![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Преди ходех доста по-често с мп3-ката,напоследък нещо я позабравям. (все и прецаквам слушалките
![]() Бая неща харесвам да слушам по улиците. Lamb Of God и Slayer напоследък са ми фаворите, но какво ли не пускам така. Дава някаква енергия, отвличане си е то градските мизерии. Проблема е,че по някога до такава степен се овличам,че ме гледат като тотален идиот.. Но пък като си имах хубава музика не ти дреме много. На даскало си мъкна музика почти винаги. А за ситациите - невероятно е да си висиш на пейка в градинки или някъде на всичоко,където никой не те вижда да ти виждаш всички и да слушаш нещо бавно и красиво.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Напоследък рядко слушам спокойна музика, обичам да слушам твърдо и да го увелича колкото могат да ми понесат ушите. Хората ми се пулят насреща, когато надуя музиката, но не мога да слушам тихо... Губи се въздействието.
Групи?... Всякакви, обикновено слушам по-агресивни неща, защото светът ме нервира, а спокойната и бавна музика още повече ![]() Мисля, че метълът е вид наркомания. Не знам друга музика, дето феновете й да не могат да траят без нещо да им бучи в ушите. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Слушам,да.Няма точно определен стил или група,които да подбирам специално за различните битовизми.Но преди 2 дни някаква кифла,която идея си нямаше какво се прави зад волана,се опита да ме обиди,заради това че съм пресякла ,преди да завие (чаках я 5мин...).Свари ме точно на RATM - Killing In The Name.Толкова power имах,че като се обърнах,ако не беше успяла вече да вземе завоя,щях да я смачкам.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема.
coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз не излизам без плейърчето си. В градския транспорт, като ходя пеша, навсякъде...просто не мога без него, не се чувствам пълноценно
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
Аз без MP3-то ми не излизам никаде. Ако го забравя ми е много кофти, щото само ми се пулят някви хора и някои даже ме гледат като марсианци и се изнервям! А когато сам с MP3 се кефа на музиката и не им обръщам толкова вмимание. За групите....хммм.... еми предимно Disturbed, Shadows Fall, Pantera, Hatebreed.... и рядко минавам на Ахат
![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
случвало ми се е да бера ягоди на метъл ...доста по бързо минава времето
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Мисля, че метълът е вид наркомания. Не знам друга музика, дето феновете й да не могат да траят без нещо да им бучи в ушите. Това, че не знаеш, не значи че няма друга музика... и значи колко си зле, както всички останали, които не знаят. Цитат И разбира се - слушате ли музика докато серете? Не виждам какво лошo има в това. Винаги, щом отида да сера благо, си пускам някакъв beat, понеже mp3 играчът е винаги в джоба ми. Цитат Свари ме точно на RATM - Killing In The Name. heh. Това ме кара да се усмихвам. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Ебати. Тъпата. Тема. Не виждам как темата можеше да бъде по-свестна. Какво разбираш под "нетъпа" тема? "Знаете ли дискографията на Машин Хед наизуст?"? Можеше да не ми осираш темата. А докато я осираше слушашше ли музика, бтв? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Естествено, че слушах музика. То точно това ми е идеята: нали уже толкова много ценим музиката, защото СМЕ МЕТААААААААААААЛИ а не някви смотани чалга курви, които си мислят само за пари коли и жени. Ами естествено, че всички слушаме музика навън. Освен ако нямаме съответното средство. Или както е в моя случай да ни е преебан кабела на слушалките. Обаче е много яко да си обсъждаме в кой град, в центъра и на коя улица коя група ни се слуша.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
пайайааха...помня как ти ско4их пред СУ пък ти си слушаше наи-спокоино музи4ка...тъпо е 4е като си сложа слушалките и нищо не 4увам,обикновено някои ме вика,вика,после ме настига и ме бута в гръб примерно..ахха баси неприятното изживяване е :)или примерно някои като ти говори в троля...ина4е куул,ама ако забравя да заредя плеиъра се задоволявам и със собствените си мисли...пак се отнасям на равно с това
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Или както е в моя случай да ни е преебан кабела на слушалките. Дам, това е изнервящо. При мене, за тия години отидоа четри декара. christ... -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tell me about it...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е това го мразя, да ми се преебе кабела. Напоследък слушалките на iPod-a нещо се преебават за отрицателно време и за всичко е виновен кабела...омръзна ми през месец-два да се снабдявам с нови слушалки, още повече, че са и скъпички :/ Ще си мина на старите ми Сони за 30 кинта, които за две години не са ми правили проблем
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Когато съм навън, почти винаги слушам In Flames - нещата до "Clayman". Установил съм, че са подходящи за всякакви разходки и всякакво време, много добре ми действат.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Взимайте слушалки А4Tech за мп3 плеър. Единствените слушалки тапи, които са ми изкарали 6 месеца без проблем.
Иначе не си е работа. Ходиш си навън и изведнъж без нищо едната слушалка млъква. Идва ти да изядеш другата. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Cant' fix it - destroy it.
До там стигнах със слушалките. Все по път тръгвам да оправям едната, другата взема че и тя спира и накрая изтръгвам и двете. ![]() Поне се успокойх,че не само с мойте става тъй. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И аз като се ядосвам ги изскубвам заедно с кабела. Инсарчър, откъде мога да си ги взема тези, които ми препоръча? В смисъл, навсякъде едва ли ги продават или
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мене ми се прецака целия плеър, ти за едната слушалка... Тапички Сони за леФче - издържат доста и лесно се прежалват после.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И на мен съвсем скоро ми се прееба плейъра, а е 290 кинта....обаче нацелих точно последния ден от гаранционния срок и ми го смениха за чисто ново
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо, има ги в компютърния магазин до дюнерите. На улицата, дето пресича Христо Ботев и по която минава 20. Мамка й, как се казваше тая улица?
18 лева са. И все пак не мисля, че е глупаво кой какво предпочита и къде. Не мога примерно в някакъв слънчев ден при 35 градуса и мараня наоколо да слушам Candlemass или по екстремен дуум. Това е музика за мрачно и сиво време. А когато човек пробва да слуша Kataklysm във буря, в която дъжд и вятър ти бият в лицето му става интересно друг изпитвал ли го е. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Много ти благодаря, значи може и да мина някой ден да си купя, ако скоро ми се прецакат отново слушалките
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не винаги. Само когато ми дойде музата или се сетя да си взема мп3 плейъра...
Opeth, Vintersorg, Devin Townsend, Evergrey, Dark Tranquillity, Spiritual Beggars, Pain Of Salvation, The Gathering... такива работи. В Морската градина, около морето (есен или зима) или просто докато чакам приятели в някое тъпо заведение. Из улиците избягвам да се мотая, досадно е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Явно всички неща са ти близко. Аз ходях на курсове за 50 мин с 2 превозни средства и пеша. Ако няма музика, ще издивея по пътя.
Миналата година пък пътувах по час и нещо за работа-като сметнеш и връщане. От единия край на София до другия. Иначе никой не обича да се разкарва. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
На секъде слушам! На улицата. На работа. В колата. По заведения (ако стане де). Ма най ми е кеф до като джиткам на компа, редактирайки хтмл-и и слушайки писаците на майка ми и тези на съседа от горе (скачащ трупешката върху плочата), както и на тоя капут под мене дето ми тропа по тръбите, да съзарцавам припева и осмислям "казаното" от Ким Петерсън в Abigal
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Аз навън си пея и свиря на шише. Иначе верно като сера, даже ако съм сам оставям вратата отворена.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Винаги когато трябва да се мотам сам си взимам плейъра и ми е мноо шибано като го забравя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хе, до супера, дето е на 50 метра, с плеър
![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Понеже съм индивидуалист и интроверт ( като Слаши...
![]() Забележително е доколко е способен човек да живее на автопилот в определени моменти- случвало ми се е да пресичам улица , без въобще да се оглеждам , камо ли да чувам някакъв шум от коли ( нали волумето требе да е на мaх...). Може и да ме погребат скоро. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ахахахах, и аз правя това от време на врем, случва се много пъти. Всичко е въпрос на късмет, пресичал съм булеварди така, ама нищо не ми се е случило
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами..аз като цяло си пресичам с слушалките. Просто се оглеждам по-внимателно нали.. Единствено когато пресичам прелеза си ги свалям. Независимо, че да видя и чуя влака е много по-лесно нал.. Ма просто там внимавам... Психика:")
Пък иначе в движение много често слушам радио.. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Преди няколко месеца се напих и си заебах дискмена в едно такси, сега съм с тоя на жена ми, ама трябва да й го връщам, така че ше си взема некъф мп3-плеър и нема да си го свалям от ушите
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Без музика просто не излизам...това ми е мания...в транспорта слу6ам наи вече хард работи...а като ме хване някое по тъжно настроение преминавам към нещо по-лирично...абе луд за жръзване с три думи...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ако се сетя да го взема-добре.Лошо е когато го забравя-50 минути път слушаш как дрънчи автобуса,просто е кошмарно
![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Не излизам без плейърчето ми... даже наскоро му добавих още 1GB памет и сега е идеално дори за екскурзия. Даже по последна статистика слушам повече на него отколкото на компютъра/уредбата...
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
С музика много по-леко се върви... та даже в такт. И без нея мога, но по-добре с нея
![]() Дори като съм без плейър си тананикам, че по-лесно - инак трябва да се мисли ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не си свалям плейъра, когато стм навън. Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта
![]() ![]() Иначе нямам нещо конкретно за слушане, когато ходя по улица и когато ходя по булевард и когато се возя в трамвай.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Доста често слушам музика докато сам по улиците.Даже винаги когато сам на път.Сега на mp3-то сам си записал PANTERA
![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
Ами аз наскоро си купих Mp3... Когато съм сама си слушам...
нямам точно определена група за из улиците... Пускам си това което ми се слуша в момента, но много рядко ми се случва да ходя сама някъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Биз музика ни излизам...И не само слушам ами и пея което едва ли е красиво преживяване за околните, не че ми дреме особено- не се чувам....на музика и спя - ного хубаво се дремка на Obituary или Brujeria обаче насън стават фалове...Горд попилятел на 3 уолкмена и 2 дискмена. Явно съм талант - няма техника която да не съм в състояние да разкатая...
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ся правя експеримент на тема как тапичките да изкарат повече от месец и дано успея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ КУпи си хубави-A4Tech, Philps. Може и Sony, но не стават за метъл. Похарчи поне 20 лева за споменатите марки тапи и ще имаш тапи за няколко месеца поне.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
сега пробвам схемата с подсилване на жака, който винаги се преебава с една малка техничнаи незабележима клечка около 2-2,5 санта и от 3 седмици няма проблем с едни тапички hama дето се късат на 5-тия ден.
доколкто до сонитата .... НИКОГА ... преди година-две си зех едни за 25 кинта и са скъсаха за отрицателно време ... преди около 6 години същата хава ... само марката им оства на тея тапички |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Много често слушам музика навън.Обаче съм си с дискмен за да мога да си слушам каквото ми скимне.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е ти по колко време ходиш на някъде хаха
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта ![]() ![]() Не е прилично да се криеш така от хората, но какво да се прави. ![]() И в градския транспорт е много по-добре, отколкото да слушаш по принуда чужди разговори. А музиката много успешно ми помага да игнорирам някои неща, които по принцип ме дразнят. Мисля, че единствено сред природата няма нужда да слушаш нещо, поне на мен ми харесва да възприемам гората, полето, нощта или където се намирам с всички сетива, без заместители и заглушители. И все пак, взависимост от мястото и настроението, може да се наложи да си пуснеш и някоя песен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Когато излизам из София, задължително вземам 2 неща със себе си - слънчеви очила и музика. Само така мога да се откъсна от това, което ме дразни, и да не слушам малоумни разговори в градския транспорт, клаксоните по кръстовищата, и да не виждам тъпи физиономии по тротоарите. Иначе рискувам да откача, наистина...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
A каот не виждаш тъпите физиономии, удряш ли се от време на време в някой стълб?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Внимавам (:
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
A4Tech - да добри са и засега съм доволна от тях
![]() хехе и аз най-често излизам с очилата и плеъра Иначе почти винаги съм с музика. Плейлиста се сменя когате ми скимне.. и с каквото ми скимне... Само пример - за месец 2-3 пъти и то все с коренно различни неща...Става интересно когато се вживея малко повече в текущата песен.. и я почна да си припявам или ме избие на "движения"... Весело е ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Ако са ми заредени батириите на дискмена го взимам винаги
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Горд попилятел на 3 уолкмена и 2 дискмена. Явно съм талант - няма техника която да не съм в състояние да разкатая... Мрач: 2 касетофона със CD player, поне един без, 2 уокмена, 2 mp3 player-а - това загина в ръцете ми. Сега съм с трети и съм много доволна, а касетофона дома е заменен от DVD LG 5.1, много готино, но ме принудиха да изключа буфера, защото (както и сама установих), цялата къща се тресе. Сега звучи като обикновено касетофонче, ама му свикнах. Нашите пак се дразнят, защото без буфер увеличавам звука повече ![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
буфера ![]() Тея буфери, дето се продават в комплект с двд плеър не са толкова мощни, за да тресат цяла къща. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
По улиците вече не защото нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши.Но последно време почвам по често да си пускам дискове на работа а и чакам включването на новото рок-радио ЗЕРОК.Някои ако знае кога стартира да ми напише ЛС магазина ще гърми от рок ха-
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
буфера ![]() Тея буфери, дето се продават в комплект с двд плеър не са толкова мощни, за да тресат цяла къща. Хехе, хаха, хохо... "буфер" ![]() Мда... тези, които са от готовите комплекти с DVD наистина не са мощни, но това не пречи да вдигат шум... Само дето няма да издържат дълго... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема. coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? А, забрави докато ебете можеше да го добавиш. Какво не те кефи да слушаш музика докато си навън бе пич? Ти май не си живял във времето когато нямаше интернет и mp3-ки и да имаш макар ималка възможност да чуеш нещо навън. Беше велико преживяване особено в компания на хеви метъли и носехме огромни касетофони, тежаха 100 кила, пиехме бири, обсъждахме какво ли не, а ти си недоволен, седиш си зад компютъра и обичаш да дразниш всички. Сега всеки може да има собствен mp3 плейър натъпкан колкото може да събере музика и като върви по улиците или пътува в тролея се кефи, че не чува простотиите на разни тъпунгери дето врещат от вечното си недоволство. Извинявай ако съм те обидил аз съм на 33 и съм от СОФИЯ и съм видял доста в тоя град и ми е писнало от недоволни хора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши Ама ти не беше ли на 30, да не искаш да кажеш, че има някаква пределна възраст за слушане на музика навън. Толкова много хора се разхождат със слушалки в ушите и на никой не му пука какво слушат или защо. Нито пък изглежда странно. Виждала съм и хора на по 40-50 години да си слушат и в крайна сметка защо не, щом им се иска. ^Слушате ли музика докато готвите? Не че нещо, ама на мен ми се случва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
слушаме и ние отскоро вече - редовно
![]() дргуго си е със SanDisk ![]() ![]() ако не си озвучаваш и скучните разкарвания в скучния град, няма да е лесно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Града хич не е скучен, стига да забележиш каквото трябва
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Градът е толкова сив, толкова противен....колкото и всеки друг голям град. Музиката навън ме кара да се чувствам жив. По-истински. То е като да ходиш с някого. Не си сам. Кой иска да ходи сам в тоя град?! Интересен бил...
![]() Цитат По улиците вече не защото нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши. Пхахахахахахахахах! Childish комплекси, а? ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Днес се сдобих с 1GB mp3 player и вече няма да ми се налага да слушам пискливия глас на оная пача, моята колежка, докато пътуваме.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Евала, само така с досадниците
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Има нещо много детско, искрено,наивно и красиво в това да си сложиш слушалките и да се откъснеш от света.
Иначе аз предпочитам да се отдам изцяло на музиката. Да я оставя да влезе в мен и да ме разкъса отвътре. А това няма как да стане докато върша някакви битовизми и с някакви пикливи слушалчици. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема. А, забрави докато ебете можеше да го добавиш.coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? Tази тема, вече я има. Затова не е добавена в списъка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди..... ![]() ![]() ![]() ![]() На мене един дядка ми я обърка с апарат за кръвно мухахахаха ![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реших си проблема с тапичките радикално ... Големите слушалки мачкат роми и ги правят на сапун
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди..... На мене един дядка ми я обърка с апарат за кръвно мухахахаха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ха ! Да не би да слушаш с МуВо C100?? Сигурно всеки втори чеовек ме пита дали не е апарат за кръвно... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 30-October 06 Потребител N: 1648 ![]() |
Дам музиката е неизменно част от мен. Като излизам от нас задължително си взимам мр3-то и поне 2 батерийки. Понякога когато вали просто се разхождам, слушам музика и някак си всичко изглежда по- различно. А иначе има някаква магия в това. Вървиш по улицата хора, гледащи злобно или просто безлично, се бутат, създават хаос около себе си, а ти си слушаш. И се чувстваш различно, защото всички тези хора около теб, те няма никога да се чустват както ти в този момент. Никога няма да изпитат това състояние. Създава се едно усещане, че всичко се движи бързо, а ти вървиш спокойно и това около теб, то не те засяга. Ти имаш нещо повече.
-------------------- When the night falls,
when the moon's full |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1178 ![]() |
Аз мн обичам като излизам да слушам музика.Наскоро ми се скапаха слушалките на плеъра.
![]() ![]() ![]() Някои да има идея къде има добри? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От мен си имаш чиста 2ка за правопис - сега щастлив ли си?!
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Направо ме успокои
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Взела ти ги е?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^мда....и сигурно вече ги е продала на женския пазар.
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Разбирасе! В тъмните, сиви сутрини, когато няма някоя жица в ухото ми да сгрява душата ми, умирам направо
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
А защо да не ги вземе?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как учител ще МИ ВЗЕМЕ НЕЩО?!?!
Обаче дечковците са луди-дават си нещата, само и само да не викнат техните ![]() Кори, няма да си даваш нещата-никой няма право да ти ги взима, освен полицлията и то ако си ги крал. Иначе никой-най-малко пък даскалката. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти откаде знаеш крал ли съм ги
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе, човеко-няма да даваш нищо. Класна? И какво от това? Сериозно говоря. Дразня се когато хората си дават нещата. Те са си твои. Ако искаш да си културен-не слушай в час, но в никакъв случай НЕ СИ давай нещата.
![]() И после вечерта по улиците не си слушал там някой Вермилион, ала бала-каквото слушаш-и защо?! Щото класната ти е конфискувала мп3-то. ![]() Това не трявба да се позволява. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Киро е съдник. Beware
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ееее..добре де другият път като ми вземе нещо ще знам какво да й кажя...споко тя ше ми го върне в понеделник...(ами до тогава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искай й нещо в замяна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ако добре изглежда, би била добра сделката
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^^Пхахахахахаха на тва се смея с глас!Ами може тебеширът и да искам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа ![]() За да ти ги вземе, първо трябва да и ги дадеш? Това за мен вече е нещо странно. Аз не бих си дал на никого тройката. Разбирам да си първи клас и да и дадеш куклата, ама ти си седми (нали) ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^....Да.
Абе оставете утре ще ми ги върне..Ще неще... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз задължително като ходя по улиците си пускам Children Of Bodom , това ми действа най-добре и докато си ходя и ги слушам ако някой ме закачи имам чувството че ще го изкормя на улицата...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Много ми се ще да мина покрай тебе, да те бутна и ти да се пробваш да ме изкормиш. Прочети си пак поуста, моля те. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ ![]() Много ми се ще да мина покрай тебе, да те бутна и ти да се пробваш да ме изкормиш. Прочети си пак поуста, моля те. Така е човеко много ме надъхват тия момчета особено сутрин като ходя към даскало и като ги слушам гледам едно гадно такова сякаш целия свят ми е виновен... навик просто ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа За да ти ги вземе, първо трябва да и ги дадеш? Това за мен вече е нещо странно. Аз не бих си дал на никого тройката.![]() Разбирам да си първи клас и да и дадеш куклата, ама ти си седми (нали) ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Взимайте слушалки А4Tech за мп3 плеър. Единствените слушалки тапи, които са ми изкарали 6 месеца без проблем. Според мен не са много издържливи, въпреки че вадят хубав звук. Моите изкараха едва месец и нещо и затова си взех Philips които вече 4 месеца удържат фронта. А по-предишните ми също бяха на Philips и издържаха 2 години и после лявата изключи. Имам и големи Philips ама мязам на извънземно с тях. ![]() Лошото на сегашните ми слушалки е че са с някакви гумички, които падат и преди ден-два си търсих едната гумичка в KFC-то 10-тина минути. ![]() По темата - винаги, когато излизам съм или с mp3-то или с CD-player-а и слушам в трамвая, на улицата абе въобще навсякъде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство... ![]() Ти не ги ли имаш от доста отдавна тез слушалки? Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Охоо, да и аз вече от доста време съм с Philips и съм адски доволен. Освен че звучат като съраунд система, последните ми караха 3 месеца, като съвсем скоро едната започна леко да пращи.
Така че тези Филипс изместиха A4Tech-а. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
в никакъв случай! То по цял ден у дома ми "гърми" та ако почне и по улиците да ходя с музика... хайде няма нужда
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? В момента слушам Nightwish с точно такива слушалки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Окей, значи утре ще си ги взимам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Тук е истината...
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 11:06 PM |