![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Многонационалните пауър метъл екстремисти DRAGONFORCE са готови с третия си дългосвирещ албум - "Inhuman Rampage". Наследникът на "Sonic Firestorm" (2004) ще включва осем нови композиции и се очаква на 9-ти януари догодина. Записите са проведени в Thin Ice Studios, а продуцирането е съвместно усилие на Herman Li, Sam Totman и Vadim Pruzhanov. Заглавията на песните са както следва:
01. Through the Fire and Flames 02. Revolution Deathsquad 03. Storming the Burning Fields 04. Operation Ground and Pound 05. Body Breakdown 06. Cry for Eternity 07. The Flame of Youth 08. Trail of Broken Hearts -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
супер!
Дано вече имат звук, който да им отива повече на качеството на музиката! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Oct 12 2005, 01:16 AM) супер! Дано вече имат звук, който да им отива повече на качеството на музиката! и изобщо музика - само техника не е достатъчна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Бих могъл да кажа, че як наистина ЯК саунд, съчетан с добра техника ще звучи достатъчно яко, че да можем да пропуснем идейността като фактор за качество.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НАЙ-добрият им!!!!!
Без коментар! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По въпроса за идейността - за мен DragonForce са една от малкото оригинални съвременни пауър метъл банди...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 14 2005, 06:34 PM) По въпроса за идейността - за мен DragonForce са една от малкото оригинални съвременни пауър метъл банди... Ех, и такива имало... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Албумът е жесток! Слаш, няма да сгрешиш.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Възлагам големи надежди.
А от къде да го взема да му се не види ![]() А-а, много се извинявам,пардон. Има го на Арената. Мерси, на който го е качил. Този коментар е бил редактиран от InsArt†ure на Oct 14 2005, 10:23 PM -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе на мен лично изобщо не ме изкефи, защото няма нищо ново в сравнение с първите албуми. И защо по дяволите музиката им трябва да звучи все едно обикновен пауър само ускорен два пъти?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямало ново...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^На Chilldren Of Bodom. Само 2 неща ме дразнят в албума. Приликата с Бодъм и диско атомосферата във вокалите на певеца. Всичко друго е идеално. Е, барабаните са малко еднотипни . Редуват се постоянна двойна каса с бас, снеър, бас,бас, снеър и така до безкрайност. Но пък за тази скорост е доста трудно да се свири нещо друго всъщност.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пълен абсурд е да се правят паралели с Children Of Bodom. Вярвам, че нямаш предвид последните им два детаджийски албума, така че явно говориш за първите три. Е, там финландците свирят неокласически пауър/дет/блек метъл, което няма почти нищо общо със стила и изказа на DragonForce. Единственото общо между двете групи е, че са съставени от невероятни инструменталисти, но дотук. В DragonForce неокласика няма, а клавирните сола са рядкост, за разлика от при Children Of Bodom.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не знам какво ново има, ама още първата песен която пуснах имах чувството, че вече съм я слушал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Tozi album... nqmam dumi.
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да видите двата варианта на обложката.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
И мен не ме грабна много. Адски бърз(може би и малко отгоре) и техничен, но вокала и клавирите... Иначе става за разпускане
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:57 PM |