![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 8-April 06 Потребител N: 1277 ![]() |
Та... нова съм тука
![]() ![]() Още подробности - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...opic=502&st=480 ![]() е, това е засега от мен ![]() -------------------- In a world so far away
At the end of a closing day A little child was born and raised Deep in the forest on a hidden place Mother never saw his face... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
O.o много нови юзъри се навъдиха наскоро
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Цитат Nightwish, Within Temptation, Epica , някои песни на Evanescence Добър вкус имаш по мое мнение. Добре дошла ![]() -------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() Много хубави групи,браво.Но не разбрах,кое основно слушаш-gothic или gothic metal?Май второто.Питам,защото аз доста харесвам по-принцип gothic-a и производните му(industrial, ambient, dark-wave, neoclassical, electro, medieval, folk... ![]() Ще ми е приятно,ако препоръчаш нещо. Приятно писане тук. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 8-April 06 Потребител N: 1277 ![]() |
Мерси за топлото посрещане
![]() не съм сигурна в стиловете защото и самите групи са ми напълно непознати, дърпах ги от някакъв сайт: All my faith lost,Abney Park, Goth Town ,Lunnada, Narcoleptic Dreams, Moorehead ,Shamrain но незнам дали ще ви харесат - досега всеки на който съм ги пускала не ги е харесвал ![]() ![]() -------------------- In a world so far away
At the end of a closing day A little child was born and raised Deep in the forest on a hidden place Mother never saw his face... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Опа, добре си дошла. В другото си инфо споменаваш, че майка ти ти е показала сайта и форума - хвала!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опа, добре си дошла. В другото си инфо споменаваш, че майка ти ти е показала сайта и форума - хвала! ![]() ![]() това е друго момиче - аз случайно намерих този форум докато си ровех из google ![]() -------------------- In a world so far away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Опа, хахаха.
![]() Прости на кака си. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здрасти.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
здрасти може да спретнем някое мачле
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти. ![]() не не ми е червена косата ![]() и все пак много хора ми казват че съм руса ![]() -------------------- In a world so far away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
ами здравей!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() Може да изиграем някое мачле ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
да отговоря на `Xandria` - предпочитам готик метъл и ако става дума да предложа някои групи - не съм сигурна в стиловете защото и самите групи са ми напълно непознати, дърпах ги от някакъв сайт: All my faith lost,Abney Park, Goth Town ,Lunnada, Narcoleptic Dreams, Moorehead ,Shamrain Shamrain са добри,останалите са ми неизвестни. ![]() P.S.забравих да спомена и Xandria ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:27 PM |