![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 8-June 06 Град: и аз не знам, ама е забавно Потребител N: 1395 ![]() |
Такам, аз съм Мария (мразя това име и ще съм ви много благодарна ако не ме наричате така)
аз съм просто едно изродче и то доста твърдоглаво такова, винаги правя каквото си искам и никой никога в нищо не може да ме убеди. Ооо, чудо обичам да слушам музика (никой не би се сетил за тва нали), от известно време се опитвам и да свиря на барабани (без тъпи изцепки, забавно е само до 1 момент, а за мен той отдавна е минал), като за сега това е най-голямото ми начинание. Толкова от мен за сега, ако някой иска да знае нещо повече за мен (силно се съмнявам в това) винаги може да попита(отговор не е гарантиран) -------------------- No you can’t reach my love
so go or be mistress of my dreams No in my life there’s no room for you As you know your flesh is what I want Dark desire dressed in black You try to turn me your back But you desire me Like a darkness desires you |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошла приатно постване
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Здрасти!Какви групи слушаш?
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Опа, Мара Отварачката!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси какви неща бих и причинил на тая...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре дошла,любими групи/стил, такива неща?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Някой много жестоко я е настъпал по носа и джуките
![]() **** Здрасти freaky ![]() Това с изродчето и "ши прая кот си искам ве ей" ще го израстеш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
[i]Pablo Francisco: "Maria... Fernando mi amigo... Ese coochi coochi... Por queeeeeeee... Por que Maria....." "Huanito, Fernando... es muy grande... y tu... chaquito..." [/i]
Който е гледал това култово филмче се сеща за какво става въпрос ![]() Иначе добре дошла ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 8-June 06 Град: и аз не знам, ама е забавно Потребител N: 1395 ![]() |
мисля че съм втрещена.... дам така е, стресирахте ме за има няма 5 минути, отивам да пия 1 успокоително и после ше видим
-------------------- No you can’t reach my love
so go or be mistress of my dreams No in my life there’s no room for you As you know your flesh is what I want Dark desire dressed in black You try to turn me your back But you desire me Like a darkness desires you |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
WELLCOME...
-------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Добре дошла.Я верно кажи кво слушаш.
(wo)Man Of Sorrow,Страхотен аватар! ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти, Freaky! Много сладурско представяне!
![]() Браво за барабанистичните ти начинания! ![]() Брат ми е барабанист и ме научи на някой друг ритъм, ама с кардана въобще не се оправям ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре, то се е видяло че ше се наложи да си призная кво харесвам, а всъщност това са следните групички: Children of Bodom, Cryhavoc, Sentenced, Soulfly, Warmen, Machine Head и съм абсолютно сигурна че изпускам нещо, ама както и да е на мен все не ми излиза бройката, така че може и всичко да съм си написала
@Voice_Of_Glass още не съм стигнала много надалеч, все още се мъча с едни рок бийтове, в момента изучавам и 1 соло, а за кардан още и дума не може да става, ама се развивам... -------------------- No you can’t reach my love
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Групите кефят
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Привет!!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 09:37 PM |