![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
На 9 април (неделя) в клуб "Три Уши" (София, ул. Три Уши 1) ще се проведе мини фестивалът "Black Death Explosion". Участници са MORIA (Black Metal, София), BOLG (Black Metal, Радомир), AGONIC FAINT (Death Metal, София), HUMAN PUZZLE (Death Metal, София) и VILE & EVIL (Death Metal, Шумен). Входът и началният час все още се доуточняват.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Интересно се очертава...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
agonic feint са абсолютни смешници за moria пък да не говорим
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
По-добре ти не говори
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Та кой ли му обръща внимание на постовете.
Като кликна един Прегледай всичките съобщения от този потребител от профила му, отгоре до долу се вижда само "Тия са зле",.........."Много са зле", ......."SUX",......"Tъпи са"......... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
agonic feint са абсолютни смешници за moria пък да не говорим ![]() fak aff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
От тия групи въпреки че не слушам много блек само Болг ме кефат. Ще видим като измислят цената може и да се посети
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
agonic feint са абсолютни смешници за moria пък да не говорим ![]() Пич, нищо лично, но присъствието ти в този форум започва да ме озадачава. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Игноре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
agonic feint са абсолютни смешници за moria пък да не говорим ![]() Фагот, благодарско за мнението ти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
хм, макс. капацитет на мястото - 30 души
какъв е смисъла тогава? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
вход: 5 лева
начало: 18.30 ч. ![]() хм, макс. капацитет на мястото - 30 души какъв е смисъла тогава? капацитетът на клуба е поне 200 души... даже имам информация и за по-посетени събития от 200... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
![]() ![]() Код Клуб "3 Уши"
ул."Три Уши" 1, до магазин "О.Ч.З." брой места: 80 седящи / 120 правостоящи -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще домъкна една кутия с дискове на ъндърграунд банди.... и ще продаваме и билети за SINISTER на промоционална цена от 20 лева...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 05:36 PM |