![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 22-November 05 Потребител N: 1033 ![]() |
Здравейте! Аз съм CorvusCorax. Понеже не знам какво точно би следвалод а обясня за себе си тук...Питайте ако има нещо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами кажи нещо за себе си на първо време. ако не знаеш какво да напишеш, това означава, че нямаш ясна представа за себе си. За какво тогава пускаш тази тема?
![]() На мен ако ми дадат такова условие, ще изпиша няколко десетки листа от раз... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 22-November 05 Потребител N: 1033 ![]() |
Всъщност предпочитам другите да говорят за мен - някак си не ми е приятно сам да се хваля
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
какво обичаш да пееш и на какво свириш,какво четеш...айде айде,няма да си купувам тепърва ченгел за твоята уста!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Име?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Всъщност предпочитам другите да говорят за мен - някак си не ми е приятно сам да се хваля sp_ike.gif На 18 съм, от София, Пея, Свиря... Хмм, нямам нищо против да говоря за тебе, но не знам нищо за личността ти все пак ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Здрасти.
![]() Трудно е когато влезеш във форум и никой не познаваш да си кажеш сичко,а?Познато. Приятно постване тук,както и да се казваш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Я, гарджето
![]() ![]() Добре дошъл! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(CorvusCorax @ Nov 22 2005, 07:13 PM) На 18 съм, от София, Пея, Свиря... И аз ! Ама аз и пия ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(CorvusCorax @ Nov 22 2005, 06:13 PM) Всъщност предпочитам другите да говорят за мен Цитат Рождена дата: 16 Юли 1987 Обяснимо. Ние тук сме всички задълбали астролози, да знаеш. Иначе ракът е ебати тъпата зодия. Виж Niilo например. А да - добре дошъл, куре. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 23 2005, 11:10 AM) Иначе ракът е ебати тъпата зодия. Виж Niilo например. Ъ-ъ-ъ ха-ха ![]() Крещящия микрофонен оралолапач няма ли да ни зарадва с някоя друга убийствена закачка? Още веднъж нещо за зодията ми и ще ти докарам Мима да спориш с нея... а може и с Адонис... ![]() П.П. Абе, нямаше ли тук един emotion с един хомо? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:27 PM |