![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
STRATOVARIUS - съвсем скоро разбрах за тая група , но вече ми е една от любимите старшни песни имат - Awaken The Giant , A Million Light Years Away , Hunting High And Low
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Tо дори аз си тананикам от време на време "Hunting High And Low"...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това е една от малкото хеви/пауър групи които наистина не харесвам. Но пък барабаниста им добре се вписваше в Саксън
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Много любима група са ми открай време. Всъщност, сред пауър метъл бандите са ми в Топ 5. До един са невероятни музиканти... Лошото е, че през последните години го удариха твърде много на цирк, а последният им албум е откровено ужасен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Голяма банда! Всеки в състава е личност. Това, че правят дивотии в последните години не им замазва големите албуми, но май бяха дотук.
Двата ми най-любими албума са "Dreamspace" и "Destiny"! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Visions" и "Elements"!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Kotipelto-Seeds of Sorrow
Като е сам, е яко! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
speed of light
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Преди ми беше една от любимите,а можеби дори любимата група.Ма напоследък верно го удариха на простотия.То небяха психични отклонения,караници,разни жени фигуристки,пак събирания.След елементите които наистъина си бяха доста прилични албуми последва едно нещо което разочарова всичките им фенове.Дано скоро се вземат в ръце и изкарат нещо като от преди
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
За мен най-силният им албум е Episode - някак си най-мощен е!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
абе и последните албуми не сам им чак толкоз зле макар че първите са :
C ![]() ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Mar 4 2006, 09:55 AM) ![]() Кога са го гонили Kotipelto!? То имаше за кратко някакви изпълнения, но сега пак си е там. Последният албум наистина е провал, макар че има две адски добри песни в него - Land Of Ice And Snow и Zenith Of Power. Но само това. В останалите песни от албума пак има някакъв оттенък от Stratovarius, но са прекалено опростени и леснодостъпни. Та любим албум е Episode. Струва ми се най-идеен. Залепен зад него е Visions. Dreamscape е също доста идеен и оригинален албум, макар че има няколко трака, като We Are The Future и Wings Of Tomorrow, които с кеф да ги скипваш. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(Wolfheart @ Mar 4 2006, 05:10 PM) Кога са го гонили Kotipelto!? То имаше за кратко някакви изпълнения, но сега пак си е там. Имаше период,в който той и Jorg Michael ги нямаше в състава(2oo3 някъде).Радвам се,че пак е там. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Wolfheart @ Mar 4 2006, 05:10 PM) Dreamscape е също доста идеен и оригинален албум, макар че има няколко трака, като We Are The Future и Wings Of Tomorrow, които с кеф да ги скипваш. Но има и няколко, като "Tears Of Ice" и "Dreamspace", които с кеф можеш да повтаряш 20-тина пъти. ![]() Албумите могат да се слагат във всякакви класации, защото има доста силни... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Страхотна, талантлива и интересна група.
За мен все пак най-силната творба е Elements Pt. I. Най-епична, най-зряла и най-пленяваща. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
че те power ли се водят
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^www.metal-archives.com/
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А ако в metal-archives пише да се метнеш през балкона ще го направиш ли? Се едно е накъв критерий за истинност.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако аз дам определение за група и професионалисти дадът кое ще е вярно?!
Да,една енциклопедия е критерий,в сравнение с догадки,поне за мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Много голяма група, имат феноменални неща със значимост за цялата метъл сцена! Напоследък наистина се излагат, но не съм изгубил надеждата, че ще изкарат нещо яко. Потенциалът си го имат.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
надявам се последните албуми да са затишие пред голяма буря
![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хайде едно различно мнение.
Първо да кажа, че това е любимата ми пауър банда, а след това новият албум - ако се гледа извън контекста на досегашното им творчество албумът, може обективно да мине за повече от приятен. А за Котипелто и като цяло безумията в бандата... по-добре певец, който може да пее, отколкото балерина, която яде сурово месо ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Не беше балерина, а гимнастичка!
![]() ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако аз дам определение за група и професионалисти дадът кое ще е вярно?! Да,една енциклопедия е критерий,в сравнение с догадки,поне за мен ![]() Професиопхахахаххахахахахахаххах....... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
поздрав
Stratovarius - The Kiss Of Judas -------------------- Метълът не се измерва с броя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 4-July 05 Град: World hate center Потребител N: 859 ![]() |
Аз лично ги слушам точно он момента преди да издадат Visions. Като ми препоръчаха групата коментара беше - много яка музика, ама вокала пее като жена
![]() ![]() Бяха ми много любима банда, напоследък малко съм ги позабравил, но ги уважавам много, въпреки последната боза ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен Timo Kotipelto е един от най-добрите в техническо отношение вокалисти в пауър метъла.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 4-July 05 Град: World hate center Потребител N: 859 ![]() |
Имах предвид че препоръчващия това ми каза хаха, и аз разбира се веднага преслушах диска
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Никога не са ме кефели особено. Имат приятни неща ама само дотам.
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 04:29 PM |