![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Май ми е малко късничко за представяне,но повечето тук не знаят що за животно е Шапкарят,освен,че е вече на 17.Шапкарят всъщност е Шапкарка и е от СОфия и се казва СофИя(държа на ударението
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла!
Какво обичаш да слушаш и да четеш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла, ще се радваме да те видим на някоя среща!
![]() Може би ще ни споделиш нещо което си написала? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
благодаряст.
мислех да не пиша какво слушам,защото са твърде много неща.като цяло съм на вълни,напоследък се занасям повече по симфоничните влияния в метъла.но харесвам всичко..без родното изобретение наречено поп фолк.за четене....предимно класически неща.обичам психологията и я наблюдавам в дълги и тежки романи.любим и автори нямам честно казано.а за писането...ще помисля,да не взема да засенча някой местен творец ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Здравей, СофИя!
![]() Кое е нещото, което правиш най-често през свободното си време? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 09:55 PM) като цяло съм на вълни,напоследък се занасям повече по синфоничните влияния в метъла.но харесвам всичко.. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Здравей СофИя!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() ![]() ![]() Oще един член към новобранците(като мен).Страхотно е че пишеш и обичаш класикатa,браво |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехехехехе
като имам възможност бих дошла,разбира се за последната книга..беше първа част на "за честта на вор".а относно нещото,което правя най-често в свободното си време - подрънквам на китарата по всяко време на деня. п.с. извинете ме за правописните грешки по принцип. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 10:24 PM) п.с. извинете ме за правописните грешки по принцип. ![]() poznato mi e ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 10:24 PM) хехехехехе като имам възможност бих дошла,разбира се за последната книга..беше първа част на "за честта на вор" За Честта на Вор има една част ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О ГОСПОДИ ТРАГЕДИЯ,ЧЕ НЕ СЕ ИЗРАЗЯВАМ ПРАВИЛНО!
![]() мисля,че скоро ще имаме и погребение във форума и дисторме ще останат без басист. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
По-полека, че един феромон излетя от монитора и ми се заби в челото.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, съжалявам, няма повече да поправям новите членки...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здрасти. Психоложка, китаристка. Интересно. Приятно поустване,
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Здравей, девойче СофИя от СОфия!
![]() ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 06:01 PM) Пиша трева онова Е половин час се чудя какъв му е скрития смисъл на това и дали тревата има такава съществена връзка с писането на музика ![]() Бтв здрасти ... как те дразни да ти викат? ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 10:30 PM) мисля,че скоро ще имаме и погребение във форума и дисторме ще останат без басист. ![]() Дреме ни на кура. Ще си намерим друг. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Nov 12 2005, 01:05 AM) Е половин час се чудя какъв му е скрития смисъл на това и дали тревата има такава съществена връзка с писането на музика ![]() Бтв здрасти ... как те дразни да ти викат? ![]() ![]() ХАХАХА в известен смисъл тревата може да има връзка с писането все пак не съм кой знае колко претенциозна.може и дзуфкер примерно,но да не се злоупотребява. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Добре дошъл на Лудия Шапкар с китарата и тревата.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
*поднася чаша чай от хмел*
шапка искаш ли? -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 12 2005, 07:19 AM) Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 10:30 PM) мисля,че скоро ще имаме и погребение във форума и дисторме ще останат без басист. ![]() Дреме ни на кура. Ще си намерим друг. Ама такъв като вашия трудно ще си намерите ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и нищо не каза за мен...
![]() или темата се казва:"за щурма с любоФТ" ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
всяка твоя тема се казва така
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
преди "здравеи"...MadHatter от саита ли идва или не?!Здравеи:)аватара ти ме кефи...играта Алиса?
детективско бюро метъл-гарга -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
аз само да попитам тва Ibanez u Korg какво точно ще рече?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mad Hatter?..да идва от сайт?тоест какъв сайт?дори и аз не знам за това....ам...въх...извинете русотата ми.и да..аватара е от там естествено.играта е култова.и това за айбанец и корг..просто са ми любими марки и се интересувам
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Dobre do6la.
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Играта определено кърти. Познавам един дето цялата му ръка заедно с рамото му е в една огромна татуировка по мотиви от играта има го шапкаря, ухиленото лице на шечирския котарак карти, ножове, купи и т.н. мноо е добро
![]() American Mcgee е изрут, чакаме кога и дали въобще ще излезе играта му по магьосника от Оз ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
MadHatter, яка зодия. С тебе не се ли карах в една тема вече? Нещо за метълите-програмисти-императори-на-света, или те бъркам с клюн?
Цитат(Angermeans @ Nov 12 2005, 09:24 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Nov 12 2005, 07:19 AM) Цитат(MadHatter @ Nov 11 2005, 10:30 PM) мисля,че скоро ще имаме и погребение във форума и дисторме ще останат без басист. ![]() Дреме ни на кура. Ще си намерим друг. Ама такъв като вашия трудно ще си намерите ![]() Е то много ясно, че ще е различен. Що да си повтаряме грешките? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Nov 14 2005, 11:05 PM) Играта определено кърти. Познавам един дето цялата му ръка заедно с рамото му е в една огромна татуировка по мотиви от играта има го шапкаря, ухиленото лице на шечирския котарак карти, ножове, купи и т.н. мноо е добро ![]() American Mcgee е изрут, чакаме кога и дали въобще ще излезе играта му по магьосника от Оз ![]() ![]() за такъв татус трябва да си маниак.но наистина най-малко,че визията на играта е страхотна.а за оз..не зная.. ![]() и сеп,що не вземеш да си обсъждаш темичките за басиста в някое off-topic kingdom..А? -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А това отгоре, което е адресирано към тебе, оф топик ли е?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно е имала предвид другите ти 7260 поста.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо такова сигурно... Ей кур.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() ![]() ![]() (изравяне на темата с цел посвещение на картинката ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Сега установявам, че досега съм го четял като лудия хейтър
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В известен смисъл не си далеч от истината
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
A Tribute to София, the Mad Hatter, huh?
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 03:50 AM |