![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Краят на твърде успешната в метъл отношение 2005та настъпва. Време е да направим равносметка под формата на класации. Ето ги и моите:
1. Kamelot – The Black Halo 2. Thunderstone – Tools Of Destruction 3. Dark Tranquillity – Character 4. Children Of Bodom – Are You Dead Yet? 5. Brainstorm – Liquid Monster/Symphorce - GodSpeed 6. Primal Fear – Seven Seals 7. Epica - Consign to Oblivion 8. HammerFall - Chapter V : Unbent, Unbowed, Unbroken 9. Dragonlord – Black Wings Of Destiny 10. Catamenia - Winternight Tragedies Дебюти на годината: 1. Raintime – Tales From Sadness - това бих го включил и в редовната класация 2. Equilibrium - Turis Fratyr 3. Scar Symmetry - Symmetric In Design 4. Heol Telwen - An Deiz Ruz DVD на годината: Evergrey - A Night To Remember Сингъл на годината: Edguy – Superheroes Преиздание на годината: Dimmu Borgir – Stormblast – не можеше да не го спомена ![]() За разочарование на годината още не съм се сетил, но си запазвам правото да допълня. ____________________________ Edit - към общата класация бих споменал и: Graveworm - (N)Utopia Old Man's Child - Vermin Dawn Of Relic - Night On Earth Detonation - Portals to Uphobia Gamma Ray - Majestic Кипелов - Реки Времени Thryrfing - Farsotstider -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Bleed The Sky - Paradigm In ENtropy
American Head Charge - The Feeding 30 Seconds To Mars - A Beautiful LIe Throwdown - Vendetta Limp Bizkit - The Unquestionable Truth pt 1 Team Sleep - Team Sleep нелоши албумчета на MudVaYne ,Twiztid, Fear Factory,311 и Crystal Method...затова се сещам май ...има и 1-2 яки песни в албума на Trivium kofti album - Koqn-a ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За мен най-силните десет албума за 2005-та са:
Nevermore - This Godless Endeavour Kamelot – The Black Halo Bolt Thrower - Those Once Loyal Dark Tranquillity – Character Kreator - Enemy Of God Arch Enemy - Doomsday Machine Gamma Ray - Majestic Savage Circus - Dreamland Manor Primal Fear - Seven Seals Sabaton - Primo Victoria На Children Of Bodom, Bruce Dickinson, Arcturus, HammerFall, Dream Theater, Hypocrisy, Nile и Demons & Wizards малко не им достигна, за да се вредят. Дебют на годината ми е трудно да посоча. Няма нещо толкова впечатляващо, колкото беше "Wintersun" за 2004-та. Може би по-късно ще ми хрумне нещо... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Дебют на годината ми е трудно да посоча. Няма нещо толкова впечатляващо, колкото беше "Wintersun" за 2004-та. Може би по-късно ще ми хрумне нещо... Той влизаше директно и в двете класации - и за дебют и за основната ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Dark Tranquillity - Character
Nevermore - This Godless Endeavor Kreator - Enemy of God Arch Enemy - Doomsday Machine Kamelot - The Black Halo Meshuggah - Catch 33 Morgana LeFay - Grand Materia Battlelore - Third Age Of The Sun Nile - Annihilation of the Wicked Riverside - Second Life Syndrome Дебюти на годината: Chain Collector - The Masquerade Flametal - The Elder Цитат DVD на годината: Evergrey - A Night To Remember ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Сега се сетих за разочарованието на годината - определено новият Stratovarius.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Kreator - Enemy of God
Primal Fear - Seven Seals Sabaton - Primo Victoria Helloween - Keeper Of The Seven Keys - The Legacy Nevermore - This Godless Endeavour Demons and Wizards - Touched by the Crimson King Bruce Dickinson - Tyranny of Souls Exodus - Shovel Headed Kill Machine Gamma Ray - Majestic UDO - Mission Number X Лично за мен Kreator-a и Primal Fear са еднакво велики, същото важи и за Sabaton и Helloween, които може би малко нечестно не споменахте. Също така и Demons задължително трябва да се спомене, а и Удо се представи доста добре. За дебюти задължително трябва да спомена F5 - Drug For All Seasons, който лично на мен ми направи страшно добро впечатление. Също и Flametal - The Elder. DVD-та: Motorhead - Stage Fright - страшно добро, както и A Night To Remember. Имаше страшно много банди, които ми харесаха, макар и не толкова колкото гореспоменатите. Може да сложа някакви промени като се сетя ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 20 2005, 03:01 PM) Сега се сетих за разочарованието на годината - определено новият Stratovarius. ![]() Е чак пък разочарование на годината? Малко ала бала си беше, но все пак лично аз го слушах поне педесетина пъти ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
1. Demons and Wizards - Touch by the Crimson King
2. Gamma Ray - Majestic 3. Helloween - Keeper of the Seven Keys - The Legasy 4. Kamelot - The Black Halo -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 20 2005, 03:04 PM) Helloween, които може би малко нечестно не споменахте. Не е нечестно, Пешо. В интерес на истината са направили много добър албум сам по себе си, но тези неща вече сме ги чували многократно от тях и са ни до болка познати... Просто липсва развитие в тази група. Колкото до Strato, на фона на предишните им издания, новият е наистина плачевен. Както и да го погледне човек... След Елементите очаквах нещо титанично, а получих съвсем посредствен сбор от парчета. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
След Rabbit Don't Come Easy, лично според мен новият е огромно развитие
![]() Поне аз приемам The Legacy като някакво завръщане след което могат да се очакват много по-качествени неща. За Страто, наистина след елементите, това е безспорна крачка назад, но мога да разглеждам ситуацията като при последната Металика. Албум, доста различаващ се от другите и на обективно по-слаб, но сам по себе си (и от гледна точка на новият стил) на високо ниво. А, забравих Foo Fighters - In Your Honor. Заслужава поне да е в топ 5 на личната ми класация. edit: Destruction - Inventor Of Evil ![]() ![]() ![]() Изобщо невероятно силна година за траша! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
На мен пък Заека много повече ми хареса отколкото Кипър Легаси. Тоя рекламен трик със заглавието и въобще жалкия безуспешен опит да привлекат отново интереса на старите си фенове, както и правенето на дълги епични песни тоя път хич не ми се понравиха. За съжаление Хелоуин започват да се превръщат в продукт, а не изкуство каквито бяха едно време. Виж при Кай Хансен все още всичко е на 6, а и няма изгледи някога да се промени тази тенденция.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Eto gi moite nai-dobri:
Masterplan-Aeronautics SOAD-Mezmerize Thunder-The Magnificent Seventh HammerFall-Chapter V Kreator-Enemy of God Dragonforce-Inhuman Rampage Towa sa albumite, koito i sled 10 godini shte gi slusham, inache Children of Bodom, 3 Inches of Blood, Spiritual Beggars, Deep Purple, Obituary, Arch Enemy i drugi naprawiha super albumi, no ne gi slusham postoqnno. Judas sa razocharowanieto na 2005-ta (eat me alive) i ne zashtoto albuma e slab, a zashtoto e bezlichen. (Loch Ness ![]() Edguy-Superheroes si e best single (az drug ne chuh priznawam si ) ![]() Debiuti ne se seshtam. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Класацията на първите 10:
Demons & Wizards - Touched By The Crimson King Kamelot - The Black Halo Primal Fear - Seven Seals Bruce Dickinson - Tyrrany Of Souls Gamma Ray - Majestic Helloween - KOTSK - The Legacy Brainstorm – Liquid Monster Riverside - Second Life Syndrome Astral Doors - Evil Is Forever Xandria - India Да спомена ли и аз, че има още куп хубави записи, но за сега класацията ще остане в този си вид. ![]() ![]() Дебюти на годината: Stream Of Passion - Embrace The Storm DVD на годината: U2 Vertigo Tour 2005 - Live From Chicago Сингъл на годината: Edguy – Superheroes Helloween - Mrs. God ![]() Ако се сетя за нещо случайно пропуснато ще се обадя... ![]() Една поправка - албума на DragonForce излиза януари, Светъл... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Топ 3 трудно ще стане, но топ 5, вече се вижда
![]() А иначе Драгънфорса и без това е тотално ала бала. И за сингли също слагам Mrs. God ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Dark Tranquillity - Character
Arch Enemy - Doomsday Machine Hypocrisy - Virus Rammstein - Rosenrot Children Of Bodom - Are You Dead Yet PAIN - Dancing With The Dead Strapping Young Lad - Alien Nightrage - Descent into Chaos HateSphere - The Sickness Within Chimaira - Chimaira Редът оставен между първия в класацията и останалите не е случаен... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
1.Kamelot-"The Black Halo"
2.Sentenced - "The Funeral Album" 3.Xandria-"India" 4.Paradise Lost-"Paradise Lost" 5.Royal Hunt - Paper Blood 6.Gamma Ray - "Majestic" 7.Nevermore-"This Godless Endeavor" 8.Opeth - Ghost Reveries ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Ето го и моя топ 10:
Nevermore - This Godless Endeavour Gamma Ray - Majestic Bruce Dickinson - Tyranny Of Souls Kamelot - The Black Halo HammerFall - Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken Helloween - Keeper Of The Seven Keys: The Legacy Kreator - Enemy of God Demons & Wizards - Touched By The Crimson King Destruction - Inventor Of Evil Exodus - Shovel Headed Kill Machine -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
1. N E V E R M O R E - T H I S G O D L E S S E N D E A V O U R
2. QUEENS OF THE STONE AGE - Lullabies to Paralyze 3. OPETH - Ghost Reveries За ДВД на годината feather си го е казала ![]() Цитат DVD на годината: U2 Vertigo Tour 2005 - Live From Chicago Боно - ![]() ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
HateSphere - The Sickness Within
Exodus - Shovel Headed Kill Machine Nevermore - This Godless Endeavor Kreator - Enemy Of God God Forbid - IV: Constitution Of Treason Born From Pain - In Love With The End Arch Enemy - Doomsday Machine Napalm Death - The Code Is Red... Long Live The Code Redrum - s/t Throwdown - Vendetta Chimaira - s/t The Revenge Project - The Dawn Of Nothingness DVD Machine Head - Elegies Lamb Of God - Killadelphia -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ще се концентрирам само върху албумите
Nevermore - This Godless Endeavor Arch Enemy - Doomsday Machine Kreator - Enemy of God Exodus - Shovel Headed Kill Machine Lost Soul - Chaostream Bolt Thrower - Those Once Loyal Impaled - Death After Life Chimaira - Chimaira Morgana LeFay - Grand Materia Criminal - Sicario HateSphere - The Sickness Within Destruction - Inventor of Evil Biomechanical - The Empires of the World Coprofago - Unorthodox Creative Criteria Meshuggah - Catch 33 Obituary - Frozen In Time Rumplestiltskin Grinder - Buried In The Front Yard Не съумях да съкратя списъка повече... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(abductor @ Dec 20 2005, 11:32 PM) Rumplestiltskin Grinder - Buried In The Front Yard Чувал съм само добри неща за тоя албум. Както и 2 песни ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Към дебютите добавям в класацията си Savage Circus - Dreamland Manor.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, разбира се, точно това е дебютът на годината! Съвсем бях забравил, че бандата е нова...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Подкрепям за дебюта!
Макар, че можеше да се направи и доста по-качествен албум, според личното ми мнение ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
arch enemy - the doomsday machine
the project hate - armageddon march eternal the black dahlia murder - miasma devildriver - the fury of our makers hand catamenia - winternight tragedies children of bodom - are you dead yet khold - krek -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Ето ги и моите топ 10
![]() 1.Nevermore - This Godless Endeavor 2.Bolt Thrower - Those Once Loyal 3.Judas Priest - Angel of Retribution 4.Bruce Dickinson - Tyranny of Souls 5.Kamelot - The Black Halo 6.Kreator - Enemy of God 7.Primal Fear - Seven Seals 8.Helloween - Keeper of the Seven Keys - The Legacy 9.Exodus - Shovel Headed Kill Machine 10.Gamma Ray - Majestic ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 21 2005, 01:29 PM) Подкрепям за дебюта! Макар, че можеше да се направи и доста по-качествен албум, според личното ми мнение ![]() От композиционна гледна точка, не виждам какви кусури има... Това е албум, съпоставим с някои от най-добрите неща на Blind Guardian. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Dec 20 2005, 08:32 PM) 1. N E V E R M O R E - T H I S G O D L E S S E N D E A V O U R + Chimaira - Chimaira Paradie Lost - Paradise Lost Riverside - Second Life Syndrom Kamelot – The Black Halo Primal Fear – Seven Seals Depeche Mode - Playing The Angel Dark Tranquillity – Character Kreator - Enemy Of God Nile - Annihilation of the Wicked Nightrage - Descent into Chaos Провали: Sentenced - The Funeral Album (Има 2-3 песни, които го крепят, иначе е доста безидеен и скучен, на фона на предните 4 албума) Graveworm - [N]utopia (Нещо, като на предпоследните два на In Flames) и новия на Stratovarius -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Bolt Thrower - Those Once Loyal
Kreator-Enemy of god Destruction-Inventor of evil Soufly-Dark Ages Children Of Bodom – Are You Dead Yet Born From Pain - In Love With The End Graveworm - [N]utopia Наистина много добра година.Тва са ми на мен фаворитите.Иначе и другата година започва много хубаво сега слушам новия Kataklysm ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕР на годината - ManOwaR - The Ascension/King of Kings, и според мен най-доброто нещо, което излезе за 2005!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Dec 22 2005, 10:09 AM) ЕР на годината - ManOwaR - The Ascension/King of Kings, и според мен най-доброто нещо, което излезе за 2005! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Dec 22 2005, 10:09 AM) според мен ^^^ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам. Наистина, това пояснение те разграничава от всякаква глупост. Като кажеш нещо тъпо, то си е тъпо, обаче ако кажеш, че е "според теб" вече ства единствено и само твое мнение, което пък те спасява от всякаква отговорност и прави всякакви коментари от страна на другите съвършено невалидни. Така си е. Факт....
......Според мен. Хубаво е да го допълня, защото ако не го направя, се подрзбира, че ства въпрос за мнението на съседа. Ама споко. Та е според мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Dec 22 2005, 11:09 AM) ЕР на годината - ManOwaR - The Ascension/King of Kings, и според мен най-доброто нещо, което излезе за 2005! Хахаххахаа, дам, така си е. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Dec 22 2005, 10:09 AM) ЕР на годината - ManOwaR - The Ascension/King of Kings, и според мен най-доброто нещо, което излезе за 2005! Е тва е! Един, който да пише Фактите!!! Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Dec 22 2005, 05:16 PM) Цитат(ManOwaRadO @ Dec 22 2005, 10:09 AM) ЕР на годината - ManOwaR - The Ascension/King of Kings, и според мен най-доброто нещо, което излезе за 2005! Е тва е! Един, който да пише Фактите!!! Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Other bands play - Manowar GAY
Дебют на годината - Nanowar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Омразата към Manowar, която се сипе в тази тема, стопля душата ми.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А сега аз съм сам... а бяха времена когато много се палех за тия работи, но добре, че вече не ми пука
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Dec 23 2005, 03:06 PM) А сега аз съм сам... Fighting, fighting, fighting the World I been fighting the World Fighting, fighting, fighting the World I been fighting Fight for a living - Fighting the World Fight for a living - Fighting the World Fight for a living - Fighting the World Fight ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Не става дума за никаква омраза.
Просто ЕП-то, на Manowar е слабо и твърдението, че е ЕП на годината е безумно. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък си един женски Щурм.
......То не, че оригиналният е мъжки. Просто половината ти постове са все едно той ги е писал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Албуми на годината:
Galloglass - Heavenseeker Demons and Wizards - Touched by the Crimson King Savage Circus - Dreamland Manor Gamma Ray - Majestic Primal Fear - Seven Seals Timeless Miracle - Into the Enchanted Chamber HammerFall - Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken Karelia - Raise UDO - Mission No X Masterplan - Aeronautics Кипелов - Реки времен Catharsis - Крылья Дебюти на годината: Timeless Miracle - Into the Enchanted Chamber Savage Circus - Dreamland Manor DVD на годината: Twisted Sister - Live at Wacken: The Reunion Judas Priest - Rising in the East Сингъл на годината: Edguy – Superheroes Rhapsody - The Magic of the Wizard's Dream Преиздание на годината: Ь - 1 ![]() ![]() ![]() Разочарование на годината: Stratovarius - Stratovarius Judas Priest - Angel of Retribution -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Албуми, които ми харесват:
Soulfly - Dark Ages Rammstein - Rosenrot Paradise Lost - Paradise Lost Deadsoul Tribe - The Dead Word Queens Of The Stone Age - Lullabies To Paralyze Nine Inch Nails - With Teeth Arch Enemy - Doomsday Machine (Очаквах много повече от тях, но сърце не ми даде да ги напиша при разочарованията!) Албуми, които не ми харесват: На Korn, дори не му знам точно името какво е. Children Of Bodom - Are You Dead Yet? - странно, но нещо не ме грабнаха песните. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Не ми се подреждат сега ама ще спомена 3 които не видях:
Primordial - The Gathering Wilderness Naglfar - Pariah Candlemass - Candlemass -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат(Pyjamka @ Jan 15 2006, 04:18 PM) Arch Enemy - Doomsday Machine (Очаквах много повече от тях, но сърце не ми даде да ги напиша при разочарованията!) Аз пък не виждам какво повече би могло да се иска от тях на този етап. Doomsday Machine е един много зрял и разнообразен албум, направен донякъде в духа на Wages Of Sin. И както и да го въртим, не може да бъде наречен стъпка назад. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не намирам Doomsday Machine за особено разнообразен. След Wages Of Sin, който безспорно е много добър, идва още по-могъщият Anthems Of Rebellion. ..И просто последвалият го не продължава градацията! Поне аз виждам така нещата. Освен това гласчето на Angela е толкова компютърно обработен, сякаш не пее любимата ми вокалистка, а Робокоп! Тук можеш да прочетеш моето първо и последно (засега) ревю, което е точно за този албум на Arch Enemy.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене алумът си ме кефи. Много добре обобщава представата ми за модерен метъл, отвъд рамките на отделните жанрове.
А защо това ти е последното ревю? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Pyjamka @ Jan 19 2006, 09:47 PM) Освен това гласчето на Angela е толкова компютърно обработен, сякаш не пее любимата ми вокалистка, а Робокоп! Това ще да е и единственият недостатък на албума, при това съвсем простим. Разнообразието си е налице, а и "Doomsday Machine" е може би най-тежкият запис в дискографията на Arch Enemy. Дори да не е чак толкова мелодичен, колкото беше "Anthems", е не по-малко изпипан и целенасочен. Както спомена и Стефан, в албума има траш, има дет, има класическо хеви наред с модерни елементи и какво ли не още... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, оборихте ме от всички страни!
![]() ![]() А, Sep, това ми е последното ревю засега, ако се вдъхновя от нещо, ще напиша и още някое! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Компютърно обработен е изключително грешен израз за случая.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
"дяволитият враг" - хахаха
Албумчето ме кефи. Според мен си заслужава да е сред класациите на 2005. Личното ми мненине е, че едно ревю не трябва да изразява мнението на автора а само качествата и недостатъците на албума. Хора много, вкусове - още повече. Затова не чета никакви ревюта. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:53 AM |