![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
дано да го вкарат в затвора и да му дадат от хлъзгавите сапуни
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
То истината за тия отдавна лъсна
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Атака са измет!!
За тях са лумпените и пълните неудачници!! Срам и позор за България! Или пък е логично? Простотията вирее добре у нас, май това е извода! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Четох нещо подобно оня ден в Netinfo...
Забележете на какво попаднах в един от коментарите към текста: "А АТАКА е хрантутено подразделение на руската агентура у нас с основна цел лизане на кремълски нужници и затъпяване на народа с дивашки популизъм и "православни" дрънканици." ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Прави сте! Да живее ДПС!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
И ЕвроРома покрай тях!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Атака като се изчистят може и да стане нещо от тях. Симпатизирам на политически идеи като техните, но май в България няма да ги бъде. Щото то бива слободия ама чак пък толкова...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ей сега ги гледах по сутрешния блок на btv... Наред с явлението путки в политиката, се заражда ново - лумпени...
Иначе единственото нещо, което мен ме интересува, е да се спрат някак автобусите с турци (които идват, гласуват в редичка за ДПС и се прибират в Турция), на следващите избори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Това колкото и да не ти харесва, няма как да се направи по човешки начин. Защото би означавало и брат ми примерно, който е в Америка, да не може да гласува. Всеки с българско гражданство трябва да има право да гласува. Да ти отнемат гражданството, ако не си се прибирал еди си къв си период в страната, е безумно. Аз поне не виждам изход точно от тази ситуация.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Англичаните прилагат именно този метод и не виждам защо да не стане така и у нас. Какво го вълнува човек България като не се е прибирал 5 години примерно. А дори и да го вълнува той не може да е обективен при гласуването си, защото малко или много е бил извън кухнята на нещата прекалено дълго.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От друга страна пък, понякога можеш да прецениш нещата по-добре, гледайки отстрани, не мислиш ли? Не е толкова просто.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ще гледа отстрани благодарение на иначе толкова обективните национални медии... но да, наистина не е толкова просто.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
ДПС ги ненавиждам само малко по-малко от Атака. Евророма не желая и да ги коментирам даже. И abductor и Радо реагираха безкрайно елементарно. Като няма какво да кажеш, по-добре е да помълчиш малко.
Да отричаш Атака не значи да приемаш ДПС със или без техните обръчи. Това е такъв срам! Какви националисти са тия? Какво са направили досега за България. Само разделиха народа на "расисти" и "предатели" и ни срамят в Европейския Парламент. Вие представяте ли си, какъв срам ще е, ако чуждестранните медии, решат да отразят случилото се. Слава богу, вече е късно. Не стига че нагло използва глада, гнева и отчаянието на хората, ами им се подиграват по такъв нагъл начин. Атентат било! Аз съм вече 3-та година в чужбина и се информирам предимно от BTV, ТВ България и няколко различни електронни медии. За по-добри медии не се сещам, като изключим в-к "Капитал", който нямам възможност да получавам. Връщам се често и се интересувам много от България, от това, как живеят хората(близките и приятелите ми са там). Имам възможност да сравнявам австрийската с българската политика.(резултат от това мога да забележа, как Сидеров преписва от Хайдер и др.) Хайде да направим анкета, дали да ми бъде отнето правото на гласуване! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ С най-голямо удоволствие ще ти го отнема заради:
Цитат ДПС ги ненавиждам само малко по-малко от Атака.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Aбе Атака са си чиста мафия,откъдето и да го погледнем.Факт си е...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Атака като се изчистят може и да стане нещо от тях. Симпатизирам на политически идеи като техните, но май в България няма да ги бъде. Щото то бива слободия ама чак пък толкова... Ами като се замислиш,ако всички партии се изчистят,може да стане нещо от тях.Нали се сещаш -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Aбе Атака са си чиста мафия,откъдето и да го погледнем.Факт си е... ![]() Ако си направиш труда да прочетеш малко материали, относно това, къде са отишли парите на бившите силови групировки и на Държавна сигурност, кой какво е приватизирал през последните години и т.н. мафиотски истории (в Интернет има доста такива материали), може да достигнеш до по-други изводи, а именно, че най-големите мафиоти ни управляват в момента. Стига сте се поддавали на глупостите, разпространявани от медиите, те целят да единствено да отклонят погледа на обществеността от истинските проблеми. Що се отнася за гласуването - не мисля, че това за петте години е глупост, нещата трябва да се решават от хората тук, не е редно бъдещето на държавата да се решава от хора, които не живеят тук (а и една голяма част от тях нямат намерение да се връщат НИКОГА, освен разбира се за да се порадват на евтино пиене и курви през някоя отпуска, веднъж на 5-10 години). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат ..може да достигнеш до по-други изводи, а именно, че най-големите мафиоти ни управляват в момента Естествено,че го правят...то в българската политика общо взето почти всичко си е чиста мафия.Дори и сегашният ни софийски кмет откъдето и да го погледнеш пак си е такъв.Просто политиката ни като институция си е корупция и мафия,това е... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Цитат Какво го вълнува човек България като не се е прибирал 5 години примерно. А дори и да го вълнува той не може да е обективен при гласуването си, защото малко или много е бил извън кухнята на нещата прекалено дълго. да, и затова нека гласуват САМО ТИЯ, дето остават тука (с тенденция към увеличаване на ромското население и постпенно изчезване на младите българи) и после: що имаме 3-ма министри турци в министерски съвет!!! Абе, ние България ли сме или Турция?! ![]() ![]() и по-скоро: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
В момента не сме в положение да гласуват само хората, които живеят в страна, нали?
![]() ![]() Това, че управляващите в момента са мафиоти не прави по-малко смешни и идиотски изцепките на Атака, abductor. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Разбира се. Коментара беше за мафиотите. Между другото такива изцепки правят, при това най-редовно, и депутати от сяквите им там партии. Само че в единия случай нещата се раздухват, а в другия се потулват
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ясно е защо сега се раздухват, нали?
![]() ![]() С такива неща не трябва да се примиряваме, хора. Да правим максималното, което зависи от нас, де - само тогава имаме право да се оплакваме. (Вмятам само, че основния проблем е не този, че българските турци идват от Турция да гласуват тук, а че го правят и там с няколко часа разлика. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мафиоти, турци... с подобни, буквално пенсионерски, лозунги АТАКА влязоха в Парламента. За мен беше въпрос на време да сгазят лука. Сега по-интересното, в тази връзка, е как точно ще се развият нещата. Не за това искам да говоря, обаче...
Мисълта ми беше за "мафиотите"... или "комунистите"... или "царя"... Опа, аз май изброих всичко ще ни е управлявало през последните 15-ина години. На фона на тази картинка, от вечни оправдания и самосъжаление, започвам да се убеждавам, че далеч не само управниците са виновни за дереджето на този уж толкова интелигентен (rofl) народ. А колкото до ДПС... Брей, вие много информирани се извъдихте, бре. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Що се отнася за гласуването - не мисля, че това за петте години е глупост, нещата трябва да се решават от хората тук, не е редно бъдещето на държавата да се решава от хора, които не живеят тук (а и една голяма част от тях нямат намерение да се връщат НИКОГА, освен разбира се за да се порадват на евтино пиене и курви през някоя отпуска, веднъж на 5-10 години). То тези няма и да гласуват. Сигурен съм, че по-голямата част от интелигентните хора, които живечт в чужбина, са къде къде по-добре осведомени и с мнение, отколкото много живеещи тук. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Още в първите дни на парламента от ОДС предложиха едно решение на проблема, което може да се прилага трудно и да изисква вмнoгo време за организация, но засега като че ли ми се струва най-разумно: да бъде премахнато двойното гражданство. Вече има такава практика в Полша. Чувал съм поляци неведнъж да ми се оплакват, но аз го считам за редно.
Svetyl, право на глас не се отнема заради политисчески убеждения. Иначе досега сто пъти да са ти отнели твоето. С право. Тази страна има нужда от зелена патрия. Въпреки това се надявам след ГЕРБ още дълго да не се появяват нови формации, защото вече се изнервям. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нека да не казвам какво мисля за предложени8ето на ОДС, защото съм твърде пристрастен.
ГЕРБ сега е това, което беше НДСВ преди 5 години - формация около фигурата на спасителя, месията, който обещава да оправи всичко. Миналия път не стана и нещо не мога да разбера, защо най-вероятно пак ще мине същия номер. Иначе темата въобще не е за това. Тия от АТАКА този път просто сгафиха главоломно. Докато се правеха на патриоти и само кряскаха от трибуните, можеше и някой да си помисли, че все пак защитават някакви си там идеи. Дори можеше и да им прости гаврите с историята по време на митингите им на 19.02 и 03.03. Дори и измежду глупостите, които сипеха, да има много истина, която поне донякъде да ги оправдаваше, вече нямат правото да обвиняват когото и да било. Поне за моне това беше моментът, в който спрях дори да се съмнявам дали евентуално това не е някаква смислена партия. Ако, това, което твърди този студент, който е карал болния си дядо, е вярно, тия заслужават най-строгите възможни присъди. А малоумният им, начинаещ, PR, който е решил, че е добра идея версията им за случилото се да е, че е имало атентат срещу Сидеров и Чернев, би трябвало да се гръмне. Просто по-голяма тъпотия не знам дали можеше да измислят... Сериозно! Аз щех да се оправдая по 234823478 по-смислени начина. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още в първите дни на парламента от ОДС предложиха едно решение на проблема, което може да се прилага трудно и да изисква вмнoгo време за организация, но засега като че ли ми се струва най-разумно: да бъде премахнато двойното гражданство. Вече има такава практика в Полша. Чувал съм поляци неведнъж да ми се оплакват, но аз го считам за редно. Дай ми предложение как ще постъпиш ако живееш в две държави, примерно Италия и България, и движиш общ бизнес между двете??? Нали се сещаш, че тук дори имот не можеш да си купиш без гражданство, а там ако гонямаш, нямаш право и фирма да си основеш??? Само пример. Двойното гражданскто не е гъзария, а нещо много важно и полезно. Тук не става дума, за това дали се имаш за българин, или дали ти пука за упреавлението и политическата обстановка. То така излиза, че веднъж щом излезеш, вече няма да имаш право на бюрократичен (така да го наречем) живот в невероятната ни страна. Че държавата трябва да се отрече от хората, които не живеят САМО в нея. Ами, то тогава защо да се връщат? Не са само турци гласуващи за ДПС хората извън България, замислете се! Хайде, разпердушете ме сега ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След като в EC вече има такава практика, едва ли е толкова невъзможно да се въведе и унас. Въпросът е, на каква цена би станало това и дали си заслужава. Гласуването на българи с двойно гражданство за ДПС е твърде слаб аргумент. В този смисъл съм съгласен с теб и нямам намерение да те разпердушинвам. Аз съмият не подкрепям предложението, но, да си призная, не се сещам за по-добро. Струва ми се, че единственият начин влиянието на тази партия да бъде отслабено е да и се създаде алтернатива, т.е. да се реформира бавно и постепенно етничесткия модел. Може да не стане в този живот. Така че, стига сте го мислили! За сега държавата има и по-сериозни проблеми от ДПС.
Стефане, знаеш ли, кое е най-лошото? Има немалко хора, които вярват на версията за атентата. Тъжно е, колко много фанатици има. Други твърдят, че Черенев е постъпил правилно. Трети си затварят очите за инцидента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Тъжно е, колко много фанатици има. E, фанатици не е най - точната дума...малоумни е по правилна... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля, че ще повърна... но преди това ще ЗАЩИТЯ АТАКА. Мили смехурковци, я си помислете колко такива изцепки на хора от други партии е имало. Ако кажете, че не е имало няма да ви повярвам. АТАКА сгафиха да. И понеже всички ги мразят захапаха тоя скандал ама така стръвно го захапаха че просто... да, нека разкарат Чернев, то тъй като гледам скоро в тая партия депутати няма да останат. Плюйте ги продължавайте, затваряйте си очите за другите лайнари дето ни управляват. Смятам, да наистина го смятам, че ако АТАКА вземат властта с правилните хора, ще е добре. Не защитавам Чернев, защитавам АТАКА... Идеите им са страхотни... реализатори няма.
Между другото Оф топик: Милет Тракия??? ![]() ![]() ![]() Дано сте обръщали внимание... После кажете че именно Атака са малоумни! -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^ А сещала ли си се, че от едно известно време на хората просто им писва, като виждат, че не им се предлага никой стойностен, за който да гласуват? С гласуване, от трън та на глог....айде без...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Светъл: Пич, Чернев би и стреля по момче, каращо болния си от сърце дядо към болница... Ще ме извиняваш, но АТАКА не просто "сгафиха".
![]() А идеите им, поне повечето, са добре звучащи, но на практика неизпълними. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
MadHatter, не, не съм се сещала.
![]() ![]() "Атака" са смешни, Swetyl. Наивно е да им се вярва на каквото и да било. Ако бях видяла нещо, което реално да са направили до сега (освен приказки), нямаше да имам нищо против тях. Сашо е абсолютно прав. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Svetyl, порасни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вашите забележки са справедливи. Не става въпрос, че не съм порастнал, нито че смятам, че Чернве е невинен. Да той е виновен. Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи. Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро.
И пак питам, Милет Тракия??? -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никаква идея нямам какво е това, съжалявам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драги съфорумници, преди да наричате Атака както и да е, защо първо не се поразровите за информация за Милет Тракия.
Давам жокерче: Това е турската Атака образно казано. Тия хора искат Българо-Турска федерация. Не зная дали още съществува тази организация, но доколкото съм запознат би трябвало. Спонсорирана е от някакъв богат "граф" от турски произход, който нарича българите уроди... Обиждайте си Атака, бъдете слепи за другите безобразия. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи. Е, като изключим Чернев и Сидеров, май на практика изключваме Атака ![]() Светъл, Атака няма да прокарат идеите си. Никой и никога не е имал такова намерение! За мен това са хора, подлъгали избирателите си с красиви небивалици, за да влязат в управлението, водени от лични цели и амбиции. Не обърна ли внимание, че именно Сидеров и сие бяха едни от най-големите защитници на депутатския имунитет? Мафиотите - вън от Парламента, а? Ми, ОК! Цитат Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро. ROFL... Цитат И пак питам, Милет Тракия??? И к'во? Това че някакви олигофрени се правят на сепаратисти означава, че трябва да подкрепим друг подобен елемент? Или да излезем по минитнгите на Атака, в отговор, като отмъщение? Да бе! Да не говорим какво бъдеще изобщо имат подобни идеи... А и аз въобще не смятам, че турците са някаква особена пречка за държавата. Ама докато има риби да се връзват... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, за това ли ставало дума.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милет Тракия. Дали тези не се появиха тъкмо заради Атака? Както и да е...нито са в парламента, нито щe събират десетки хиляди в центъра на столицата, за да рутят правителството. Не ми пука за тях.
Светъл, ще ти се наложи да ми дадеш един пример за добра идея на Атака. И не ми говори за национализация, моля те, че получавам сърцетуп. Малкото луди, които вършеха някаква работа в тази партия се изнесоха преди около месец. Визирам Банкова и Христов. С нетърпение очаквам и на Берон да му се скъсат нервите. Баници! Мекици! Баници! Мекици! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса...
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами национализацията си е добра идея на Атака... свалянето на имунитетите също. Ебати зомбитата сте. Abductor, благодаря за инфото
![]() *пожелава си успех в порастването. Между другото искам да направя едно важно пояснение. За мен е все едно дали Атака или някои други ще оправят държавата. Що пък да не е Бат Бойко, въпреки че пък за него още по-малко ми се вярва. Моля ви дайте пример кой трябва да оправи България??? ОДС? БНС? НДСВ? ДПС? Пропуснах, сред добрите идеи на Атака съзирам и премахването на ДПС, защото то си е партия на етническа основа. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
България не може да чака да бъде оправена от някого.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Права си наистина. И все пак не смяташ ли, че трябва да има някой там горе дето да оцени, че си си подредил двора?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е той, който ще го оценява.
![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак съм съгласен. Там е работата, че депутата не си върши работата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му Точно това е смешното, abductor. По ирония на съдбата по време на дебатите парламентарната група на "Атака" беше сред най-ревностните противници на запазването на имунитета. Днес обаче, те вече са на друго мнение, напомня "Дневник". Иначе съм съгласен а autumn, че Атака и организацията Милет Тракия са взаимно свързани, като второто може, в известен смисъл, да се разглежда като следствие на първото. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
бе започвам да се чудя защо парламента завзе функциите на съда ...
по презункц ия всеки е невинене докато вината му не се даокаже в съда . защо тогава парламентът ни прие декларация, която едва ли не осъди чернев. доколкото знам си има съд за тая работа. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е той, който ще го оценява. ![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. Пропускаш деликатно факта, че има 3 власти, а не само законодателна. Държавата трябва, освен да произвежда качествени закони, и да следи за спазването им. А Svetyl, не мислех, че си чак такъв фашист, наистина. Ако обичаш, се замисли, колко е лесно да си краен, когато си затвеаряш очите за същността на нещата. Маргинализирани радикали има във всяко общество. Включително и българското, и турското. И се използват едни други като плашила за да оправдават безумията си. Тъжно е, че толкова хора се поддават на такива манипулации. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че не съм го споменала не значи, че го пропускам. Нали именно в спазването и контролирането на тези закони се крие разковничето.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса... Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. Това са фактите другото е празни приказки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sep, че съм краен, краен съм. Но не си затварям очите за същността на нещата. На България й е нужна крайна партия като Атака, но не и управляващи като Чернев.
Така мисля, разпъвайте ме... или се смейте. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Викам да се смеем.
... То е тъжно, ама кво друго ни остава. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъжно е да... направо... ще си сложа титла:фашист
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последното, което й трябва на България в момента(че и когато и да било) са идиотски радикализми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, кажи какво и трябва?
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Со кротце, со благо."
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"... и со малце кютек."
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сами не си вярвате
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми да му свалят имунитета и ще се види всичко... вече не знам на какво да вярвам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами погледни и тази новина, Светъл. Честно казано и аз се обърках.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Aхахахаха,какво ли не измислят и какви ли локуми не разтягат.Чернев бил "жертвата",а истинския виновник-шофьора на Сидеров...да бе,сигурно
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ето това, деца мои, вече е сериозен опит да замажат. Но едва ли ще мине номера.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Естествено,че няма да мине...колко ли хора ще повярват на тая скалъпена и идиотска история.Чернев кротка овчица,контролирана и пожертвана от Волен Сидеров и злия му шофьор.Какво ли не измислят хората...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еби го и у прасето дето ме събуди в сутрешния блок на btv. Сега ще си мисля цял ден за бахур...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Svetyl
имаш едно по-ранно изказване, че Атака имали страхотни идеи, но нямали добри изпълнители... Замислял ли си се, че е етака с почти всички партии? Страхотни идеи и обещания и никаква реализация - има и една друга разлика обаче между тях и Атака - в Атака лумпените са много повече, отколкото в другите партии. Те са типичните смотаняци, които търсят вианги вината в другите - в слуая турци, цигани марсинаци и пр. И като помислиш, след днешните нови разкрития по този случай...нещата с Атака наистина заприличаха на пародия вече... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Melhaer, така е, но не съм чул партия да иска СПРАВЕДЛИВА И ТОЧНА промянва в конституцията, нито да се обявява против американски бази в България, нито да иска национализация на царските имоти...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе странно защо, питам аз, при положение, че народа е с теб, че ти вчрва, че гласува за теб, трябва да си режеш САМ клона???? То Атака само тва правят ебаси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Именно!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В мен започва да се прокрадва идеята, че Волен Сидеров е бил някаква марионетка на Берон... след последните изявления... дано не съм прав.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Човек, ще те обидя без да искам, но ми се струва че упорито отказваш да приемеш истината.
И ето това, деца мои, вече е сериозен опит да замажат. Но едва ли ще мине номера. Аз дочух, че имало записи от охранителни камери по бензиностанции от чиито записи се потвърждавала тази версия. В смисъл това може да е поводът, накарл Чернев да разкаже истината най-наркая... Знам ли де. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Beelzebub приех истината. Истината е, че Атака в този си облик са фиктивна партия. И въпреки всичко симпатизирам на такива идеи.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
ами то е ясно правителството иска да премахне Сидеров и плаща на оня Свинхед Чернев да даде неправдиви версии и накрая да каже че Сидеров го е накарал да лъже. И така всички доволни
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
уфф атака тва, атака онова ... всички партии имат изцепки ама ся като че ли всички са се наговорили срещу тая и за други даже не споменават ... а какво ви дреме въобще?
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
уфф атака тва, атака онова ... всички партии имат изцепки ама ся като че ли всички са се наговорили срещу тая и за други даже не споменават ... а какво ви дреме въобще? Стадния принцип мой човек. Обединяват се,забравят различията си за момент, ![]() После старата песен,на нов глас,почват да са ядат помежду си. Винаги е било така. ![]() -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе странно защо, питам аз, при положение, че народа е с теб, че ти вчрва, че гласува за теб, трябва да си режеш САМ клона???? То Атака само тва правят ебаси. Ами това е разликата между хитър и лукав политик като Доган, и един искрено глуповат човек, като Сидеров. Първия използва етносите в България като марионетки, втория е като дете на което му е дадена скъпа играчка. Но аз от политика и от курви не разбирам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
мисля, че сега му е времто да видим истината:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото тая седмица Атака навършва една година.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Простотия -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-December 05 Потребител N: 1084 ![]() |
Така!Че Партия "АТАКА" няма да я бъде е ясно,дори и мисля че до следващите избори партията няма да съществува!!!Така става когато един иначе много начетен и интелигентен журналист(какъвто несъмнено е Волен Сидеров) тръгне да се занимава с дела от които не разбира!!!Просто политиката не е за него!!!
Първо създава национлистическа партия точно когато такава най не ни трябва!Европа се обединява все пак и ние натам сме се запътили.........Уж Второ хората с които Воленчо се гласеше да ни "върне БГ"се оказаха сбрани от кол и въже!Хора които и грам не ги интересува бъдещето на родината,а са в партията с цел да влязат в парламента и веднага да се разграничат от широко прокламираните идеи на партията,и да минат независими депУтати(пример при тайното гласуване за съставяне на парламент....партия АТАКА олекна с трима души наведнъш.......) Трето:Медийно внимание:В момента е огромно но негативно,факт който е логичен след непрестанните издънки напоследък.Мда Партия се прави с хора на които можеда се разчита и най важно да си разбират от работата си.Да могат,свен митинги по националните празници и организирани побоища в парламента и извън него,да правят политика и работят за БГ. А като се замисли човек те един бесен старец не можяха да свлаят от дървото па кво острава за друго:))))) ![]() А за последния случей,почти съм сигурен че Павел Чернев няма нищо общо със случилото се! Познавам се лично с него и знам че просто той не би се издънил по такъв начин!! Г-н Чернев е един от хората които се опитваха всячески да замажат гафовете на Волен,а той си забърса З.....А с него!!!! Абе в крайна сметка случея няма да го потулят като този в Пазарджик(двойното убийство),защото АТАКА пречи на останалите партии да си играят техните си игрички а останалите партии(партии със широка медийна подкрепа,и завидни обръ4и от фирми{ДПС,БСП,НДСВ}) няма да се оставят некви нацоиналисти да ги разиграват!!! Както и да е,само че накрая се оказваме пак ние излъганитеХората гласували за АТАКА са го направили с надежданещо а се промени и те да живеят спокойно,а не през ден да им се ограбват къщите,да им се пребиват децате,да им се пребъркват чантите,и т.н...............на когото са обирали вилата по три пъти за една година ще ме разбере........Думата ми е че които са гласували за тая партия са го направили за собственна безопасност,с надеждата че това ще спре!!Тях не ги интересува дали АТАКА е партия за която е ясно че е нереална и няма да я бъде дълго Тяхги интересува техните домове да са в безопастност,и като се приберат на вилата си да не я намерят без покрив!!!!!В предизборните обещания АТАКА направи логичен и разумен ход за спечелване на гласове,обаче след изборите разумните ходове на партията станаха равни на нула. Хората видяха,те ще запомнят и на следващите избори гласувалите ще са с 300 000 ДУШИ по малко. И накрая ще завърша с девиза на БНС "Когато правото се превърне в безправие-съпротивата е задължителна" ![]() Христос Воскресе!!!!!!!!!! -------------------- Когда находишься в гостях-
Не думаешь подчас: Ах, чем тебя, любезный друг Накормят в этот раз?.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има време до следващите избори, ще видим дали си прав.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
може би зомбираните еврооптимисти не са най-доброто за българия. цялалта тая работа с еврейския съюз заприлича на колениченето пред великата блядска русия. атака внасят малко разнообразие в политическия ни живот и показват и другата страна на медала с еврочленството ни. а тази страна май не е много за пренебрегване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шаш
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Понякога престава да ме е срам от тия идиоти и се пръскам от удоволствие да им се смея. Колко много тъп трябва да си, за да отвориш тема като тази.
http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1087 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Не само, че е сатанистка, ами живее в една пещера в Норвегия и яде деца с лютеница. Всъщност е пристигнала на летище "София" с една метла, която е производство на фирма от обръча на Доган. Всъщност Райс е част от републиканското управление на Буш, което е подкрепяно от една доволно голяма маса християнски фундаманталисти от южните щати, но на слуховете от разходката яз София може да се вярва. Все пак 57 процента от избирателите на Атака са вишисти, а на митинга сигурно са били само най-кадърните 5 милиона от тях. AXAXAXAXAXAXAXAXXAX!!!!!!!!!!!!11111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това горе е от мен:-)
Но ей това вече ме убива...не смятам да го коментирам... http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1079 Замислете се, какви хора има по света! Как ще се оправяме с такива? Още една такава тема и вече няма да е смешно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, това е някаква форумна пародия, нали?!
![]() Прекалено тъпо е за да е толкова тъпо... Според мен, този форум е някакъв заговор срещу идеята "Атака"... Предполагам, че заговорът е от страна на етническото население на Марс. Но това е лично мнение. Не ангажирам никого. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, това е някаква форумна пародия, нали?! ![]() Прекалено тъпо е за да е толкова тъпо... Ами вече не знам, дали наистина ме питаш....толкова е абсурдно, че бих разбрал, ако ти не си повярвал...но това наистина е истинският форум на в-к "Атака" , а мненията са на истински хора...за съжаление. И тук въобще не става дума за циганите от Марс, а за ламята Цецка и нейните сподвижници! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе кво ли не съм чел по интернет, ама на такъв форум наистина рядко се попада. Кофтито е, че след 5 минути четене спря да ми е смешно, особено когато прозрях, че потребителите там си вярват на каквото пишат! Коментарът просто е излишен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Малко напомнят на форумите на новата вълна/прежда
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, а защо след като Чернев е причинил инцидента на магистралата, ще съдят Болен Свинелов?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чернев не е бил там, не схвана ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
бАТАКА са внедрени от ДПС не разбрахте ли?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
В България свестни политици няма!
![]() Със сигурност обаче ще се снимат с волйболистите ни които мачкат в Япония ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:36 PM |