumba... освен последното парче или нещо такова. Освен това албума е невероятно як и е наистина малоумно да кажеш, че "са започнали да правят нещо яко". Този албум е просто ЯК. ФАКТ. Цитат Execution Style е най-яката песен на Soulfly. Факт. Това изказване вече е тъпо... Не че песента е лоша - дори напротив - невероятно яка е, но Soulfly имат поне 5 песни които ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО са яки колкото нея и повече. Цитат Dark Ages: Макс за първи път не сменя цялата банда, не пребива никого в асансьор и прочие. Глория явно ги харесва тия момчета. Албумът, както каза и Ицо, е доста метълски, трашърски и въобще си е най-якия Soulfly. Факт. Който спори не разбира от музика. Факт. НАй-сетне издават албум, който да ме накара да спре да ми е жал за всички хора в татуировки на Soulfly. катко казах - съгласен. Завършвайки изреченията си с "факт." звучиш смешно и убиваш каквото и да е желание за дискусия. А както виждаш не малко от "фактите" ти са дискутируеми. ZUMBIIII EDIT: Всъщност с Distorment що спряхме да репетираме seek n strike. прекалено е яка за да не я свирим на концерт... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
bUBKAALT!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Албумът никак не ме кефи. Това е след първо преслушване, ще едитна ако след второто е различно...
Едит: The Dark Ages - ебахти якото интро! Иначе, има зарибени рифчета в албума. Типично трашарски. Вокалите ме дразнят в цялата песен. А солата повечето са някакви безинтересни... аман от дабъл хенди:) -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Много ми хареса. Най-добрият им албум до сега.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Niilo @ Aug 4 2005, 11:59 PM) Албумът никак не ме кефи. Това е след първо преслушване, ще едитна ако след второто е различно... Едит: The Dark Ages - ебахти якото интро! Иначе, има зарибени рифчета в албума. Типично трашарски. Вокалите ме дразнят в цялата песен. А солата повечето са някакви безинтересни... аман от дабъл хенди:) Ако очакваш Soulfly да почнат да свирят като Children of Bodom, надали ще дочакаш. А що се отнася до солата - не са лоши, вързват се. Това за хендите няма нужда от коментар - вземи и прослушай пак албума, може да установиш, че те не са чак толкова (абе тва да не е някъв прогресив, солата и незнам какво си еба ти). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Повече от седмица го слушах, и съм готов да дам мнение. Албума ми допадна адски много - най-доброто нещо, което съм чувал от Soulfly. Има много трашърски, много здрави парчета, също така някой много... интересни. Няма да правя анализ на всички песни, само бих изтъкнал две:
Staystrong - Винаги съм си падал по дългите, съдържателни парчета... такива които ти е кеф да слушаш от първата до последната секунда. Това парче е точно такова - има всичко. Дъжда с гръмотевиците пасва идеално... Soulfly V - Какво по дяволите е това!? Такова парче не очаквах да чуя... това е един шедьовър! Още първият път като го чух, ми се заби в сърцето. Това е моето любимо парче. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Aug 15 2005, 03:13 AM) Soulfly V - Какво по дяволите е това!? Такова парче не очаквах да чуя... това е един шедьовър! Още първият път като го чух, ми се заби в сърцето. Това е моето любимо парче. ![]() Много е нетипично за тях, и мен ме изненада. На моменти е като някой прогресарски инструментал... Личи си, че Rizzo има сериозен пръст в това. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Поредният силен албум на Макс.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Поредната продукция на Макс ни изненада всички.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не е много по-различен от предишния..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напротив, много по-рифов и тежък албум е... и много по-хомогенен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен продължава развитието им в същата посока от 3 и Prophecy - все по-тежко и по-напомнящо на старите неща на Sepultura.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Е аз не съм запознат много със Sepultura, иначе албума е готин, хубавото е, че е с по-малко пълнеж от стария, където минавах на следващата песен почти на половината.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Определено има голям напредък от The Prophecy насам.
Звукът е втежнен, именно - станал е по-трашърски. Добра работа. ... И все пак не ми харесва достатъчно, за да го чуя трети път. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rodd1ck @ Sep 14 2005, 02:20 PM) Е аз не съм запознат много със Sepultura, иначе албума е готин, хубавото е, че е с по-малко пълнеж от стария, където минавах на следващата песен почти на половината. Странно е да не си запознат с група като Sepultura. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е не чак толкова,когато ти си ги слушал аз съм се кефел на клиповете на Prodigy по MTV сигурно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Странно е да не си запознат с група като Sepultura. Хмм, странно е, че пък ти си запознат само с нея и с още 2-3 групи, но какво да се прави. ![]() Албума ще го чуя тия дни. Дано струва повече от досегашните. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Аз пропуснах да си изтегля целия албум, докато wazzzup работеше и щях да ви питам - сега от къде може да се дръпне? На тъпата data го няма.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
p2p?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Nope, коефицентът ми на интелигентност не позволява да работя с подобни програми.
![]() Edit: От таз последна тава на Soulfly имам "Dark Ages", "Babylon", "I and I", "Carved Inside" и "Soulfly V". Смея да кажа, че всичките от тези песни са много хубави. Ъъъ, да ме пита човек защо не си изтеглих целия албум на времето... ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Пижамке, по торентите го има, ако го искаш достатъчно ще се справиш
![]() иначе - ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Oct 10 2005, 10:38 PM) Цитат Странно е да не си запознат с група като Sepultura. Хмм, странно е, че пък ти си запознат само с нея и с още 2-3 групи, но какво да се прави. ![]() Обичам да ми го казват. ![]() Интересно ми е обаче, ако не си горе долу запознат с творчеството на група като Sepultura, наистина що за метъл си? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Толкова ли е странно ако човек не се кефи на Sepultura
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде съм споменавал въобще кефене?!?!?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Еми да
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Просто всички тук сме туу тру метъли ту би тру.
Цитат our grandfather was like us, he fought for the truth and for the true swing and the true twist and shout so we keep his spirit on and we fight for the true metal even if his music can be considered at the maximum as wood ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Еми като не се кефа на определно нещо е нормално и да не го познавам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:07 AM |