![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Споделете кога за вас е било най-хубавото време в живота ви, има ли някакъв определен период, в който понякога се връщате, и който винаги ще помните.
Моето най-хубаво време беше 1994-1998, един много особен период, лудост, романтика... После нещата се промениха. Не че сега е сиво, и безинтересно, но тогава... разбирате ме, нали? Бих искал да мога да се върна там, поне за малко. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
2004-лятото. След тежка, емоционална пролет исках да се усамотя-сам със себе си. Отидох на село.
![]() Но не искамд а се връщам там. Искам да съм с хора и не искам да съм на 17. ![]() Има и още де, но засега толкоз. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
nai-nai-hubavo mi beshe detstvoto...a ina4e nai-nai-hubavo e kogato ne si sam
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Когато немаше ни GSM-ми, ни интернет. Това е голата истината. Разхождаш си се с едно кило в раницата и никой нищо няма да ти каже. Събирания с останали от квартала/у-ще, вършене всичко заедно. Гонят те разни чичовкци да те изкъртят и прочие. Имаше UNITY. Сеа, от коза съм станал малко тъп. Най-якото е, че каквато музика съм слушал преди десет години, например, си го слушам и сега.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Искам да вярвам, че ми предстои...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да, знам. Ами моето детство не беше съвсем нормално, хич даже, но имаше отделни моменти които помня с радост. Например периода от 94'та до 96'та...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Винаги предстои, да. И аз съм на това мнение.
Дори и в крайни случаи - " Сега съм стар, болен, глупав,изнемощял,затормозен, а едно време - млад, безгрижен, луд... ей какви времена бяха." ; "Едно време като имах две ръце, два крака, и зрение... беше по-добре..." А най-ми е неприятно някои като каже :"По мое време..." Сигурно звучи с голяма доза ирония, но съм сериозен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
2004-лятото. След тежка, емоционална пролет исках да се усамотя-сам със себе си. Отидох на село. ![]() Но не искамд а се връщам там. Искам да съм с хора и не искам да съм на 17. ![]() Има и още де, но засега толкоз. и аз имах един такъв момент миналото лято обаче бях с кръсника ми и се напихме много брутално в продължение на 1 седмица -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
детството по принцип - безгрижно, безоблачно, щастливо, игри, приятели...
![]() преди няколко години беше кулминационният и най-приятен момент - 1 месец в Англия на лагер. ![]() ![]() сега е останала само носталгията и всичко започна да става все по-тежко, откакто започнах да раста и на акъл... и така се наредиха периодите, че не мисля, че ме чакат по-добри... върви от зле към по-зле ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() поне спомените са хубави (еййй, ама се изказах като някоя дъртофелница на смъртен одър ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
мисля че е сега...14 години хич не са много,но сега се чувствам неуписуемо щастлива-ще уча музика-нещо за ,което нямате представа колко се борих. Имам прекрасни родители и приятели! досега не съм се чувствала толкова добре...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
най-хубавото време в живота ми ще е трудно да определя - всеки един различно преживян период блести самостоятелно
![]() гледам да се радвам на всяка интересност, че после с още по-голям кеф да си спомням за нея ![]() Пък иначе да разправям примерно какви съм ги вършела лятото на... в Равда едва ли ще е интересно ![]() ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Искам да вярвам, че ми предстои... .... аха, и аз.. И осъзнаваш,че може и утре да умреш и така и да не си имал времето на живота си.... ![]() Нямам такъв дълъг период - дни,часове и хайде отново. Понякога се връщвам в тях с усмиква, понякога се мъча да ги забравя. Няма да успея. Не искам да успявам. ![]() Но сигурно нещо е пред нас.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
мисля че е сега...14 години хич не са много,но сега се чувствам неуписуемо щастлива-ще уча музика-нещо за ,което нямате представа колко се борих. Имам прекрасни родители и приятели! досега не съм се чувствала толкова добре... ![]() ![]() Hmm...kude i kakvo to4no 6te u4i6?S instrument ili? ------------------------------------------------------------- Az sum na periodi...nema nema i kato vlqza v sriq i... ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Осми и девети клас, тоест 2003-та 2004-та. Бях нов, бях истински, вярвах...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Според мен повечето неща в живота зависят до голяма степен от светогледа на човек. Ако сме с положителна нагласа...е по верочтрно да ни се случат хубави неща, докато ако непрекъснато говорим колко ужасен ние живота и как видите ли "защо се на мен" и се обезверим, нещата наистина започват да отиват на зле.
Макар и на мен да са ми се случвали разни лоши неща през краткия ми почти 18 годишен живот, мога да твърдя че сам едно адски щастливо дете. Имала сам всичко от което някога сам се нуждаела..прекрасни родители, страхотна сестра която много обичам, приятели, всичко...Не наште не са богати, в много от случайте дори сме се чудели как да свържем двата края, но все пак щом мога сега спокойно да си стоя спокойно вкъщи и да си джъткам в интенет, значи все пак можем да си позволим и малко поскъпи развлечения( да го наречем така) И при все че сичките тези години до ся са били прекрасни...мисля че тази последната беша най - хубава, запознах се с много нови хора, някой на които сега държа адски много и които ми помогнаха да намеря именно онази хармония за която стана дума вече. В думите на blame имаше много истина, човек никога не знае кога ще е последния му час, когато преди няколко месеца осъзнах това и започнах истински и осъзнато да ценя това което имам, започна моята приказка, И също като Slash ми се иска да вярвам че най - хубавото те първа предстой -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 14-May 03 Потребител N: 109 ![]() |
Преди 3 години, когато бях влюбен. Колкото и банално да звучи...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
последната зимна ваканция и миналото лято... но да се надяваме това ще го надмине
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Предстоят... Да ви еба и нсоталгията обаче.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Предстоят... Да ви еба и нсоталгията обаче. Ми какво сега, ти нямаш ли никакви сантименти? Хората са сложни същества. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Моят най-щастлив период като че ли беше 9 клас. Шапка на тояга, всичко е на 6...Интересности
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Koгато щях да се женя
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Преди 3 години, когато бях влюбен. Колкото и банално да звучи... По брутално от колкото си мислиш ![]() 2004-лятото. След тежка, емоционална пролет исках да се усамотя-сам със себе си. Отидох на село. ![]() Но не искамд а се връщам там. Искам да съм с хора и не искам да съм на 17. ![]() Има и още де, но засега толкоз. 2 години подред лятото се отцепвам за 1 месец и правя точно това ,само че включвам медитация ,трейнинг и трева. По темата:Много съм малък(16) още за да мога да преценя. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Да...и аз правя същото.Изключвам тревата. А за някакъв по-специален момент - може би детството(сега съм на 16, тъй че то не беше далечно) когато по цял ден не правих друго освен да скачам на въже или ластик с останалите.
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Осми и девети клас, тоест 2003-та 2004-та. Бях нов, бях истински, вярвах... Same here, с тази разлика, че това беше през 2001/2002 и 2002/2003. И че към изброените неща трябва да добавя и 'бях глупав'*, което пък може би е било пряко свързано с това, че съм бил по-щастлив ![]() * Глупав да не се бърка с наивен. Аз още съм наивен и вярвам, че най-хубавите мигове предстоят ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Най-хубавите моменти...
1994-тогава се уволних след 2 години шибана казарма. ![]() 2004-тогава се роди първия ми син Самуил. ![]() 2006-се роди втория ми син Ивайло. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
1993 - уволних се
1994 - роди се синът ми Бойко 2006 - ще кажа друг път защо ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
досега най якия период от живота ми е бил през 2002 и 2003 година
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ми все още нямам толкова щастливи мигове,за които да си спомням,но трябва да уча здраво,за да вляза в езиковата и ако вляза ще съм на седмото небе
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Най-хубавото време - 2003зимата -пролетта на 2005 най-бурните страсти най-горещите любови и най-горещата омраза..някак си тогава хормонния вихър правеше всичко много ярко и живо
Тогава откривахме магията на метъла \m/ и биричката и магията на Митака'с плейс (тогава още я имаше русенци знаят за какво говоря) е има още доста за живеене хоупфули но от този период са най-ярките ми спомени към които се връщам винаги с умиление какви са тия теми.... носталгията уж не гнезди по тези географски ширини -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
^ беше доста различно едно време да..поне там ама сигурно има хора,които сега им е по-кеф в сегашната обстановка долу..ние се примиряваме
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Да те утеша само.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурна ли си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
^ беше доста различно едно време да..поне там ама сигурно има хора,които сега им е по-кеф в сегашната обстановка долу..ние се примиряваме ![]() о, и аз съм имал удоволствието да пийвам в Митака като посещавах Русе от време на време - кръчма от класа! и да, музиката горе е с пъти по-добра! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
...а разправят, че ученическите години били най-хубави...
![]() какво тогава ни чака след това??? ![]() ![]() ![]() наивно ми се струва да сме кой знае колко оптимистично настроени. въпреки че бихме били по-щастливи, ако вярваме, че доброто престои... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Абе извинете, ама да попитам само, като наивен романтик, защо по дяволите оптимизма да е наивност? Оптимистично настроения човек може да мисли реално! Освен това огромна част от това да си щастлив, зависи от теб и от това как възприемаш нещата, какво взимаш от тях като поука, спомен и тн...въобще ВТФ?!
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ писах "наивно ми се струва" - думи, изразяващи лично мнение.
и отбелязвам, че това евентуално прави хората по-щастливи, дори и според такива като мен да е наивно. всеки избира. а колкото до "оптимистът, който може да мисли реално" - ако беше така, щяха ли да са разделени на оптимисти, реалисти и песимисти??? ![]() (не го ли обърнахме на философия? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
пeсимист - това е добре осведомен оптимист.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Освен това огромна част от това да си щастлив, зависи от теб и от това как възприемаш нещата, какво взимаш от тях като поука, спомен и тн... ![]() Отдавна я гледам тази тема и не знам какво да отговоря. Най-хубаво време за мен няма-и преди и сега, всеки ден за мен е хубав, но може би някои не чак толкова(ако съм имала проблеми или малки ядове), но какво са те в живота на един 17,18,19... годишен човек? Нищо.(това го казвам по повод някои негативни мнения,които мярнах тук). Ако човек приема всеки ден като най-хубав, би си улеснил много живота, щастието може да го има всеки, само да го оцени. (малко наивно звучи, но пък го написах с мерак ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз пък действам на принципа - много хубаво не е на хубаво, защото мисълта за много хубаво или за победа води до застой (Hammerfall - Living In Victory). Затова нямам най-хубав ден - всички са донякъде лоши. Винаги търся негативните страни и се опитвам да ги фиксирам, когато зависят от мене.
Също така се стремя да бъда обективен спрямо себе си, защото самоналиването на самочувствие обикновенно води до комични резултати, а обратното - до депресия. P.S. Това "наливане на самочувствие" ме подсеща за когнитивния дисонанс http://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_dissonance или баснята за киселото грозде, което е много често срещано явление. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се, вярно е, а тогава кое е златната среда между двете? ![]() Пълната обективност на възприемане на събитието. Т.е. да не си мисли човек, че гроздето е кисело, когато не може да го стигне. Или че е недъгав, защото не може да го стигне. Като казах "обратното" имах предвид самоубеждаването с негативни мисли, явно не бях достатъчно ясен. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
безспорно - концерта на Содом, концерта на Manowar и третия сексуален акт в живота ми...
скоро идва и следващия велик момент, но затова по натам.... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Beowulf четвърти акт ли ти се заформя...ше черпиш мръсницо
![]() Който както иска да си възприема живота и дните каааакто си иска. Има хора които се наслаждават на мъката и онеправдаността си от дън душа...което си е своего рода щастие. "Щастието е като нощното напикаване- всички го виждат но само ти можеш да усетиш топлината му" ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е ти просто сцепи мрака
![]() ![]() Та айде най-сетне да споделя нещо по темата....Най-хубаво време може да се каже, когато съм постигнал нещо.....и най-вече някой друг го е оценил....и някой друг...ето това показва, колко съм зависим от другите. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:45 AM |