![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
http://doctor.hit.bg/
Пациент: Радо Доза гр.: 450 Питие: Ракия Е тва е моя резултат и си е верен, толкова ми е капацитета горе-долу. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мене ми сложи лимит 2 литра бира и съм леко обиден.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Пациент: Бояна
Доза гр.: 2100 Питие: Светло пиво ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не пия, не пуша пури и по жени не ходя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
2180!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат Доза гр.: 355 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Тъй вярно докторе ! Тази вечер ще подсигурим нужната медикаментация ! ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
2225 за светло пиво
![]() ама защо джинът излиза 725 ![]() ама че съм пиянде ![]() ![]() надвишават ми капацитета с 125 гр ![]() P.S.Яко тестче ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Пациент: Стоян
Доза гр.: 575 Питие: Ром Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Коментар:Баси... много съм пиел ве ![]() Светло 2300 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе тва за бирата е невъзможно.Давами 2200
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 19-November 05 Град: София Потребител N: 1029 ![]() |
Пациент: Алекасндра
Доза гр.: 2050 Питие: Светло пиво Мога и повече! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Баси тъпаците. Не знаят ли, че течностите не се измерват в грамове.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
как колко пия,една чаша и съм под масата
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 24 2005, 08:15 PM) как колко пия,една чаша и съм под масата ![]() ![]() ![]() една 4а6а какво ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Пф, тряяше да отворя бъгавото IE (то е бъгаво, щото цялото ми рс е бъгаво
![]() ![]() Иначе ей туй тука ми излезе Пациент: Пижа Доза гр.: 400 Питие: Ром ...Но аз и след 150гр. ще съм за реанимацията.. ![]() Edit: Интересно, че ако избера "Да се насвяткам здраву", ми излиза 500гр. - само със сто повече от количеството, коет' ми трябва да се развеселя. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(stage @ Nov 24 2005, 06:21 PM) Пациент: Стоян Доза гр.: 575 Питие: Ром Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Коментар:Баси... много съм пиел ве ![]() Светло 2300 Еее браво човече и моито е така само че съм с мастичка.....абе мани на 14 съм още ![]() ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Polowin kilo vino i samo 125 grama rom - breeej - ama sigurno zashtoto jiveq daleche i w kyshti boj me chaka
![]() ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(stage @ Nov 24 2005, 08:31 PM) Цитат(`Xandria` @ Nov 24 2005, 08:15 PM) как колко пия,една чаша и съм под масата ![]() ![]() ![]() една 4а6а какво ![]() една чаша алкохол ![]() така е,малките деца... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
575гр бяло вино...интересничко....даже и е вярно!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Пациент: Рене
Доза гр.: 525 Питие: Водка Пациент: Рене Доза гр.: 2275 Питие: Светло Пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. мдам... ако продалжавам да спазвам тва предписани няма да мога да си обясня не само Хелоуина ами и други купони... -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Напук на доктора снощи геройствувах с далеч по-голямо количество ром...
![]() ... Слушайте доктора... ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
2 литра бира. Е малко държа, вярно е, но биричка мога и отгоре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Пациент: Валентин Флоренко
Доза гр.: 480 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
555 гр водка... Ще пробвам днес
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Пациент: Ал
Доза гр.: 775 Питие: Червено вино Пробвала съм - определено мисля, че съм далееч под тази граница. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Пациент: СС
Доза гр.: 350 Питие:Водка Абе мога да се справя ...ш'съ пробвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Пациент: Ралица
Доза гр.: 230 Питие: Ракия Мноооого зле... -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Пациент: BeeRzebub
Доза гр.: 2250 Питие: Светло пиво -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
600-650 водка после не помна :}
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Аз написах че съм 10000 килограма и ми написа:
Пациент: Мартин Арсов Доза гр.: 5714285600 Питие: Ракия Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Пациент: иво
Доза гр.: 1650 Питие:мастика Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. ![]() Те сега се размазах! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
580 гр водка за мене.
![]() Ако е хубава става, ама от doctors или select ще се издрайфам още на 300 грама сигурно ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Бе аз ако изпия толкова, колкото тфа казва после ще спя в изтрезвителното и ще ми правят на всеки кръгъл час промивка на стомаха!!! А ако изпия и половината от това, ще съм безсмъртна докато не ме шибне някой от първите трамваи сутрин.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
хахахахаха
това са грамове. водката има плътност 0.8884г/мл,което по 580гр е 515мл.аз лично съм пила доста повече от 580гр и пак съм се прибирала цяла вкъщи,при това на два крака! -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Dec 3 2005, 11:58 AM) хахахахаха това са грамове. водката има плътност 0.8884г/мл,което по 580гр е 515мл.аз лично съм пила доста повече от 580гр и пак съм се прибирала цяла вкъщи,при това на два крака! то по хубаво от малко да се напиваш че по малко плащаш ![]() ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e имаш право,но като ти плащат алкохола що да не пиеш много
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Dec 3 2005, 09:58 AM) хахахахаха това са грамове. водката има плътност 0.8884г/мл,което по 580гр е 515мл.аз лично съм пила доста повече от 580гр и пак съм се прибирала цяла вкъщи,при това на два крака! Е аре ся ... ти си 40 кила с тухли по джобовете и ше изкараш че пиеш по литър концентрат ![]() ![]() Иначе и аз колкото и да съм пиян (стига да не съм заспал де) винаги успявам да ходя и да се телепортирам някак до нас без да помня как ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
това за килата си е вярно,но случката е факт!дори и баща ми не забеляза,че съм толкова пияна...пък и всеки човек с организма си!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
я да ви видя ...като пийте дали ще можете да се приберете после или ще спите на тротоара ,а?
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
аз откровенно се напивам от много малко...особенно ако не съм яла...или рано сутрин...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 5 2005, 04:37 PM) ...особенно ако не съм яла... не думай .. -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 5 2005, 04:37 PM) аз откровенно се напивам от много малко...особенно ако не съм яла...или рано сутрин... ![]() какво съвпадение,аз също ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ех с туй пиене рано сутрин...на къде отиде обществото
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
абе,аз ако не съм яла и от половин бира ме хваща...това имах предвид
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
2030 бира...:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
2025гр Светло пиво,като реално погледнато аз вода не знам дали мога да изпия толкова като количество.
Водка 275....хъм,тука може да поспиорим пак. И аз не нося много,зависи от настроението най-вече. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-December 05 Потребител N: 1068 ![]() |
Пациент: Ico
Доза гр.: 2325 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Bahti az sys tolkova ne moa sa napiq =[. mene me fa6ta sled 3tiq lityr! -------------------- Soon or later all of you will come to me!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Пациент: скаридата майка
Доза гр.: -5 Питие: Спирт мамка му а решението беше че ако ще прегрешавам някой ден ше е най-клошарски със спиртче следвайки примера на едни бургаски колеги ама явно няма...остаам straight хахаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 5-February 06 Потребител N: 1146 ![]() |
Пациент: георги
Доза гр.: 2350 Питие: светло пиво офффффффффффф това са глупости. ПИЛ съм много пове4е и съм издържал ![]() -------------------- Живота е скапан - него прави по скапан :)
това бе6е мн тъпо |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ок...изтриите ме
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^личните ти проблеми не ни струват
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(CuntKiller @ Dec 7 2005, 12:41 PM) Пациент: скаридата майка Phahahahaha!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 27-March 06 Град: sofia,mladost 4 Потребител N: 1245 ![]() |
хаха тва кърти Пациент: любо
Доза гр.: 480 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 29-March 06 Град: mejdu dupnica i slivnica Потребител N: 1250 ![]() |
само аз ли че пием спирт бе
Пациент: huivenginski Доза гр.: 450 Питие: Спирт Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира с 5-6 свирки от сички пички в форома. -------------------- a vida de uma
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
neznam ot kakvo zavisi no az taka i ne nauchih zashto ponyakoga se napivam ot 2 biri a drug put ot 500ml rom nishto nyama nezavisimo yala li sam ili ne
nishto mi nyamaaaaaaa ![]() ![]() ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Вие какво...вървите с електонно кантарче и си теглите всяка чашка...и после се показвате като математици събирайки стойностите ли
![]() С твърдите алкохоли нямам успехи,но 8 бири (каменица) и въпреки тях оставам с чист разсъдък.Вече не пия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Гхахах, не, естествено!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Цели 8 бири
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изпивал съм 10. Никой не е мъж докато не изпие 10. Не е и кой знае какво, между другото...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е значи е официално. Аз не съм мъж
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Имам един познат, който като седне една каса бира не му мърда... чак му се чудя...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-January 06 Потребител N: 1116 ![]() |
ХАХАХАХАХАХХАХАХА
ХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХХАХАХА Пациент: Dragon_Phoenix Доза гр.: 475 Питие: РАКИЯ ДА БЕ ДА!!!!!!!!! Глупости!!!!!!!!!! С толкоз и промивка на зъбите не става!!! ХАХАХАХАХАХХАХАХА |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 8-April 06 Потребител N: 1277 ![]() |
Пациент: Габриела
Доза гр.: 2100 Питие: Светло пиво аз съм дълбоко засегната ... ![]() -------------------- In a world so far away
At the end of a closing day A little child was born and raised Deep in the forest on a hidden place Mother never saw his face... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 27-February 06 Потребител N: 1188 ![]() |
Georgi
Svetlo Pivo 2008gr. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 18-February 06 Град: 9-я кръг на Ада Потребител N: 1170 ![]() |
Пациент: Мариана
Доза гр.: -25 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Въй... тва ме уби!!! хаха...разби ми детските мечти! Водка Рулзззззз -------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пациент: alexander
Доза гр.: 2305 Питие: Светло пиво Ми сигурно...Някъде там съм си наистина. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 16-April 06 Потребител N: 1297 ![]() |
![]() ![]() Доза гр.: 500 Питие: Мастика Понякога сама си се възмущавак колко пия докато истрезнея просто край няма тва пиене ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Пациент: Vesy
Доза гр.: 2000 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Чухте ли,а!Кисело млечице -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Доза гр.: 4550 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. емен-емен толоз,след осмата бира нещо почват да не ме държат краката. -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пациент: Vesy Доза гр.: 2000 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Чухте ли,а!Кисело млечице Кисело мляко и бира?! Иийк... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^ахам и аз тва викам
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
половин литър водка и съм доло
а бира незнам не съм обръщал внимание колко ми действа бирата -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Пациент: Aз
Доза гр.: 480 Питие: Ром И т'ва го реши само щото съм 42кг,нали... ![]() Абе от мен да мине ще се ограничавам вече с токова... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Само аз ли си признавам, че се гътвам от повече от 200гр твърд алкохол?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Пациент: aleksandyr
Доза гр.: 2225 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. бах ммаму тез бири са само за старт ва |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Само аз ли си признавам, че се гътвам от повече от 200гр твърд алкохол? ![]() Мне и аз, ама щото имам слаб стомах и страдам от киселини. И даже не мога да се напия, щото хранопровода започва да ми гори от болка и не мога да поемам повече алкохол ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен ми е много странно това, че всички се оплакват, задето сайтът им изписва, че се напиват от 2000мл бира, а, видите ли, те можели 10 000 да изпият, ама де да знам, всякакви хора има. Аз в последно време никак не нося на алкохол и, ако изпия половин литър бира или пък 100-150гр. твърд алкохол, се онасям набързо.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Доза гр.: 1050 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Баси ужаса!!! -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Пациент: Mpa4ko
Доза гр.: 530 Питие: Водка амчи да - вярно си е, ама после ме прибират от много странни места Пациент: Mpa4ko Доза гр.: 2280 Питие: Светло пиво е тук възнегодувам бурно - тоя като за бог да прости кучето на съседката от отсрещния блок сипал...аз 2280 грама ги рециклирам за 15 минути, затва има табелка резерве на вратата на тоалетната , но да се накова с това мизерно количество е извиняаааавай ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Е и аз не съм много по алкохола, ама 500гр ром си е направо излагация...
Все си мисля, че мога повече... Ще отида да проверя... -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Ако пиех толкоз колкото патолога (хаха) ми препоръчва щях да умра от жажда и нямаше да мога да създам поколение
![]() -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 1-June 06 Потребител N: 1377 ![]() |
Пациент: metal^invader
Доза гр.: 2080 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
250 грама водка...аз от толкова сигурно ше сам под масата...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Много
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Пациент: Dani
Доза гр.: 800 Питие: мастика Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. аз след толкова мастика, начи 100% съм била във Време и 100% вече пътувам към токсикологията на Пирогов ![]() ![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Пациент: Dani Доза гр.: 800 Питие: мастика Аз тва не го вервам! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Пациент: DanceDevil
Доза гр.: 2305 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Пациент: Milen
Доза гр.: 1500 Питие: Мастика Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. не че не съм го докарвал почти толкова, ама на сутринтааааа... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
Пациент: Веселин
Светло Пиво Доза гр.: 2075 Бяло Вино Доза гр.: 675 Червено Вино Доза гр.: 625 Мастиска ![]() Доза гр.: 575 Коняк Доза гр.: 375 Ром Доза гр.: 375 Джин Доза гр.: 325 Водка Доза гр.: 325 (за тва не е верно щот от 50 гр водка съм мъртъв) Уиски Доза гр.: 305 Ракия Доза гр.: 275 Скоросмъртица Доза гр.: 225 Спирт Доза гр.: 145 ИМА НЕЩО ВЕРНО -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
Пациент: Girl_from_Hell
Доза гр.: 1950 Питие: Светло пиво Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. Хммммм...... май, май е верно това...... след 2 литър обокновенно сам под масата......... ![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
1 чаша вода и съм под масата...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
От бойлера ли
![]() По темата: Пациент:Росен Доза:две двулитровки ![]() Питие:бира П.С.Това пия аз ,но го пия по много ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Пациент: Ивелина
Доза гр.: 155 Питие: Ракия Хм,много малко беее ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Водка - 425
Светло пиво - 2125 - Доволен съм ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ракия - 255
Водка - 305 - в интерес на истината това ми е лимита - водна чаша и нещо и после спирам, че ще почна да минирам наляво-надясно ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Пациент: ани
Доза гр.: 650 Питие: Червено вино само това е вярно. пък и аз по-добре си знам от докторите колко ми трябва ![]() тея предписания по 350 ракия и водка за развеселяване ако ги спазя, май ще ми е за последно да пия... и да дишам. ех, кой е измислил пиенето? като малка дядо ми редовно ми даваше да пия бира и ракия с него, тъй, да съм си опитвала, да знам какво е. но аз така и не се пристрастих ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Пациент: eli
Доза гр.: 130 Питие: Водка Да се спазва предписанието точно! При нужда лицето да се третира орално с кисело мляко до изчезване на симптомите. В тежки случаи да се търси лекарска помощ. ![]() не съм доволна ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Пациент: Владо
Доза гр.: 500 Питие: Водка При нужда лицето да се третира орално с корем супа и няколко бири ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
лицето да се третира орално с корем супа На мен лично и се драйфа от корем супата и ще стане по-лошо, но сещате ли се, има едно кисело мляко Елена - жестоко е! ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 07:59 PM |