![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
,макар че се рег-нах преди 2 месеца.На 20 god съм,от София,винаги съм обичала rock музика,но за съжаление твърде късно открих метъла,съвсем отскоро-може би половин година,откакто хлътнах,tака да се каже.Посвирвам на акустична китара,възнамерявам да се уча и на пиано(или синтезатор поне).Музиката е от изключително значение за мен,много обичам класическата.Хм,ами това е,което се сещам в момента
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Уелкъм
![]() Никога не е късно да откриеш музика като тази.Гледам пиано,китара си писала...ееех,изкуство.Аватарчето е много оригинално.Значи повечко рок,а кои са ти любимите групи? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре дошла!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Честито представяне.
Само защо бях останал с впечатлението, че си мъж? ![]() Иначе поздрави и от мен за 'класическия избор'. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз бях останал с впечатлението,че си мъж
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
благодарско,добре съм заварила,като гледам.
![]() ![]() ами,нямам някакви любими групи,защото тепърва има много да чувам,но от чутото досега харесвам helloween,Hammerfall,Manowar,Virgin Steele,Blind guardian,Evergrey,Metalium,Kamelot,Symphony X,Rhapsody,Sonata Arctica,savatage,King Diamond i Mercyful Fate...Judas Priest i Iron Maiden естествено ,хммм,Megadeth,а също така Слeър,Амон Amarth, и имам някакво странно влечение към Димму Боргир От класиката обичам Вагнер,Beethoven ,,Хендел,Вивалди,Чайковски... ох изтощих се ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Добре дошла все пак. Преставянето звучи страхотно...омъжена ли си?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
xaxa ne
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ благодаря
![]() ^хех,тя и твойта не е зле ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Но е стара. Сега съм с по-дълга коса
![]() Иначе видях, че към класическия метъл си добавила Амон Амарт. Една от най-важните и любими банди е за мен. Ще ми е интересно какво харесваш у нея:) -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Здрасти!
Аватарчето,много ми харесва,имаш ли го по-големичко? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ми,не
![]() ^^Ми за Аmon Amarth кво да ти кажа...Принципно почнах с heavy-то,ама наддавам по едно ухо и на други неща и те първи ми хванаха окото(пардон,ухото)още не съм изцяло запозната с концепцията им,пропуск,които възнамерявам да запълня,а като си представя на един концерт какво ще бъде,аууу!!!btw те ще идват на Монстерс Of Rock taq година ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат и имам някакво странно влечение към Димму Боргир Не само ти, здрасти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() Готини групи слушаш, най-вече Evergrey,Kamelot,Symphony X,Rhapsody,Sonata Arctica,King Diamond И аз също харесвам класическа музика. Любими композитори: Бах, Хендел, Шостакович, Григ, Брамс...и Вивалди а...и много готина снимка ![]() и имам някакво странно влечение към Димму Боргир Защо странно?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ами защото по принцип не успях да се зарибя по блека,(макар че Димму били 'комерсиализирали ' стила,както ми разправят )
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Лъжат просто са си много добри
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла все пак. Преставянето звучи страхотно...омъжена ли си? ![]() а ти? ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^нещо не разбрах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Тц тц тц. Браво, браво - никога не съм предполагал, че се кефиш на такива работи - баш кат мене
![]() п.п. Що Savatage е с малка буква?!! ![]() п.п.п. Откъде успя да я изкопаш тая снимка? Никога не съм те виждал толкова сериозна?! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аа,в бързината съм се объркала ...са ше поправя грешката.
снимката си е мн.яка,тихо ся ![]() шит,не мога да редактирам стария пост.преживеи го. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^нещо не разбрах ![]() Някои хора си имат жени, а другите гледаха да им припомнят този фак т. Та по между другото добре дошла, много яки неща слушаш и много яка снимка имашшш ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да бе,зацепих.мерси
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Рано или късно всички зацепваме де
![]() Добре дошла и от мен ![]() Сигурен съм, че тук ще намериш приятели ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Aз си нямам жена
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък си имам 2
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
благодарско,добре съм заварила,като гледам. ![]() ![]() ами,нямам някакви любими групи,защото тепърва има много да чувам,но от чутото досега харесвам helloween,Hammerfall,Manowar,Virgin Steele,Blind guardian,Evergrey,Metalium,Kamelot,Symphony X,Rhapsody,Sonata Arctica,savatage,King Diamond i Mercyful Fate...Judas Priest i Iron Maiden естествено ,хммм,Megadeth,а също така Слeър,Амон Amarth, и имам някакво странно влечение към Димму Боргир От класиката обичам Вагнер,Beethoven ,,Хендел,Вивалди,Чайковски... ох изтощих се ![]() Все хубава музика ! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
благодаря,благодаря
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Добре дошла, Ferril!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошла и от мен макр че и аз съм нов но съм госто приемен а межди другото слушаш хубава музика брао и ме радва това че можеш да свириш на различни инструменти брао кадърен човек си ти
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Добре дошла, Ferril! ![]() ![]() Може да е почитателка на BloodRayne 2 ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ето,Велзевул отговори вместо мен
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 17-April 06 Град: Purgatory Потребител N: 1298 ![]() |
Здрасти!
![]() -------------------- Once living, once loving
Now dead and unforgiving... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
здравей
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^^Да, но ако гледаш внимателно, сега не е точно Велзевул, ами Бирзевул
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей, Ferril. Хубава снимка и хубав аватар. Успех с музиката, и весело прекарване във форума!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^дам..е аз съм си кьорава
![]() ^мерси ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не бре, просто имаш дарба. Преди време никът ми беше Beelzebub
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
така било значи
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Рррррррррр... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 03:29 AM |