Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> За лайв албума на RHAPSODY
Warrior Of Ice
коментар Nov 22 2005, 12:53 PM
Коментар #1

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28395
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Италианските симфонични пауър метъли RHAPSODY ще издадат първия си концертен албум, озаглавен, "Live In Canada 2005 – The Dark Secret", на 23-ти януари, 2006. Записът е направен на 13-ти юни т.г., а ето и включените парчета:

01. The Dark Secret
02. Unholy Warcry
03. Wisdom Of The Kings
04. The Village Of Dwarves
05. Erian's Mystical White Book
06. Lamento Eroico
07. Dawn Of Victory
08. Nightfall On The Grey Mountains
09. March Of The Swordmaster
10. Emerald Sword

Албумът ще се появи като обикновено CD, както и в ограничено издание с бонус DVD, включващо записа с 5.1 звук.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 2)
Aresius
коментар Nov 23 2005, 09:16 AM
Коментар #2

Просветен

Група: Потребители
Коментари: 311
Регистриран: 22-August 05
Град: The Enchanted Lands
Потребител N: 908

Ми не съм особено очарован от този предстоящ лайв албум, въпреки че Рапсоди са ми любима група. Просто съм разочарован от факта, че песните ще бъдат амо 10 (тоест 9, ако не броим интрото). Група с шест прекрасни албума просто няма право да вади концертен албум с по-малко от 16-18 песни. Да, знам че концертът в Канада, който са записали, е бил част от северноамериканското им турне, което премина като подгряваща група на Manowar, и следователно са били ограничени откъм песни, които е трябвало да изпълнят, но все пак спокойно можеха да пуснат двоен концертен албум, като първия диск да е самия концерт в Канада, а втория - да е сбор от концертни изпълнения от други концерт, дори и от по-стари техни турнета (знам, че имат доста записан материал). hmm.gif
А относно бонус ДВД-то... концертът със звук 5.1 е чудесна идея... бакстейдж кадрите - също, обаче защо по дяволите не са сложили някой концерт или песни от различни концерти за гледане? mad.gif Тамън като разбрах преди време, че ще излиза и ДВД, си мислех, че най-накрая ще доживея да видя любимата си група в действие, пък то ся ко стана... ще гледаме бекстейдж кадри, които едва ли ще надхвърлят 20-25 минути unsure.gif

Както и да е... аз така или иначе ще си купя и двете версии на концертния албум, но не е там работата - просто очаквах повече от първия официален лайф на групата unsure.gif

+Quote Post
feather
коментар Jan 6 2006, 11:52 PM
Коментар #3

какво ме гледаш, а?

Група: Потребители
Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Последни промени - датата за излизане на албума е 31 януари.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 26th August 2025 - 07:55 PM