![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
http://avtanski.com/kucheto/index.html
На този линк попаднах във форума на Сивостен и ми се видя забавна цялата история. Става въпрос за (уж интелигентен) чат бот, с който понякога стават големи майтапи. Само че трябва да му пишете на латиница, кирилицата не я разбира... Накрая може и да се вади лог от разговора. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Хехе..сладко е:") Кефи ме как започва разговори. С чаше кафе и палав поглед хеххее:"))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehe winagi sym znael 4e ku4etata sa izrudi . twa e dokazatelstwo
![]() PS: w zalata nqma kirilica |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Това с кучето е старичко, но забавно. Аз днес пак се позабавлявах с него.
![]() ![]() ![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Бааси тъпото куче! Баси тъпия бот.
Негър. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Don`t fuck with the куче...
Мен ме кефи, за пръв път го виждам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Много е готино
![]() Искам едно за вкъщи -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
stage: [Влиза в чата]
Кучето: Това ти ли си, stage, или ме лъжат очите? :-) Как си, какво става с теб?! stage: mi dobre e kuchi buchi Кучето: И на мен. stage: i na men kakvo Кучето: Е, чудесно е да сме на едно мнение. stage: abe ti lud li si? Кучето: Аха. stage: aha Кучето: [Кучето маха с опашка на stage. ] stage: shhhhhhhht dolu bre Кучето: Къде долу? Тук, на пода?! Я ходи се гръмни! stage: ebasi Кучето: stage, искам ти да си ми стопанин! stage: naistina li? Кучето: Не виждаш ли, че те занасям, :-) stage: ahahahahahaha Кучето: [Кучето се чеше със задната лапа. ] stage: kaji bau Кучето: Ако ме початиш по корема първо. stage: ok Кучето: Е, споразумяхме се. stage: kaji sega bau Кучето: Ако ме початиш по корема първо. stage: mi nali te pochesoh Кучето: Аха. stage: abe ej Кучето: Кажи, stage. stage: kaji bau!!! Кучето: Бау! stage: iiiiiiiiiii naj nakraq dobro kuche Кучето: [Кучето тупа с опашка по земята и се усмихва на stage. ] stage: chao kuchi buchi Кучето: Айде, доскоро, :-) ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Много добро
-------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Преди и аз бях цъкал с кучето,забавничко е.Имаше и още един от-идиот,ама него май го затвориха и сайта не бачка.
![]() Edit:А,не бачка си още,ама мисля че не е толкова добър като кучето.Ето ви и линк: www.alicebot.org -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Това куче или ще е прекалено мило,или ще ме нарежда.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:36 PM |