![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Късно снощи финландците Lordi спечелиха гласовете и сърцата на Европа и съответно конкурса. Гърция бе премазана от костюмираните чудовища - догодина Евровизия ще се проведе в страната на победителите - Финландия. За повече информация по събитието: http://www.eurovision.tv/
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Така е, беше наистина готино... честито на всички ни, рок музиката най-накрая получи своето признание в Европа...
![]() Макар, че победата не беше задължителна. Достатъчен беше факта, че Финландия реши да се представи на този конкурс с Лорди. И все пак - ура за триумфа! Чудя се дали и в България скоро ще се случи нещо подобно ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Наистина си е радостно събитие. Не съм вярвал, че те ще спечелят.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Много хубава новина!Време беше на Евровизия някой да покаже какво значи хубава песен.Поклон за Lordi
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^A така.И аз се радвам изключително,най-сетне стойностна песен.За жалост в България със сигурност няма да стане така,ама какво да се прави...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В България за съжаление няма стойностни групи, в никой жанр.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Много яко, и аз го гледах. А водещите до последния момент не вярваха
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не можах да гледам, но се радвам на новината. Браво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
а как се казва песента с която спечелиха евровизия
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Hard Rock Hallelujah".
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
В България за съжаление няма стойностни групи, в никой жанр. Искренно ме заболя от това изказване.. ^^Hard Rock Hallelujah Аз пък не съм особенно радостна от тази победа. Удушете ме ако искате. Да се обосновавам защо ли? Истинската музика (не знам какви са Лорди дефакто) не е за всеки. И някаква такава 'печалба'... мода е, както споменах. Не ми се спори, нямам сили, сигурно съм и неподготвена. Не ми и пука. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
схващам кво имаш на изпредвид но кво да се прави не може да се избяга от комерсиализама и показноста но както и да е все пак аз съм доволен от победата на Lordi
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
В България за съжаление няма стойностни групи, в никой жанр. Не съм съгласен. В момента се сещам за няколко, култови български групи ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Абе Лорди са си смешнички, а и песента с която се представиха е супер глупава.
Но все пак това беше една голяма победа за метъла - освен, че получи официално признание и популяризиране с тази награда, също така и накара милиони комерс-тъпаци да се пръснат от яд! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Браво бе, ебати!
Догодина ще спечелят Distorment с "Путка ти майна(feat. Хр. Стоичков)"... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^PAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHEHEUSPA
Eвала ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 9-December 04 Град: Sofia Потребител N: 688 ![]() |
Moje Lordi da ne se haresvat na vsichki, no spored men po-vajnoto e che te napraviha probiv v konservativnoto ervopeisko mislene i pobediha vsichki kuhi barbita i nekadurni gay-bandichki.
![]() -------------------- YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD
~Lady of Fire~ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Moje Lordi da ne se haresvat na vsichki, no spored men po-vajnoto e che te napraviha probiv v konservativnoto ervopeisko mislene i pobediha vsichki kuhi barbita i nekadurni gay-bandichki. ![]() нема ко да се спори по тоя въпрос така е ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абсолютно го заслужаваха пичовете. Няма да говоря за моди и незнам си кво, просто са добри. И ме радва че цяла европа го призна.
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Лорди може да са палячовци и смешковци обаче за това което направиха евалата ... доколкото за комерсиализацията все от някъде трябва да се чуе че музиката в европа не е само в стил шакура аш ми кура и таркан маркан и т.н.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
На Lordi бях слушал няколко песни и ми бяха харесали. Специално тази, с която спечелиха конкурса не беше кой знае какво, но поне беше забавна.
Иначе мен не ми пука дали групата, която печели е метъл или не, стига да е добра. Хм, като се замисля и да не е добра пак не ми пука особено. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
На мен лично ми харесва факта, че Лорди успяха!
![]() Колкото до Брбитата, то се знае - ![]() А тая която ни предстви там заяви, че било нагласено м/у държавите... Не го вярвам особено! Радвам се, че дори комерсиални Лорди забиха всички куклички и гримирани момченца в земята!!! Браво!!! ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Хм, да! Много яко за Lordi!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Исках да спечелят тези приятелчета, само за да видя след това реакциите на водещите и публиката, не ми харесаха иначе, а пък номера с крилата - хахахх, тъпанарщина. Ако трябва да съм напълно честна - ни една песен от цялата Евровизия не ме грабна.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 09:00 PM |