![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!!
Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми според мен не трябва да си постоянно облечен/а като метъл/ка за да си такъв
и тоя кадето ти го е казал е бил някво лике което не знам за кво се мисли ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Дрехите хич не правят метъла. Това е обсъждано в този форум точно 21395815 пъти, по дяволите. Аз като нямам нищо общо с разните железни ризници и садо-мазо атрибути, да не би да ме прави по-малък фен на тази музика? Никъде не е казано, че задължително трябва да си личи по дрехите. Това са разни фанатици, които те си знаят защо се обличат така... няма лошо, де. И аз едно време като бях 1.40m ходех с тениска на Maiden, за да се показвам из училищата каква музика слушам. Това е ограничена работа, според мене. На един концерт некви метъли щяха да ме бият, понеже "кво правел тоя скейтър тука", абе, я бей, бе - "а кво правите вие тука, а?".
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ААААААААААААа! Трябва да има точка от правилата-"Не създавайте тема, която се повтаря с още тринайсе."
Иначе по темата, дрхите не те правят метъл. Но пък да отидеш на метъл парти и само ти да изглжедаш различно, пак е глупаво. То е малко като да отидеш на бал по шорти и да ги питаш, хавайските ми зелени шорти ли правят тъпия ви бал? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Според мен е прекалено глупаво да се мисли че облеклото е водещо когато искаш да покажеш своите мисли и чувства и разбирания
Да си метъл не означава да се обличаш във гнусни черни дрехи или да ходиш на концерти само за да показваш на приятелите си колко много скъсани билети имаш Истинския метъл е в душата и сърцето си такъв не е нужно да го показва очевадно ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Що бе, нали т'ва е целта, да сме различни от масата
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Еми да
доякъде си прав ![]() когато си по-различен от другите се стремиш да го покажеш а всъщност защо е нужно ? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Но пък да отидеш на метъл парти и само ти да изглжедаш различно, пак е глупаво. thats retarded. E, ебати, как да ида? Не си спомням някъде да бях прочел "Концерт само за облечини като бесни метъли". Както си ходя на улицата, така и си ходя навсякъде, ебал съм му майката как трябвало да бъда подходящо облечен and stuff. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На концерта на Machine Head отидох по кецове и нагоре супер нормално
никой не ме погледна на криво ![]() примера не е особено подходящ но все пак е показателен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това са глупости. Тотални.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
ОК изяжте ме,че се повтаря темата... Сори, ще гледам по-внимателно 20-те страници с теми...
![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Предполагам реакцията е такава, тъй като вече на всички им е писнало от подобни въпроси.Да, много теми от този род имаше- най-метъл град,трябва ли да носиш кубинки през лятото,когато е 40 градуса само за да си тру,мислите ли че метълките са красиви или са просто некъпани подобия на момичета и т.н.
![]() *** Не се затормозявайте така, не си давайте класификации като "метъл" и "не метъл", не се ограничавайте до някакви норми(какво да носиш,как да се държиш,тру ли си),просто слушайте тази музика и и се наслаждавайте, защото е зверски хубава! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
ае тва е тъпо,
![]() ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
ОК изяжте ме,че се повтаря темата... Сори, ще гледам по-внимателно 20-те страници с теми... ![]() Не е нужно, ако използваш онзи линк там горе в дясно "Търсене" По темата: [пост][/пост] -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
^^ Що бе, нали т'ва е целта, да сме различни от масата ![]() Е да де, ама ако обстоятелствата го налагат? Ами аз като се връщам от работа, където протокола изисква да съм с черна пола до коляното, черно сако и бяла риза и седна да лоча бири в локалната метълска кръчма? Нали ако някой даже ме погледне накриво, ще трябва да му натроша ръцете? Пък да не подхващам изобщо въпроса за разните смотльовци, дето са наденали по една тениска на едикояси яка метъл банда, като всъщност идея си нямат за какво иде реч. Блах. Това с дрешките е страшна дивотия. Аре да пребием някой, а? -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Що бе, нали т'ва е целта, да сме различни от масата да не говорим, че като цяло бягането от шаблона и масата е друг вид и шаблон и приобщаване към масата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз пък мисля да почвам да се нося в светли цветове... Свършиха ми тениските на групи, а не ми се дават пари за нови
![]() А тия смотльовци с едната блузка наистина ме дразнят, но все си мисля, че вече времето им мина. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Аз мисля, че по-важно е човек да има музикална култура,и това го определя дали е голям фен.Рабира се яко е да изразяваш по-някакъв начин музиката която слушаш, но по важно е музикалната култура на човека.Познавам и много позьори, които вообще незацепват от музика.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
мене едно ми е интересно .. кво ви пука другите кво мислят ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
По темата: [пост][/пост] Ето ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Тука всички казвате едно, а иначе си се обличате като първия селски метъл.
![]() /me puts tight pants and some eleet cannibal corpse tshirt -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^А метъла прави ли те дреха?
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Дрехите не могат да те направят метъл. Ако беше така, то тогава всеки позиор сложил метълска фланелка и прилепнали дънки, или пък кожено облекло и т.н.т, щте е най-големия метъл. Метъл си когато обичаш, разбираш и слушаш метъл.
То и аз веднъж с едни приятели щях да си ям боя още малко. Седнахме в една рок-метъл кръчма да пием по бира-две ![]() Отделно от това,.... като го гледах, може би аз като съм слушал метъл, той си е играел още на люлките. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 24-May 06 Град: Разград, България Потребител N: 1361 ![]() |
Не виждам нищо лошо да се обличаш както си искаш... Дори и да се обличаш като метал и да не си толкова знаещ, мисля че главното е това, което става в сърцето ти. Не е нужно да знам подред всеки един вокалист, китарист, басист и т.н. за да съм велик металист или пък да знам всяка една група, историята на метала или някакви такива глупости. Важното е като седна да се изкефя на хубавата музиката.
А това за 'селския метал' беше най-голямата простотия, която бях чувал до сега. КОИ са тези селски метали ffs? Много ги разбираш осеща се... -------------------- I live the way I type; fast, with a lot of mistakes.
Rabidus satis ut is iustus vires opus. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ми некви селяни дето ме дразнят... как кои?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 24-May 06 Град: Разград, България Потребител N: 1361 ![]() |
И ги познаваш по външния вид? Евала ти бия... на тебе и на ffs.
EDIT: Може би full telepathic abbilities. -------------------- I live the way I type; fast, with a lot of mistakes.
Rabidus satis ut is iustus vires opus. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Много ги разбираш осеща се... Много ясно. Аз съм селянин, батко и търсим отмъщение сладко. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Тука всички казвате едно, а иначе си се обличате като първия селски метъл. ![]() /me puts tight pants and some eleet cannibal corpse tshirt Не е вярно...аз се обличам като първия нещастник ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
сори но диалога който провеждате е банален и изтъркан много пъти съм чувал подобни неща
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Когато бях на 16 се мъкнех целогодишно с кубинки, тениски на любимите си групи, обърнати кръстове, нашивки, и изобщо всякакви аксесоари, които трябваше да ме направят метъл. В това, разбира се няма нищо лошо. Проблема идва, ако тази мода продължи и след като вече не си тийнейджър. Винаги ми е било ужасно смешно когато видя някой на средна възраст, облечен по този начин. А ако въпросният човечец има бирено коремче, говори колко му е shit, и как life sux, и в същото време не си мръдва и малкия пръст, за да промени нещо, тогава вече е не само смешно, но и трагично. Всичко е с времето си, и е нормално да отмине в някакъв момент.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
хм...аз май съм казвал ама слагам метълските атрибути и тениски само на концерти...иначе тези дни ходя като чалгар с един бял панталон и ризка
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
TerminalFrost значи тряя се обличаш така само като си по малък.Ми то ако си ти харесва и като си на 30 да си ходиш с кожено яке и кубинки къв е проблема.Така си те кефи така си ходиш.Верно е нали, че вече там се появяват други фактори, които идват от тесногръдието на хората,но ако имаш възможност да си ходиш как си ти е кеф екстра.Ако си фен на някоя група примерно защо да не си носиш тяхни фанелки.Същото като си фен на някой отбор.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Сори, че се намесвам по-скоро в личен спор, но никой не е казал "трябва"
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
![]() ![]() ![]() по-по-миналата седмица се бях наконтила за дискотека и хоп-троп в Адамса преди нея - та само ни се чудиха дали сме над 18 - никакво лошо отношение ![]() А ти защо си се сдухала изобщо това ми е питанката ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
TerminalFrost значи тряя се обличаш така само като си по малък.Ми то ако си ти харесва и като си на 30 да си ходиш с кожено яке и кубинки къв е проблема.Така си те кефи така си ходиш.Верно е нали, че вече там се появяват други фактори, които идват от тесногръдието на хората,но ако имаш възможност да си ходиш как си ти е кеф екстра.Ако си фен на някоя група примерно защо да не си носиш тяхни фанелки.Същото като си фен на някой отбор. Сори, че се намесвам по-скоро в личен спор, но никой не е казал "трябва" ![]() MadHatter, благодаря за подкрепата. Идеята ме беше точно тази, но очевидно не съм успял да я изложа правилно. Исках акцента да попадне на А ако въпросният човечец има бирено коремче, говори колко му е shit, и как life sux, и в същото време не си мръдва и малкия пръст, за да промени нещо, тогава вече е не само смешно, но и трагично.. А аз познавам доста такива хора, които и преди 10 години бяха такива, а сега ме отвращават. Vlad, добре знаеш, че нищо не "трябва", нито пък е задължително. Всеки може да се облича така, както усеща, че може да изрази най-добре себе си. Дрехите не правят принадлежност към някаква идея, а ако някои мисли, че е метъл, пънкар, рапър или чалгаджия заради дрехите - тогава спокойно ще може и да се оправдае с облеклото си винаги когато не може да признае собствената си неспособност да се справи с нещо, например - "не ме взеха на работа, защото бях с тениска на Cannibal Corpse", и т.н. Колкото до носенето на тениска на любимата група, или отбор - не го правя, защото вече не ми харесва. Преди ми харесваше, но постепенно ми омръзна. От онова време ми остана само косата, а когато и тя ми омръзне - ще я подстрижа. Но това няма да значи, че съм предал музиката, която харесвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Ами да. Който е метален, му идва отвътре да навлече черното по себе си. Не говоря за железата, това е в краен случай. Но поне рокерийката. Аз си я нося на работа например, щото се чуствам по-добре, отколкото ризката на цветчета.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има го момента Хъ, че може да на някой да се наложи да се облича официално или с униформа, а така се придобива навик, вреден или не, всеки си решава. Но е факт.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Факт е, затова избягвайте места, където ви задължават да носите униформа!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Що бе кво лошо има.Ставаш войник и по цял ден ше се носиш с камуфлажи и кубинки
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прекрасно! После краката ти стават на
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Що бе кво лошо има.Ставаш войник и по цял ден ше се носиш с камуфлажи и кубинки ![]() ![]() Пич, ако си бил 2 години в казарма като мен, няма да се сетиш за кубинки цял живот. Мразя ги ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, това е интересно, наистина.
Аз си признавам, все още не съм бил, но и да отида, за 6 месеца, омразата няма да е така силна. Дето викаш за 2 години... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
На никого не пожелавам това което съм преживял за тези 2 години. Стискам палци на тези които не са влизали да се отърват ако могат. Пожелавам ви го най-искренно.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дотук успешно се съпротивлявам (5 год.), но ако дойдат и кажат. Идваш!
Няма да се правя на пу..а. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Не разбирасе!!!! да си метал стана много модерно и много хора злоупотребяват...най-ги обичам тия дето слушат Slipknot,Linkin Park,malko Rammstein...с уважение към групите но да се обличаш като Gothic металиска и да слушаш т'ва...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва е щото ти си ънтрю
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Не разбирасе!!!! да си метал стана много модерно и много хора злоупотребяват...най-ги обичам тия дето слушат Slipknot,Linkin Park,malko Rammstein...с уважение към групите но да се обличаш като Gothic металиска и да слушаш т'ва... ![]() +1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
stage тогава моля те убий ме, тъй като приличам на пънк пък слушам към момента предимно хардкор и съм същия позър.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз ходя смъкнат.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 29-November 03 Град: Пловдив Потребител N: 339 ![]() |
Само не ми стана ясно ... след като всички вие твърдите, че не дрехите правят метъла метъл, тогава как можете да определяте, че някой се обличал като чалгар и т.н.... не дрехите правят чалгара => няма чалгарски дрехи.Иначе не .. дрехите нямат никакво значение.. аз лично не нося метълски тениски.. нямам и намерение да го правя, не за друго, а заради всички "велики" "тру" метъли, които се появиха напоследък, нищо против момичетата и момчетата, ама не искам да ме определят като един от тях
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 14-May 03 Потребител N: 109 ![]() |
аз пък ходя както ми е кеф. кога кат метъл, кога не; както ми е удобно. нямам намерение да седя пред огледалото и да се кипря с обеци, железа и тн. за да изглеждам кат некъв зъл метъл. а и хич не ме е еня кой к'во ще си помисли кат ме види. боли ме патката за бай хуй от село долно нанагорнище.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
stage тогава моля те убий ме, тъй като приличам на пънк пък слушам към момента предимно хардкор и съм същия позър. ![]() ![]() +емо Кажи кога и къде ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Емо!
Безспорно. Вече толкова добре влизам в ролята на такова из виртуалното пространство, че дори забравям да го добявя в редицата на това което съм. Та щом такава готовност да удоволетвориш молбата ми - 09.06 пред Блек Бокс след Хейтбрийд. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Ми аз пък имам ярко розова блуза, на която пише So not bothered и много си я обичам. Ама това значи ли, че понеже не обичам тъмни цветове и целия ми гардероб е само с много светли и цветни дрехи, не мога да слушам междувременно Daemonarch, Dark Tranquillity, Lamb of God и т.н. всякакви си други жицарски дивотии? Или забраняват ли грозните, черни дънки, тениските с кофти кройка и определено кичозните дрънкулки по ръце, вратове, уши, зъби и т.н. на Едикойси да се размазва всеки път като си пусне Eagle-eye Cherry или Пол Саймън? А? Я почнете да мислите, не бъдете тесногръди сополанковци. Ще почне да ви става скучно. Нищо не може да ви направи металяги. Нито дългите коси с нацъфтели крайща, нито лошия поглед.Дори да си подмените всички стави и кости с титаниеви, пак няма да станете такива. "Метъл" не е философия, не е религиозно-политическа глупост. За Бога, вземете се в ръце, това е музика и само музика. Наслаждавайте й се, тя е за това. Не музиката определя нас, ние я определяме.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
"Метъл" не е философия, не е религиозно-политическа глупост. За Бога, вземете се в ръце, това е музика и само музика. Наслаждавайте й се, тя е за това. so god damn right А тука (малко надолу) обсъдихме преди време с Морт въпроса за философията на метъла: http://www.metal-world.info/forum/index.ph...1&st=&p=entry enjoy -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Захапвам lelqLora и ffs веднага!
Метълът е филосовия и религия и пътят и истината и живота... Тая музика не е само музика- тя е и начин на мислене (какво казвате на новодошъл във форума, когато каже"Любя много Дженифър Лпез и Коста Моркофф"???). Аз лично не показвам метъла в себе си на околните и никой не го и забелязва (въпреки кичарата), но вкъщи- при семейството и при другарите съм такъв какъвто се чувствам в сърцето си, без значение как е облечено красивото ми и атлетично тяло! ![]() -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Захапвам lelqLora и ffs веднага! Метълът е филосовия и религия и пътят и истината и живота... Тая музика не е само музика- тя е и начин на мислене Сигурен съм просто, че след време като си прочетеш този кретенски пост, ще осъзнаеш какво си изрекъл. Аман от фанатици просто, без ни най-малка представа да си имат за какво иде реч. Метълът ти, философията ти, религията ти, пътят ти, истината ти и животът ти е поп-фолк. over. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Аз пък си мисля че ти не вникваш в нито една моя дума.
Не мисля че съм фанатик, не бих и продължил тоя спор след този пост, но нима не уважаваш моето самоопределение и саморазбиране като метъл. Аз не го натрапвам нито на теб нито на който и да е било друг, просто изказвам несъгласие с коментара че "метъла не" е показва принадлежност към определена група (дори да е на религиозна основа, въпреки че за мен религията е един фарс)! Едно въпросче: колко от феновете на Имортъл си представят езеро с розови патета докато друсат тикви на концерта им? -------------------- "Шшш, демби..
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебаси майката! С лопата да ви рине човек!
edit: Четох го пак онова представяне. WOW! Бях позабравил интелектуалната мощ на Mort. В момента си тикам онея два реда отзад, заради абсолютно непробиваемието му аргументи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... но нима не уважаваш моето самоопределение и саморазбиране като метъл. Аз не го натрапвам нито на теб нито на който и да е било друг, просто изказвам несъгласие с коментара че "... Да бе. Клати ми се ръката. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опс, някой май няма търпение да ме плесне... Като бях още по-малък леля ми си изпробваше силата на замаха върху ухото ми- кофти детство! Оттогава левия ми крак изостава от десния с 13,27 см. на всеки 3 крачки
![]() Абе да си призная малко си попрекалявам, осъзнавам го! Но нали няма идеални хора ![]() http://store2.data.bg/ivobm/teen%20shcool%20outfit/ Дрехите не ни правят по умни, нали? ![]() -------------------- "Шшш, демби..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
ОТГОВОР: Цъ
-------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм бил чавдарче
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
хаха баси киното. Никога не може метъл да се стане от дрехите. Тва е пална простотия. Ако не си слушаш музиката- и да се обличаш и не пак ще си " ПОЗА">
![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пална простотия е меко казано
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
ok
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат 9. Забранява се създаването на повече от една регистрации от един потребител с цел писане във форума от името на няколко души. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Абсурд, половината ми познати(най - вече съученици) са почнали да се обличат като метали а слушат чалга, направо подивявам! И то щото около нас почна да се навърта някав метал(уж), който по мнението на момичетата е "страхотен"(агггрр). Ся носят тениски на Iron Maiden и Manowar примерно и си тананикат "гъци гъци"
И после дрехите правели метала..... ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз пък мисля да почвам да се нося в светли цветове... Свършиха ми тениските на групи, а не ми се дават пари за нови ![]() А тия смотльовци с едната блузка наистина ме дразнят, но все си мисля, че вече времето им мина. ДАНО ![]() Аз ходя смъкнат. +1 Удобно ми е така и така и ходя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Дрехите са без значение! Ама никакво! Музиката е просто добър начин за разпускане, кво общо има тя с дрехите!?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^+
Ето още една причина, поради която са невероятно смешни и изкуствени, особено на тази възраст. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
аз карам на камуфлаж черна тениска кубинки - понякога
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ам, не виждам нищо лошо в това децата да ходят изсулени, даже и аз го правя. Знам, че това е запаземата марка на неометълчетата, но все пак как да си скрия протекторите под някакви по-тесни дънки? Пък и какво да се преобувам ли, защото кецовете и те станаха много фешън напоследък - с тях карам, с тях ходя - удобни са ми, красиви са ми. Тениските обичам да са мнооого широки, да ми прикриват слаботията.
...Не дрехите правят метъла, а музиката му ![]() Имам приятелка, слуша power и heavy и се облича... бих казала добре. Има хубава фигура и къси поли и високи обувки с по-прилепнали блузи с дълбоки деколтета й седят страхотно и си слуша метъл и ходи по концерти да пийва биричка и да се кефи на любимата си музика ![]() И все пак аз се мъкна в черно от как се помня ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Нема такъв филм естествено. Всичко е до възраста, донякъде психология и професия.
Аз едно време съм бръмчал по кръглото, квадратното и ромбоидното с 102234 пирамидки по якето - медни, месингови, алуминиеви, метални и поцинкованоламариноцинкови ![]() ![]() ![]() А, моем и гол да слушам, и без гащи също ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А, моем и гол да слушам, и без гащи също ![]() ![]() Е, то по принцип човек като е гол се предполага че е без гащи... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз не ходя облечен метълски, малко или много, защото не ми дават(мъниче съм, к'во да се прави). Но все пак имам скътани в къщи нашийници, пирамидки, шипове и разни такива глупости, които никога не съм носил (не съм чак толкова безнадеждно превзет готик фен). Най-много някое суичърче с Rhapsody или HammerFall.
Според мен не е важно дали приличаш на онези превзети хорица, дето носят тонове шипове и пирони по себе си, или носиш розово и лилаво със сърчица, ако харесваш музиката, това е достатъчно за да наречеш себе си метъл. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^ Mъниче...моля те ще ме убиеш...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Така е дрехите не те правят метъл но виновен ли съм че ми е хубво да се обличам само във черно и със суичъри на различни групи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Виновен си.
Ако ги нямаше тия суетшърти, гол ли щеше да ходиш? ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Тей си е, по добре една хубава и стилна блуза, отколкото един суичър... А нашийиници и кожени гривни ме дразняяят!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Изключете гривните от коментарите си. Гривните са едно отделно изкуство.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
То е ясно, че дрехите нищо не те правят, защото това си личи по това какво говориш, и какво правиш, и изобщо дрехите от естетична гледна точка или от приличие - ок, ама за такива спекулации като: вижте ме! това се вижда от километри и едва ли се нрави много.
Дрехите може хубаво да ти допълнят настроението към дадена музика. Случвало ми се е да искам да облека точно определен цвят или нещо, ей така за настроение. А в това отношение: кой ли е измислил черното като емблематично за стила. Има много хубави нюанси на синьото, зеленото, лилавото, които чудесно се съчетават и с най-депресарската, и с най-бруталната музика. И сега последно за гривните и другите аксесоари. Аз не мога да търпя да имам нещо по себе си, не дай си боже на врата! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
хахаха, този човечец, май е порядъчно тъп, за да казва това
![]() ![]() За да се наречеш метъл трябва да го почувстваш отвътре. Да успееш да почувстваш музиката, по някакъв начин да се слееш с нея. Тогава дрешките и аксесоарите си идват на място ![]() Познавам две момичета, които се носят с черен грим, черни дрешки, правят се на големите работи и най-вече на метълки ![]() ![]() Една тяхна велика фраза: "Cradle Of Filth и Dimmu Borgir са във война" ![]() Та тъй че... не дрехите те правят метъл. Тези две дами са доказателство на моите думи -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^Пич,няма връзка при тебе.Няма.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
идеята ми беше да дам доказателство, че не черните дрешки те правят метъл
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имам приятелка, слуша power и heavy и се облича... бих казала добре. Има хубава фигура и къси поли и високи обувки с по-прилепнали блузи с дълбоки деколтета й седят страхотно и си слуша метъл и ходи по концерти да пийва биричка и да се кефи на любимата си музика ![]() Евала ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аре момичета да си направим по една инвестиция в силикон, да сложим 20-сантиметровите токчета и деколтетата до пъпа! Къса Тигрова поличка и палто от норки...обици като люлки на папагали(24 каратово тенеке!) и рязвяващта се леко накъдрена платинено руса коса...Да станем двоинички на любимите ни Иванаааааа,Анелияяяяяяяя и Диманаааааааа! Ох забравих Кааааааааамелияяяяяяяяя извинете ме... оп саааааааааао оп саааааааааа...Къде сте Софияяяяяяя! оп оп оп...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Според мен не.... щото има и такиа дето се обличат като метъли ама са си чисти чалгари... ставал съм свидетел ама тва е отделна тема... Иначе като питаш някои дали слуша метал щи каже да слушам Linkin Park
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 29-December 06 Потребител N: 1757 ![]() |
Еми донякъде дрехите показват на хората що за човек си! Не можеш да се облечеш така при положение че отиваш на метълска кръчма...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Оф.. аз никога не съм се разкарвал с кубинки, само тенис-маратонки нося и в повечето случаи бели, даже нямам и една тениска или блузка на нито една група.. Май не съм метъл..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък ходя с кубинки ,с камуфлаж и съм в момента с суитчър на Сикс Фийт ,имам пентаграм на врата.
Но ...Разликата между нас е в дрехите ,а не в любимия музикален жанр. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Аз съм под прикритие, от специалните части съм.
![]() Обаче иди обеснявай на хората, че да си сложиш пиърсинг не много метълско, казваш им, че няма нищо общо, но.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пиърсингът е съвсем друга култура.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!! Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() и аз сам имал такива проблем просто защото един ден не сам излязал с "метал" дрехите си ![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Дам мене Distorment ми се карат, че нося пуловери на концерти:((((
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Хахахаха така ти се пада
![]() ![]() Едит:Аз ходя само с камуфлажни гащи....Но за голяма жялост...С тъпи групи на суичарите си...Скоро трябва да си направя щампа няма на каде... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе човек ,нали суитчъра ти топли какво значение има дали са КоРн или ...де да знам
![]() Изобщо толкова повърхностен си ,че няма на каде поече ,но ...ще се оправиш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Да не би да си военен
![]() ^^Лол....Ами...System Of A Down,SlipKnot (който е якичък),Manowar (вече не ги слушам)....оооо имам един на Linkin Park (това беше в началото на метълската ми кариера ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^и аз имам фанелка на Линкин Парк...мислех да я изгоря, но от нея става супер пижама...избягвах да я нося вкъщи когато приятелят ми беше с мен...сваля без да пита, щото много ги мрази...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:50 PM |